praegune kellaaeg 18.06.2025 21:36:02
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mhei
HV kasutaja

|
08.06.2010 22:23:33
|
|
|
sama siin
_________________ ツ |
|
tagasi üles |
|
 |
Oskar.r
HV kasutaja

|
08.06.2010 23:59:01
|
|
|
Võtan asja homme ette ja vaatan, mis viga võib olla. Ehk teed screenshoti sellest, mis seda viga annab?
Kui just keegi teine kogenud kasutaja ei oska enne abi pakkuda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rocky87
HV vaatleja
|
09.06.2010 12:43:46
|
|
|
3mad2 kirjutas: |
Võtan asja homme ette ja vaatan, mis viga võib olla. Ehk teed screenshoti sellest, mis seda viga annab?
Kui just keegi teine kogenud kasutaja ei oska enne abi pakkuda. |
Teen praegu videot sellest kuidas toimetasin. Varsti on täpselt teada.
_________________ Ma elan ju alles esimest korda... |
|
tagasi üles |
|
 |
mhei
HV kasutaja

|
09.06.2010 13:43:01
|
|
|
jään huviga ootama
_________________ ツ |
|
tagasi üles |
|
 |
rocky87
HV vaatleja
|
09.06.2010 21:38:27
|
|
|
mhei kirjutas: |
jään huviga ootama  |
Nende videodega vist läheb nati aega kuna upload laseb max 100mb üles ja youtube on mul alati jukerdanud millegipärast. ja see CamStudio tegi ka 5 min videost 306mb avi
Aga oleks üksikasjalikku installi infot?. sellegipoolest lisan mõned pildid sellest. ehk on kasu.
Pilt siis:
Erroreid seekord polnud. vb sest tegin uue installi. Aga näitab ainult nulle. Oskaks keegi aidata kuidas ma nende asemele kava saaks?
EDIT: Olin regamata, nüüd saab 200mb
Lugesin nüüd mitu korda selle asja siin otsast lõpuni läbi ja ma ei leia mitte ühesti kaustast faili nimega axtv.sam
Oskaks keegi aidata?
Pealegi ei olnud ka axtv'd installikaga kaasas ja otsisin googlest ja sain mingi france versiooni
Ja leitud tulemustes oli ka UPLOAD aga sealt sain teate et faili ei eksisteeri
Ette tänades!!!
_________________ Ma elan ju alles esimest korda... |
|
tagasi üles |
|
 |
Oskar.r
HV kasutaja

|
11.06.2010 22:56:05
|
|
|
Samurize ise tuleb ikka installida näiteks kas "C:\program files\samurize", või "D:\program files\samurize", ehk kuhu ta end automaatselt installib.
Saatekavade programmid lähevad automaatselt "c:\programme\samurize" kausta.
rocky87, , saatekavade installi lõpus käivitub automaatselt saatekavad.sam, mis ongi see mis vaja. Sinu pildilt paistab ka, et see on juba käivitunud ja sellega on kõik korras. See axtv.sam jutt käis vana versiooni kohta, mida enam vaja pole.
tsitaat: |
Kas oleksi nii lahke ja paneksid mõne juba toimiva kuskile valmiskujul või midagi? Ei saa kohe mitte kuidagi asja toimima icon_redface.gif icon_confused.gif icon_sad.gif |
See ongi kõige lihtsam versioon installimiseks, nn valmis kuju ei saa olla. Aga paistab, et installimine on edukas olnud. Nullide rida näitab lihtsalt seda, et saatekavade infot ei ole kätte saadud netist.
Installisin selle ka uuesti üle pika aja prooviks. Kõik õnnestus ilma tõrgeteta ja automaatselt win7 all.
Nii nullide reast, vaadates xmltv.kava.ee lehele, paistab selline märge: Hetkel kava andmeid ei uuendata.
Lähemalt vaadates kavasid ikka uuendatakse, lihtsalt formaati oli millegi pärast muudetud (alates mai kuust). Samas tegevus asja parandamiseks pidi juba käima.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rocky87
HV vaatleja
|
11.06.2010 23:00:09
|
|
|
3mad2 kirjutas: |
Nii nullide reast, vaadates xmltv.kava.ee lehele, paistab selline märge: Hetkel kava andmeid ei uuendata.
Lähemalt vaadates kavasid ikka uuendatakse, lihtsalt formaati oli millegi pärast muudetud (alates mai kuust). Samas tegevus asja parandamiseks pidi juba käima. |
Et siis ühesõnaga hetkel ei saagi see toimida ja varsti on lootust et Hakkab tööle?
Pean lihtsalt ega-ajalt programmi käima lükkama(hetkel ei toimi ja pole mõtet ns käiata) ja uuendama?
Ette tänades!!!
EDIT:
On keegi targemaks saanud, et kas on see tööle hakanud?
Ette tänades
_________________ Ma elan ju alles esimest korda...
viimati muutis rocky87 21.06.2010 14:21:22, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
mhei
HV kasutaja

|
12.06.2010 00:01:26
|
|
|
kas keegi saaks uuesti lingi anda, et seda alla laadida...
pidin arvutile clean installi tegema...
oleks ka vaja , et asi ühilduks winows 7 ultimatega....
selles minu jama seisnebki. et asi ei taha win7-ga jooksma hakata.....
ka see proovitud : RUN ADMIN....
kas sellega VIASATi kavasid on võimalik vaadata??
_________________ ツ |
|
tagasi üles |
|
 |
Oskar.r
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
21.09.2010 22:17:29
|
|
|
mis seda http://xmltv.kava.ee/ ei ole juba aprillist saadik uuendatud? Või saan ma timestampist valesti aru? Keegi teab võibolla veel mõnda xmltv lehte kust Eestis näidatavate kanalite kohta feedi saab?
Kirjutan huvi ja harimise eesmärgil desktopi programmi Eestis kasutamiseks, aga korralik feed on puudu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Oskar.r
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|