Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
01.08.2012 00:24:29
Microsoft jätab Hotmaili kõrvale, keskendub Outlook e-mailile |
|
|
Microsoft Corp., maailma suurim tarkvara tootja, tutvustab peagi uut, tasuta, veebipõhist e-maili portaali oma Outlooki brändi alt, et võita üle Google’i Gmaili kasutajaid, vahendas finantsuudisteagentuur Bloomberg.
Loe edasi Äripäevast.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaljukits
HV vaatleja

|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
01.08.2012 01:13:26
|
|
|
Hea uudis, gmail on väga aeglane ja ebamugav lõpuks saab midagi asjalikku äkki
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
01.08.2012 01:24:40
|
|
|
pealkirjal pole mingit seost uudise sisuga, kui just lingile ei vajuta.
natuke parem sõnastus, või siis otsene tsitaat ei teeks paha
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
01.08.2012 01:41:32
|
|
|
Operaga ei tööta kohe üldse
_________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
kpihus
Kreisi kasutaja

|
01.08.2012 02:58:23
|
|
|
Tuleb meelde mõne aasta tagune jutt, kus räägiti, et Bingi loomisega võetakse Googlilt otsingumootori "kliendid" üle. Täna on Bingi populaarsus kuskil 4 protsendi juures, ning sedagi ilmselt tänu sellele, et IE pakub seda by detault vaikimisi otsingu mootoriks.
Kokkuvõtteks - võtan endale vabaduse suhtuda skeptiliselt gmaili klientide ülevõtmisse.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
1 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
01.08.2012 03:51:49
|
|
|
näeb hea välja küll. praegune hotmail on uimane ja aegunud - sihuke tunne nagu hot.ee'd kasutaks.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
01.08.2012 04:06:02
|
|
|
Ei paista ta minusilmis eriti Gmailist parem.
Webmailid on üldse ebamugavad. Kasutan ülivähe.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
01.08.2012 04:28:16
|
|
|
rebige endale unikaalsed outlooki aadressid, kuni veel saate. omale võtsin kähku ära.
http://outlook.com/
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
01.08.2012 07:50:36
|
|
|
Sai siis ära võetud. Google tegi piirangu, et alla 6 märgi ei tohi nimi olla, outlook õnneks saab aru, et on olemas ka lühemaid nimesid
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
NightStriker
HV veteran
|
01.08.2012 08:42:20
|
|
|
krist2an kirjutas: |
Operaga ei tööta kohe üldse  |
Päris peenike vihje vale browseri kasutajale. Opera ei suuda selles keskkonnas meile lahtigi teha. Ühildub nagu preservatiiv traktori veljega.
_________________ Allverelaev sukeldub määramata ajaks... |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
01.08.2012 08:43:53
|
|
|
DeTHiCa. kirjutas: |
rebige endale unikaalsed outlooki aadressid, kuni veel saate. omale võtsin kähku ära.
http://outlook.com/ |
Krt läinud juba minu nimi.
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
01.08.2012 08:44:45
|
|
|
kpihus kirjutas: |
Tuleb meelde mõne aasta tagune jutt, kus räägiti, et Bingi loomisega võetakse Googlilt otsingumootori "kliendid" üle. Täna on Bingi populaarsus kuskil 4 protsendi juures, ning sedagi ilmselt tänu sellele, et IE pakub seda by detault vaikimisi otsingu mootoriks.
Kokkuvõtteks - võtan endale vabaduse suhtuda skeptiliselt gmaili klientide ülevõtmisse. |
Kui see 4% üldse õige on, siis vaid niivähe on tõeliselt arukaid arvutikasutajaid, kes ei usalda oma otsingutes ainult google (reklaami eest maksajte huvides) äramanipuleeritud tulemusi vaid tahavad otsitavat infot maksimaalses võimalikus ulatuses leida. Seda võimaldab vaid mitme otsingumootori tulemuste võrdlus.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
01.08.2012 08:53:54
|
|
|
Noname kirjutas: |
Hea uudis, gmail on väga aeglane ja ebamugav lõpuks saab midagi asjalikku äkki  |
Lol. Ilmselgelt sa pole outlooki kasutanud
kpihus kirjutas: |
Kokkuvõtteks - võtan endale vabaduse suhtuda skeptiliselt gmaili klientide ülevõtmisse. |
Nõus
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
01.08.2012 09:11:31
|
|
|
"Sobivas brauseris" toimib väga mõnusalt ja kiiresti. Hea clean look on ka, pole ära mäkerdatud kõige liigsega. Opera support on jah häbiväärne aga nuh samas pole eriti webmaili eelistaja ka.
Aliaste tegemine praegusele live kontole on jube mugav. Isegi nt kui sul on microsofti kontot tehes valitud enda meiliaadress (mitte @live või @hotmail), siis alias toimib endiselt kenasti ja saad hakata kasutama postkasti.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
NightStriker
HV veteran
|
01.08.2012 09:26:44
|
|
|
Errors found while checking this document as XHTML 1.0 Strict!Result: 899 Errors, 14 warning(s)
Selge see, et Opera siinkohal süüdi.
_________________ Allverelaev sukeldub määramata ajaks... |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
01.08.2012 09:32:14
|
|
|
Ma küll ei näe kus ma saan endale meiliaadressi ära regada kui ma korra juba MS accountiga sisse olen loginud
Sign up logib mind juba sisse inboxi ja uuesti proovides saab ainult uue MS accounti regada (mida ma ei taha).
