Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Probleem IBM T21 LCD'ga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
DarkMatter
HV kasutaja
DarkMatter

sõnum 19.01.2005 21:55:02 Probleem IBM T21 LCD'ga vasta tsitaadiga

Loodan et postitasin õigesse foorumisse icon_neutral.gif

Enyway probla järgmine:
Läks millalgi algne LCD läbi ja sai muretsetud LCD. Ainuke jama on nüüd selles, et algse LCD ellu äratamise käigus sai vist inverter tsipa kahjustada icon_cry.gif igatahes uue LCD'ga jamab tagavalgustuse inverter. Vindrik ei taha tööle hakata icon_sad.gif . Tööle ta hakkab aga alati mingisuguse nii nimetatud nõksuga icon_confused.gif . Kui LCD on klaverist alla 90kraadise nurga alla siis tavaliselt inverter ise töötamise ajal ära ei sure, aga kui LCD on klaverist üle 90 kraadi siis kipub inverter kiiremini ära surema. EHk tagavalgustus hakkab virelema ja kustub lihtsalt ära icon_exclaim.gif .
Tõsiselt närvidele käbi see, koguaegne LCD väänamine ja ellu äratamine, Stand by ja magama panemise soov on praktiliselt kadunud, kuna ei soovi peale ellu äratamist LCD'd eraldi ellu äratada icon_evil.gif

Keegi ei oska aidata icon_question.gif
Milles Jama ON icon_question.gif icon_exclaim.gif Ja kuidas asja korda saada icon_question.gif
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 37
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
dr.Jobelbaum
HV vaatleja
dr.Jobelbaum

sõnum 20.01.2005 00:56:19 vasta tsitaadiga

Mingi lintkaabel jamab, ehk kuumeneb inverteris mõni trans ?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
DarkMatter
HV kasutaja
DarkMatter

sõnum 20.01.2005 01:42:03 vasta tsitaadiga

eih
just kui asi on soe, läheb paremini tööle.
Lintkaablist nii palju, et olen märganud et kui ekraani taga küljele vajutada siis vajutab ta vist lintkaabli kinni, igatahes käib miski klõps. Samas kui see klõps käiks siis peaks asi mull tööle hakkama, aga vot ei hakka icon_neutral.gif

Et asja tööle saada tuleb LCD'd edasi tagasi liigutada, just hakkab ta tööle kui alt üles lükata ja ta seal kuskil 90 kraadi juures on, hakkab tagavalgustus tööle.

Mõtlesin ise et võibolla jah lintkaablis aga pole aega olnud, et asi täiesti lahti lammutada ja siis seda testida.

Lintkaabel võib olla üks võimalus, aga natuke kahtlen selles, kuna kui asi mul juba töötab siis ta ei kao mul lambist ära, ehk ei kustu niisama järsult ära, vaid alati sureb niisama seistes, kui teda hakata liigutama suremise ajal siis (tavaliselt kinnipoole lükates) siis kuskil 45 kraadi juures saab tema jälle ühendust ja hakkab tööle icon_confused.gif

Vaatan kui aega saan siis testin korra vana LCD'ga kas sellel ka sama probleem. Äkki võib asi olla selles et see LCD tagavalgustus hakkab miski kõrgemal pingel tööle. täiesti huupi pakun praegu, sest asemele ei saanud ma töpselt samasugust vaid sama suguse disainiga ainult tsipa uuema mudeli.

Pinge mõte on selles, et mul on default heledus alla lastud 75% ( see mida videokaardist muuta saab) . Siis kui ta oli mul ennem 100% koguaega siis hakkas ta mul kergemini tööle. Ja Samuti kui on ainult Adapter järel siis Samuti ei taha kohe tööle minna. Ehk kui aku on see siis läheb valgustus kergemini tööle.
tagasi üles
DarkMatter
HV kasutaja
DarkMatter

sõnum 21.01.2005 13:52:43 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif
tagasi üles
DarkMatter
HV kasutaja
DarkMatter

sõnum 24.01.2005 07:58:50 vasta tsitaadiga

nih
hakkasin asja vaadama, ja peale asja kokkpupanemist ei hakka enam töölegi icon_neutral.gif
Keegi ei tea kuhu taolise vega prandusse viia? Kus ikka tehakse ka midagi mitte ei küsita niisama hingehinda icon_evil.gif

Õhtul proovin veel pusida, aga paistab et asjast niimoodi asja ei saa icon_cry.gif
tagasi üles
DarkMatter
HV kasutaja
DarkMatter

sõnum 27.01.2005 13:23:17 vasta tsitaadiga

Hmm..
Mässasin ja uurisin siin seda värki

Paistab et hoopis linkaablis on miski kala sees

Korra testides mudisin linkaablit, täpsemalt sealt kust kaabel ekraani korpusest arvuti korpusse üle läheb, ning tagavalgustus hakkas tööle!

Ehk seda juttu ma ei usu mida siin rafhvas mulle igalpool pakub, et sul tagalamp läbi thumbs_down.gif

Sest seda linkaablit kahtulstasin ma Samuti, kuna see on reaalselt ainuke asi mis nii öelda liigub kui ekraani üles alla liigutada !
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Probleem IBM T21 LCD'ga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.