Holland lubas wii.le Adult ratingu versiooni välja lasta(ehk kärpimata).
Nende netipoed hakkavad kõvasti valu varsti saama _________________ Things ThaT You own end up Owning you!
reviewdest olen lugenud et suht sitt pidi olema... sitt kuna actionit ei ole ja see on asendatud blurriga... aga juba mingid "fixid" väljas mis selle blurri maha võtavad _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
olen juba päris kaugel ja nüüd on tekkinud täielik vajadus et minu tegelane peab kykitama kuna muidu ta lastakse maha aga ma ei suuda leida nupukombinatsiooni ega midagi mis paneks ta õigel ajal kykitama.ehk oskab keegi aidata _________________ skinnijann
manhunt 2 ja PC Peale väljas... mäh ütleks selle peale. Rõhutan numbrit KAKS 2. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
ma arvan et aetakse manhunt 1'ga asi segamini mis muud... aga siiski enne kui sedasi "kirema" tulla tasuks enne asi üle kontrollida.
Sai seda manhunti 2 natuke proovitud (sensuur oli "trikiga" maha võetud) ja peaks ütlema et puhas bullcrap on see manhunt 2 keelamine. Kui ma just mingit "väga veidrat" versiooni ei mänginud siis oli asi sama verine ja räme kui manhunt 2. Need kes mängude vägivalla jms jura üle vinguvad (need onud kes paska suust välja ajavad pidevalt) võiks endale kanister benzu osta ja end põlema panna... oleks kõigil rahulikum elada
Mass Effect pidi kah sex simulaator olema (need kes väitsid ei olnud mängu mänginudki)... oh jah... mõnus bullcrap mind fuck meedia tänapäeval _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Tuleb PC-le ?
Nimelt ESRB on alles hiljuti liasnud manhunt 2 PC oma listi ja retinguks saab AO ehk siis vägivalda välja ei lõigata
Eks vaadake ise: http://www.esrb.org/ratings/search.jsp võib otsida või natuke alla kerida
1 osa oli täitsa huvitav ... _________________ Bawse
Pole midagi, et ilge saast. Kuna esimene osa mulle väga meeldis, tuleb ka teine osa ära vägistada. Naelapüssiga peldiku taga mingit tüüpi varitseda on ikka midagi muud, kui Crysises saja meetri pealt snaipriga päid noppida. Olgu teostus nagu ta on, idee loeb. _________________ Allverelaev sukeldub määramata ajaks...
mingid kõvema optikaga vindid sel siiski olid. Esismese manhunti juures just see meeldiski, et ei tekkinud olukorda, kus lendasid automaadiga keset meestekarja ja jäid ikka ellu. Pidi hiilima ja meelitama ühekaupa nurga taha, kus raisale kilekoti pähe aitasid. Kas manhunt 2 ka mängida kannatab proovin õhtul ära. Töögraafik on nii tihe, et eelmist manhunti mängisin kaks kuud. Ehk jõuab selle kuidagi kiiremini läbi. _________________ Allverelaev sukeldub määramata ajaks...
Manhunt 1 osa oli küll väga äge. Proovin praegu 2. osa. Ütleks, et kuidagi kohmakas tundub. Esiteks on liikumine nats nagu liimis kinni. Siis ei saa üles-alla vaadata, mis ajab ilgelt närvi, jubedalt oleks vaja paremaks etteasteks. Killimine on kuidagi imelikult lahendatud seekord. Mul läks ikka aega enne kui aru sain, et hiirega tuleb vastavalt ekraanil olevatele nooltele järske liigutusi teha. Kui esimeses osas tuli mõrvamiseks üks liigutus teha (vasak hiireklikk), siis seekord kolm liigutust - vasak klikk, siis vastavalt juhistele äkiline tõmme hiirega mingis suunas, et ta äsaks vaenlasele esimese paugu ja siis, et brutaalne slash võiduka ja verise lõpuni jõuaks, tuleb veel üks liigutus vastavalt ekraanil ilmuval noole suunas teha. See kõik venitab protseduuri pikemaks ja kohmakaks. Selleks, et asi nö. libedalt käiks, tuleks omajagu vaeva näha.
Tulirelvadeni pole veel jõudnud.
Esimeses osas mögisesid hunterid päris lahedat teksti. Nüüd on nad oluliselt vaiksemad ja millegipärast (vähemalt esialgu) on nad kõik ühte nägu See, et esimeses osas muusikat polnud, oli kümnesse. Nii pääses kogu see fluidum ikka eriti hästi mõjuma. Uues osas on lisaks pidevale taustakohinale ja -häältele kerged viiulivinjetid kui asjad pinevaks lähevad. Lahe on see kui tapmise värv kollaseks ja punaseks läheb, siis hakkab mehel süda järjest kiiremini lööma. Muidugi uue osa õhustik on vähemalt sama kriipiv kui esimeses osa. Kuid esimese osa story on ilmselgelt kõvem.
Aga ma punnin ikka lõpuni, ei ole väga hull. On hullemaid kräppe ka. _________________ "ma ütlen ühe lause veel ka ära ansip sinu sellest avaldusest et kõik on kadunud ja kaotatud praegu tänase peaministrina samuti selle jutuajamise sellise avalduse tõttu" A.R.
Manhunt 2 System Requirements
Processor : Intel Pentium 4 at 1.7+ GHz / AMD Athlon 1800+
Video Card : 128 MB – DirectX 9.0c Compatible video card With Shader Model 2.0 support (Nvidia 6200GT or Better / ATI Radeon x300 or Better)
Memory : 512MB for XP / 1 GB for Vista
Hard Disk : 4 GB of free Hard Drive Space
Operating System : Microsoft Windows XP (Home and Professional) SP1 / Windows Vista
Sound Card : DirectX 9.0 Compatible
Direct X : 9.0
Gameplay : Keyboard and Mouse
Installation : DVD-ROM Drive _________________ "ma ütlen ühe lause veel ka ära ansip sinu sellest avaldusest et kõik on kadunud ja kaotatud praegu tänase peaministrina samuti selle jutuajamise sellise avalduse tõttu" A.R.
No seda mängu tropiti ikka tõsiselt igasugu instantside poolt. R*-l hakkas vist huvi kaduma ja tuligi lõpuks selline pooltoores fabrikaat välja. _________________ "ma ütlen ühe lause veel ka ära ansip sinu sellest avaldusest et kõik on kadunud ja kaotatud praegu tänase peaministrina samuti selle jutuajamise sellise avalduse tõttu" A.R.
peale 5min proovimist läks automaatselt uninstalli. Graafika = unreal 1 we????
üks huvitav featuur veel - ainuke mäng, millega 4870 ATI HULLULT kisama hakkas. ma pole nii kõva ventikamöirgamist isegi crysis/warheadiga kuulnud, rääkimata teoreetilisel tasemel kümneid (kui mitte sadu) kordi väiksema video-ja polügoonimahuga manhunt2-st.
P.S. 1ne osa oli ülikõva, vähemalt 10korda läbitehtud _________________ Sidevõrkude ja tehnilise infra arendus.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.