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
01.08.2012 09:56:02
|
|
|
radist87 kirjutas: |
Errors found while checking this document as XHTML 1.0 Strict!Result: 899 Errors, 14 warning(s)
Selge see, et Opera siinkohal süüdi. |
Ma ei süüdistanudki operat. Pidasin silmas rohkem, et MSi poolne devide töö on nii kehv, et opera support olematu - õigemini tegelikult standardite jälgimine olematu oleks õigem sõnastus.
Tomorrow kirjutas: |
Ma küll ei näe kus ma saan endale meiliaadressi ära regada kui ma korra juba MS accountiga sisse olen loginud
Sign up logib mind juba sisse inboxi ja uuesti proovides saab ainult uue MS accounti regada (mida ma ei taha). |
ülevalt settings, more mail settings, Create a Outlook alias
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
2 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
degreal
HV veteran
|
01.08.2012 10:18:21
|
|
|
Mingi pettus. Kirju saata ei saa, ma olevat robot. Kästi lahendada CAPTCHAT, iseenesest head selged CAPTCHAD olid, aga ükski minu lahendus ei sobinud. Kaheksanda vale lahenduse juures pandi blokk peale. Nüüd pakutakse mingit SMS-i kaudu verifitseerimist.
We couldn't detect your mobile operator, please select one to continue
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
TALIBAN
HV kasutaja
|
01.08.2012 10:59:59
|
|
|
Kuidagi kirjuks läheb, oli hotmail.com siis tuli live.com, nüüd on outlook.com. Oma e-maili muutmine iga paari aasta tagant pole just väga praktiline tegevus, loodan et vähemalt see jääb nüüd püsima pikemaks ajaks. Mitte, et uuenduse vastu midagi oleks aga järjepidevust sooviks rohkem.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
01.08.2012 11:09:17
|
|
|
TALIBAN kirjutas: |
Kuidagi kirjuks läheb, oli hotmail.com siis tuli live.com, nüüd on outlook.com. Oma e-maili muutmine iga paari aasta tagant pole just väga praktiline tegevus, loodan et vähemalt see jääb nüüd püsima pikemaks ajaks. Mitte, et uuenduse vastu midagi oleks aga järjepidevust sooviks rohkem. |
Keegi ei käsi sul ju e-postiaadressi vahetada. Vanad tulevad sinuga kaasa mis sul juba on. Lihtsalt portaal, kust lugeda vahetus ja tekkis võimalus outlook.com aadressi võtta.
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
01.08.2012 11:34:21
|
|
|
Heips!
Teab/oskab keegi juhatada, kuidas OE6 klient selle outlook.com konto jaoks "ära settida". Minu mõistus pääle ei hakka
Valin HTTP protokolli, kuid mida sinna incoming serveriks kirjutada? Olen proovinud kõik-võimalikke Sõber-Kuugli abil leitud variante, kuid OE neid omaks pole seni võtnud - viriseb ainult, et pole "valid server address"
EDIT: sain tööle - tahtis hotmail-i servereid ehk siis pop3 ja smtp.live.com aadresse ning neile vastavaid porte koos SSL kontrolliga Ma ise loll, et selle pääle koheselt ei tulnud, vaid hakkasin äss-petsiaalseid outlook.com servereid taga otsima
_________________ Seniks...
---
Hashi
viimati muutis hashi 01.08.2012 12:08:35, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
TALIBAN
HV kasutaja
|
01.08.2012 11:57:29
|
|
|
KillerXP kirjutas: |
TALIBAN kirjutas: |
Kuidagi kirjuks läheb, oli hotmail.com siis tuli live.com, nüüd on outlook.com. Oma e-maili muutmine iga paari aasta tagant pole just väga praktiline tegevus, loodan et vähemalt see jääb nüüd püsima pikemaks ajaks. Mitte, et uuenduse vastu midagi oleks aga järjepidevust sooviks rohkem. |
Keegi ei käsi sul ju e-postiaadressi vahetada. Vanad tulevad sinuga kaasa mis sul juba on. Lihtsalt portaal, kust lugeda vahetus ja tekkis võimalus outlook.com aadressi võtta. |
Ma nagu mõtlesin seda täpsemalt, et võiks nagu jätta ühe ja ainsa domeeninime ja seda kasutajaliidest ja platvormi ennast edasi arendada. Hotmail.com ei ole minumeelest kehvem kui Outlook.com. Tekib küsimus, et milleks siis üldse seda live.com süsteemi oli vaja toota kui ta nüüd enam ei kõlba microsofti meeste jaoks. Windows 8 on muidugi tulemas ja selle jaoks tahetakse nö tabula rasa alustada. Loodan et siis jääb ka see outlook.com lõpuks püsima kauemaks kui paariks aastaks või kantakse äkki koos windows8-ga maha ja tuleb jälle midagi uut
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
01.08.2012 12:04:50
|
|
|
hashi kirjutas: |
Heips!
Teab/oskab keegi juhatada, kuidas OE6 klient selle outlook.com konto jaoks "ära settida". Minu mõistus pääle ei hakka
Valin HTTP protokolli, kuid mida sinna incoming serveriks kirjutada? Olen proovinud kõik-võimalikke Sõber-Kuugli abil leitud variante, kuid OE neid omaks pole seni võtnud - viriseb ainult, et pole "valid server address"  |
Samad seaded nagu hotmail.com-i sünkiks aga lihtsalt mailiadreks pane outlooki oma. Kasutaja siis vastavalt mis su microsoft account on
Spoiler 
Mul toimis
|
|
   |
88 |
|