Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused arvutiga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 89, 90, 91  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
iguaan
HV veteran
iguaan

sõnum 26.02.2004 00:42:30 vasta tsitaadiga

freaker kirjutas:
tsitaat:

Ma ei tea kuidas see võimalik on aga ma olen suutnud mälu valet pidi sisse ajada.

http://www.disney.com/pictures/hardware/ram-022_k.jpg icon_lol.gif

IRW icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 69
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Maero
HV kasutaja
Maero

sõnum 26.02.2004 00:44:52 vasta tsitaadiga

freaker kirjutas:
tsitaat:

Ma ei tea kuidas see võimalik on aga ma olen suutnud mälu valet pidi sisse ajada.

Ozaa see on juba trikk, nii valesti juba annab panna@irw icon_razz1.gif thumbs_up.gif
clocker
Kreisi kasutaja
clocker

sõnum 26.02.2004 00:47:57 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ozaa see on juba trikk, nii valesti juba annab panna@irw

No kui igasugused maamatsid arvuti kallale lasta, juhtub nii mõndagi icon_smile.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 26.02.2004 11:14:35 vasta tsitaadiga

freaker kirjutas:
tsitaat:

Ega see kerge vist olnud ... jõudu tasub siiski kasutada mõistusega proportsioonis icon_razz.gif

Üks parimaid igastahes siinses kategoorias thumbs_up.gif
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
2III7
HV veteran
2III7

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.02.2004 23:59:18 vasta tsitaadiga

täna oli niuke värk et järsku kaob dsl tuli modemil ära ja yhendus katkes.........siis uurisin ja puurisin et milles kamm on icon_confused.gif , elistasin elioni helpdeski ja kysisin et ega neil mingit jama ple, nad vastasid et ei ole, soovitasid ainult modemile restarti teha ja blablabla..... niisiis võtsin kõik kaablid lahti ja vaatasin et telefoni kaabel mis modemisse tuleb on täiesti katki icon_lol.gif ning see asi ongi kõige mystilisem et kaabel läks iseenesest katki icon_lol.gif
Kommentaarid: 158 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 143
tagasi üles
clocker
Kreisi kasutaja
clocker

sõnum 27.02.2004 00:18:17 vasta tsitaadiga

2III7, ma arvan et sul on tegemist hiirtega icon_razz1.gif Mis ajast see kaabel iseenesest katki läeb icon_question.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
2III7
HV veteran
2III7

sõnum 27.02.2004 00:23:53 vasta tsitaadiga

mu majas ei saa hiiri olla icon_wink.gif kui siis ainult keldris
Kommentaarid: 158 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 143
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 27.02.2004 00:48:55 vasta tsitaadiga

Soulscheme kirjutas:
freaker kirjutas:
tsitaat:

IRW icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

valus vaadata icon_eek.gif
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
razor
HV Guru

sõnum 27.02.2004 06:04:32 vasta tsitaadiga

just ükspäev lasin oma ADSLi adapteri läbi. ühendasin tolle HUBiga, 4 korda võttis pildi ette, 5es kord aga mitte... müüstiline on see, et suurused klappisid, adapter vast lihtsalt ei pidanud vastu. ja siis hakka otsima 16V adapterit... 5 päeva ilma netita, lõpuks helistasin Elioni ja mehed saatsid uue adapteri.

miks ma seda kohe ei teinud? sest vanal adapteril oli juhe pooleks lõigatud ja otsik ammu realiseeritud teise adapteri otsas...
Kommentaarid: 131 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
craf
HV kasutaja
craf

sõnum 17.03.2004 16:35:12 vasta tsitaadiga

pole küll minuga juhtunud aga väärib siin äramärkimist imo. icon_lol.gif
http://www.ebaumsworld.com/snakepc.html
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
iguaan
HV veteran
iguaan

sõnum 17.03.2004 18:10:55 vasta tsitaadiga

hmm aga kuda ta sinna sisse sai? keha ju suht lai ja ma ei taha äste uskuda et ta vendi august sisse ronis icon_eek.gif

