Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  LCD Samsung 930B 8ms/DVI märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tuberkolonn
HV vaatleja

sõnum 10.04.2005 13:08:07 LCD Samsung 930B 8ms/DVI vasta tsitaadiga

Samsung on lõppude lõpuks hakkama saanud lcd-ga, milles koos kiire response 8ms ja DVI väljund.
Seega peaks ideaalis sobima üheaegselt nii mängurile, filmivaatajale kui kontoriinimesele.
Näeb soliidne välja, kasutajate arvamuste järgi ka kõik muu paigas, kohati nuriseti vaid taustvalguse äärtest läbi kumamisele.
Loodame ainult, et see toode ka Eestisse müügile jõuab ja ainult jänkide privileegiks pole... icon_smile.gif

http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?prod_id=BI19BSSB

Kasutajate arvamusi leiab:
http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=31&threadid=1559893&enterthread=y
[/b]
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Riivo
HV Guru
Riivo

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.04.2005 15:23:55 vasta tsitaadiga

kui ta mõistliku hinnaga tuleb, siis olen potentsiaalne võtja
Kommentaarid: 233 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 221
tagasi üles
hobihall
Kreisi kasutaja

sõnum 15.04.2005 10:58:08 vasta tsitaadiga

Ma siin lugesin veidi seda AnandTechi teemat, seal meerikamaal on ikka mõnus elu küll. Samsa uus 930B moni pole meie õuele veel jõudnudki, aga sealmaal pakutakse seda juba 70$ allahindlusega. Kohalikud kutid saavad asja alla 350$ kätte, kusjuures kohaletoomine on tasuta ja 14 päeva jooksul saab asja suvalise põhjusega tagasi anda. Ja arvestades nende sissetulekuid on see kulutus märkamatu. Meil on veel kõvasti areneda, aga kahjuks ei jõua me kunagi ilmselt sellisele tasemele tänu oma turu väiksusele icon_confused.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 15.04.2005 20:04:29 vasta tsitaadiga

Ma ei saa sest turu väiksuse jutust hästi aru, EU-s elab ju rohkem rahvast kui USA-s. Kui ma omale veel monitori otsisin, siis uurisin Euroopa hindasid üsna põhjalikult. Saksamaa netipoodidest oleks ma monitori 2000 Kr odavamalt kätte saand, takistuseks sai aint väike hirm vöimaliku garantiiga seotud asjaajamise ees ja kogemuse puudumine väljaspoolt Eestit tellimise suhtes. Nüüd on mul juba valmisolek olemas ja uue arvuti ostan arvatavasti Saksamaalt, kui Eestist sobiva hinnaga meeldivat masinat ei leia.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
hobihall
Kreisi kasutaja

sõnum 16.04.2005 11:08:31 vasta tsitaadiga

Ma pidasingi silmas Eesti turu väiksust. Vähese ja piiratud tarbijaskonna tõttu ei saa teenida käibe pealt, vaid tuleb võtta maksimaalset kasumit. Ja piisava konkurentsi puudumise tõttu nii ka tehakse. Oleme EL-i ääremaa, sellest tulevad suured transpordikulud. El-is on maksude tõttu hinnad niigi kõrgemad kui USAs. Jah võib ju ka Saksast tellida, aga LCD monitori tellides pole hiljem kuigi meeldiv ekraanilt surnud pixleid kokku lugeda. Edasiste garantiijamade vähendamiseks oleks sellist asja mugavam kohapealt osta...
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  LCD Samsung 930B 8ms/DVI
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.