praegune kellaaeg 20.06.2025 17:41:59
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tuberkolonn
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
10.04.2005 15:23:55
|
|
|
kui ta mõistliku hinnaga tuleb, siis olen potentsiaalne võtja
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
hobihall
Kreisi kasutaja
|
15.04.2005 10:58:08
|
|
|
Ma siin lugesin veidi seda AnandTechi teemat, seal meerikamaal on ikka mõnus elu küll. Samsa uus 930B moni pole meie õuele veel jõudnudki, aga sealmaal pakutakse seda juba 70$ allahindlusega. Kohalikud kutid saavad asja alla 350$ kätte, kusjuures kohaletoomine on tasuta ja 14 päeva jooksul saab asja suvalise põhjusega tagasi anda. Ja arvestades nende sissetulekuid on see kulutus märkamatu. Meil on veel kõvasti areneda, aga kahjuks ei jõua me kunagi ilmselt sellisele tasemele tänu oma turu väiksusele
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
15.04.2005 20:04:29
|
|
|
Ma ei saa sest turu väiksuse jutust hästi aru, EU-s elab ju rohkem rahvast kui USA-s. Kui ma omale veel monitori otsisin, siis uurisin Euroopa hindasid üsna põhjalikult. Saksamaa netipoodidest oleks ma monitori 2000 Kr odavamalt kätte saand, takistuseks sai aint väike hirm vöimaliku garantiiga seotud asjaajamise ees ja kogemuse puudumine väljaspoolt Eestit tellimise suhtes. Nüüd on mul juba valmisolek olemas ja uue arvuti ostan arvatavasti Saksamaalt, kui Eestist sobiva hinnaga meeldivat masinat ei leia.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
hobihall
Kreisi kasutaja
|
16.04.2005 11:08:31
|
|
|
Ma pidasingi silmas Eesti turu väiksust. Vähese ja piiratud tarbijaskonna tõttu ei saa teenida käibe pealt, vaid tuleb võtta maksimaalset kasumit. Ja piisava konkurentsi puudumise tõttu nii ka tehakse. Oleme EL-i ääremaa, sellest tulevad suured transpordikulud. El-is on maksude tõttu hinnad niigi kõrgemad kui USAs. Jah võib ju ka Saksast tellida, aga LCD monitori tellides pole hiljem kuigi meeldiv ekraanilt surnud pixleid kokku lugeda. Edasiste garantiijamade vähendamiseks oleks sellist asja mugavam kohapealt osta...
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|