Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  nVidia Ampere (GA100/GA102/GA104) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 329, 330, 331
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.02.2025 21:09:50 vasta tsitaadiga

Autotuningut on mõtet teha siis kui jõudlust jääb väheks. Undervolti jaoks see vajalik pole.

Muidugi võib teha mõlemat, et saada juurde jõudlust ja alandada voolutarvet/tempe aga autotuningu kellasid on vaja testida stabiilsuse jaoks ja see on ajakulu.
Undervoltimine power limiidi alandamisega kaarti ebastabiilsemaks ei muuda default kelladel. Lihtsalt ise tuleb leida see balanss jõudlusekao ja voolutarbe/tempide vahel.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mirage
HV veteran

sõnum 07.02.2025 09:09:12 vasta tsitaadiga

Renq kirjutas:
Sest nagu ma aru sain, peaks seal veel mingeid teste tegema, et fine tune'ida, selleks mul isu väga ei olnud.

3440x1440 ja kõik nii ultra kui olla saab, peale AA, mis on mediumi peal. A no ma ei ole ka competetive gamer. FPS on siuke 144 või veits alla.

edit: a no võibolla peaks ikkagi afterburneri endale selgeks tegema, nüüd tuli küll korra hea framedrop nii 70 peale Sanhokis. Positiivse poole pealt on arvuti muidugi mõnus vaikne ja kuuma ei tule. Muidu undas nii korralikult, et läbi klappide oli kosta.

https://forums.evga.com/Undervolting-Quick-Setup-Guide-with-Afterburner-NVIDIA-30-Series-Ampere-m3530328.aspx

evga 3080ti puhul oli see väga abiks.

tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 07.02.2025 12:51:28 vasta tsitaadiga

Mirage kirjutas:
Renq kirjutas:
Sest nagu ma aru sain, peaks seal veel mingeid teste tegema, et fine tune'ida, selleks mul isu väga ei olnud.

3440x1440 ja kõik nii ultra kui olla saab, peale AA, mis on mediumi peal. A no ma ei ole ka competetive gamer. FPS on siuke 144 või veits alla.

edit: a no võibolla peaks ikkagi afterburneri endale selgeks tegema, nüüd tuli küll korra hea framedrop nii 70 peale Sanhokis. Positiivse poole pealt on arvuti muidugi mõnus vaikne ja kuuma ei tule. Muidu undas nii korralikult, et läbi klappide oli kosta.

https://forums.evga.com/Undervolting-Quick-Setup-Guide-with-Afterburner-NVIDIA-30-Series-Ampere-m3530328.aspx

evga 3080ti puhul oli see väga abiks.

Suured tänud, peaks end ikka sellele lainele viima. See pole ju mingi tuumateadus, lihtsalt kättevõtmise asi.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  nVidia Ampere (GA100/GA102/GA104) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 329, 330, 331
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.