Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Tarkvara ja arvutimängud »  Microsoft jätab Hotmaili kõrvale, keskendub Outlook e-mailile märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 01.08.2012 00:24:29 Microsoft jätab Hotmaili kõrvale, keskendub Outlook e-mailile vasta tsitaadiga

Microsoft Corp., maailma suurim tarkvara tootja, tutvustab peagi uut, tasuta, veebipõhist e-maili portaali oma Outlooki brändi alt, et võita üle Google’i Gmaili kasutajaid, vahendas finantsuudisteagentuur Bloomberg.

Loe edasi Äripäevast.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kaljukits
HV vaatleja
kaljukits

sõnum 01.08.2012 00:41:29 vasta tsitaadiga

http://gizmodo.com/5930514/go-get-your-outlook-email-address-quick-before-someone-else-does

ja teiseks

http://gizmodo.com/5930358/microsoft-did-the-impossible-the-new-hotmail-is-fantastic
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Noname
HV Guru
Noname

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.08.2012 01:13:26 vasta tsitaadiga

Hea uudis, gmail on väga aeglane ja ebamugav lõpuks saab midagi asjalikku äkki thumbs_up.gif
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 01.08.2012 01:24:40 vasta tsitaadiga

pealkirjal pole mingit seost uudise sisuga, kui just lingile ei vajuta. thumbs_down.gif
natuke parem sõnastus, või siis otsene tsitaat ei teeks paha

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 01.08.2012 01:41:32 vasta tsitaadiga

Operaga ei tööta kohe üldse thumbs_down.gif
kpihus
Kreisi kasutaja
kpihus

sõnum 01.08.2012 02:58:23 vasta tsitaadiga

Tuleb meelde mõne aasta tagune jutt, kus räägiti, et Bingi loomisega võetakse Googlilt otsingumootori "kliendid" üle. Täna on Bingi populaarsus kuskil 4 protsendi juures, ning sedagi ilmselt tänu sellele, et IE pakub seda by detault vaikimisi otsingu mootoriks.

Kokkuvõtteks - võtan endale vabaduse suhtuda skeptiliselt gmaili klientide ülevõtmisse.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 25
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 01.08.2012 03:51:49 vasta tsitaadiga

näeb hea välja küll. praegune hotmail on uimane ja aegunud - sihuke tunne nagu hot.ee'd kasutaks.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 01.08.2012 04:06:02 vasta tsitaadiga

Ei paista ta minusilmis eriti Gmailist parem.
Webmailid on üldse ebamugavad. Kasutan ülivähe.

tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 01.08.2012 04:28:16 vasta tsitaadiga

rebige endale unikaalsed outlooki aadressid, kuni veel saate. omale võtsin kähku ära. thumbs_up.gif

http://outlook.com/
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 01.08.2012 07:50:36 vasta tsitaadiga

Sai siis ära võetud. Google tegi piirangu, et alla 6 märgi ei tohi nimi olla, outlook õnneks saab aru, et on olemas ka lühemaid nimesid icon_smile.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
NightStriker
HV veteran

sõnum 01.08.2012 08:42:20 vasta tsitaadiga

krist2an kirjutas:
Operaga ei tööta kohe üldse thumbs_down.gif

Päris peenike vihje vale browseri kasutajale. Opera ei suuda selles keskkonnas meile lahtigi teha. Ühildub nagu preservatiiv traktori veljega. kopp.gif

Osiris
HV Guru
Osiris

sõnum 01.08.2012 08:43:53 vasta tsitaadiga

DeTHiCa. kirjutas:
rebige endale unikaalsed outlooki aadressid, kuni veel saate. omale võtsin kähku ära. thumbs_up.gif

http://outlook.com/

Krt läinud juba minu nimi.
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 01.08.2012 08:44:45 vasta tsitaadiga

kpihus kirjutas:
Tuleb meelde mõne aasta tagune jutt, kus räägiti, et Bingi loomisega võetakse Googlilt otsingumootori "kliendid" üle. Täna on Bingi populaarsus kuskil 4 protsendi juures, ning sedagi ilmselt tänu sellele, et IE pakub seda by detault vaikimisi otsingu mootoriks.