EDIT: craf ma usun jah et see sinu juures juhtunud ple. kuigi ei tea kas see on lavastatud or not icon_rolleyes.gif

viimati muutis iguaan 17.03.2004 18:18:04, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 69
tagasi üles
craf
HV kasutaja
craf

sõnum 17.03.2004 18:15:24 vasta tsitaadiga

vaata viimast pilti, suht peenike tglt.
ja ega nad ju mahuvad igalt poolt läbi. kass läheb ka ju ukse alt lõdvalt läbi?
ja vbla oli tal külg maas vms.
ja ega see mu siis mul ega mu kõrvaltoas ei juhtunud. kuskil välismaal see ikka ma usun...
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
garf
HV vaatleja

sõnum 18.03.2004 11:05:27 vasta tsitaadiga

siin lugedes jõudis nii mõnigi juhtumine meelde tulla icon_razz.gif

---

ükskord ammu, kui dos veel kõva sõna oli, sai 4dosi abiga oma interfeiss üsna ära kustomeeritud... ja olin siis ükskord umbes teise taseme shelliga sees -- 4dos ei laadinud ennast sellisel puhul mitte teist korda mällu, vaid tegi esimesest shellist swapi jne... ja no sai mu 40mb vint täis, aga kuna ruumi oli kiiresti vaja, kustutasin muuhulgas sellesama 4dosi swapi ära... hiljem oli see väike pisiasi meelest läinud ja kirjutasin exit, mille peale anti mulle mingi error seoses sellega, et faili ei õnnestu kirjutada, valikuteks abort, retry, fail, ignore... ja ma PIDIN viimase võtma icon_razz.gif

selle peale kirjutati pool root directoryt üle icon_biggrin.gif

---

sama masinaga (486sx25, clockitud 33 peale) sai suht alguses natuke nalja... vahetult pärast upgrade'i (386->486) toimis kõik ilusti, aga mingil ajal tuli miski sõber oma masinaga minu juurde, et natuke võrgus näiteks transport tycooni mängida... aga minu masin hakkas pipardama -- umbes nagu armukade naine: buudib oma dosi üles, natuke aega on kõik tore, aga siis hangub... saigi asi armukadeduseks nimetatud ja sinnapaika jäetud, mängisime lokaalselt kordamööda sõbra masinaga...

aga kuna pärast sõbra (ja tema arvuti) lahkumist jamad sugugi ei lõppenud, hakkasime jahutuse peale mõtlema -- äkki on clockitud prose liiga kuum? icon_wink.gif
keegi tõi kuskilt mingi liiduaegse kondekaradika, millel oli ribide vahel ilus ca. 2x2cm auk... kuna radikas üksi ei paistnud aitavat, panime sinna auku ka plastmassist jääkuubiku (selline asi, kus kogu jäätuv ollus oli plastmassi sees ja ei lekkinud kuskile)... no ja nende jääkuubikutega sai teda päris tükk aega jooksutatud, kuni kellelgi tuli geniaalne idee biosist internal cache välja lülitada icon_rolleyes.gif

masin muutus küll sigaaeglaseks, aga vähemalt töötas ilma hangumata icon_wink.gif

---

siis suutsin ma kunagi sünnipäevaks endale lausa p200mmx ml cosmixi saada... no ja tuli ikka igasuguseid asju proovida, kuni mingil hetkel osutus cmos reset hädavajalikuks... mõeldud, tehtud -- toide maha, garantiikleeps ettevaatlikult kõrvale, masin lahti, reset jumper peale, toide sisse... pssssssss

kõikide elektroonikakomponentide põhiline komponent, sinine suits, lahkus sellest emaplaadist jäädavalt

siis masin kokku, kleeps peale, kaenlasse, bcsi garantiisse... võttis aega mis võttis (käsil oli microlinki ja astrodata ühinemine ja kõik asjad võtsid 3x kauem aega), aga kordatehtud masinat (emaplaat olla läbi põlenud icon_rolleyes.gif) tagasi saama minnes toimus umbes selline dialoog:

tema: "ega sina või mõni su sõber seda masinat näiteks lahti pole võtnud?"
mina: "see käib lahti ka vä? icon_eek.gif kuidas???"
tema: "nevermind..."

