Viilutaja, Kindlasti oleks. AMD def voldid on alati silicon lottery iseärasusi arvestades overvolted pandud. Ise timmides saab päris huvitavaid tulemusi.
tere! Tahaks natuke abi ostmisel. Tahaksin osta endale uue videokaardi, praegune setup on r5 1400, 8gb ram, 1050ti. Ja valikus oleks gtx 1060 6gb või rx 580 8gb. Kumb oleks parem lahendus sellele setupile? plaanin koos gpuga osta veel 8gb rammi juurde ja uue 650w psu. mängima hakkaksin arvutis erinevaid triple a mänge põhiliselt (bf v, hitman 2) jne ja vahepeal csgo sõpradega. Monitor on mul 60hz samsung, niiet gsync ega freesync väga rolli ei mängiks, sest monitori pole uut plaanis osta. Jupid ostaksin uuena at või 1a.ee
tere! Tahaks natuke abi ostmisel. Tahaksin osta endale uue videokaardi, praegune setup on r5 1400, 8gb ram, 1050ti. Ja valikus oleks gtx 1060 6gb või rx 580 8gb. Kumb oleks parem lahendus sellele setupile? plaanin koos gpuga osta veel 8gb rammi juurde ja uue 650w psu. mängima hakkaksin arvutis erinevaid triple a mänge põhiliselt (bf v, hitman 2) jne ja vahepeal csgo sõpradega. Monitor on mul 60hz samsung, niiet gsync ega freesync väga rolli ei mängiks, sest monitori pole uut plaanis osta. Jupid ostaksin uuena at või 1a.ee
Aitäh igasuguse info eest !
Ma vist isegi võtaks RX570 8gb. On 40 eurot odavam kui RX580 ja ei pane seda tähele 1080p'l mängides, sest 60fpsi saab ta kõigis AAA mängudes.
1. HV järgi odavaim 8gb rx580 200.- küll pole.
2. Alates 60FPS muutuvad mängitavaks olukord. Kui just Vsync ei kasuta, sel puhul pole jah rohkemast kasu. Monitori sagedus ei puutu siin üldse asjasse. Ma ei saa aru kust see 144\165\60Hertz gaming mõiste välja võluti. Täitsa tühipaljas sõnakõlks.
Vael, tundub, et sa pole üle 60Hz monitori kasutanud. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Vael, tundub, et sa pole üle 60Hz monitori kasutanud.
Vaata profiili. Ma olen üritanud LCD teemas seletada ka miks ainuüksi kõrgem monitori sagedus parem on, olenemata GPU poolt välja paisatud piltidele\sekundis.
Ja mitu korda olen küsinud ja netis tuhlanud, tehnilist seletust pole sellele müstilisele "144Hz gamingule leidnud". 144Hz=\=144FPS- üks kirjeldab monitori võimekust, teine GPU võimekust.
Huvitav on veel see, et mitte ükski suurematest ülevaate meediumitest pole 144 Hertz gamingut sisse toonud(HU keel korra vääratas, aga sai sõnal sabast kinni).
Ikka pannakse GPU-d Frames Per Second järgi ritta, võiks arvata, et kõrgem FPS ikka on parem, olenemata monitorist. (Alati saab FPS cap või halvemal juhul Vsync sisse lükata, kui FPS > Hz probleeme tekib).
Ei saa hästi aru... 60 ja misiganes number Hz gaming peaks tähendama seda, et monitor on vastava Hz'iga (parem oleks, et ka vastava input lagiga) ja masin vastava FPS'i kuvamissuutlikkusega.. milles küsimus on? _________________
Monitor värskendab kaadrit, videokaart väljastab kaadreid... poolikud kaadrid ka olemas.
Võib-olla ma ei saanud aru probleemi püstitusest küll. Aga mu kogemusel on 60fps @144Hz monitoril kuigivõrd sujuvam kui 60fps @60Hz. Keegi tegi sellise teemapüstituse ka monitoride teemas millalgi.
Kaks tootjat Polaris 30 kiibile seega puudujääki ei tohiks tekkida.
Mida? AMD-l on kohustus GLO käest iga aasta mingi arv kiipe võtta ja nad tellivad veel juurde?
Nii et jutud, et 14nm IO ZEN2 läheb GLO tellimuste täitmise pärast ei pea vist väga paika...
kuulge aga mida ma peaks vaatama kui tahan nt siit uue videokaardi osta. Kas ei tohiks olla kaevandatud ja clockitud? või on midagi veel mis gpu eluiga lühendavad? ja kuidas garantiiga on kui siit kasutatud ostaks?
Kui kohalik garantii siis ostutšeki olemasolul jalutad ostkohta sisse ja nemad tegelevad.
Kui rahvusvaheline siis suhtled tootja RMA keskusega või kohaliku esindajaga, maksad mingi käsitlustasu ja nemad tegelevad.
Kaevandamine otseselt kaarti ei kahjusta, sõltub muidugi tingimustest ja kasutajast. Üldiselt on "labidana" kasutatud kaardid sellised, kus vigased isendid kõige kiiremini välja tulevad ja saab garantiikorras välja vahetada. Mängukaardid sellist kuuma ei saa ja pigem surevad peale garantiiperioodi lõppu.
Sõltub, kaevandamine võib olla palju tervislikum kui umbses kastis mängur. Vabas õhus alavolditud 24/7 60C juures vs igapäevane külmakuuma tsüklid ma eelistaks esimest. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Kui kohalik garantii siis ostutšeki olemasolul jalutad ostkohta sisse ja nemad tegelevad.
Kui rahvusvaheline siis suhtled tootja RMA keskusega või kohaliku esindajaga, maksad mingi käsitlustasu ja nemad tegelevad.
Kaevandamine otseselt kaarti ei kahjusta, sõltub muidugi tingimustest ja kasutajast. Üldiselt on "labidana" kasutatud kaardid sellised, kus vigased isendid kõige kiiremini välja tulevad ja saab garantiikorras välja vahetada. Mängukaardid sellist kuuma ei saa ja pigem surevad peale garantiiperioodi lõppu.
Kaevanud kaardi ostmine on minu silmis samasugune risk nagu igasuguse kasutatud asja ostmine. Kui garantii on olemas siis pole niiehknaa vahet. Kui ei - eks natuke taandub sellele, kui usaldusväärne müüja silamvaade on. Aga üldiselt kaevates on pigem juba lastehaigused välja tulnud.
Kaevanud kaardi ostmine on minu silmis samasugune risk nagu igasuguse kasutatud asja ostmine. Kui garantii on olemas siis pole niiehknaa vahet. Kui ei - eks natuke taandub sellele, kui usaldusväärne müüja silamvaade on. Aga üldiselt kaevates on pigem juba lastehaigused välja tulnud.
Lisan siia juurde et vähemalt gigal kuluvad ventikad ära, imo on nad kehvad. rx580 8gbt mis hiljuti ostsin teadlikult et on kaevur endine, töötab laitmatult ja on jahe, aga ventikad pirisevad rõvedalt vahemikus 1600-2000rpm, seega hoian 2200rpm neid.
Ja giga 1060 3gb sel on 2-st 1 vent täitsa läbi juba, vahel piriseb korralikult ja vahel on vait. Mõlemad kaardi max 2 aastat vanad.
Niiet giga kaevureid edaspidi väldin
A muidu see kaevamine suretab praak kaardid mõne kuuga välja ilusti Nii et aasta vanune kaevur mil 2a garri järgi on täitsa jees _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.