1. Kas on teada millal teised SGS2 tüübi omanikud peale XEU tüübi võiks saada seda KE7 uuendust näiteks. Endal OXXKE2 ?
2. Kui flashida peale Odiniga see XEUKD1 tüüpi XWKE2 firmware näit. minu telefonile kas siis kaovad kõik äppid/settingud ära?
3. Kui see flashitud siis leiab Kiesi või OTAga ise KE7 uuenduse?
Gs2 ei taha minu käega sõbraks saada ja Sensation on mitmeti väga palju mugavam.
Kuid htc kaamera on legendaarselt vilets...ei võida ka ühte head, käepärast asja kokkuklopsida.Igal jubinal peavad oma talumatud miinused olema.
viimati muutis kulutaja 14.06.2011 19:39:46, muudetud 1 kord
Gs2 ei taha minu käega sõbraks saada ja Sensation on mitmeti väga palju mugavam.
Kuid htc kaamera on legendaarselt vilets...ei võida ka ühte head, käepärast asja kokkuklopsida.Igal jubinal peavad oma talumatud miinused olema.
...et nagu mis mõttes ei taha "käega sõbraks saada"?
Isiklikult pean ütlema et pole lihtsamat telefoni kohanud kui see. Vb mõnda asja ei leidnud kohe üles aga päev-paar näppimist on asi selge.
Eelmine klots (SE x10 mini pro) oli ikka oluliselt "raskem" telefon
sain nüüd lõpuks nii kaugele, et kies näitab KE2, aga see on ka kõige uuem versioon. ei tea kas tuleb ka mulle uuendus millalgi
peale lasin Generic OXXKE2 (MultiCSC), sest XEU-ga ei näidanud kies midagi.
sain sellest hüüumärgist ka lahti, kuigi see pidi ikkagi vist kusagil sygaval loendust tegema _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
sain nüüd lõpuks nii kaugele, et kies näitab KE2, aga see on ka kõige uuem versioon. ei tea kas tuleb ka mulle uuendus millalgi
sain sellest hüüumärgist ka lahti, kuigi see pidi ikkagi vist kusagil sygaval loendust tegema
Kas selle hüüumärgi saab siis kui XEU ehk teine firmware peale lasta?
Kas XEU peale lastes kadusid siis senised appid ja conf ära?
sain sellest hüüumärgist ka lahti, kuigi see pidi ikkagi vist kusagil sygaval loendust tegema
Kas selle hüüumärgi saab siis kui XEU ehk teine firmware peale lasta?
Kas XEU peale lastes kadusid siis senised appid ja conf ära?
XEU kohta ei oska täpselt öelda, sest sain juba ennem . Aga kõik seaded ja appid jäid alles.
Nagu ma aru saanud, siis kaovad appid ja seaded siis ära, kui mingi custom variandi peale topid _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Sensationi ekraan on nii palju meeldivam oma resolutsiooniga, et Gs2 tundub mänguasjana.
Eriti ei kisu gs2-te kätte võtma enam.Kummaline tõesti.Kiiruse osas polnud juba Arc- vs Gs2 erilist vahet, rääkimata Sensationist.
Ainuke puudus on kaamera kvaliteet, muul juhul ei põeks mitte grammigi.
Kui vaadata aku kasutust, siis Samsa puhul läheb lõviosa
android os 43%
ekraan 23%
android systeem 13%
android service 7%
telefoni ootereziim 5% ja
jõudeolek 4%
Lisaks on väga suur erinevus kaalus, samsungi saab topelt suure akuga ja ikka kergema, kui HTC meeldib, siis pole hullu, aga pole vaja üle postituse sellest kirjutada, et see on nii-nii-nii hea S2 teemas! _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
kas ei tohi pimedaid valgustada?
pole minu asi fännata midagi konkreetselt, lihtsalt kui midagi on parem, siis nii see on.
see on minu jaoks ja kui see aitab kellelgi teha paremat valikut siis tore.
kaitsta midagi puht fanatismist pole ka nagu pointi.
ja kuna ma ise oman ka gs2-te siis võin rääkida oma kogemustest gs2 suhtes ja vastu
või iga produkti teema all võib sellest produktist ainult ülistuslaulu laulda?
