Ma ei hakanud siia x6 ärategemisest Range Roverile näiteks tooma.kui kui keegi on näinud siis teab.
Ja kui keegi arvab, et ma eksin ja sensation pole parem kui gs2, mis ka mulle korraks väga meeldis, siis palju önne.
Eriti kummaline on möelda, et mobiilse seadme märgatav alla jäämine teisele netikiiruses, on tyhine täpe.
Mis siis veel oluline on kui mitte mugavus ja kiirus.
Eks maakas ole ikkaoma länkariga önnelik, kuninganna veereb ikka edasi range roveriga ja teda ei koti kylakoerte haukumine.
Jah jah jah, rahulolev RR TDV 8 omanik vöib sed kinnitada.
speedtest wifi
samaaegselt gs2 alla 10964 üles 2614
sensat alla 13259 üles 6971
3g test gs2 alla 991 üles 317
sensat alla 1883 üles 312
mõlemas sama paketi emt kaardid, samaaegne test.
Thanks for the laughs
Kahe järjestikuse testi erinevused sama seadmega võivad ka suuremad olla kui nende mis sina tõid. Ära topi suvalisi andmeid mis ei näita midagi.
Ja kui keegi arvab, et ma eksin ja sensation pole parem kui gs2, mis ka mulle korraks väga meeldis, siis palju önne.
Osad mehed ikka ei saa üle, kui nende "revüüd" ei aktsepteerita. Sensationil on muuseas täiesti oma teema, võibolla oleks telefoni testid sobinud sinna paremini? Kui sa mingi autopede oled, siis selle jaoks on ka muuseas täiesti oma alafoorum. Hetkel tundub suvaline tillipikendaja.
Sain UK-s oma teise ümbrise kätte, pool nädalat hiljem, kui Lõuna-Koreast saabunud kesta. Miskit mäda selle postiga.
Igakord kui pilte teen HV-sse vaatan imestusega kui kuradi räpane see hiirematt ikkagi on. Eemalt vaadates tundub asi palju viisakam. _________________ Avatar by Flacko
jah vaatelja pead küll uue teema tegema, mõni mode võiks selle soga siit ära korjata, mis SG2 ei puutu...
Ise sain hiljuti kätte nanopadid, paigaldasin mõlemasse autosse, maksid 1£+transa, Cayennis panin rooli ratta külge, telefon püsib kenasti seal küljes ja handsfreed pole ka vaja kasutada, kuna telefon suht suu lähedal, siis kostub kõne ajal kõik kenasti läbi, samuti on navi mugav kasutada.
Evos oli rool tsipa kumeram ja panin armatuuri külge, selle autoga on see asi, et ei kuule isegi siis, kui kõrva äärde panna, aga navi jällegi mugav kasutada. Telefon tuleb nanopadi küljest lahti tõmmata ainult vaikselt, kuna mõnikord kipub aku kaas kinni jääma padi mitte telefoni külge.
Ostsin siit http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190467538809&ssPageName=STRK:MEWNX:IT _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
mkm mitte kleepuv, vaid nano, ehk siis imepisikesed osakesed hoiavad kinni, kui tolmuseks läheb pesed lihtsalt veega ära ja toimib jälle, kunagi cebitil nägin neid, nüüd massitarbe kaup, aga muidu nii toimib http://www.youtube.com/watch?v=kMr4szzIsaw ja endal ka rinka ajal püsib telefon küljes ning näitab lives ringiaegu _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
no telli, ei maksa ei saatmine, egas asi ise suurt miskit, kohale tuli ka nädalaga umbes _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Sensationi ekraan on nii palju meeldivam oma resolutsiooniga, et Gs2 tundub mänguasjana.
Eriti ei kisu gs2-te kätte võtma enam.Kummaline tõesti.Kiiruse osas polnud juba Arc- vs Gs2 erilist vahet, rääkimata Sensationist.
Ainuke puudus on kaamera kvaliteet, muul juhul ei põeks mitte grammigi.
Kui vaadata aku kasutust, siis Samsa puhul läheb lõviosa
android os 43%
ekraan 23%
android systeem 13%
android service 7%
telefoni ootereziim 5% ja
jõudeolek 4%
mingist androidist pole haisugi, mis gs2-l pidevalt akut imeb.
hmm...... kui pildi annad siis usuks rohkem
annan yhe ajutise pildi
siis su kiirustest
tsitaat:
speedtest wifi
samaaegselt gs2 alla 10964 üles 2614
sensat alla 13259 üles 6971
minu isend
do you sense my ass
wirx kirjutas:
mkm mitte kleepuv, vaid nano, ehk siis imepisikesed osakesed hoiavad kinni, kui tolmuseks läheb pesed lihtsalt veega ära ja toimib jälle, kunagi cebitil nägin neid, nüüd massitarbe kaup, aga muidu nii toimib http://www.youtube.com/watch?v=kMr4szzIsaw ja endal ka rinka ajal püsib telefon küljes ning näitab lives ringiaegu
kas üks latakas peab mobla kyljes olema või mobla kylge ei tule midagi panna ?
tõsiselt huvitama hakkas see nano _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
vaatasin videot, kas see mingi nn spidermani võrk, mis vaakumiga imeb kinni ?
