LiivaneLord, USB kohvisoojendajad juba ammu turul, samas leivaküpseti jaoks USB-st voolutugevusest küll rammu pole, kui just ei soovita USB kaudu asja juhtida
Nimelt seoses LHV ülekannete tasude ja deebet/krediitkaardi igakuise hooldustasu puudumisega kasutan peamiselt LHV panka.
LHV pangalingi liitumistasu minu mäletamist mööda oli 0EUR ja igakuine hooldustasu puudub samuti. Seega foorumile tooks see vaid tulu.
Krediidipanga pangalingi hooldustasu puudub minu teada samuti. Seega kulu pole, on vaid tulu. Pealegi saab ilma konto avamiseta suunata Krediidipanga pangalingi sissetulekud teise panga kontole ilma lisakuluta.
Sampopanga pangalingi kuutasu on 0.64EUR, soovitan loobuda sellest kui seda keegi ei kasuta.
Mul on veel 137 HV krediiti järel. LHV - SEB ja siis siia kui veel LHV pangalinki polnud, hetkel pole vajadust juurde tellida. Tulevikus kindlasti kui vaja.
Lisamine käis tõesti kiiresti
See oli ilmselgelt naljaga ju, OK oli paigas, et alla selle pole müügil mõtet, et kes tahab kaubelda võib hakata 70 pealt allapoole kauplema, 60 peale siis.
Peale lühikest mõtlemist otsustasin, et GPU ja 3x RAM 165+post. Nüüd eelarve lõhki juba. Kui diil siis võid kiirmakarone ka saata, et see kuu süüa ka saaks
tahanteada, tarkus tarviline vara, kuidas sa küll maailma asjadest niipalju tead. Ma usun küll, et esimesed kliendid oled omale võitnud. Sellise kopika eest võtaks minagi 2Gbps interneti ja 8K televisiooni. Ole nüüd mees ja pane oma tarkus raha teenima ja tee see firma ära.
Ootame põnevusega tahanteada.ee kodulehte koos levialaga 100% eestist (sest valguskaabel on ju täiesti odav) ja loomulikult samasoodsat kuutasu nagu jaapanis, sest ega me ju kehvemad pole. Loomulikult peaksid kõik olema ainult head kanalid ja üks kuubik ekraanil peaks kohe 50% kuutasust tagasi arvestama.
Internetikiiruse test peab igal kellaajal vähemalt 100% tulemuse andma, muidu postitaksin iga päev foorumisse kiiruseteste kus mõni kilobitt puudu on ja räägin kõigile kui kehv on tahanteada internet. jada jada jada.....
Ära sa rohkem neid väikeseid kõrvalepõikeid teemadest tee, näed ju küll, et siis jookseb kõik teemast kõrvale. Palun jätka omanimelises teemas nende põigetega.
Kindlasti pole tegu naljakaima lausega, aga naljakas on ta küll
Maiku007 kirjutas:
Tahaks seda kaarti, aga hind ikka käib üle jõu. Sa võiksid kaarti ca kuu kasutada ja siis ca 285 eurigu mulle müüa. Võta seda kui vaese mänguri humoorikat ideed ja tasuta upi.
Just hiljuti arvutikeskuse teemas Loed, loed saad aru ja järsku lause muutub:
"Mul suurem probleem nüüd ostsin mälud kunagi Ak.ee aga ühega neist juhtus midagi ja ei tööta ilusti ei lase neti paneb lehe koguaeg kinni tahtsin garandiise viia aga pole kuskile viia ja garandiiaeg saab ka augustis läbi :S"
Samas, eks ma ise ka väikestviisi till. Istun iga päev HV-s, oleks ju võinud küsida siit, et mis teen kui SSD tuksis, aga ei. Vaja kohe muud teedpidi jebima hakata.
Aga ma tahaksin ikkagi nagu, et oleks bassi korralikult aga samas et kuuleks hästi nagu ka muusikat. Et oleks nimodi 55% bas ja 45% siis see muusika vms
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Etz, linki teemale pole
Kui mul ea tuju on sis ma kuulan mussi nimodi fifty-sixty bassiga vms _________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All
Aga ma tahaksin ikkagi nagu, et oleks bassi korralikult aga samas et kuuleks hästi nagu ka muusikat. Et oleks nimodi 55% bas ja 45% siis see muusika vms
Aga jah, naljakas küll Ma kuulan muusikat ikka muusika pärast, aga eks mõni tahab muusikat pool ajast kuulata ja teine pool lihtsalt bassi mürtsumas kuulata. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
see ongi parim ju klubis,
niikui DnB mürts käima lendab, poisid nõukade särkidega, plätud koltunud varvaste otsas näitavad taas et tants pole surnud,
pohhui et ühe jala varbaküün on pikem kui Savisaare ego,
tantsida sellega kannatab täiega.
