Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Nvidia 8800 TV-Out ja video-overlay märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
speed
HV kasutaja

sõnum 11.04.2008 13:57:32 vasta tsitaadiga

Kahju loomulikult aga loodame parimat icon_wink.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
TheDJ
HV veteran

sõnum 11.04.2008 14:28:35 vasta tsitaadiga

speed kirjutas:
Kahju loomulikult aga loodame parimat icon_wink.gif

Tore oleks kui see teema jääks...
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 12.04.2008 22:01:55 vasta tsitaadiga

TheDJ kirjutas:

Äkki on abiks

Now.. For the magical moment that proves Nvidia haven't failed us completely.
In order to use "fullscreen video mirror", you have to activate the "nview desktop manager", which can be found in the "control panel" or your "system tray" with the nvidia icon.
Double click at "nview desktop manager" in the "control panel" and a tab menu will appear. The functions in the tab menu are disabled. To activate them, enable the "nview desktop manager". Now that the other tabs are activated, select the "zoom" tab and click on the "fullscreen video zoom" button.
And now you have the "Fullscreen Video Settings" aka. "Overlay Settings".

Jajah, see oli üks esimesi "lahendusi", mille Google üles korjas ja mille kallal sada imet sai tehtud enne muude variantide proovimist, täielikku loobumist ja foorumisse oma õnnetust kurtma tulemist. Ilmselt on see "fullscreen video mirror" nview desktop manageri sisse unustatud. Draiveri seadetes igatahes mirrorit pole ja nview kaudu seda rektaalselt aktiveerides lihtsalt ei juhtu mitte midagi - kui ikka autol mootorit peal ei ole, siis käigukangiga maadlemisest pole abi...
Tuleb tunnistada lüüasaamist... või õigemini vasta püksa saamist. See poleks ju esimene kord, kus nVidia oma edust hoobeldes vajakajäämised maha vaikib või nende koha pealt äärmiselt lakoonilisi vastuseid annab.
Seda tervet päeva tulutut tööd nVidia kahjuks kinni ei maksa. Mitte kellelegi.

Seniks DualView mode ja akende lohistamine... thumbs_down.gif

TheDJ kirjutas:

Ma loodan ka et tegelikult see 8s seeria pole ju nii vana ja Nvidia parandab oma vea. Aga miks ta siiani seda teinud pole.....imelik. Võibolla nad ei tahtnudki enam seda funktsiooni meelega toimima panna icon_rolleyes.gif Analoogsignaal ju hakkab ka järjest kaduma ja tulevad uued kaablisignaalid jne. Mul endal on CRT 100Hz teler.

Kas teised siis üldse ei kasuta TV-outi enam huvitav?
Keegi......

Asi pole mitte TV-out väljundis, nagu ma juba varem arvamust avaldasin - probleem on overlay mirroring funktsiooni puudumises ja see pole mitte spetsiifiliselt TV-out väljundiga, vaid üldiselt igasuguse kahe monitori kasutamisega seotud funktsioon, mis ei olene väljundist, kust pilt välja tuleb.

Teema peaks jääma püsivaks või isegi sticky-ks - hoiatuseks kõigile nVidia kaheksanda seeria kaardi ostu plaanivatele ja filmide vaatamisel asendamatust automaagilisest peeglikesest lugupidavatele inimestele.

Muide, kuidas üheksanda seeriaga lugu on? Kas nVidia jätkab eelmise seeriaga alustatud trendi või on mõistuse pähe võtnud?

tagasi üles
TheDJ
HV veteran

sõnum 12.04.2008 22:24:01 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
TheDJ kirjutas:

Äkki on abiks

Now.. For the magical moment that proves Nvidia haven't failed us completely.
In order to use "fullscreen video mirror", you have to activate the "nview desktop manager", which can be found in the "control panel" or your "system tray" with the nvidia icon.
Double click at "nview desktop manager" in the "control panel" and a tab menu will appear. The functions in the tab menu are disabled. To activate them, enable the "nview desktop manager". Now that the other tabs are activated, select the "zoom" tab and click on the "fullscreen video zoom" button.
And now you have the "Fullscreen Video Settings" aka. "Overlay Settings".

Jajah, see oli üks esimesi "lahendusi", mille Google üles korjas ja mille kallal sada imet sai tehtud enne muude variantide proovimist, täielikku loobumist ja foorumisse oma õnnetust kurtma tulemist. Ilmselt on see "fullscreen video mirror" nview desktop manageri sisse unustatud. Draiveri seadetes igatahes mirrorit pole ja nview kaudu seda rektaalselt aktiveerides lihtsalt ei juhtu mitte midagi - kui ikka autol mootorit peal ei ole, siis käigukangiga maadlemisest pole abi...
Tuleb tunnistada lüüasaamist... või õigemini vasta püksa saamist. See poleks ju esimene kord, kus nVidia oma edust hoobeldes vajakajäämised maha vaikib või nende koha pealt äärmiselt lakoonilisi vastuseid annab.
Seda tervet päeva tulutut tööd nVidia kahjuks kinni ei maksa. Mitte kellelegi.

