Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
skoop
Kreisi kasutaja

|
13.03.2007 20:10:16
Tee-ise-projektoriekraan? |
|
|
On keegi ise teinud?
Mis materjale kasutanud ja kuidas välja kukkunud?
Mõlten siis eelkõige filmide vaatamiseks mõeldud ekraane eelkõige...
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
100 |
|
tagasi üles |
|
 |
virks
HV Guru
|
13.03.2007 21:58:06
|
|
|
otsing abiks. vaata ka tevalo foorumisse. seal ka paar sellenimelist teemat.
|
|
Kommentaarid: 525 loe/lisa |
   |
1 :: |
419 |
|
tagasi üles |
|
 |
skoop
Kreisi kasutaja

|
13.03.2007 22:09:18
|
|
|
virks kirjutas: |
otsing abiks. vaata ka tevalo foorumisse. seal ka paar sellenimelist teemat. |
üritasin siin otsida küll, aga konkreetset vastust ei saanudki. a kui on siin mingi sellesisuline teema, siis oleks lingi eest tänulik.
|
|
   |
100 |
|
tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
14.03.2007 10:00:12
|
|
|
otsi soomlaste mikrobitti-st. seal oli aastake/kaks tagasi nupuke selle kohta. põmst oli tahvel soome pappi, mis mingi tikkurila värviga (värvikood oli ka kenasti ära toodud) üle tõmmatud ning musta mati aerosooliga üle lastud puuliistud raamiks. hind oli kah imeline, mõnisada krooni kokku.
_________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes |
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
fredd
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
skoop
Kreisi kasutaja

|
16.03.2007 17:34:07
|
|
|
seal on juttu projektori ehitamisest, ekraani meisterdamise kohta eriti ei olnud.
tundub, et ega ma siin ka targemaks saa.
|
|
   |
100 |
|
tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
17.03.2007 22:14:45
|
|
|
kui Sa oleks umbes seitse sekundit kulutanud, siis google esimene link oleks Sulle vastuse andnud. ei, ma ei pannud meelega seda linki siia.
_________________ rgrds,
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
skoop
Kreisi kasutaja

|
18.03.2007 14:06:33
|
|
|
47th ronin kirjutas: |
kui Sa oleks umbes seitse sekundit kulutanud, siis google esimene link oleks Sulle vastuse andnud. ei, ma ei pannud meelega seda linki siia. |
jah, ma olen neid ingilisekeelseid saite lugenud.
huvitas just see, kas ja kuidas keegi ise! ja konkreetselt Eestis saada olevatest asjadest on teinud.
|
|
   |
100 |
|
tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
19.03.2007 10:17:29
|
|
|
160 x 90 senttimetrin mittoihin sahattu edullinen mdf-levy, jonka paksuus oli 6 millimetriä. Mdf-levyn hinnaksi tuli noin 16 euroa
Kaksi 3,3 metrin reunalistaa maksoivat yhteensä noin 12 euroa
Tikkurilan Harmony-sisämaali, joka sävytettiin Tikkurilan suositusten mukaan mattaharmaalla H499-sävyllä. Maalaukseen tarvitun yhden litran maalipurkin hinta oli noin parikymmentä euroa.
like, $ittagi ei ole Sa lugenud..
_________________ rgrds,
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
skoop
Kreisi kasutaja