viimati muutis kulutaja 15.06.2011 16:41:16, muudetud 3 korda
teised testija nii ei arva ja kui valgustada tahad, siis tee teema S2 vs HTC ning anna minna, hetkel puhas fleimi tekitamine. _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Mina ka sellest aru ei saa miks see Htc siia teemasse ronima hakkab. See et paar numbrit on paremad, ei tähenda veel seda et ta parem oleks. Olen ka neid mõlemaid võrrelnud ja kindel valik on SGSII
kulutaja, Tore, et leidsin endale parima aparaadi! Paar rodu numbreid ei tee sinust kahjuks veel review-meest. Ja kui reviewdest rääkida, siis usaldan ma enne techradarit või gsmarenat, kui kontrollimata keskonnas ilmselgelt ühte brändi eelistava suvaka kahte postitust. Niiet, mul on heameel, et sul on heameel _________________ Avatar by Flacko
Sensationi ekraan on nii palju meeldivam oma resolutsiooniga, et Gs2 tundub mänguasjana.
Eriti ei kisu gs2-te kätte võtma enam.Kummaline tõesti.Kiiruse osas polnud juba Arc- vs Gs2 erilist vahet, rääkimata Sensationist.
android os 43%
ekraan 23%
android systeem 13%
android service 7%
jõudeolek 4%
mingist androidist pole haisugi, mis gs2-l pidevalt akut imeb.
ole nüüd hea ja vii oma telefon garantiisse, tegelt ka. Need numbrid on sul ikka väga paigast ära.
ja no Arc vs GSII "ei olnud vahet" selline bullisita hais ajab aevastama lausa. Oma fännboy jutuga kao küll minema siit teemas...
Ma ei hakanud siia x6 ärategemisest Range Roverile näiteks tooma.kui kui keegi on näinud siis teab.
Ja kui keegi arvab, et ma eksin ja sensation pole parem kui gs2, mis ka mulle korraks väga meeldis, siis palju önne.
Eriti kummaline on möelda, et mobiilse seadme märgatav alla jäämine teisele netikiiruses, on tyhine täpe.
Mis siis veel oluline on kui mitte mugavus ja kiirus.
Eks maakas ole ikkaoma länkariga önnelik, kuninganna veereb ikka edasi range roveriga ja teda ei koti kylakoerte haukumine.
Jah jah jah, rahulolev RR TDV 8 omanik vöib sed kinnitada.
speedtest wifi
samaaegselt gs2 alla 10964 üles 2614
sensat alla 13259 üles 6971
3g test gs2 alla 991 üles 317
sensat alla 1883 üles 312
mõlemas sama paketi emt kaardid, samaaegne test.
Thanks for the laughs
Kahe järjestikuse testi erinevused sama seadmega võivad ka suuremad olla kui nende mis sina tõid. Ära topi suvalisi andmeid mis ei näita midagi.
Ja kui keegi arvab, et ma eksin ja sensation pole parem kui gs2, mis ka mulle korraks väga meeldis, siis palju önne.
Osad mehed ikka ei saa üle, kui nende "revüüd" ei aktsepteerita. Sensationil on muuseas täiesti oma teema, võibolla oleks telefoni testid sobinud sinna paremini? Kui sa mingi autopede oled, siis selle jaoks on ka muuseas täiesti oma alafoorum. Hetkel tundub suvaline tillipikendaja.
Sain UK-s oma teise ümbrise kätte, pool nädalat hiljem, kui Lõuna-Koreast saabunud kesta. Miskit mäda selle postiga.
Igakord kui pilte teen HV-sse vaatan imestusega kui kuradi räpane see hiirematt ikkagi on. Eemalt vaadates tundub asi palju viisakam. _________________ Avatar by Flacko
jah vaatelja pead küll uue teema tegema, mõni mode võiks selle soga siit ära korjata, mis SG2 ei puutu...
Ise sain hiljuti kätte nanopadid, paigaldasin mõlemasse autosse, maksid 1£+transa, Cayennis panin rooli ratta külge, telefon püsib kenasti seal küljes ja handsfreed pole ka vaja kasutada, kuna telefon suht suu lähedal, siis kostub kõne ajal kõik kenasti läbi, samuti on navi mugav kasutada.
Evos oli rool tsipa kumeram ja panin armatuuri külge, selle autoga on see asi, et ei kuule isegi siis, kui kõrva äärde panna, aga navi jällegi mugav kasutada. Telefon tuleb nanopadi küljest lahti tõmmata ainult vaikselt, kuna mõnikord kipub aku kaas kinni jääma padi mitte telefoni külge.
