Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
inca
HV Guru

|
09.11.2009 09:47:03
|
|
|
Teoorias kõik õige, aga...
_________________ KASS |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
10.11.2009 00:14:42
|
|
|
radist87, oleks seal crysises ka nii, selle asemel tulistad Matrixi kalmaare imerelvadega.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
NightStriker
HV veteran
|
10.11.2009 14:22:05
|
|
|
mingid kõvema optikaga vindid sel siiski olid. Esismese manhunti juures just see meeldiski, et ei tekkinud olukorda, kus lendasid automaadiga keset meestekarja ja jäid ikka ellu. Pidi hiilima ja meelitama ühekaupa nurga taha, kus raisale kilekoti pähe aitasid. Kas manhunt 2 ka mängida kannatab proovin õhtul ära. Töögraafik on nii tihe, et eelmist manhunti mängisin kaks kuud. Ehk jõuab selle kuidagi kiiremini läbi.
_________________ Allverelaev sukeldub määramata ajaks... |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Murdock
HV kasutaja
|
26.11.2009 22:24:52
|
|
|
Mängin praegu. Suhteliselt pandav. Ära nuditud ka midagi ei ole. Kui ikka kirvega äsad, siis morssi/ketšupit lendab nii et vähe pole.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
me@homeq
HV veteran

|
30.11.2009 00:33:15
|
|
|
Võttis ikka aega et pc jõuaks
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
kysija
HV vaatleja

|
09.12.2009 10:13:14
|
|
|
Manhunt 1 osa oli küll väga äge. Proovin praegu 2. osa. Ütleks, et kuidagi kohmakas tundub. Esiteks on liikumine nats nagu liimis kinni. Siis ei saa üles-alla vaadata, mis ajab ilgelt närvi, jubedalt oleks vaja paremaks etteasteks. Killimine on kuidagi imelikult lahendatud seekord. Mul läks ikka aega enne kui aru sain, et hiirega tuleb vastavalt ekraanil olevatele nooltele järske liigutusi teha. Kui esimeses osas tuli mõrvamiseks üks liigutus teha (vasak hiireklikk), siis seekord kolm liigutust - vasak klikk, siis vastavalt juhistele äkiline tõmme hiirega mingis suunas, et ta äsaks vaenlasele esimese paugu ja siis, et brutaalne slash võiduka ja verise lõpuni jõuaks, tuleb veel üks liigutus vastavalt ekraanil ilmuval noole suunas teha. See kõik venitab protseduuri pikemaks ja kohmakaks. Selleks, et asi nö. libedalt käiks, tuleks omajagu vaeva näha.
Tulirelvadeni pole veel jõudnud.
Esimeses osas mögisesid hunterid päris lahedat teksti. Nüüd on nad oluliselt vaiksemad ja millegipärast (vähemalt esialgu) on nad kõik ühte nägu See, et esimeses osas muusikat polnud, oli kümnesse. Nii pääses kogu see fluidum ikka eriti hästi mõjuma. Uues osas on lisaks pidevale taustakohinale ja -häältele kerged viiulivinjetid kui asjad pinevaks lähevad. Lahe on see kui tapmise värv kollaseks ja punaseks läheb, siis hakkab mehel süda järjest kiiremini lööma. Muidugi uue osa õhustik on vähemalt sama kriipiv kui esimeses osa. Kuid esimese osa story on ilmselgelt kõvem.
Aga ma punnin ikka lõpuni, ei ole väga hull. On hullemaid kräppe ka.
_________________ "ma ütlen ühe lause veel ka ära ansip sinu sellest avaldusest et kõik on kadunud ja kaotatud praegu tänase peaministrina samuti selle jutuajamise sellise avalduse tõttu" A.R. |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
10.12.2009 15:41:23
|
|
|
Naised saunas rääkisid et Manhunt 2 jookseb iga juustuga ( nagu näiteks minu profiilikastiga ) ilusti , kas see vastab tõele ?
Tahaks ära proovida .
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
kysija
HV vaatleja

|
10.12.2009 16:04:25
|
|
|
Igal juhul jookseb su masin välja.
Manhunt 2 System Requirements
Processor : Intel Pentium 4 at 1.7+ GHz / AMD Athlon 1800+
Video Card : 128 MB – DirectX 9.0c Compatible video card With Shader Model 2.0 support (Nvidia 6200GT or Better / ATI Radeon x300 or Better)
Memory : 512MB for XP / 1 GB for Vista
Hard Disk : 4 GB of free Hard Drive Space
Operating System : Microsoft Windows XP (Home and Professional) SP1 / Windows Vista
Sound Card : DirectX 9.0 Compatible
Direct X : 9.0
Gameplay : Keyboard and Mouse
Installation : DVD-ROM Drive
_________________ "ma ütlen ühe lause veel ka ära ansip sinu sellest avaldusest et kõik on kadunud ja kaotatud praegu tänase peaministrina samuti selle jutuajamise sellise avalduse tõttu" A.R. |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
10.12.2009 16:07:21
|
|
|
Ahsoo , et siis kohe nii karmid nõudmised .
Ma mõtlesin et aastal 2009 pole sellise kastiga peale netiskäimise midagi peale hakata .
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
kysija
HV vaatleja

|
10.12.2009 16:26:37
|
|
|
No seda mängu tropiti ikka tõsiselt igasugu instantside poolt. R*-l hakkas vist huvi kaduma ja tuligi lõpuks selline pooltoores fabrikaat välja.
|
tagasi üles |
|
 |
Prozer
HV kasutaja

|
12.12.2009 22:12:55
|
|
|
peale 5min proovimist läks automaatselt uninstalli. Graafika = unreal 1 we????
üks huvitav featuur veel - ainuke mäng, millega 4870 ATI HULLULT kisama hakkas. ma pole nii kõva ventikamöirgamist isegi crysis/warheadiga kuulnud, rääkimata teoreetilisel tasemel kümneid (kui mitte sadu) kordi väiksema video-ja polügoonimahuga manhunt2-st.
P.S. 1ne osa oli ülikõva, vähemalt 10korda läbitehtud
_________________ Sidevõrkude ja tehnilise infra arendus. |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
12.12.2009 23:53:05
|
|
|
Sama siin, et suht peale 5minti mängimist maha, kogu mängu ehitus on nii metsas omadega.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|