Kokkuvõtteks - võtan endale vabaduse suhtuda skeptiliselt gmaili klientide ülevõtmisse.
Kui see 4% üldse õige on, siis vaid niivähe on tõeliselt arukaid arvutikasutajaid, kes ei usalda oma otsingutes ainult google (reklaami eest maksajte huvides) äramanipuleeritud tulemusi vaid tahavad otsitavat infot maksimaalses võimalikus ulatuses leida. Seda võimaldab vaid mitme otsingumootori tulemuste võrdlus.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 01.08.2012 08:53:54 vasta tsitaadiga

Noname kirjutas:
Hea uudis, gmail on väga aeglane ja ebamugav lõpuks saab midagi asjalikku äkki thumbs_up.gif

Lol. Ilmselgelt sa pole outlooki kasutanud icon_lol.gif
kpihus kirjutas:

Nõus thumbs_up.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 01.08.2012 09:11:31 vasta tsitaadiga

"Sobivas brauseris" toimib väga mõnusalt ja kiiresti. Hea clean look on ka, pole ära mäkerdatud kõige liigsega. Opera support on jah häbiväärne aga nuh samas pole eriti webmaili eelistaja ka.

Aliaste tegemine praegusele live kontole on jube mugav. Isegi nt kui sul on microsofti kontot tehes valitud enda meiliaadress (mitte @live või @hotmail), siis alias toimib endiselt kenasti ja saad hakata kasutama postkasti.
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 88
tagasi üles
NightStriker
HV veteran

sõnum 01.08.2012 09:26:44 vasta tsitaadiga

Errors found while checking this document as XHTML 1.0 Strict!Result: 899 Errors, 14 warning(s)
Selge see, et Opera siinkohal süüdi.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 01.08.2012 09:32:14 vasta tsitaadiga

Ma küll ei näe kus ma saan endale meiliaadressi ära regada kui ma korra juba MS accountiga sisse olen loginud thumbs_down.gif
Sign up logib mind juba sisse inboxi ja uuesti proovides saab ainult uue MS accounti regada (mida ma ei taha).
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 01.08.2012 09:56:02 vasta tsitaadiga

radist87 kirjutas:
Errors found while checking this document as XHTML 1.0 Strict!Result: 899 Errors, 14 warning(s)
Selge see, et Opera siinkohal süüdi.

Ma ei süüdistanudki operat. Pidasin silmas rohkem, et MSi poolne devide töö on nii kehv, et opera support olematu - õigemini tegelikult standardite jälgimine olematu oleks õigem sõnastus.

Tomorrow kirjutas:
Ma küll ei näe kus ma saan endale meiliaadressi ära regada kui ma korra juba MS accountiga sisse olen loginud thumbs_down.gif
Sign up logib mind juba sisse inboxi ja uuesti proovides saab ainult uue MS accounti regada (mida ma ei taha).

ülevalt settings, more mail settings, Create a Outlook alias
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 01.08.2012 10:02:47 vasta tsitaadiga

radist87, microsofti vennad arvavad, et nad võivad standarditele peale kusta ja teevad oma standardi, mida kasutavad ainult MS'i poisid. (Alustades IE'st, lõpetades kasvõi selle sama outlook'iga siin) Tahaks loota, et see ei olnud sulle üllatuseks.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 102
tagasi üles
degreal
HV veteran

sõnum 01.08.2012 10:18:21 vasta tsitaadiga

Mingi pettus. Kirju saata ei saa, ma olevat robot. Kästi lahendada CAPTCHAT, iseenesest head selged CAPTCHAD olid, aga ükski minu lahendus ei sobinud. Kaheksanda vale lahenduse juures pandi blokk peale. Nüüd pakutakse mingit SMS-i kaudu verifitseerimist.

