Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
iguaan
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maero
HV kasutaja

|
26.02.2004 00:44:52
|
|
|
Ozaa see on juba trikk, nii valesti juba annab panna@irw
_________________ Framerate Is Life!!! |
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
clocker
Kreisi kasutaja

|
26.02.2004 00:47:57
|
|
|
tsitaat: |
Ozaa see on juba trikk, nii valesti juba annab panna@irw
|
No kui igasugused maamatsid arvuti kallale lasta, juhtub nii mõndagi
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
26.02.2004 11:14:35
|
|
|
Ega see kerge vist olnud ... jõudu tasub siiski kasutada mõistusega proportsioonis
Üks parimaid igastahes siinses kategoorias
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
2 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
2III7
HV veteran

|
26.02.2004 23:59:18
|
|
|
täna oli niuke värk et järsku kaob dsl tuli modemil ära ja yhendus katkes.........siis uurisin ja puurisin et milles kamm on , elistasin elioni helpdeski ja kysisin et ega neil mingit jama ple, nad vastasid et ei ole, soovitasid ainult modemile restarti teha ja blablabla..... niisiis võtsin kõik kaablid lahti ja vaatasin et telefoni kaabel mis modemisse tuleb on täiesti katki ning see asi ongi kõige mystilisem et kaabel läks iseenesest katki
|
|
Kommentaarid: 158 loe/lisa |
   |
3 :: |
143 |
|
tagasi üles |
|
 |
clocker
Kreisi kasutaja

|
27.02.2004 00:18:17
|
|
|
2III7, ma arvan et sul on tegemist hiirtega Mis ajast see kaabel iseenesest katki läeb
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
2III7
HV veteran

|
27.02.2004 00:23:53
|
|
|
mu majas ei saa hiiri olla kui siis ainult keldris
|
|
Kommentaarid: 158 loe/lisa |
   |
143 |
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
27.02.2004 00:48:55
|
|
|
valus vaadata
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
razor
HV Guru
|
27.02.2004 06:04:32
|
|
|
just ükspäev lasin oma ADSLi adapteri läbi. ühendasin tolle HUBiga, 4 korda võttis pildi ette, 5es kord aga mitte... müüstiline on see, et suurused klappisid, adapter vast lihtsalt ei pidanud vastu. ja siis hakka otsima 16V adapterit... 5 päeva ilma netita, lõpuks helistasin Elioni ja mehed saatsid uue adapteri.
miks ma seda kohe ei teinud? sest vanal adapteril oli juhe pooleks lõigatud ja otsik ammu realiseeritud teise adapteri otsas...
|
|
Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
craf
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
iguaan
HV veteran

|
17.03.2004 18:10:55
|
|
|
hmm aga kuda ta sinna sisse sai? keha ju suht lai ja ma ei taha äste uskuda et ta vendi august sisse ronis
EDIT: craf ma usun jah et see sinu juures juhtunud ple. kuigi ei tea kas see on lavastatud or not
viimati muutis iguaan 17.03.2004 18:18:04, muudetud 3 korda |
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
craf
HV kasutaja

