praegune kellaaeg 17.06.2025 18:27:11
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hashi
Kreisi kasutaja
|
13.05.2005 14:02:58
|
|
|
Cooler(-10) kirjutas: |
...Näiteks kui ikka on juba 2 tundi 30MB kirjutand siis huvitaks küll millega ta hetkel tegeleb. Kui lugemisega, siis võtan plaadi välja ja vaatan kas midagi on üldse tehtud, kui kirjutab, siis jätan rahule ja kui ei tee midagi ja vinsooda väidab, et kirjutab siis teen resu. ITS THAT SIMPLE
Või kui ma äkki leian vahepeal, et ei ole mõtet seda plaati kirjutada ja tahan seda kõrvetamist katkestada ja kui momendil loeb kettalt, siis tean et võib katkestada ja kui kirjutab juba, siis las kirjutab ära, et äkki kellelgi on vaja. Pole ju mõtet niisama oodata kuni ta plaati kontrollib või iso faili teeb ja pole ka mõtet niisama plaati ära n****da. |
Heips!
Soovitan sul oma postitus tähelepanelikult läbi lugeda
Su väited on ju täiesti vastandlikud:
"...kui on 2 tundi kirjutanud... Kui lugemisega,..."
No EI SAA lugemisega tegeleda, kui sa oled ta kirjutama pannud ja kui sa sel aja plaadi välja võtad on ta JUBA seal, kuhu sa ei taha, et see satuks
Niipalju, kui minul nende kirjutamistega kogemusi on, lukustab programm/draiver kirjutamiseks CD-seadme ja katkestada saab seda VAID tarkvaraliste vahenditega. Alles siis mõjub kirjutaja nupule vajutamine ja sahtli saab ka füüsiliselt avada. Selleks ajaks on üldjuhul midagi ka toorikule tekkinud ja uuesti seda kasutada enam ei saa. Iseasi on, kui eelnevalt tehakse "tõmmis" kõvakettale ja alles pärast selle võrdlemist/kontrollimist originaal-andmetega, asutakse seda kirjutama. Kuid ka selle protseduuri vältel on sahtel üldjuhul "lukus" ja pole vahet, kas ta loeb siis HDD-lt andmeid puhvrisse või kirjutab ta neid sealt toorikule. Tulede/vilede aktiivsus ei puhu siin-kohal üldse pilli
Muul juhul(loe: teen resa) aga soovitan süsteem üle vaadata ning vajalikud/vastavad parandused teha - säästab oluliselt kulu-materjali(CD toorik) ja vähendab "praaki"
Seniks...
---
Hashi
_________________ Seniks...
---
Hashi |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja
|
14.05.2005 01:40:30
|
|
|
Mnjah, sa ilmselt pole siis PIII-e ja win 98-ga plaate kribind. Ma lasin testi teha ja kui ta oli seda juba miski 2h teind, siis avastasin, et tegelikult on see plaat mul juba olemas, ning katkestasin selleks korraks ära. Mis asja sa ajad, et pole vahet kas kirjutab puffrisse või plaadile? Vahe on ikka karupe**e sarnane (suur ja karvane ) Kui ta alles puffrit täidab siis pole veel plaat rikutud, kui aga plaadile on hakand kirjutama, siis ei saa enam kuidagi inimlikult asja lõpule viia ilma plaadi äraviskamiseta. Kusjuures peale tarkvara saab selle plaadi kätte ka sirgeks väänatud kirjaklambrit kasutades.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
2 :: |
5 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
14.05.2005 11:33:08
|
|
|
Mnjah, sa ilmselt pole siis PIII-e ja win 98-ga plaate kribind. Ma lasin testi teha ja kui ta oli seda juba miski 2h teind, siis avastasin, et tegelikult on see plaat mul juba olemas, ning katkestasin selleks korraks ära. Mis asja sa ajad, et pole vahet kas kirjutab puffrisse või plaadile? Vahe on ikka karupe**e sarnane (suur ja karvane ) Kui ta alles puffrit täidab siis pole veel plaat rikutud, kui aga plaadile on hakand kirjutama, siis ei saa enam kuidagi inimlikult asja lõpule viia ilma plaadi äraviskamiseta. Kusjuures peale tarkvara saab selle plaadi kätte ka sirgeks väänatud kirjaklambrit kasutades.  |
Heips!
