Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
lightbluefox
HV Guru
|
02.06.2007 11:26:43
|
|
|
njah, selle tindi mahavõtmine polegi nii raske, aga kruvide avamist ta ka ei hõlbusta
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
04.06.2007 23:11:10
|
|
|
Mismoodi ei hõlbusta? Tuleb leida korralik kruvikas.
Näiteks võib ka ruvika otas(kui on paigas ja kruvi peal) haamriga kopsida. See põrutab kruvi lahti ja muudab kruvi pea kuju sobivamaks kruvvari otsale.
Noo kuda edenaeb? Oled loobunud?
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
08.06.2007 17:49:45
|
|
|
nii, hakkab koppa ette viskama
sai siis lahti võetud ja kõik makiosa ja raadioosa lahti kruvitud ja täis pritsitud seda solki mis eemaldab auo kerelt ja velgedelt bituumeni ja rasket pori....sellega kõik rasv üle hõõrutud (makiosa, kuna lahti ei saanud, sai lihtsalt seda täis valatud) ja päikse kätte kuivama, siis kokku kruvitud ja autosse. Ilmselt oli lcd kehvasti jäänud, kuna ei kuva nud kõiki märke enam (ei huvitagi lcd) Sai siis adapter uuesti sisse topitud ja ta mängis!!! AGA seda mängimist saatis kõrvulukustav vilin nagu teekannul viimastel keemissekunditel ja see vilin läks järjest kõvemaks, siis taandus ja alustas jälle. Aga makk mängis ja ei ühegi probleemita..kuna pole veel pensionär, siis see vilin häirib kõvasti just kui volüüm on maas või lugude vahepeal...et järsku midagi parandab, sai vajutatud kerimisnuppu...ja oh häda, algas sama triangel mida kirjeldasin esimeses postis )kerib jälle edasi-tagasi).. neid kerimisnuppe sai poole peal hoitud, jõuga sise välja taotud, mõlemat sees-väljas hoitud jne
Kuidas saaks selle kerimispulli lõpetatud? kas keegi oskab öelda mis juhtme või asja ma peaks katki lõikama? Kerimisfunktsioon kui selline on ennast nüüd täiesti minetanud ja maki eesmärk oleks ainult mängida kassetti (adpaterit) ja ei midagi muud. Kui keegi tahab makist pilte näha, siis, nagu ennegi ütlesin, on nad siin http://sc0u7.topnet.ee/makk/
EDIT: sai proovitud et vahepeal välja lülitatud ja siis uuesti sisse.. Siis mängis jälle vilina saatel ja ei kerinud..nüüd valasin kassetiosa masinaõli suhtkoht täis, lasen veits kuivada ja vaatan kas saab see vilin vait või ei (kuna ilmselt tekib see vilin mingi rullikese hõõrdumisest kuhugi vasta siis ehk aitab, aga seni im all ears teie ettepanekutele
EDIT2: Õlist peale tilkumise suurt kasu pold, vilin endine...ainke võimalus mida ma näen oleksi kas kuidagi selle mehaanilise kerimisosa vigastamine või elektrooniliselt välja lülitamine (lõhkumine), aga kust ja mida...
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
08.06.2007 23:10:57
|
|
|
MM oled kindel et vilin tuleb mehaanilise osa tõttu. Helipea peab olema väga puhas nimelt, ning see tavaott mis seal peal võib olla ei tee head. Tee helipea vatti ja viinaga puhtaks.
Juhe (kui tõesti tahad läbi lõigata), on mootori juhe. Kui kasutad ainult adapterit siis ju ei ole mootori ringikäime üldse vajalik. Aga igaks juhuks lõika nii et pärast saab ka kokku joota(keerata)
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
08.06.2007 23:55:53
|
|
|
räägi mootori juhtmest lähemalt, mis värvi see on? Nagu piltidel näha on seal juhtmeid terve posu, adapteri külejst tuleb 2 väikest blokki juhtmeid.
Mootor tähendab siis seda, et kui vajutan kermise nupule, ei tee ta piksugi?
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
09.06.2007 13:45:53
|
|
|
Ma arvan, et adapterit kasutades ei ole mootorit vaja. vaatasni just pilt...mootoril on taga ju pistik, mis kinnitatakse kusagile plaadi külge, kui sa selle pistiku jättad sisse torkamata, siis peaks mootor vait olema. ning probleem lahedatud.
Ma eeldan et helipea saab mujalt toite.
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
09.06.2007 14:17:02
|
|
|
imelik see, et kui ta parasjagu ei keri, siis mängib, aga ikkagi kole kaebliku vilina saatel. mis seda tingib? ilmselt seda häält kuidagi eemaldada ei saa..?
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
09.06.2007 15:15:31
|
|
|
Kas proovisid mootori toite juhtme pistikust lahti võtta. Kui vilin on tingitud mehaanikast siis see peaks aitama mootori seiskamine.
Ja kõike saab eemaldada.
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
09.06.2007 23:37:47
|
|
|
nii, makiosal on 2 pistikut- üks jookseb silindrikujulise magnetiseeritud asjanduse külge ja teine skeemi külge...
oletatavasti on esimene asi mootor sai see juhtmepundar lahti võetud pistikust, tulemus- makiosa ei tee üldse häält kui kassett sisse panna, asi jätkab raadioreziimil nagu polekski midaig sees. järelikult on seal mõni juhe mis teeb makil teatavaks et nüüd ilmus kassett makki ja oleks õige moment seda mängida....mootori juurde jooksevad 2 juhet, must ja kollane (nagu näha sellel pildil http://sc0u7.topnet.ee/makk/IMG_2458.JPG) kuna jootmisvõimalust mul ple, siis on tegu my only shotiga kas möödas ja igavene vaikus või...misiganes siis saab
Ja võibolla võib ka mõlemad kahjutuks teha, kuna kumbki nendest ei anna stereole edasi infot kasseti olemasolu kohta?!
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
10.06.2007 01:53:39
|
|
|
Krt..mees osta uus makk....!
Kui saab lahti, siis saab ka kinni..alati(link ei toimi )
Ei ma enam ei jaksa.....kell liiga palju!
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
11.06.2007 13:42:11
|
|
|
ah lõpuks om eti, võtsin nõu kuulda ja tegin ühe mootorisse viivatst jutmetest katki (faas või maandus, ei tea kumma). Aga nüüd on idle olle ilus vaikne sahin ja ja kui mängib, siis kenasti ja puhtalt. ei mingeid moonutusi ega vilinaid taustaks.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
11.06.2007 15:51:03
|
|
|
tubli oled siis.....midagigi oli minu seletamisest kasu
Seega kõik nüüd ok jah...
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|