Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  AUto kassettmakk kerib kassetti kord ühele, kord teisele poole märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
lightbluefox
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.06.2007 11:26:43 vasta tsitaadiga

njah, selle tindi mahavõtmine polegi nii raske, aga kruvide avamist ta ka ei hõlbusta icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 04.06.2007 23:11:10 vasta tsitaadiga

Mismoodi ei hõlbusta? Tuleb leida korralik kruvikas.
Näiteks võib ka ruvika otas(kui on paigas ja kruvi peal) haamriga kopsida. See põrutab kruvi lahti ja muudab kruvi pea kuju sobivamaks kruvvari otsale.

Noo kuda edenaeb? Oled loobunud? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 08.06.2007 17:49:45 vasta tsitaadiga

nii, hakkab koppa ette viskama icon_evil.gif

sai siis lahti võetud ja kõik makiosa ja raadioosa lahti kruvitud ja täis pritsitud seda solki mis eemaldab auo kerelt ja velgedelt bituumeni ja rasket pori....sellega kõik rasv üle hõõrutud (makiosa, kuna lahti ei saanud, sai lihtsalt seda täis valatud) ja päikse kätte kuivama, siis kokku kruvitud ja autosse. Ilmselt oli lcd kehvasti jäänud, kuna ei kuva nud kõiki märke enam (ei huvitagi lcd) Sai siis adapter uuesti sisse topitud ja ta mängis!!! AGA seda mängimist saatis kõrvulukustav vilin nagu teekannul viimastel keemissekunditel ja see vilin läks järjest kõvemaks, siis taandus ja alustas jälle. Aga makk mängis ja ei ühegi probleemita..kuna pole veel pensionär, siis see vilin häirib kõvasti just kui volüüm on maas või lugude vahepeal...et järsku midagi parandab, sai vajutatud kerimisnuppu...ja oh häda, algas sama triangel mida kirjeldasin esimeses postis )kerib jälle edasi-tagasi).. neid kerimisnuppe sai poole peal hoitud, jõuga sise välja taotud, mõlemat sees-väljas hoitud jne

Kuidas saaks selle kerimispulli lõpetatud? kas keegi oskab öelda mis juhtme või asja ma peaks katki lõikama? Kerimisfunktsioon kui selline on ennast nüüd täiesti minetanud ja maki eesmärk oleks ainult mängida kassetti (adpaterit) ja ei midagi muud. Kui keegi tahab makist pilte näha, siis, nagu ennegi ütlesin, on nad siin http://sc0u7.topnet.ee/makk/

EDIT: sai proovitud et vahepeal välja lülitatud ja siis uuesti sisse.. Siis mängis jälle vilina saatel ja ei kerinud..nüüd valasin kassetiosa masinaõli suhtkoht täis, lasen veits kuivada ja vaatan kas saab see vilin vait või ei (kuna ilmselt tekib see vilin mingi rullikese hõõrdumisest kuhugi vasta siis ehk aitab, aga seni im all ears teie ettepanekutele

EDIT2: Õlist peale tilkumise suurt kasu pold, vilin endine...ainke võimalus mida ma näen oleksi kas kuidagi selle mehaanilise kerimisosa vigastamine või elektrooniliselt välja lülitamine (lõhkumine), aga kust ja mida...
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 08.06.2007 23:10:57 vasta tsitaadiga

MM oled kindel et vilin tuleb mehaanilise osa tõttu. Helipea peab olema väga puhas nimelt, ning see tavaott mis seal peal võib olla ei tee head. Tee helipea vatti ja viinaga puhtaks.

Juhe (kui tõesti tahad läbi lõigata), on mootori juhe. Kui kasutad ainult adapterit siis ju ei ole mootori ringikäime üldse vajalik. Aga igaks juhuks lõika nii et pärast saab ka kokku joota(keerata)
thumbs_up.gif
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 08.06.2007 23:55:53 vasta tsitaadiga

räägi mootori juhtmest lähemalt, mis värvi see on? Nagu piltidel näha on seal juhtmeid terve posu, adapteri külejst tuleb 2 väikest blokki juhtmeid.
Mootor tähendab siis seda, et kui vajutan kermise nupule, ei tee ta piksugi?
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 09.06.2007 13:45:53 vasta tsitaadiga

Ma arvan, et adapterit kasutades ei ole mootorit vaja. icon_biggrin.gif vaatasni just pilt...mootoril on taga ju pistik, mis kinnitatakse kusagile plaadi külge, kui sa selle pistiku jättad sisse torkamata, siis peaks mootor vait olema. ning probleem lahedatud.

Ma eeldan et helipea saab mujalt toite.

tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 09.06.2007 14:17:02 vasta tsitaadiga

imelik see, et kui ta parasjagu ei keri, siis mängib, aga ikkagi kole kaebliku vilina saatel. mis seda tingib? ilmselt seda häält kuidagi eemaldada ei saa..?
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 09.06.2007 15:15:31 vasta tsitaadiga

Kas proovisid mootori toite juhtme pistikust lahti võtta. Kui vilin on tingitud mehaanikast siis see peaks aitama mootori seiskamine.

Ja kõike saab eemaldada. icon_biggrin.gif

tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 09.06.2007 23:37:47 vasta tsitaadiga

nii, makiosal on 2 pistikut- üks jookseb silindrikujulise magnetiseeritud asjanduse külge ja teine skeemi külge...

oletatavasti on esimene asi mootor icon_biggrin.gif sai see juhtmepundar lahti võetud pistikust, tulemus- makiosa ei tee üldse häält kui kassett sisse panna, asi jätkab raadioreziimil nagu polekski midaig sees. järelikult on seal mõni juhe mis teeb makil teatavaks et nüüd ilmus kassett makki ja oleks õige moment seda mängida....mootori juurde jooksevad 2 juhet, must ja kollane (nagu näha sellel pildil http://sc0u7.topnet.ee/makk/IMG_2458.JPG) kuna jootmisvõimalust mul ple, siis on tegu my only shotiga icon_razz.gif kas möödas ja igavene vaikus või...misiganes siis saab icon_razz.gif
Ja võibolla võib ka mõlemad kahjutuks teha, kuna kumbki nendest ei anna stereole edasi infot kasseti olemasolu kohta?!
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 10.06.2007 01:53:39 vasta tsitaadiga

Krt..mees osta uus makk....!

Kui saab lahti, siis saab ka kinni..alati(link ei toimi icon_biggrin.gif )
Ei ma enam ei jaksa.....kell liiga palju! icon_biggrin.gif

tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 11.06.2007 13:42:11 vasta tsitaadiga

ah icon_biggrin.gif lõpuks om eti, võtsin nõu kuulda ja tegin ühe mootorisse viivatst jutmetest katki (faas või maandus, ei tea kumma). Aga nüüd on idle olle ilus vaikne sahin ja ja kui mängib, siis kenasti ja puhtalt. ei mingeid moonutusi ega vilinaid taustaks.
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 11.06.2007 15:51:03 vasta tsitaadiga

tubli oled siis.....midagigi oli minu seletamisest kasu icon_wink.gif

Seega kõik nüüd ok jah... thumbs_up.gif

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  AUto kassettmakk kerib kassetti kord ühele, kord teisele poole mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.