Sitta kah, tellin yhe ära, hind odav, kui ei funka pole hullu
Edit:
ostetud _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
nano tehnoloogia, mitte läga, lastel on meil tulevikus lahe elada igastahes...ja telefon või võtmed või rahakott või mis iganes jääb sinna külge suht kenasti kinni ja koht kus minu telefon eelnevalt põhiliselt kriimustus oli just auto...nüüd seda muret enam pole
minul on voice calls 27%
android os 19%
display 18% põhjas valgus
android system 10%
aga no ei tasu seda vist eriti tõsiselt võtta, tihtilugu leiab sealt programme nt smart tools, gps status vms, mida pole kordagi kasutanud ja mis ei ole ei mälus egas mujal sees _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
nano tehnoloogia, mitte läga, lastel on meil tulevikus lahe elada igastahes...ja telefon või võtmed või rahakott või mis iganes jääb sinna külge suht kenasti kinni ja koht kus minu telefon eelnevalt põhiliselt kriimustus oli just auto...nüüd seda muret enam pole
minul on voice calls 27%
android os 19%
display 18% põhjas valgus
android system 10%
aga no ei tasu seda vist eriti tõsiselt võtta, tihtilugu leiab sealt programme nt smart tools, gps status vms, mida pole kordagi kasutanud ja mis ei ole ei mälus egas mujal sees
seda kasutust pole yldse mõtet vaadata, 3 päevaga on võimalik selliseid erinevaid imelisi teha, et syda läheb pahaks _________________ This message was sent from space using stargate
Mul sama asi kasutusel, Cebitilt 2009a ostetud.
Üks on üle aga hoian ilmselt igaks juhuks alles
mis vahet on su jublakal ja nn rootil, mis kaotab selle imelise ära
Me paneme midagi jutust mööda, 2009 seda mobla veel polnud _________________ This message was sent from space using stargate
ei saanud kahjuks aru ? _________________ This message was sent from space using stargate
Ma ostsin ka testiks paar seda lägapatja ebayst ja nanopadi saksamaalt. Huvitav, et see nanopad on nii kõrvust mööda läinud, väga huvitav toode. _________________ Avatar by Flacko
ostsin ka selle telefoni ära siis, wildfire pealt s2 peale siis, päris massive vahe ikka .D
iga mobla pealt s2 peale minnes on massiivne vahe _________________ This message was sent from space using stargate
Kas kõik tellivad samalt vennalt?
vend integreerub eestisse ja avab siin poe _________________ This message was sent from space using stargate
Jutt läheb väheke SG2 teemast mööda aga jah, ma võtsin küll sama lingi.
Eelnevalt olin normaalset autohoidikut SG2'le otsinud aga see matt tundus igati äge lahendus.
Jutt läheb väheke SG2 teemast mööda aga jah, ma võtsin küll sama lingi.
Eelnevalt olin normaalset autohoidikut SG2'le otsinud aga see matt tundus igati äge lahendus.
täiesti teemas ju. Inimestel vaja s2 autohoidjat _________________ This message was sent from space using stargate
Ma ei hakanud siia x6 ärategemisest Range Roverile näiteks tooma.kui kui keegi on näinud siis teab.
Eriti kummaline on möelda, et mobiilse seadme märgatav alla jäämine teisele netikiiruses, on tyhine täpe.
Mis siis veel oluline on kui mitte mugavus ja kiirus.
Eks maakas ole ikkaoma länkariga önnelik, kuninganna veereb ikka edasi range roveriga ja teda ei koti kylakoerte haukumine.