Ostsin siit http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190467538809&ssPageName=STRK:MEWNX:IT _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
mkm mitte kleepuv, vaid nano, ehk siis imepisikesed osakesed hoiavad kinni, kui tolmuseks läheb pesed lihtsalt veega ära ja toimib jälle, kunagi cebitil nägin neid, nüüd massitarbe kaup, aga muidu nii toimib http://www.youtube.com/watch?v=kMr4szzIsaw ja endal ka rinka ajal püsib telefon küljes ning näitab lives ringiaegu _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
no telli, ei maksa ei saatmine, egas asi ise suurt miskit, kohale tuli ka nädalaga umbes _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
android os 43%
ekraan 23%
android systeem 13%
android service 7%
jõudeolek 4%
mingist androidist pole haisugi, mis gs2-l pidevalt akut imeb.
hmm...... kui pildi annad siis usuks rohkem
annan yhe ajutise pildi
siis su kiirustest
tsitaat:
speedtest wifi
samaaegselt gs2 alla 10964 üles 2614
sensat alla 13259 üles 6971
minu isend
do you sense my ass
wirx kirjutas:
mkm mitte kleepuv, vaid nano, ehk siis imepisikesed osakesed hoiavad kinni, kui tolmuseks läheb pesed lihtsalt veega ära ja toimib jälle, kunagi cebitil nägin neid, nüüd massitarbe kaup, aga muidu nii toimib http://www.youtube.com/watch?v=kMr4szzIsaw ja endal ka rinka ajal püsib telefon küljes ning näitab lives ringiaegu
kas üks latakas peab mobla kyljes olema või mobla kylge ei tule midagi panna ?
tõsiselt huvitama hakkas see nano _________________ This message was sent from space using stargate
vaatasin videot, kas see mingi nn spidermani võrk, mis vaakumiga imeb kinni ?
Sitta kah, tellin yhe ära, hind odav, kui ei funka pole hullu
Edit:
ostetud _________________ This message was sent from space using stargate
nano tehnoloogia, mitte läga, lastel on meil tulevikus lahe elada igastahes...ja telefon või võtmed või rahakott või mis iganes jääb sinna külge suht kenasti kinni ja koht kus minu telefon eelnevalt põhiliselt kriimustus oli just auto...nüüd seda muret enam pole
minul on voice calls 27%
android os 19%
display 18% põhjas valgus
android system 10%
aga no ei tasu seda vist eriti tõsiselt võtta, tihtilugu leiab sealt programme nt smart tools, gps status vms, mida pole kordagi kasutanud ja mis ei ole ei mälus egas mujal sees _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
nano tehnoloogia, mitte läga, lastel on meil tulevikus lahe elada igastahes...ja telefon või võtmed või rahakott või mis iganes jääb sinna külge suht kenasti kinni ja koht kus minu telefon eelnevalt põhiliselt kriimustus oli just auto...nüüd seda muret enam pole
minul on voice calls 27%
android os 19%
display 18% põhjas valgus
android system 10%
aga no ei tasu seda vist eriti tõsiselt võtta, tihtilugu leiab sealt programme nt smart tools, gps status vms, mida pole kordagi kasutanud ja mis ei ole ei mälus egas mujal sees
seda kasutust pole yldse mõtet vaadata, 3 päevaga on võimalik selliseid erinevaid imelisi teha, et syda läheb pahaks _________________ This message was sent from space using stargate
Mul sama asi kasutusel, Cebitilt 2009a ostetud.
Üks on üle aga hoian ilmselt igaks juhuks alles
mis vahet on su jublakal ja nn rootil, mis kaotab selle imelise ära
Me paneme midagi jutust mööda, 2009 seda mobla veel polnud _________________ This message was sent from space using stargate
ei saanud kahjuks aru ? _________________ This message was sent from space using stargate
Ma ostsin ka testiks paar seda lägapatja ebayst ja nanopadi saksamaalt. Huvitav, et see nanopad on nii kõrvust mööda läinud, väga huvitav toode. _________________ Avatar by Flacko
ostsin ka selle telefoni ära siis, wildfire pealt s2 peale siis, päris massive vahe ikka .D
iga mobla pealt s2 peale minnes on massiivne vahe _________________ This message was sent from space using stargate
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.