Hmmm... tol ajal, kui mina plaate kirjutama hakkasin oli W98 alles "veri-sulis", arvutiks oli mul P166MHz ja kirjutaja max kiirus oli 4. Niipaljukest sel teemal...
Jajaaa - sellise masina ja süsteemiga võib testi tegemine tõepoolest päris kaua aega võtta ja selle toimumise ajal saab plaadi "ebaloomulikul" teel ka kätte. Eee... tundub, et me räägime erinevaist asjust - mina nimetan puhvriks siiski seadme enda vahemälu, kuhu loetakse mingi x-hulk andmeid ja need siis sealt plaadile kirjutatakse. Sina vist pead silmas tarkvarale ajutiselt eraldatavat kõvaketta osa ehk cache. Noh, teatud mööndustega võib seda ju ka puhvriks nimetada, kuid mina pidasin silmas siiski muud. See selleks...
Üldjuhul ma enne MÕTLEN, kui midagi tegema hakkan, et võimalik ebaõnnestumine kõige vähem kahju tekitaks. Eriti oluline oli see tol ajal, kui CD toorikud defitsiit ja kallid olid. Kaasajal aga hangin ma endale nö igapäevaseks kasutamiseks kõige odavamad toorikud ja ainult väga olulised ja väärtuslikud andmed kirjutan A-klassi CD-dele. Seda nimetatakse loogiliseks ja majanduslikuks mõtlemiseks
Seniks...
---
Hashi
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja
|
14.05.2005 12:05:30
|
|
|
Oled nüüd uhke? Panid paika mu Ma jah mõtsin seda kõvakettale eraldatavat osa.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
14.05.2005 16:43:27
|
|
|
Oled nüüd uhke? Panid paika mu Ma jah mõtsin seda kõvakettale eraldatavat osa.  |
He... tere!
Hmmm... tjaaa, ma olen ammu sellest east väljas, et kedagi "paika panna" ja sellest mingit perversset uhkust tunda. Vabandan, kui sa sellest nii aru said.
Minu tegevus ja püüdlused siin foorumis on suunatud sellele, et oma pika-ajaliste(>20a) IT-alaste kogemustega hädasolijaid aidata, samas neid kõikvõimalike väärarusaamade ja tõlgenduste puhul "õigesse rööpasse" suunata.
Meiegi omavaheline "pisike arusaamatus" oli tingitud erinevast tõlgendusest ja püüdsin sellele tähelepanu juhtida. Ei midagi muud.
No offences, please
Seniks...
---
Hashi
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
14.05.2005 17:14:05
|
|
|
Rahunege maha - mõlemal on õigus Nimelt hoitakse "ajutist kirjutusfaili" nagu "ajutist printfailigi" kõvakettal ja seadme puhvrisse tiritakse siis bitte nii nagu parajasti on vaja, et kirjutamisel vigu ei tekiks
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja
|
15.05.2005 15:09:07
|
|
|
hashi, ei ei ega ma pole solvund, ega närvis ja see oli nagu niisama lõõpimine, et oli lõpus, et nagu no offence/defence. Kui ma vihane siis või lõpus. Kerge nali vaid. Sorry kui kellegi ära ehmatasin
Ma ise olen ka tegelt selline, et kui ma miskit sokki ajan enda teadmatuses, siis on ikka tore kui keegi asjad 100% selgeks teeb
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
15.05.2005 18:33:25
|
|
|
hashi, ei ei ega ma pole solvund, ega närvis ja see oli nagu niisama lõõpimine |
OK. Friends will be friends
Seniks...
---
Hashi
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|