Holland lubas wii.le Adult ratingu versiooni välja lasta(ehk kärpimata).
Nende netipoed hakkavad kõvasti valu varsti saama _________________ Things ThaT You own end up Owning you!
reviewdest olen lugenud et suht sitt pidi olema... sitt kuna actionit ei ole ja see on asendatud blurriga... aga juba mingid "fixid" väljas mis selle blurri maha võtavad _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
olen juba päris kaugel ja nüüd on tekkinud täielik vajadus et minu tegelane peab kykitama kuna muidu ta lastakse maha aga ma ei suuda leida nupukombinatsiooni ega midagi mis paneks ta õigel ajal kykitama.ehk oskab keegi aidata _________________ skinnijann
manhunt 2 ja PC Peale väljas... mäh ütleks selle peale. Rõhutan numbrit KAKS 2. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
ma arvan et aetakse manhunt 1'ga asi segamini mis muud... aga siiski enne kui sedasi "kirema" tulla tasuks enne asi üle kontrollida.
Sai seda manhunti 2 natuke proovitud (sensuur oli "trikiga" maha võetud) ja peaks ütlema et puhas bullcrap on see manhunt 2 keelamine. Kui ma just mingit "väga veidrat" versiooni ei mänginud siis oli asi sama verine ja räme kui manhunt 2. Need kes mängude vägivalla jms jura üle vinguvad (need onud kes paska suust välja ajavad pidevalt) võiks endale kanister benzu osta ja end põlema panna... oleks kõigil rahulikum elada
Mass Effect pidi kah sex simulaator olema (need kes väitsid ei olnud mängu mänginudki)... oh jah... mõnus bullcrap mind fuck meedia tänapäeval _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Tuleb PC-le ?
Nimelt ESRB on alles hiljuti liasnud manhunt 2 PC oma listi ja retinguks saab AO ehk siis vägivalda välja ei lõigata
Eks vaadake ise: http://www.esrb.org/ratings/search.jsp võib otsida või natuke alla kerida
1 osa oli täitsa huvitav ... _________________ Bawse
Pole midagi, et ilge saast. Kuna esimene osa mulle väga meeldis, tuleb ka teine osa ära vägistada. Naelapüssiga peldiku taga mingit tüüpi varitseda on ikka midagi muud, kui Crysises saja meetri pealt snaipriga päid noppida. Olgu teostus nagu ta on, idee loeb. _________________ Allverelaev sukeldub määramata ajaks...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.