Aga kas modide kasutamine mängu "piraadiks" ei tee? Kas on lubatud ametlikult modidega pelada? Mõned arvutid peavad mul olema ikka 110% piravabad. Kontrollivad süvitsi raibed. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Kus need modid on siis, ise küll ei leidnud...
Piraatluse suhtes ma arvan, et kui selle modiga kaasnevad teised rajad ja autod nt. GTRist, siis on pira, sest need on mängulooja omand (copyright and stuff). Aga kui keegi on ise teinud radasid või skinne/modeleid, siis see küll ei tohiks piraks teha
Kus need modid on siis, ise küll ei leidnud...
Piraatluse suhtes ma arvan, et kui selle modiga kaasnevad teised rajad ja autod nt. GTRist, siis on pira, sest need on mängulooja omand (copyright and stuff). Aga kui keegi on ise teinud radasid või skinne/modeleid, siis see küll ei tohiks piraks teha
Kui MOD'i tegija ei ole mingid copyright'i pannud siis ei ole. Näiteks mäng rFactor, see on mõeldudgi, et inimesed teeksid mod'e sellele.
ise sai ka täna paar kiiremat ringi tehtud ja ajaks mitte üldse paha 2:14,814 suurel GP ringil ehk siis 2,2 sekki parandust võrreldes viimase korraga , ja mainida võiks veel seda, et ühtegi abi ei kasuta (ei ABS ega traction controli ega midagi!) ainult rool ja isegi käiguvahetused on käigukangiga mitte "paddle"itega (mitte H-shifter kahjuks).
Vigu oli ringil küll ja ma usun et ilma suurema pingutuseta on 2:14,5 võimalik. Kuigi olen näinud tüüpe sõitmas 2:12 aegu mis minujaoks tundub lihtsalt ulme hetkel
2:12 jaoks tuleb viimane shikaan suht otseks sõita, vt. replay. Põhimõtteliselt saaks ka veel otsemaks kui sellel hotlapil sõitsin, aga siis jääks juba liiga halb lõikamise maik asjale juurde.
Keegi teab rohtu selle vastu et ei tõksaks? mingi installisin mängu üle pika aja uuesti peale ja mingi jõnk son sees nagu ükskõik mis graafika setingul. FPS on migni 80 aga sis tuleb iga 8 eki tagant jõnks korra sisse pildi tõmbab nagu seisma KRT nii ei saa rallit sõita!
edit: mul oli kõige uuem beta peal ja lasin vanema drivu peale ja kõik töötab ilusti
hakkasin ka seda mängu mängima(kuna praegune arvuti eriti kangemaid mänge vedada ei jaksa.
leidsin ka Nürburgring Nordschleife ringi ülesse, kui kohale jõuab ja tööle hakkab, siis annan teada kuidas rada on.
edit: rajal sõidetud ja ütleks et kuramuse raske on ikka seal esimestkorda sõita.
ringiajaks sain 8.47.545, juhtisin hiirega, ning TC ja stabiilsuskontroll olid maas. _________________ Et oleks raskem!
PlatoonSgtElias, noh ainult see pisike 23km pikkune maailmakuulus ring
Spoiler
tegu GT Legentist pärit ringiga, seega suht täpne. olemas nii 24h kui ka tavaline Nordschleife.
tõmmata saab http://www.freewebs.com/ronnie82/html/download7.html
password: m3challenge
raja käivitamisega on väike trikk, niiet ära endal mängu sellega ära riku, õpetus peaks seal raris kaasas olema.
kuskil seal lehel oli ver1 ka sellest, aga se oli suht kehva võrreldes teisega
Ahsoo, heh, seal linkil päris palju radu? kõik töötavad? Thx muidu.
seal ikka suht ropult neid radu, kõiki pole proovinud, aga nad peaks töötama küll.
kahju et BMW Nordschleife algsest mängust välja jättis ja sinna asemele GP raja pani, Nordschleife on IMO kõige õigem rada kus sellise masinaga tulistada. eriti hea on Ringil hommikuse madala päikesega sõita, päris mitmes kurvis tuleb lihtsalt usaldada mälu ja loota parimat, sest päike sirab tõusul täpselt näkku _________________ Et oleks raskem!
Proovisin ka täna, päris hea mäng on aga radade lisamisega ei saanud ma hakkama, äkki keegi aitaks?
tõstad need kaks faili sealt kaustast mängu location kausta, paned mängu tööle, siis alles paned tolle DOS faili tööle ja rajaks valid selle GP raja, mitte sprindi ja töötab ilusti. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
ma sõidan põhiliselt Indianapolis, Montreali ja Silverstone'i. Uued rajad minu arust põnevamad. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
striker13, sa mõtled neid mida saad tirida nagu GTR2 kaustast? või mida. Enda parim on manuaal G25 kastiga 2.24 demo ringi ajaks, kõik assistid off. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
praegu sõitsin just paagi tilgatumaks, nii umbes 9 kiiret ringi läks selleks, parim aeg oli 8.20.057(hiirega, kogu huumor peale automaatkasti oli maha keeratud) _________________ Et oleks raskem!
striker13, sa mõtled neid mida saad tirida nagu GTR2 kaustast? või mida.
ma mõtlen neid, mida sai netist tirida, aga praegu too leht maas. Leht ise asub siin ja sellelt lehelt paned download. Vast kunagi hakkab jälle tööle.
Proovisin jälle mängida. Olen mingi nädala aega umbes Grid'i mänginud ja esimesed kaks ringi m3 challenges läksid kõik kurvid liiva sisse . Grid'is autodel liiga metsikult grip'i vist või vms, aga läheb aega, ennem kui korralikult ära harjub jälle.
Kas keegi Top Gear'i rada on sellele mängule leidnud? tahaks ka proovida sõita seal _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.