praegune kellaaeg 25.06.2025 10:34:40
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
RKsilver
HV Guru
|
21.05.2006 09:53:41
|
|
|
tahad ma anna siis zalmani mälu radika w ,mul neid 7 tükki
kõik kes tahavad zalmani mälu radikad (4 sinist) (3 punast) siis andke teada
|
|
Kommentaarid: 172 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
3 :: |
140 |
|
tagasi üles |
|
 |
time123
HV Guru

|
23.05.2006 20:22:21
|
|
|
Niisiis. peale koormust on kondekas ekstreemselt kuum, põletas näppu. Pakuks et kuskil 80 kraadi. kas kondekas muidu kannatab sellist kuuma? Ja kutsa99, sa anna siis teada millal tallinna satud, saaks radika ära võtta.
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
0 :: |
178 |
|
tagasi üles |
|
 |
NorthB
HV kasutaja
|
23.05.2006 23:42:59
|
|
|
time123 kirjutas: |
Niisiis. peale koormust on kondekas ekstreemselt kuum, põletas näppu. Pakuks et kuskil 80 kraadi. kas kondekas muidu kannatab sellist kuuma? Ja kutsa99, sa anna siis teada millal tallinna satud, saaks radika ära võtta. |
Püha müristus, kas sa kavatsedki panna kondekale radika? Ma vist olen algaja ka, aga ma pole siiamaani näinud kondekat mis oleks ultrakuum. Kui saab seal peal muna praadida, siis kondekas EI ole korras. Kas tõesti lihtsam poleks lasta mõnel tuttaval jootekolvimehel see ära vahetada? Tjah, siit tuleb veel mõnele idee, et panevad takistitele ja kondekatele vesijahutuse,- kes teab, äkki isegi kuivjää?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
olaviv
HV kasutaja
|
30.05.2006 23:53:37
|
|
|
kondekate kuumenemine pole ideepoolest normaalne nähtus. Kuid antud juhul võib tõesti olla, et läheduses asuv toitestabikas kütab konde kuumaks. On ju konded just toitepinge silumiseks ja seega loogiline, et nad kusagil stabika lähedal on. Ja stabikad võivad ikka väga kuumaks minna.
Teine variant, et antud kondekas tõesti vigane on ja liig suurt lekkevoolu evib ning selle tõttu kuumeneb. Ega polegi nii lihtne kindlaks teha, kumb variant õige on.
Kui nüüd elu-olu sellel kondel liiga kuum on, siis ta mingi aja pärast löga välja ajab. Siis on mõtet vahetamisele mõelda, ühe konde vahetus kusagil 50kr.
_________________ digiallkiri |
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|