PlatoonSgtElias, noh ainult see pisike 23km pikkune maailmakuulus ring
Spoiler
tegu GT Legentist pärit ringiga, seega suht täpne. olemas nii 24h kui ka tavaline Nordschleife.
tõmmata saab http://www.freewebs.com/ronnie82/html/download7.html
password: m3challenge
raja käivitamisega on väike trikk, niiet ära endal mängu sellega ära riku, õpetus peaks seal raris kaasas olema.
kuskil seal lehel oli ver1 ka sellest, aga se oli suht kehva võrreldes teisega
Ahsoo, heh, seal linkil päris palju radu? kõik töötavad? Thx muidu.
seal ikka suht ropult neid radu, kõiki pole proovinud, aga nad peaks töötama küll.
kahju et BMW Nordschleife algsest mängust välja jättis ja sinna asemele GP raja pani, Nordschleife on IMO kõige õigem rada kus sellise masinaga tulistada. eriti hea on Ringil hommikuse madala päikesega sõita, päris mitmes kurvis tuleb lihtsalt usaldada mälu ja loota parimat, sest päike sirab tõusul täpselt näkku _________________ Et oleks raskem!
Proovisin ka täna, päris hea mäng on aga radade lisamisega ei saanud ma hakkama, äkki keegi aitaks?
tõstad need kaks faili sealt kaustast mängu location kausta, paned mängu tööle, siis alles paned tolle DOS faili tööle ja rajaks valid selle GP raja, mitte sprindi ja töötab ilusti. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
ma sõidan põhiliselt Indianapolis, Montreali ja Silverstone'i. Uued rajad minu arust põnevamad. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
striker13, sa mõtled neid mida saad tirida nagu GTR2 kaustast? või mida. Enda parim on manuaal G25 kastiga 2.24 demo ringi ajaks, kõik assistid off. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
praegu sõitsin just paagi tilgatumaks, nii umbes 9 kiiret ringi läks selleks, parim aeg oli 8.20.057(hiirega, kogu huumor peale automaatkasti oli maha keeratud) _________________ Et oleks raskem!
striker13, sa mõtled neid mida saad tirida nagu GTR2 kaustast? või mida.
ma mõtlen neid, mida sai netist tirida, aga praegu too leht maas. Leht ise asub siin ja sellelt lehelt paned download. Vast kunagi hakkab jälle tööle.
Proovisin jälle mängida. Olen mingi nädala aega umbes Grid'i mänginud ja esimesed kaks ringi m3 challenges läksid kõik kurvid liiva sisse . Grid'is autodel liiga metsikult grip'i vist või vms, aga läheb aega, ennem kui korralikult ära harjub jälle.
Kas keegi Top Gear'i rada on sellele mängule leidnud? tahaks ka proovida sõita seal _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.