---

viimane juhtum on eilsest õhtust, kui ma ülikarmi 486dx33 -> p233mmx upgrade'i teostasin... kuna nimetatud masinas toimivat cdrommi polnud, tuli natuke flopidega mässata... ja no tee mis tahad, ei loe välja... bios posti ajal errorit ka ei anna... lõpuks tuli meelde, et kaabel võiks näiteks tagurpidi küljes olla icon_rolleyes.gif

---

no ja igasugustest diskeditite ja asjadega mängimisest ma parem rääkima ei hakkagi icon_wink.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
sergay
HV kasutaja

sõnum 18.03.2004 11:15:11 vasta tsitaadiga

garf kirjutas:
siin lugedes jõudis nii mõnigi juhtumine meelde tulla icon_razz.gif

---

ükskord ammu, kui dos veel kõva sõna oli, sai 4dosi abiga oma interfeiss üsna ära kustomeeritud... ja olin siis ükskord umbes teise taseme shelliga sees -- 4dos ei laadinud ennast sellisel puhul mitte teist korda mällu, vaid tegi esimesest shellist swapi jne... ja no sai mu 40mb vint täis, aga kuna ruumi oli kiiresti vaja, kustutasin muuhulgas sellesama 4dosi swapi ära... hiljem oli see väike pisiasi meelest läinud ja kirjutasin exit, mille peale anti mulle mingi error seoses sellega, et faili ei õnnestu kirjutada, valikuteks abort, retry, fail, ignore... ja ma PIDIN viimase võtma icon_razz.gif

selle peale kirjutati pool root directoryt üle icon_biggrin.gif

---

sama masinaga (486sx25, clockitud 33 peale) sai suht alguses natuke nalja... vahetult pärast upgrade'i (386->486) toimis kõik ilusti, aga mingil ajal tuli miski sõber oma masinaga minu juurde, et natuke võrgus näiteks transport tycooni mängida... aga minu masin hakkas pipardama -- umbes nagu armukade naine: buudib oma dosi üles, natuke aega on kõik tore, aga siis hangub... saigi asi armukadeduseks nimetatud ja sinnapaika jäetud, mängisime lokaalselt kordamööda sõbra masinaga...

aga kuna pärast sõbra (ja tema arvuti) lahkumist jamad sugugi ei lõppenud, hakkasime jahutuse peale mõtlema -- äkki on clockitud prose liiga kuum? icon_wink.gif
keegi tõi kuskilt mingi liiduaegse kondekaradika, millel oli ribide vahel ilus ca. 2x2cm auk... kuna radikas üksi ei paistnud aitavat, panime sinna auku ka plastmassist jääkuubiku (selline asi, kus kogu jäätuv ollus oli plastmassi sees ja ei lekkinud kuskile)... no ja nende jääkuubikutega sai teda päris tükk aega jooksutatud, kuni kellelgi tuli geniaalne idee biosist internal cache välja lülitada icon_rolleyes.gif

masin muutus küll sigaaeglaseks, aga vähemalt töötas ilma hangumata icon_wink.gif

---

siis suutsin ma kunagi sünnipäevaks endale lausa p200mmx ml cosmixi saada... no ja tuli ikka igasuguseid asju proovida, kuni mingil hetkel osutus cmos reset hädavajalikuks... mõeldud, tehtud -- toide maha, garantiikleeps ettevaatlikult kõrvale, masin lahti, reset jumper peale, toide sisse... pssssssss

kõikide elektroonikakomponentide põhiline komponent, sinine suits, lahkus sellest emaplaadist jäädavalt

siis masin kokku, kleeps peale, kaenlasse, bcsi garantiisse... võttis aega mis võttis (käsil oli microlinki ja astrodata ühinemine ja kõik asjad võtsid 3x kauem aega), aga kordatehtud masinat (emaplaat olla läbi põlenud icon_rolleyes.gif) tagasi saama minnes toimus umbes selline dialoog:

tema: "ega sina või mõni su sõber seda masinat näiteks lahti pole võtnud?"
mina: "see käib lahti ka vä? icon_eek.gif kuidas???"
tema: "nevermind..."