We couldn't detect your mobile operator, please select one to continue
thumbs_up.gif
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
TALIBAN
HV kasutaja

sõnum 01.08.2012 10:59:59 vasta tsitaadiga

Kuidagi kirjuks läheb, oli hotmail.com siis tuli live.com, nüüd on outlook.com. Oma e-maili muutmine iga paari aasta tagant pole just väga praktiline tegevus, loodan et vähemalt see jääb nüüd püsima pikemaks ajaks. Mitte, et uuenduse vastu midagi oleks aga järjepidevust sooviks rohkem.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 01.08.2012 11:09:17 vasta tsitaadiga

TALIBAN kirjutas:
Kuidagi kirjuks läheb, oli hotmail.com siis tuli live.com, nüüd on outlook.com. Oma e-maili muutmine iga paari aasta tagant pole just väga praktiline tegevus, loodan et vähemalt see jääb nüüd püsima pikemaks ajaks. Mitte, et uuenduse vastu midagi oleks aga järjepidevust sooviks rohkem.

Keegi ei käsi sul ju e-postiaadressi vahetada. Vanad tulevad sinuga kaasa mis sul juba on. Lihtsalt portaal, kust lugeda vahetus ja tekkis võimalus outlook.com aadressi võtta.
tagasi üles
hashi
Kreisi kasutaja

sõnum 01.08.2012 11:34:21 vasta tsitaadiga

Heips!
Teab/oskab keegi juhatada, kuidas OE6 klient selle outlook.com konto jaoks "ära settida". Minu mõistus pääle ei hakka icon_rolleyes.gif icon_redface.gif
Valin HTTP protokolli, kuid mida sinna incoming serveriks kirjutada? Olen proovinud kõik-võimalikke Sõber-Kuugli abil leitud variante, kuid OE neid omaks pole seni võtnud - viriseb ainult, et pole "valid server address" eusa_think.gif

EDIT: sain tööle - tahtis hotmail-i servereid ehk siis pop3 ja smtp.live.com aadresse ning neile vastavaid porte koos SSL kontrolliga icon_cool.gif Ma ise loll, et selle pääle koheselt ei tulnud, vaid hakkasin äss-petsiaalseid outlook.com servereid taga otsima eusa_wall.gif

viimati muutis hashi 01.08.2012 12:08:35, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 30
tagasi üles
TALIBAN
HV kasutaja

sõnum 01.08.2012 11:57:29 vasta tsitaadiga

KillerXP kirjutas:
TALIBAN kirjutas:

Keegi ei käsi sul ju e-postiaadressi vahetada. Vanad tulevad sinuga kaasa mis sul juba on. Lihtsalt portaal, kust lugeda vahetus ja tekkis võimalus outlook.com aadressi võtta.

Ma nagu mõtlesin seda täpsemalt, et võiks nagu jätta ühe ja ainsa domeeninime ja seda kasutajaliidest ja platvormi ennast edasi arendada. Hotmail.com ei ole minumeelest kehvem kui Outlook.com. Tekib küsimus, et milleks siis üldse seda live.com süsteemi oli vaja toota kui ta nüüd enam ei kõlba microsofti meeste jaoks. Windows 8 on muidugi tulemas ja selle jaoks tahetakse nö tabula rasa alustada. Loodan et siis jääb ka see outlook.com lõpuks püsima kauemaks kui paariks aastaks või kantakse äkki koos windows8-ga maha ja tuleb jälle midagi uut icon_eek.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 01.08.2012 12:04:50 vasta tsitaadiga

hashi kirjutas:
Heips!
Teab/oskab keegi juhatada, kuidas OE6 klient selle outlook.com konto jaoks "ära settida". Minu mõistus pääle ei hakka icon_rolleyes.gif icon_redface.gif
Valin HTTP protokolli, kuid mida sinna incoming serveriks kirjutada? Olen proovinud kõik-võimalikke Sõber-Kuugli abil leitud variante, kuid OE neid omaks pole seni võtnud - viriseb ainult, et pole "valid server address" eusa_think.gif

Samad seaded nagu hotmail.com-i sünkiks aga lihtsalt mailiadreks pane outlooki oma. Kasutaja siis vastavalt mis su microsoft account on

Spoiler Spoiler Spoiler

Mul toimis
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Tarkvara ja arvutimängud »  Microsoft jätab Hotmaili kõrvale, keskendub Outlook e-mailile mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.