praegune kellaaeg 22.06.2025 22:20:36
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Wilts
HV veteran
|
20.10.2004 11:54:44
|
|
|
aru ma ei saa miks mul siis see inbox põõrdeid üles ei võta.. ma oleks jumalast õnnelik kui see 4000 peal vuraks.
teisel masinal küttis korpuse 40 kraadi peale.. aga mul näitab 27 kraadi ainult.. ja siis on masin 3h 100% peal olnud
muidu 24-25
nii asi veel segasem.. või siis just pole.. peal on vesijahutus... pärast 2h töötamist on vee temp mingi 25 kraadi (külmapoolselt leige)
nigu arvuti seisma panen ja radika pealt ära kisun (temp siis 72-75 kraadi) ja veeploki põhja katsun.... siis see ka leige.. prose.. ka leige.. muljun tagasi peale- powerit ja WOU temp 75 õmm ainuke asi mille vastus ma näpud ära kõrvetasin oli chipseti passiv radikas (arvatavasti ei saa enam prose poolt tulevat õhku) asi ikka haigelt haige
aida näitab temperatuuriks 41c aga vahest hüppab 66 peale mis nali.. enne usuks seda 41 kraadi
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|