sukelduja, võimalik normaalsel pliidil ajab aga mul on siin selline mitu-ühes jurakas, kus ei anna kuumust reguleerida plaadil. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Võlu seened, poogen mis lihaga _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Tegin täna sisefileed. Sool, pipar, küüslaugupulber, tüümian. 1,5h@54,5 kraadi. Omnom nagu alati.
Järgmise partiiga on wagyu antrekoot (Ribeye) tulemas, küll aga pole A5. On võimalik ka a5 saada aga siis ette tellimisega ja min kogus on kast +10-30kg
to: SirVorkars Lihaveise marmorantrekoot (Ribeye) Uruguai ca 3kg jahutatud kähmakas on ca 100€ +-20€ oleneb tükist
Ja restos 30€ veisesteik? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Sööt mädaneb paljudes kohtades siiani heinamaadel. Ei tea mis nende inimeste arus on kes heinapalle vorpisid et need siis lihtsalt heinamaale mädanema jätta.
Ju siis pappi on ja vaja näidata, et näe mul sööta sitaks aga sulle ei müü, parem las mädaneb
Sööt mädaneb paljudes kohtades siiani heinamaadel. Ei tea mis nende inimeste arus on kes heinapalle vorpisid et need siis lihtsalt heinamaale mädanema jätta.
Ju siis pappi on ja vaja näidata, et näe mul sööta sitaks aga sulle ei müü, parem las mädaneb
ehk see on silo? _________________ Hapud viinamarjad
Ole nüüd, silo pannakse ikka kilesse või viiakse kohe hoidlasse kile alla.
Tavalised kuivanud ja kaarutatud heinarullid mädanevad siinkandis heinamaadel.
Järgmise partiiga on wagyu antrekoot (Ribeye) tulemas, küll aga pole A5. On võimalik ka a5 saada aga siis ette tellimisega ja min kogus on kast +10-30kg
Keegi Eestis ei taha A5 pakkuda?
Mis kilo hind üldse tuleb?
Järgmise partiiga on wagyu antrekoot (Ribeye) tulemas, küll aga pole A5. On võimalik ka a5 saada aga siis ette tellimisega ja min kogus on kast +10-30kg
Keegi Eestis ei taha A5 pakkuda?
Mis kilo hind üldse tuleb?
Mis Wagyu järgmise partiiga tuleb?
Kahjuks Eestsi ei ole veiseliha väga populaarne ja koolidel pole võimalust kokaõpilastele kalleid lihasid tutvustada. Aga õnneks asi paraneb iga aasta. Me teeme ka veiseliha koolitusi eraisikutele ja uute veiseliha lõikude tutvustusi peakokkadele . Räägime veise kasvatusest- valmistamiseni välja. Näiteks anname inimestele proovida kuidas maitseb rohumaa söödal kasvanud veis ja kuidas maitseb teraviljasöödal kasvanud veis.
Teine põhjus on, et inimesed ei oska veiseliha valmistada. Kardetakse ja noh kui sa oled sealihapeal üles kasvanud siis päris raske inimesi ümber kasvatada.
Seega lühike vastus on, et puudub nõudlus.
Hetkel on olemas: Lihaveise
Flap Bavette Wagyu jahutatud (USA) ja
Lihaveise ribid (marmor)(chuck short ribs) Wagyu jahutatud.
Tulemas on Wagyu Brisket
Teine põhjus on, et inimesed ei oska veiseliha valmistada. Kardetakse ja noh kui sa oled sealihapeal üles kasvanud siis päris raske inimesi ümber kasvatada.
Näiteks läheb meil hapukapsateoks. Veiseliha sinna sisse ei pane, ei sobi, nii mõnigi toit on meie maal ajalooliselt sealihapõhine. Tangupuder/mulgi puder pekikõrnetega ja pannilt peale valatud rasvaga viib keele alla.
Jah, nõus, et toit võiks eidi mitmekesisem olla, ent veis on ikka liiga kallis ja märksa piiratuma kasutusega. Laiskus kah-sea saab niisama ahju või pannile visata eelnevalt töötlemata. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
10-15 euri kilo on veel enam-vähem aeg-ajalt maksta. Mõnikord 20 ringis ka. No kaks steiki, kokku 600g ei tee vaeseks. Aga kui 4 liikmeline pere või suurem, siis läheb kalliks natuke õhtusöök.
Just. Sellepärast veiseliha kunagi pole ostnudki.
Vaeseid on palju. Ja nii see lähebki, et valikusse vaid siga jääb ka vahel ka kana. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Teine põhjus on, et inimesed ei oska veiseliha valmistada. Kardetakse ja noh kui sa oled sealihapeal üles kasvanud siis päris raske inimesi ümber kasvatada.
Näiteks läheb meil hapukapsateoks. Veiseliha sinna sisse ei pane, ei sobi, nii mõnigi toit on meie maal ajalooliselt sealihapõhine. Tangupuder/mulgi puder pekikõrnetega ja pannilt peale valatud rasvaga viib keele alla.
Jah, nõus, et toit võiks eidi mitmekesisem olla, ent veis on ikka liiga kallis ja märksa piiratuma kasutusega. Laiskus kah-sea saab niisama ahju või pannile visata eelnevalt töötlemata.
Sealiha on väga hea!
Aga head veiseliha steiki on ülilihtne valmistada. Ma tahamegi inimesi julgustada seda ise tegema. Ja hea valmis lõigatud steigi saab juba 5-6 euroga kätte:
Näiteks mis meil viimasel ajal ülipopulaarseks saanud on kokkade ja eraklientide seas Petite tender, sama pehme liha kui veise sisefilee aga kg hind on kõigest 15€. Neid ülipehmeid veiseliha tükke on veel nt Eye round mille kg hind jääb alla 15 euri. Ühest kg-st saad mitu steiki...siis see portus hind on väga soodne.
Kus see materjal sul on? Loeks. Soovitavalt eestikeelset. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.