|
17.03.2004 18:15:24
|
|
|
vaata viimast pilti, suht peenike tglt.
ja ega nad ju mahuvad igalt poolt läbi. kass läheb ka ju ukse alt lõdvalt läbi?
ja vbla oli tal külg maas vms.
ja ega see mu siis mul ega mu kõrvaltoas ei juhtunud. kuskil välismaal see ikka ma usun...
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
garf
HV vaatleja
|
18.03.2004 11:05:27
|
|
|
siin lugedes jõudis nii mõnigi juhtumine meelde tulla
---
ükskord ammu, kui dos veel kõva sõna oli, sai 4dosi abiga oma interfeiss üsna ära kustomeeritud... ja olin siis ükskord umbes teise taseme shelliga sees -- 4dos ei laadinud ennast sellisel puhul mitte teist korda mällu, vaid tegi esimesest shellist swapi jne... ja no sai mu 40mb vint täis, aga kuna ruumi oli kiiresti vaja, kustutasin muuhulgas sellesama 4dosi swapi ära... hiljem oli see väike pisiasi meelest läinud ja kirjutasin exit, mille peale anti mulle mingi error seoses sellega, et faili ei õnnestu kirjutada, valikuteks abort, retry, fail, ignore... ja ma PIDIN viimase võtma
selle peale kirjutati pool root directoryt üle
---
sama masinaga (486sx25, clockitud 33 peale) sai suht alguses natuke nalja... vahetult pärast upgrade'i (386->486) toimis kõik ilusti, aga mingil ajal tuli miski sõber oma masinaga minu juurde, et natuke võrgus näiteks transport tycooni mängida... aga minu masin hakkas pipardama -- umbes nagu armukade naine: buudib oma dosi üles, natuke aega on kõik tore, aga siis hangub... saigi asi armukadeduseks nimetatud ja sinnapaika jäetud, mängisime lokaalselt kordamööda sõbra masinaga...
aga kuna pärast sõbra (ja tema arvuti) lahkumist jamad sugugi ei lõppenud, hakkasime jahutuse peale mõtlema -- äkki on clockitud prose liiga kuum?
keegi tõi kuskilt mingi liiduaegse kondekaradika, millel oli ribide vahel ilus ca. 2x2cm auk... kuna radikas üksi ei paistnud aitavat, panime sinna auku ka plastmassist jääkuubiku (selline asi, kus kogu jäätuv ollus oli plastmassi sees ja ei lekkinud kuskile)... no ja nende jääkuubikutega sai teda päris tükk aega jooksutatud, kuni kellelgi tuli geniaalne idee biosist internal cache välja lülitada
masin muutus küll sigaaeglaseks, aga vähemalt töötas ilma hangumata
---
siis suutsin ma kunagi sünnipäevaks endale lausa p200mmx ml cosmixi saada... no ja tuli ikka igasuguseid asju proovida, kuni mingil hetkel osutus cmos reset hädavajalikuks... mõeldud, tehtud -- toide maha, garantiikleeps ettevaatlikult kõrvale, masin lahti, reset jumper peale, toide sisse... pssssssss
kõikide elektroonikakomponentide põhiline komponent, sinine suits, lahkus sellest emaplaadist jäädavalt
siis masin kokku, kleeps peale, kaenlasse, bcsi garantiisse... võttis aega mis võttis (käsil oli microlinki ja astrodata ühinemine ja kõik asjad võtsid 3x kauem aega), aga kordatehtud masinat (emaplaat olla läbi põlenud ) tagasi saama minnes toimus umbes selline dialoog:
tema: "ega sina või mõni su sõber seda masinat näiteks lahti pole võtnud?"
mina: "see käib lahti ka vä? kuidas???"
tema: "nevermind..."
---
viimane juhtum on eilsest õhtust, kui ma ülikarmi 486dx33 -> p233mmx upgrade'i teostasin... kuna nimetatud masinas toimivat cdrommi polnud, tuli natuke flopidega mässata... ja no tee mis tahad, ei loe välja... bios posti ajal errorit ka ei anna... lõpuks tuli meelde, et kaabel võiks näiteks tagurpidi küljes olla
---
no ja igasugustest diskeditite ja asjadega mängimisest ma parem rääkima ei hakkagi
_________________ ...noorus on lahe aeg... |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
sergay
HV kasutaja
|
18.03.2004 11:15:11
|
|
|
garf kirjutas: |
siin lugedes jõudis nii mõnigi juhtumine meelde tulla
---
ükskord ammu, kui dos veel kõva sõna oli, sai 4dosi abiga oma interfeiss üsna ära kustomeeritud... ja olin siis ükskord umbes teise taseme shelliga sees -- 4dos ei laadinud ennast sellisel puhul mitte teist korda mällu, vaid tegi esimesest shellist swapi jne... ja no sai mu 40mb vint täis, aga kuna ruumi oli kiiresti vaja, kustutasin muuhulgas sellesama 4dosi swapi ära... hiljem oli see väike pisiasi meelest läinud ja kirjutasin exit, mille peale anti mulle mingi error seoses sellega, et faili ei õnnestu kirjutada, valikuteks abort, retry, fail, ignore... ja ma PIDIN viimase võtma
selle peale kirjutati pool root directoryt üle
---
sama masinaga (486sx25, clockitud 33 peale) sai suht alguses natuke nalja... vahetult pärast upgrade'i (386->486) toimis kõik ilusti, aga mingil ajal tuli miski sõber oma masinaga minu juurde, et natuke võrgus näiteks transport tycooni mängida... aga minu masin hakkas pipardama -- umbes nagu armukade naine: buudib oma dosi üles, natuke aega on kõik tore, aga siis hangub... saigi asi armukadeduseks nimetatud ja sinnapaika jäetud, mängisime lokaalselt kordamööda sõbra masinaga...
aga kuna pärast sõbra (ja tema arvuti) lahkumist jamad sugugi ei lõppenud, hakkasime jahutuse peale mõtlema -- äkki on clockitud prose liiga kuum?
keegi tõi kuskilt mingi liiduaegse kondekaradika, millel oli ribide vahel ilus ca. 2x2cm auk... kuna radikas üksi ei paistnud aitavat, panime sinna auku ka plastmassist jääkuubiku (selline asi, kus kogu jäätuv ollus oli plastmassi sees ja ei lekkinud kuskile)... no ja nende jääkuubikutega sai teda päris tükk aega jooksutatud, kuni kellelgi tuli geniaalne idee biosist internal cache välja lülitada
masin muutus küll sigaaeglaseks, aga vähemalt töötas ilma hangumata
---
siis suutsin ma kunagi sünnipäevaks endale lausa p200mmx ml cosmixi saada... no ja tuli ikka igasuguseid asju proovida, kuni mingil hetkel osutus cmos reset hädavajalikuks... mõeldud, tehtud -- toide maha, garantiikleeps ettevaatlikult kõrvale, masin lahti, reset jumper peale, toide sisse... pssssssss
kõikide elektroonikakomponentide põhiline komponent, sinine suits, lahkus sellest emaplaadist jäädavalt
siis masin kokku, kleeps peale, kaenlasse, bcsi garantiisse... võttis aega mis võttis (käsil oli microlinki ja astrodata ühinemine ja kõik asjad võtsid 3x kauem aega), aga kordatehtud masinat (emaplaat olla läbi põlenud ) tagasi saama minnes toimus umbes selline dialoog:
tema: "ega sina või mõni su sõber seda masinat näiteks lahti pole võtnud?"
mina: "see käib lahti ka vä? kuidas???"
tema: "nevermind..."
---
viimane juhtum on eilsest õhtust, kui ma ülikarmi 486dx33 -> p233mmx upgrade'i teostasin... kuna nimetatud masinas toimivat cdrommi polnud, tuli natuke flopidega mässata... ja no tee mis tahad, ei loe välja... bios posti ajal errorit ka ei anna... lõpuks tuli meelde, et kaabel võiks näiteks tagurpidi küljes olla
---
no ja igasugustest diskeditite ja asjadega mängimisest ma parem rääkima ei hakkagi  |
Seda päris lõbus lugeda
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Homer5
Kreisi kasutaja
|
18.03.2004 20:08:43
|
|
|
No ei tea kas see naljakas, aga kirjutan ikkagi. Lugu siis selline, et vahetasin ära arvutil videkaarti ja pärast juhtmete tagasi ühendamisel nägi toitejuhtme juures nuppu(vool regullimis nupp). Siis ma ei teadnud mida see nupp teeb ning lauaall oli pime ka ja ma otsustasin seda nuppu ümber lülitada. Lülitasingi siis nupu ümber ja käis suur pauk. Selle tagajärjel läks mul emaplaat ja toiteplokk.
_________________ viimati muutis Homer5 29.04.2005 18:19, muudetud 951 korda |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
MelesMeles
HV Guru
|
18.03.2004 20:12:25
|
|
|
täpselt minu sõnad
_________________ Allkiri |
|
Kommentaarid: 268 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
mtv23
Kreisi kasutaja
|
18.03.2004 20:14:44
|
|
|
Mul ei ole probleeme siiani olnud arvuti valdakonnas...
Vähemalt nii näib
_________________ @Dj |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
18.03.2004 20:25:39
|
|
|
Sõbra Celeron 600-le 1,6 vms asemel 3,5 volti sisse... see on see kui skeem valepidi ees on (tol ajal oli slot1->socket370 üleminek millega sai pinget tõsta jumperitega)
Noh, pauku ega suitsu ei tulnud aga tiii-luu-tiii-luu hääl emaplaadi spiikerist ainult.
Garantiis vahetasime välja, enne mõtlesime rääkimiseks välja mega-stsenaariumi a la mängisime hullult koormavat arvutimängu ja siis pani pillid kotti
Sama sõber üritas kord samuti toiteka seda toredat lüliti asendit muuta - hea, et ma teda keelitasin.
|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
kurnäuskas
HV kasutaja

