Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  x1950PRO jamab märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ex0dus
HV vaatleja

sõnum 04.12.2007 19:29:44 x1950PRO jamab vasta tsitaadiga

Tere,
Hakkasin juba mõnda aega tagasi vaatama et graafika kaart ei tööta nagu maksimumil, sai arvutikeskusest tellitud ja panin ilusti sisse ja tegin ka ühes mängus timedemo mille tulemus oli umbes 170 FPS'i(protsessoriks on e6600)alguses olin jube happy(hetkel saan 120FPS'i mis on selle kaarti kohta imo väga vähe arvestades et ka mäng milles timedemo tegin oli wolf:ET mis nõua nii palju) aga nüüd vaatan et C2D T7400 + gf 7600go(läppar) teeb mulle pea kahekordse FPS'ga ära ning x2 5200+ , 8600GT on sama lugu ja veel veidike suuremgi vahe. peaks olema ju mu kaart memory clock 1.4 GHz ja core 575 MHz, kui aga driverist vaatan siis sealt leian numbrid 702 MHz memory clock ning samad numbrid on ka ATItooliga vaadates. Milles võib olla asi? ning ATITool ei lase clockida kah, kuid kaardil võib peal olla ka clock lock(pole kindel)
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 04.12.2007 19:42:54 vasta tsitaadiga

noob noob noob icon_lol.gif Atitool näitabki sulle õiget asja. DDR = double data rate... korruta see 700MHz memory clock (real clock) kahega ja saadki Effective clock 1,4GHz.
WolfET on sul imselt sellepärast ~120FPS-i ,et sul catalyst driverites mingid settingud peal (Sync every frame, Triple buffer jne.) või ET mängust seest settingud paigast ära. Üldiselt selle FPS-i pärast ei maksa sul üldse muretseda icon_biggrin.gif

võid wolfi konsoolis selliseid settinguid proovida:

/com_maxfps 125
/seta com_hunkmegs 256
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
ex0dus
HV vaatleja

sõnum 04.12.2007 19:53:13 vasta tsitaadiga

120 fps'i selle kaarti kohta on äärmiselt vähe, ning olen teinud teste nii default, kui max settingutega ning tulemuse erinevus on 5 fps'i ning ma olen saanud varem suurema tulemuse, see on põhiline mis häirib.
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 04.12.2007 23:26:31 vasta tsitaadiga

Seda ma ütlengi et asi ilmselt settingutes kas catalyst`is või mängus endas! WolfET-s ei ole sul vahet muidu kas 120FPS või 170 vms... silm seda niikuinii ei tuvasta.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
ex0dus
HV vaatleja

sõnum 05.12.2007 17:05:47 vasta tsitaadiga

Ok, sain korda asja, asi on puhtalt cfg's, liiga high. mingi muu cfg'ga sain 265 -.-
Võib teema lukku panna/kustutada.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  x1950PRO jamab
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.