Jah jah jah, rahulolev RR TDV 8 omanik vöib sed kinnitada.
hea teada, et Samsung ruulib veel, näis millega iPhone 5 vastab, HTC saab igas asjas lutti _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
mis teema selle uuendusega siis on? Peab ootama kuniks tuleb või mis täpsemalt? Kas seda HDMI kaablit siit saada veel pole? _________________ Web3 | ERC721A
Njah, tundub, et üldaktsepteeritud mobiilisaidid panevad SGSIIe hetkel etteotsa dualcore masinastest. Sensation jääb igas asjas natuke alla, LG telefonid rabelevad 3+ kohtade pärast. Samas LG-l on näiteks suur eelis, optimus telefonid tulid ennem välja. _________________ Avatar by Flacko
Samas LG-l on näiteks suur eelis, optimus telefonid tulid ennem välja.
samas jälle paljud telefonigurud (kellele sellised powerhouse-id suunatud on) teadsid väga hästi, et GS2 tuleb varsti järgi ja jäid ootele
kui HTC oleks enne tulnud, siis see oleks küll lammutanud suure fännibaasi abil. LG-l erilist fännibaasi just ei ole.
Olgem ausad, LG ülemise otsa telefonid ei ole pahad. Mul ka näiteks käsi ei tõuse LG telefoni ostma, aga tunnistan, et see on puhtalt eelarvamuse süü. Samas ei tea ka kohe intsidente nagu palju kirutud deathgripid (aiphõun, sensation) etc. Püüan hoida avatud meelt, ehk tulevikus potsatab ka minu taskusse üks LG isend. Siiani muuseas ei ole teada, kes teeb järgmise nexuse, samsa ja htc on juba saanud ühe ringi, olekski nagu LG kord Muuseas, kes veel mäletab, praegu väljas olev SGSII ei ole teps mitte samasugune, nagu alguses reklaamiti (1GHz dualcore ja NFC).
Kes siin veel aksessuaare jahtinud on, kas olete kohanud ümbrist, mis oleks mõeldud jooksmiseks või üldiselt trenni tegemiseks? Nimelt on mul droidrunner installitud ja sellega hea jooksmis state jälgida, kuid taskus kaasas vedamine on ilmselgelt liiga tülikas. Kui mul aiphõun oli, siis oli mul üks ümbris, mis käis kummist paela külge ja selle paelaga sai telefoni tõmmata käe külge. Mõni jooksis telefon ümber randme, mõni pane otse muskli peale. Midagi sellist oleks nüüd vaja. Ei peagi konkreetselt samsa oma olema, lihtsalt tahaks kuidagi telefoni käe külge teipida. Eestist midagi leida on puhas fantaasia, aga äkki kellelgi silma jäänd midagi...? _________________ Avatar by Flacko
endal midagi otseselt LG vastu ei ole. aga Samsung on ikkagi eelisseisus, nende kvaliteedis pole pidanud pettuma. ja muidugi samsa ekraanid on üle prahi. enne kui omale Wave ostsin, sain näppida Desiret ja muidu oli kõik kena, aga päikese käes ekraanilt miskit ei näinud. ning lugedes arvamusi oli selge, et järgmine telefon saab olema SAMOLED ekraaniga. ja pole grammigi pettunud! isegi praeguse päikese käes pole heledus põhjas ja ikka on kõik väga hästi näha
kas keegi teab, et kas sgs 2 Tallinnas kuskil demoletis ka katsumiseks olemas on? Eile Roccas nagu ei paistnud olevat naise väitel.
Ülemistes vist oli seal all Rimi juures kus sumsangi stend.
Roccas oli välja pandud. Minu kurvastuseks ei erinenud peale suuruse mitte midagi võrreldes sgs endaga. Küllap saaks progesid jne kasutades paremini kiirusevahest aru. Poes võrreldes näiteks home>app ja vastupidi või siis home>kontaktid ja vastupidi liigutas mu sgs ennast kiiremini. Programme lehitsedes vasakult paremale liikus sgs kiiremini, aga sgs2 oli jällegi sujuvam (palju parem kuidagi tundus) jne. Kirgas ja mõnusalt õhuke on küll. Aga mingit "wow" efekti ei olnud absoluutselt. Kahjuks. Plaan osta tegelikult sgs2 iseenesest.
Nojah, kui krdi armbandi järgi otsida, on valik olemas. Ma googeldasin mingi muu märksõnaga. Endale suureks üllatuseks leidsin belkini toote ka OXist (laos küll pole...). Pilt ja OX. Tootekood sama. Muidugi, 30 euro mingi krdi käepaela eest..süda tilgub natuke verd ausalt. Selle raha eest saaks korraliku õhtusöögi. _________________ Avatar by Flacko
arm2004, Jah, tuleb vist jälle tellima hakata. Ma see kuu amazoni ja ebaysse juba suurusjärgus 200euri tudile pannud. Endal hakkab imelik juba, ei jõua arvet pidada palju neid pakke tulemas on. Jube mugav oleks poodi minna ja osta _________________ Avatar by Flacko
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.