|
18.03.2004 20:41:51
|
|
|
osavad sellid
mingi aasta tagasi ütles mul üks toitekas üles, jumala lambist. panin kasti tööle kõik töötas oli ilus ja kena, siis tuli aeg masin välja lükata ja toitest lõi mõnusa pahvaka suitsu välja. esimene asi kohe toide voolu alt välja. aga niukest mõnusat magusat lõhna oli terve tuba täis
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
tarantel
HV veteran

|
18.03.2004 21:09:56
|
|
|
... see on see kui skeem valepidi ees on
|
Väga hea
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
18.03.2004 21:42:58
|
|
|
... see on see kui skeem valepidi ees on
|
See ju nüüd uue aja mood ... ameerikas loevad kõik targemad pead nii :
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ten
HV kasutaja
|
18.03.2004 22:38:14
|
|
|
vot see viimane on hea
_________________ Sõida . . . aga ära mölise . . . |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markus
HV vaatleja

|
18.03.2004 23:54:14
|
|
|
Üks mu sõber ei teadnud mida teeb see väike must nupp seal arvuti taga ja otsustas seda näppida. Siis mõtles nädal aega miks kurat masin tööle ei lähe kui powerit vajutada.
_________________ PÄH! |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
circles
HV kasutaja

|
19.03.2004 01:47:50
|
|
|
Ükspäev läksin korraks teise tuppa ja kuulen, et mingi pauk käib(arvuti töötas). Mõtlesin juba, et toitekas läks nüüd... Tegelikult tuli kõrge riiuli pealt raamat u.1000 lk alla otse monitori peale. Aga terveks jäi, ehkki riiul päris kõrge, pilt veidi aega virvendas ainult.
_________________ Võtke õuna! |
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
19.03.2004 02:02:33
|
|
|
ma soovitaks soojalt seda:
http://www.fiftythree.org/etherkiller/
sick...
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |