Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 223 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 201 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 523 |
|
autor |
|
seeru
HV veteran
|
02.11.2018 00:51:23
|
|
|
JazZ kirjutas: |
See äpp on/oli minu silmis ainuke eelis mis Telial oli. Jah, Samsung'il see ei toiminud kõige paremini, aga LG peal töötab siiani probleemitult. Miks seda on nüüd vaja vägisi ära tappa? Ma ei saa aru mis vaimustus seal Telias on selle digiboksi ja oma puldiga. |
Telioni vaimustus oli hoopis siis kui see äpp tuli ja boksi menüü ühtlustati äpi menüüga (et ikka kõik nii kuradima ühte moodi oleks) ja asi peesse keerati.
Saadi veel kõva innovaatika auhind selle eest.
Boksiga pole neil mingit vaimustust.
Lihtsalt Telia emafirma luges katsetused äpiga oma katselaboratooriumis lõppenuks.
viimati muutis seeru 02.11.2018 00:54:02, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
02.11.2018 01:01:13
|
|
|
Freedom kirjutas: |
LG OLEDi kohta tuli ka kõne Teliast, et lõpetatakse LG tugi ära. Õnneks just tuli uus 4K UHD Arris digiboks välja seega olin meeleldi nõus vahetama. Loodetavasti menüü jms kõik kiire ja mõnus. |
Kas 2015. aasta OLED?
Kui Telia äpp päris kinni keeratakse, siis kohalike telejaamade krüpteerimata striime saab hädapärast vaadata mõne alternatiivse äpiga, kui digiboksi ei ole.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
02.11.2018 02:27:26
|
|
|
Kapitalism oma kahjulikkuses. Töötav asi tuleb sulgeda(Amino, äpp), et müüa uus asi, mis äkki töötab natuke uuema menüüga. Räägin loomulikult sellest digibokside ümbervahetamisest, sest puldi töösagedus muutub ja raud on võimekam aga ometigi on signaal(SD) praegu samaväärne kui 12 aastat tagasi. Heaküll, mõnede telekanalite signaal enam Aminos ei mängi aga enamus mängib. See pole mingi innovatsoon kui sama saasta programmi edastatakse üha suuremalt ekraanilt.
Ilmselt vaadati Rootsi peakontoris, et tasuta(?) äpp ei ole hea ärile, sest digiboks jääb müümata. Teleka saab müüa aga selle vaheltkasu on ilmselt väiksem kui 3 aastaks digiboks Arris. Muidugi on iga versiooniga seotud kulud aga eelpool toodi välja, et viimased telekad said hakkama ilma digiboksita. Nüüd selle võimaluse tagasivõtmine, et ikkagi on digiboksi vaja, näib tagurlikuna. Ma arvan, et 3 aasta pärast on Eesti turul hoopis mõni teine domineeriv telesignaali edastaja, kes suudab signaali pakkuda võimalikult erinevatele platvormidele, mitte ei keskendu digiboksi Arris läbimüügile.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
sass24
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
02.11.2018 08:31:55
|
|
|
tsitaat: |
aga ometigi on signaal(SD) praegu samaväärne kui 12 aastat tagasi. Heaküll, mõnede telekanalite signaal enam Aminos ei mängi aga enamus mängib. See pole mingi innovatsoon kui sama saasta programmi edastatakse üha suuremalt ekraanilt.
|
No ikka päris nii ka pole.
Minu vaadatavas listis pole näiteks enam ühtegi SD kanalit
Ma arvan, et 3 aasta pärast on Eesti turul hoopis mõni teine domineeriv telesignaali edastaja, kes suudab signaali pakkuda võimalikult erinevatele platvormidele, mitte ei keskendu digiboksi Arris läbimüügile.
|
Vaevalt
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Freedom
HV vaatleja
|
02.11.2018 10:15:41
|
|
|
-parun- kirjutas: |
Freedom kirjutas: |
LG OLEDi kohta tuli ka kõne Teliast, et lõpetatakse LG tugi ära. Õnneks just tuli uus 4K UHD Arris digiboks välja seega olin meeleldi nõus vahetama. Loodetavasti menüü jms kõik kiire ja mõnus. |
Kas 2015. aasta OLED?
