praegune kellaaeg 22.06.2025 18:49:44
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
janekman
HV kasutaja

|
03.04.2003 01:07:59
|
|
|
vaatasin siin seda teemat, vaatasin ka lingid läbi kui küsiks lihtsa küsimuse, kui mul kaks ketast molemad 60gb fireball plus at ja raid kontroller hpt 370
siis kumb oleks siiski kiirem ja kasulikum tavatöö jaoks (no nac mängimist kah) raid 0 voi raid 1, ning kas see oleks kiirem ide kanalil olevast yksikust kettast hitachi deskstar 180gxp 120 gb???
infoks siis, et töö all mõtlen suurte videofailide töötlemist, mida vaja kogaeg loikuda ja kokku kleepida, backup lendab serverisse, et kas raidi kasutamine annaks kirusele voitu, kas mingi vahe oleks ka kontrolleritel, näiteks hpt370 ja inovision ap-1680 vahel?
viimati muutis janekman 03.04.2003 12:11:26, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
all
HV vaatleja
|
03.04.2003 11:14:15
|
|
|
janekman kirjutas: |
vaatasin siin seda teemat, vaatasin ka lingid läbi kui küsiks lihtsa küsimuse, kui mul kaks ketast molemad 60gb fireball plus at ja raid kontroller hpt 370
siis kumb oleks siiski kiirem ja kasulikum tavatöö jaoks (no nac mängimist kah) raid 0 voi raid 1, ning kas see oleks kiirem ide kanalil olevast yksikust kettast hitachi deskstar 180gxp 120 gb??? |
Noo oleneb, mida sa tavatöö all mõtled. Kui sa pead silmas, et tegemist on kohe päris tööarvutiga, kus sul olulist infot on siis soovitaksin raid1. Dubleerib kõvaketast ning kui üks peaks mingil põhjusel otsad andma siis jäävad andmed vähemalt alles.
Kodukasutus noh võid ju proovida raid0. See on küll väga isiklik arvamus aga kuna mul on viimase aasta jooksul 2 korda kõvaketas riknenud siis mina isklikult nii julge ei ole. Nimelt on raid0 puhul see, et kui üks lendab siis võid igasuguse andmete taastuse ära unustada.
Samas peaks raid0 olema tunduvalt kiirem kui raid1.
Oleneb mida sul ikkagi vaja on. Kui tavatöö on koolitöö ja aegajalt tehtud töid ka plaadile backupid siis võid ilmselt üpriski rahulikult selle raid 0 võtta.
_________________ I don't wanna sound like a queer or nothing but I think HinnaVaatlus KICKS ASS |
|
tagasi üles |
|
 |
V126
HV kasutaja
|
05.04.2003 09:23:55
|
|
|
link :: Link
Siin on midagi selle kohta
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|