Klaviatuur(ärge naerge ):1.42.503 .Mul õnnestus sellel ringil see nõelasilmakurv väga hästi ja sellest ka hea aeg 8) .Muidu panen tavaliselt sinna 1.46-1.47 kanti.
Aga kas modide kasutamine mängu "piraadiks" ei tee? Kas on lubatud ametlikult modidega pelada? Mõned arvutid peavad mul olema ikka 110% piravabad. Kontrollivad süvitsi raibed. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Kus need modid on siis, ise küll ei leidnud...
Piraatluse suhtes ma arvan, et kui selle modiga kaasnevad teised rajad ja autod nt. GTRist, siis on pira, sest need on mängulooja omand (copyright and stuff). Aga kui keegi on ise teinud radasid või skinne/modeleid, siis see küll ei tohiks piraks teha
Kus need modid on siis, ise küll ei leidnud...
Piraatluse suhtes ma arvan, et kui selle modiga kaasnevad teised rajad ja autod nt. GTRist, siis on pira, sest need on mängulooja omand (copyright and stuff). Aga kui keegi on ise teinud radasid või skinne/modeleid, siis see küll ei tohiks piraks teha
Kui MOD'i tegija ei ole mingid copyright'i pannud siis ei ole. Näiteks mäng rFactor, see on mõeldudgi, et inimesed teeksid mod'e sellele.
ise sai ka täna paar kiiremat ringi tehtud ja ajaks mitte üldse paha 2:14,814 suurel GP ringil ehk siis 2,2 sekki parandust võrreldes viimase korraga , ja mainida võiks veel seda, et ühtegi abi ei kasuta (ei ABS ega traction controli ega midagi!) ainult rool ja isegi käiguvahetused on käigukangiga mitte "paddle"itega (mitte H-shifter kahjuks).
Vigu oli ringil küll ja ma usun et ilma suurema pingutuseta on 2:14,5 võimalik. Kuigi olen näinud tüüpe sõitmas 2:12 aegu mis minujaoks tundub lihtsalt ulme hetkel
2:12 jaoks tuleb viimane shikaan suht otseks sõita, vt. replay. Põhimõtteliselt saaks ka veel otsemaks kui sellel hotlapil sõitsin, aga siis jääks juba liiga halb lõikamise maik asjale juurde.
Keegi teab rohtu selle vastu et ei tõksaks? mingi installisin mängu üle pika aja uuesti peale ja mingi jõnk son sees nagu ükskõik mis graafika setingul. FPS on migni 80 aga sis tuleb iga 8 eki tagant jõnks korra sisse pildi tõmbab nagu seisma KRT nii ei saa rallit sõita!
edit: mul oli kõige uuem beta peal ja lasin vanema drivu peale ja kõik töötab ilusti
hakkasin ka seda mängu mängima(kuna praegune arvuti eriti kangemaid mänge vedada ei jaksa.
leidsin ka Nürburgring Nordschleife ringi ülesse, kui kohale jõuab ja tööle hakkab, siis annan teada kuidas rada on.
edit: rajal sõidetud ja ütleks et kuramuse raske on ikka seal esimestkorda sõita.
ringiajaks sain 8.47.545, juhtisin hiirega, ning TC ja stabiilsuskontroll olid maas. _________________ Et oleks raskem!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.