praegune kellaaeg 01.07.2025 07:29:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tomorrow
HV Guru

|
06.02.2025 21:09:50
|
|
|
Autotuningut on mõtet teha siis kui jõudlust jääb väheks. Undervolti jaoks see vajalik pole.
Muidugi võib teha mõlemat, et saada juurde jõudlust ja alandada voolutarvet/tempe aga autotuningu kellasid on vaja testida stabiilsuse jaoks ja see on ajakulu.
Undervoltimine power limiidi alandamisega kaarti ebastabiilsemaks ei muuda default kelladel. Lihtsalt ise tuleb leida see balanss jõudlusekao ja voolutarbe/tempide vahel.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirage
HV veteran
|
07.02.2025 09:09:12
|
|
|
Renq kirjutas: |
Sest nagu ma aru sain, peaks seal veel mingeid teste tegema, et fine tune'ida, selleks mul isu väga ei olnud.
3440x1440 ja kõik nii ultra kui olla saab, peale AA, mis on mediumi peal. A no ma ei ole ka competetive gamer. FPS on siuke 144 või veits alla.
edit: a no võibolla peaks ikkagi afterburneri endale selgeks tegema, nüüd tuli küll korra hea framedrop nii 70 peale Sanhokis. Positiivse poole pealt on arvuti muidugi mõnus vaikne ja kuuma ei tule. Muidu undas nii korralikult, et läbi klappide oli kosta. |
https://forums.evga.com/Undervolting-Quick-Setup-Guide-with-Afterburner-NVIDIA-30-Series-Ampere-m3530328.aspx
evga 3080ti puhul oli see väga abiks.
_________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°> |
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
07.02.2025 12:51:28
|
|
|
Mirage kirjutas: |
Renq kirjutas: |
Sest nagu ma aru sain, peaks seal veel mingeid teste tegema, et fine tune'ida, selleks mul isu väga ei olnud.
3440x1440 ja kõik nii ultra kui olla saab, peale AA, mis on mediumi peal. A no ma ei ole ka competetive gamer. FPS on siuke 144 või veits alla.
edit: a no võibolla peaks ikkagi afterburneri endale selgeks tegema, nüüd tuli küll korra hea framedrop nii 70 peale Sanhokis. Positiivse poole pealt on arvuti muidugi mõnus vaikne ja kuuma ei tule. Muidu undas nii korralikult, et läbi klappide oli kosta. |
https://forums.evga.com/Undervolting-Quick-Setup-Guide-with-Afterburner-NVIDIA-30-Series-Ampere-m3530328.aspx
evga 3080ti puhul oli see väga abiks. |
Suured tänud, peaks end ikka sellele lainele viima. See pole ju mingi tuumateadus, lihtsalt kättevõtmise asi.
_________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86 |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|