Tõmblemine tantsupõrandal ka pole hull ju, lihtsalt updatime Wikipedia artiklit epilepsia osakonnas
Ma vist ei saanud naljale pihta? Mis seal naljakat on?
Nali on selles, et kui ka peaks keegi sellise bisnisiga tegelema, ta kohe kindlasti tuleb ja kirjutab selle foorumisse ju vastuseks... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
google _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Ma vist ei saanud naljale pihta? Mis seal naljakat on?
Nali on selles, et kui ka peaks keegi sellise bisnisiga tegelema, ta kohe kindlasti tuleb ja kirjutab selle foorumisse ju vastuseks...
Ta just tegi seda ju. Seletas ära ka . _________________ O: Kaevurikraami - Toiteplokid, riserid, emaplaadid, FAN controllerid jms
O/M: NVIDIA 10xx 20xx 30xx videokaarte.
No mõtleme nüüd järgi, ega jalgrattaga sõitma õppimisel ei ole ka sul iga kord A4 juhend ees, kuidas sõita. Õpid lihtsalt ära ja sõidad.
Kui uue nuti puldi nupud läbi käid on kõik kinnisilmi selge, kust midagi leida.
Sellelt Elioni uuelt, kallimalt ja innovaatilisemalt rattalt on eemaldatud ainult pedaalid, sest nii on nende arust mugavam.
Keegi siin enne rääkis et aasta naljakam lause millegi peale....Et valib siis HV 2013 naljakaima lause ära? _________________ Ära taha olla see,kes sa ei ole.Ole see,kes sa oled ja peagi märkad et olid see,kes tahtsid olla
no see ju kuidas tüdrukud landivad HDd klubis - löövad käe jalgevahele ja küsivad,
Is this a Atari2600 joystick in your pants or are you just happy too see me
"õu mai gaad, mis nüüd küll saab".... tra, vot mina sellistest inimestest aru ei saa. a`la .... telefonil kriim peal ja elu put.sis
hnz kirjutas:
Niisiis, täna kilet vahetades avastasin, et ekraani all on mingi valge täpike, nagu mustus oleks, garantii ka selle kohta midagi räägib? Väga normaalne pole, kuidas midagi sinna alla üldse saada sai?
võtas-uxu, kuidas sa suhtuksid sellesse, kui ühel heal päeval tekib su arvuti monitorile töllerdama üks punane piksel?
Ma olen 100% kindel, et ta vahetaks paneeli ära või ostaks uue monitori.
No mis probleem see 1 surnud piksel on? _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Ei saa aru kas trollid või oled juhm. Päris reaalselt on kinni jäänud pikslid parandatavad mitte lihtsalt koduste vahenditega, vaid täiesti sellise tööriistaga nagu näpp. Neljal-viiel ekraanil olen niimoodi korda saanud. Enda isiklik monitor küll tegi sellist nalja, et vahetevahel jäi ikka kinni, aga näpuga peale koputamine või õige värvi sealt tagant mööda liigutamine äratas siiski ellu ja nüüd pole enam vähemalt aasta üldse näha olnud seda.
Ei saa aru kas trollid või oled juhm. Päris reaalselt on kinni jäänud pikslid parandatavad mitte lihtsalt koduste vahenditega, vaid täiesti sellise tööriistaga nagu näpp. Neljal-viiel ekraanil olen niimoodi korda saanud. Enda isiklik monitor küll tegi sellist nalja, et vahetevahel jäi ikka kinni, aga näpuga peale koputamine või õige värvi sealt tagant mööda liigutamine äratas siiski ellu ja nüüd pole enam vähemalt aasta üldse näha olnud seda.
Reklaami kah. "lihtsureliku" puhul ei paneks see lause muigama, aga arvestades selle lause postitajat, siis ...
tsitaat:
wow, hea tähelepanek. Tegu on tavaliste STEREO kõrvaklappidega, 5.1 unustage. mingi 130€ arve peal.. Ma ei tea miks mul koguaeg oli tunne, et need olid need 5.1 versioonid..
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.