Seniks DualView mode ja akende lohistamine... thumbs_down.gif

TheDJ kirjutas:

Ma loodan ka et tegelikult see 8s seeria pole ju nii vana ja Nvidia parandab oma vea. Aga miks ta siiani seda teinud pole.....imelik. Võibolla nad ei tahtnudki enam seda funktsiooni meelega toimima panna icon_rolleyes.gif Analoogsignaal ju hakkab ka järjest kaduma ja tulevad uued kaablisignaalid jne. Mul endal on CRT 100Hz teler.

Kas teised siis üldse ei kasuta TV-outi enam huvitav?
Keegi......

Asi pole mitte TV-out väljundis, nagu ma juba varem arvamust avaldasin - probleem on overlay mirroring funktsiooni puudumises ja see pole mitte spetsiifiliselt TV-out väljundiga, vaid üldiselt igasuguse kahe monitori kasutamisega seotud funktsioon, mis ei olene väljundist, kust pilt välja tuleb.

Teema peaks jääma püsivaks või isegi sticky-ks - hoiatuseks kõigile nVidia kaheksanda seeria kaardi ostu plaanivatele ja filmide vaatamisel asendamatust automaagilisest peeglikesest lugupidavatele inimestele.

Muide, kuidas üheksanda seeriaga lugu on? Kas nVidia jätkab eelmise seeriaga alustatud trendi või on mõistuse pähe võtnud?

9800GX2'l ainult High-Definition Multimedia Interface http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI Mis sobib vaid õhukestele TV'dele....ei oska öelda kuidas see töötab kuna endal veel sellist imeasja kodus pole.
Oleksid võinud ikka S-video ka jätta...
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 21.04.2008 12:07:24 vasta tsitaadiga

vista all overlay niikuinii ei tööta ju icon_wink.gif
tagasi üles
TheDJ
HV veteran

sõnum 21.04.2008 12:15:51 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:

Siis ongi see the death of the tv-out:D
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 21.04.2008 12:27:15 vasta tsitaadiga

miks?
tv-out on niiehknaa surnud ju. vga/dvi/hdmi ftw.

overlay teisele ekraanile ajamise puudumist ise ei märganudki, mul renderdatakse filmid juba pikemat aega d3d9 surface peale icon_smile.gif

tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 21.04.2008 14:22:43 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
...d3d9 surface peale icon_smile.gif

/me
läheb lugema, mis loom see d3d9 surface on ja milleks see hea on... icon_razz1.gif

tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 21.04.2008 15:21:19 vasta tsitaadiga

sry, my bad. directx tekstuurina, enamasti joonistatakse seda miski asja peale. teoorias saab seda värki ka overlay peale väljutada.
tagasi üles
TheDJ
HV veteran

sõnum 21.04.2008 15:25:46 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
sry, my bad. directx tekstuurina, enamasti joonistatakse seda miski asja peale. teoorias saab seda värki ka overlay peale väljutada.

Hmm, hakkas lausa huvitama.... icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 23.04.2008 12:14:57 vasta tsitaadiga

Esialgsed loomkatsed MPC ja The KMPLayer peal tulemusi ei andnud, läbi proovitud said pea kõik renderdusrežiimid. Palun mingit vihjet kõnealuse full screen mirroring funktsionaalsuse saavutamiseks directx abil, kui võimalik - ainult selle sisselülitamine ei anna tulemusi.
Teooria või mitte teooria, aga kas mõni progeja seda reaalselt ka mõnda playerisse sisse on pookinud, selles on küsimus... (Hamlet võib oma ollallaaga kikepera sohu sõita icon_wink.gif )

tagasi üles
TheDJ
HV veteran

sõnum 23.04.2008 12:23:03 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
Esialgsed loomkatsed MPC ja The KMPLayer peal tulemusi ei andnud, läbi proovitud said pea kõik renderdusrežiimid. Palun mingit vihjet kõnealuse full screen mirroring funktsionaalsuse saavutamiseks directx abil, kui võimalik - ainult selle sisselülitamine ei anna tulemusi.
Teooria või mitte teooria, aga kas mõni progeja seda reaalselt ka mõnda playerisse sisse on pookinud, selles on küsimus... (Hamlet võib oma ollallaaga kikepera sohu sõita icon_wink.gif )