Kui Telia äpp päris kinni keeratakse, siis kohalike telejaamade krüpteerimata striime saab hädapärast vaadata mõne alternatiivse äpiga, kui digiboksi ei ole. |
Jah 2015. aasta OLED.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
02.11.2018 10:39:49
|
|
|
Fate kirjutas: |
freestyler kirjutas: |
Kas äpp keeratakse kinni (pilt lännu) või lihtsalt jäetakse nagu hetkel on? Ma olen nõus ka nende TV äpi "puudustega", jätke palun tööle! |
Sama siin. Televiisoris on soft ja äpp uppimata ja kõik töötab suhteliselt selliseilt, nagu ta alati töötanud. HBO-st ei tunne puudust. Ühte pulti ja source'i vahetust hindan rohkem kui tasuta renti. Veelgi enam - äpiga olen juba 2a hakkama saanud, rendile andmine kolmeks aastaks on suht mõnitamine sest üks põhjus miks äpiga televiisorit vaatasin oligi see, et ei peaks digiboksi rentima/ostma. Kulu igakuiselt väike, aga kulu seegi. |
... tooks kah sama küsimuse esile, mul tervenisti 4 telekat, mis veel aplikatsiooniga toimivad ja oleks tore, kui neid lihtsalt kunstlikult kinni ei keerataks ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
02.11.2018 10:50:40
|
|
|
Õnneks just tuli uus 4K UHD Arris digiboks välja |
millest ma ilma olen jäänud? mul see ARRIS 1113 vms mis peale Mototola tuli...
|
|
Kommentaarid: 388 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaakjaak22
HV kasutaja
|
02.11.2018 11:06:30
|
|
|
metallika kirjutas: |
millest ma ilma olen jäänud? mul see ARRIS 1113 vms mis peale Mototola tuli... |
Kui rendid, siis mine vaheta lihtsalt uuema vastu ringi, kui ei rendi, siis võta ikkagi renti ja osta pärast 25. kuud välja, saad kokkuvõttes 75 eest: https://pood.telia.ee/productInfo/426/digiboks-arris-vip5305/612138-003-00
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mirc
HV kasutaja

|
02.11.2018 11:18:03
|
|
|
Oleneb kaua tal kasutusel olnud?
Kui rent, siis äkki jääkväärtusega parem välja osta ja siis uus renti?
Juhul, kui mitu vaatajakohta näiteks.
Ise teeksin nii.
_________________ ▂ ▃ ▅ ▆ █ We forget to live █ ▆ ▅ ▃ ▂ |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
02.11.2018 11:21:43
|
|
|
millest ma ilma olen jäänud? mul see ARRIS 1113 vms mis peale Mototola tuli... |
Reaalselt ei ole sa millestki ilma jäänud.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirc
HV kasutaja

|
02.11.2018 11:27:55
|
|
|
A.S. kirjutas: |
Reaalselt ei ole sa millestki ilma jäänud.
|
Digiboks mingisugune vana tehnika juba. Uued 8K telekad väljas ja siis tuleb mingi junn enda 4K.
Väike kiirusekasv tuleb uuega. Muud nagu ei miskit. Uus pult ka mittetöötava nupuga.
Eks neil enamus asju ei hakkagi tööle. Nii nagu telefonis äpp "seadmete haldamise leht alles loomisel".
Mul paljud saated ei taha siiani eriti kerida.
Ma teagi, kas asi uues boksis või Telia serveris. Tihti naine tahab miskit vaadata, et saade kas ära olnud või osaliselt peal olnud, aga ei keri. Pane või x16, aga ei miskit.
Ükspäev vaatasin ise walking deadi järgi salvestusega ja reklaam tuli, siis ei kerinud miskit. Panin kinni, lahti ja ikka ei toiminud. Lõpuks panin aastas 1 korra tööle selle foxplay, sealt jooksis kenasti.