|
19.03.2007 15:33:51
|
|
|
47th ronin kirjutas: |
160 x 90 senttimetrin mittoihin sahattu edullinen mdf-levy, jonka paksuus oli 6 millimetriä. Mdf-levyn hinnaksi tuli noin 16 euroa
Kaksi 3,3 metrin reunalistaa maksoivat yhteensä noin 12 euroa
Tikkurilan Harmony-sisämaali, joka sävytettiin Tikkurilan suositusten mukaan mattaharmaalla H499-sävyllä. Maalaukseen tarvitun yhden litran maalipurkin hinta oli noin parikymmentä euroa.
like, $ittagi ei ole Sa lugenud.. |
seda mikrobitti asja ma lugesin juba peale su esimest posti ja see oli informatiivne tõesti. tänan.
ja selle postiga, et "seal on juttu projektori ehitamisest, ekraani meisterdamise kohta eriti ei olnud. " viitasin ma sellele HV teemale : https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=216510 , mida kasutada fredd pakkus.
ning enne siia tulemist sai ise ka googeldatud, lihtsalt huvi oli just konkreetselt teiste HV kasutajate kogemusi teada ja mida põnevat keegi välja on mõelnud. et võiks veidi rahulikumalt võtta või nii.
|
|
   |
100 |
|
tagasi üles |
|
 |
switch
HV veteran
|
04.05.2007 15:05:46
Re: Tee-ise-projektoriekraan? |
|
|
ma paha pärast ei ütle aga osta minu ekraan ära!
skoop kirjutas: |
On keegi ise teinud?
Mis materjale kasutanud ja kuidas välja kukkunud?
Mõlten siis eelkõige filmide vaatamiseks mõeldud ekraane eelkõige... |
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
05.05.2007 00:13:14
|
|
|
ma ei ütle ka paha pärast, aga ilmselt peamine põhjus, miks autor selle teema tegi, oligi soov MITTE kulutada tuhandeid proje ekraani peale
mina igatahes täielikult toetan mõtet proovida ise teha, ja leian, et ekraani ostmine on suhtkoht ebavajalik väljaminek. olen ka võrrelnud, nii piltide pealt kui ise kõrvutanud, ja julgeks öelda, et kallis poest ostetud ekraan ei ole üldiselt oma hinda väärt. seda juhul, kui omal on aega ja tahtmist natuke uurida ja lõpuks ka midagi valmis meisterdada
üks odavamaid ja mõneski mõttes lihtsamaid variante saada omale suht korralik ekraan, on kasutada sellist spets rullist lõigetavat paberit...kahjuks ei tea, mis selle täpne, õige nimetus võiks olla. aga müüakse seda taolistes poodides, kus on siis maalimise tarbeid ja selleks kasutavaid pabereid. miinus asja juures on see, et sel paberil on kindel laius, ja see ei ole väga lai...vist oli 110cm.
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
skoop
Kreisi kasutaja

|
05.05.2007 14:37:32
|
|
|
Wiltz kirjutas: |
ma ei ütle ka paha pärast, aga ilmselt peamine põhjus, miks autor selle teema tegi, oligi soov MITTE kulutada tuhandeid proje ekraani peale
mina igatahes täielikult toetan mõtet proovida ise teha, ja leian, et ekraani ostmine on suhtkoht ebavajalik väljaminek. olen ka võrrelnud, nii piltide pealt kui ise kõrvutanud, ja julgeks öelda, et kallis poest ostetud ekraan ei ole üldiselt oma hinda väärt. seda juhul, kui omal on aega ja tahtmist natuke uurida ja lõpuks ka midagi valmis meisterdada
üks odavamaid ja mõneski mõttes lihtsamaid variante saada omale suht korralik ekraan, on kasutada sellist spets rullist lõigetavat paberit...kahjuks ei tea, mis selle täpne, õige nimetus võiks olla. aga müüakse seda taolistes poodides, kus on siis maalimise tarbeid ja selleks kasutavaid pabereid. miinus asja juures on see, et sel paberil on kindel laius, ja see ei ole väga lai...vist oli 110cm. |
vot just sellised ideed on huvitavad. noh et kiirelt ja lihtsalt.
|
|
   |
100 |
|
tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
05.05.2007 18:52:29
|
|
|
tegelikult meenub, et kunagi on ka aknaruloo siseküljele näidatud ja keegi ei hakanud ütlema, et oleks paha olnud. dvdfoorumist vist isegi käis materjali markeering mingi aeg läbi. puuduseks on muidugi see, et helisüsteemi orientatsioon võib akna suhtes midagi hoopis muud olla..
_________________ rgrds,
|
   |
50 |
|
tagasi üles |