Kas keegi toda Nvidia draiverit ei viitsiks häkkida? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
juser
HV vaatleja

sõnum 23.04.2008 14:07:28 vasta tsitaadiga

Olin ka hädas ja loobusin sellest 8800GTS kaardist, sest Clone Modes ei saanud monitorile ja telekale erinevat resolutsiooni panna. Mul oli vaja monitoril 1280x1024 ja telekale 1360x768 aga polnud sellist võimalust.
Ilmselt arvab NVIDIA, et kõigil on monitorid ja telekad 1920x1080 resoga ja siis probleemi pole.
Nüüd Ati HD3870 kaardiga kõik töötab OK.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 0
tagasi üles
TheDJ
HV veteran

sõnum 23.04.2008 16:18:55 vasta tsitaadiga

juser kirjutas:
Olin ka hädas ja loobusin sellest 8800GTS kaardist, sest Clone Modes ei saanud monitorile ja telekale erinevat resolutsiooni panna. Mul oli vaja monitoril 1280x1024 ja telekale 1360x768 aga polnud sellist võimalust.
Ilmselt arvab NVIDIA, et kõigil on monitorid ja telekad 1920x1080 resoga ja siis probleemi pole.
Nüüd Ati HD3870 kaardiga kõik töötab OK.

Kohe nii oluline oli et loobusid kaardist :O
Mul GTS aga las olla siis, ostan suurema monitori filmide vaatamiseks või FullHD teleka siis tulevikus.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 23.04.2008 16:37:42 vasta tsitaadiga

erinevad resod clones? mismoodi see töötab?
tagasi üles
juser
HV vaatleja

sõnum 23.04.2008 22:01:08 vasta tsitaadiga

Jah oluline, sest mul telekas teises toas ja seal on teine klaviatuur ja hiir, et saaks ka teleka ees arvutit kasutada.

TheDJ kirjutas:

Mul GTS aga las olla siis, ostan suurema monitori filmide vaatamiseks või FullHD teleka siis tulevikus.

Tegelikult vist resolutsioon on ikka sama mõlema peal. Igatahes ATI kaardiga monitori 1280x1024 reso mahub ka tervenisti teleka peale servast serva ära ja ei jookse osa pilti serva taha. NVIDIA 8800 kaardiga Clone Modes 1280x1024 kogu pilt teleka ekraanile ei mahtunud. Aitab muidugi resolutsiooni vähendamine 1024x768 peale aga siis pole enam normaalne monitori vaadata.
londiste kirjutas:
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 0
tagasi üles
JaanL
HV vaatleja

sõnum 24.04.2008 01:55:55 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:

...nVidia väitel jah, aga mis siis?
ATI/AMD kaardid suudavad (Theater Mode's) ka Vista all viedo mirroring'i normaalselt käima lükata,
nVidia eneseõigustused ja vistasüüdistused jätavad sel taustal eriti haleda mulje.

londiste kirjutas:

Just täpselt niimoodi töötab - erinevad resod Clone Mode's, suvaliste pildikastide puhul.
Enda 7950GT väljastab monitorile hetkel 1200x1600@85Hz ja CRT telkule 720x576@50 või 60Hz. Telekas film fullscreen'is, monitoril player minimiseeritud ja suvaline aplikatsioon lahti. Mis siin arusaamatut on? IMO on see nii olnud aegade algusest peale ja seda võib ju normaalseks pidada, eks ju?.icon_rolleyes.gif
Vanade nVidia kaartide-draiverite puhul oli/on see täiesti enesestmõistetav asi.
Draiverid 85.96. Peale seda algas nvidia allakäik - alates 9x.xx läks sekundaarse ekraani aspect ratio paigast ära ja
alates 1??.xx draiveritest kadus video mirroring sootuks.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
TheDJ
HV veteran

sõnum 24.04.2008 10:12:50 vasta tsitaadiga

juser kirjutas:
Jah oluline, sest mul telekas teises toas ja seal on teine klaviatuur ja hiir, et saaks ka teleka ees arvutit kasutada.

TheDJ kirjutas:

Tegelikult vist resolutsioon on ikka sama mõlema peal. Igatahes ATI kaardiga monitori 1280x1024 reso mahub ka tervenisti teleka peale servast serva ära ja ei jookse osa pilti serva taha. NVIDIA 8800 kaardiga Clone Modes 1280x1024 kogu pilt teleka ekraanile ei mahtunud. Aitab muidugi resolutsiooni vähendamine 1024x768 peale aga siis pole enam normaalne monitori vaadata.
londiste kirjutas:

Jep. Mul on nt. 32" teler ja ei saada sinna täisekraanis normaalset pilti tuleb asi keerata 800*600 peale, siis on monitoril ikoonid segi, restart tuleb teha nagunii, ilma selleta telekat järele üldse ei võta.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Nvidia 8800 TV-Out ja video-overlay mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.