---

viimane juhtum on eilsest õhtust, kui ma ülikarmi 486dx33 -> p233mmx upgrade'i teostasin... kuna nimetatud masinas toimivat cdrommi polnud, tuli natuke flopidega mässata... ja no tee mis tahad, ei loe välja... bios posti ajal errorit ka ei anna... lõpuks tuli meelde, et kaabel võiks näiteks tagurpidi küljes olla icon_rolleyes.gif

---

no ja igasugustest diskeditite ja asjadega mängimisest ma parem rääkima ei hakkagi icon_wink.gif

Seda päris lõbus lugeda icon_wink.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Homer5
Kreisi kasutaja

sõnum 18.03.2004 20:08:43 vasta tsitaadiga

No ei tea kas see naljakas, aga kirjutan ikkagi. Lugu siis selline, et vahetasin ära arvutil videkaarti ja pärast juhtmete tagasi ühendamisel nägi toitejuhtme juures nuppu(vool regullimis nupp). Siis ma ei teadnud mida see nupp teeb ning lauaall oli pime ka ja ma otsustasin seda nuppu ümber lülitada. Lülitasingi siis nupu ümber ja käis suur pauk. Selle tagajärjel läks mul emaplaat ja toiteplokk.
viimati muutis Homer5 29.04.2005 18:19, muudetud 951 korda
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 36
tagasi üles
MelesMeles
HV Guru

sõnum 18.03.2004 20:12:25 vasta tsitaadiga

aise kirjutas:
icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif beer_yum.gif

täpselt minu sõnad icon_lol.gif

mtv23
Kreisi kasutaja

sõnum 18.03.2004 20:14:44 vasta tsitaadiga

Mul ei ole probleeme siiani olnud arvuti valdakonnas...
Vähemalt nii näib

KrikU
HV veteran
KrikU

sõnum 18.03.2004 20:25:39 vasta tsitaadiga

Sõbra Celeron 600-le 1,6 vms asemel 3,5 volti sisse... see on see kui skeem valepidi ees on (tol ajal oli slot1->socket370 üleminek millega sai pinget tõsta jumperitega) icon_lol.gif
Noh, pauku ega suitsu ei tulnud aga tiii-luu-tiii-luu hääl emaplaadi spiikerist ainult.
Garantiis vahetasime välja, enne mõtlesime rääkimiseks välja mega-stsenaariumi a la mängisime hullult koormavat arvutimängu ja siis pani pillid kotti icon_eek.gif
Sama sõber üritas kord samuti toiteka seda toredat lüliti asendit muuta - hea, et ma teda keelitasin.
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kurnäuskas
HV kasutaja
kurnäuskas

sõnum 18.03.2004 20:41:51 vasta tsitaadiga

osavad sellid thumbs_up.gif

mingi aasta tagasi ütles mul üks toitekas üles, jumala lambist. panin kasti tööle kõik töötas oli ilus ja kena, siis tuli aeg masin välja lükata ja toitest lõi mõnusa pahvaka suitsu välja. esimene asi kohe toide voolu alt välja. aga niukest mõnusat magusat lõhna oli terve tuba täis icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
tarantel
HV veteran
tarantel

sõnum 18.03.2004 21:09:56 vasta tsitaadiga

tsitaat:

... see on see kui skeem valepidi ees on

Väga hea icon_lol.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 18.03.2004 21:42:58 vasta tsitaadiga

tsitaat:

... see on see kui skeem valepidi ees on

See ju nüüd uue aja mood ... ameerikas loevad kõik targemad pead nii :
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
Ten
HV kasutaja

sõnum 18.03.2004 22:38:14 vasta tsitaadiga

vot see viimane on hea icon_biggrin.gif
Markus
HV vaatleja
Markus

sõnum 18.03.2004 23:54:14 vasta tsitaadiga

Üks mu sõber ei teadnud mida teeb see väike must nupp seal arvuti taga ja otsustas seda näppida. Siis mõtles nädal aega miks kurat masin tööle ei lähe kui powerit vajutada. icon_lol.gif
circles
HV kasutaja
circles

sõnum 19.03.2004 01:47:50 vasta tsitaadiga

Ükspäev läksin korraks teise tuppa ja kuulen, et mingi pauk käib(arvuti töötas). Mõtlesin juba, et toitekas läks nüüd... Tegelikult tuli kõrge riiuli pealt raamat u.1000 lk alla otse monitori peale. Aga terveks jäi, ehkki riiul päris kõrge, pilt veidi aega virvendas ainult. icon_razz.gif
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 19.03.2004 02:02:33 vasta tsitaadiga

ma soovitaks soojalt seda:
http://www.fiftythree.org/etherkiller/
icon_lol.gif sick...

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused arvutiga mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 89, 90, 91  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.