_________________ ▂ ▃ ▅ ▆ █ We forget to live █ ▆ ▅ ▃ ▂ |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
02.11.2018 14:20:00
|
|
|
Nii, Amino kasutaja läks üle uuele menüüle ja ilma pulti soetamata. Kasutusel siis Motorola VIP1903. Siin eelnevalt oli ühel kasutajal mure menüü uuendamisega, et puldil puudus menüüst väljumise kahv(ringjas nool vasakule), ilma milleta ei saanud Motorola uuendust käivitada. Sellele nupule vastab S2 puldil klahv Hold(Rec kõrval). Motorola menüü uuendamise käivitasin rootsi RF puldiga, kus olid ka need värvilised klahvid(ilmselt toimivad S2 värvilised klahvid motorola puldiga).
*Motorola juhtimiseks S2 Amino puldiga, tuleb pult seadistada ümber: hoida all klahvi STB 5 sekundit, punane tuli stb vilgub 2x, sisestada kood 150, punane tuli stb vilgub 2x, valmis.
* Juhendi järgi uuendab Motorola menüü 15 minutit, minul jäi 4 rohelise mummu juures toppama. Tõmbasin välja vooluvõrgust, lasin sees olla, jõudis vahepeal 3 rohelise ja vilkuva kollaseni. Kui pikalt midagi ei toimunud(ca 10 minutit), siis jälle vool välja ja alustas uuesti. Igatahes sain tarkvara peale ja olen uue menüü valikutega rahul.
* Vana S2 puldiga tuleb uut menüüd juhtida klahvidega OK, selle ümber oleval ringil nooled üles-alla, klahv Hold(menüüs tagasi, valikust väljumine), heli muudab klahv Pg Up/Down, kanalit muudab OK kõrval P+ ja P-(suurendab numbrit).
* Uues menüüs algab kõik OK klahvist, selle juures siis paremale-üles-alla liikumise valikud. Telekanalit saab vahetada P+ või P- klahviga või numbritega. Motorola vana menüüga oli kiirem aga uue menüü puhul meeldib, et salvestuste järelvaatamisel läheb tagasi päevale ja saatele, mida just vaatasid. Vanas(Amino) menüüs tuli alustada saatekavas algusest, et tagasi kerida kuupäevale ja leida aeg.
* Uut pulti ei ole vaja, sest S2 töötab uue menüüga Motorolal hästi. Uut digiboksi 3 aastase lepinguga ei ole vaja. Soetage järelturult või ostke Telialt Motorola(ca 40 eurot).
* Esines vigu, kus uues menüüs saadet järelvaadates Motorola taaskäivitus. Kohe alguses oli anomaalia, et pilt ja heli hakkisid aga voolu väljavõtmise järel paranes(puldilt väljalülitus signaaliviga ei muutnud).
Kokkuvõttes on Amino väljavahetamine mõistlik ja tehtav ilma uue puldita. Motorola töötab normaalselt(lisasin kiibile jahutuse, töötab ilma kaaneta), uues menüüs on parem telekava ja saadete järelvaatamine(ka sellistele kanalitele, mida Amino ei võimaldanud, nt vene(etv+, pbk), inglise(cnn, bbc), soome(YLE) kanalid. Kui senine boks hakkab teil trikke tegema ja Telia tahab kindlasti uut digiboksi müüa, sest nad kuidagi ei suuda viga leida, siis võtke seadmel kaas maha ja laske üleliigne soojus välja(Rootsi Motorolal oli kiibil jahutusradikas, Eesti Telia Motorola oli ilma).
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
02.11.2018 14:25:08
|
|
|
Kas uues menüüs saab selle tagurpidi kanalite valiku nimekirja ümber ka keerata, et oleks ülevalt alla nagu vanas on?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
02.11.2018 14:26:47
|
|
|
montez kirjutas: |
Motorola töötab normaalselt(lisasin kiibile jahutuse, töötab ilma kaaneta) |
Milleks? Kümneid tuhandeid boksid aastaid toiminud ilma radikata ja toimivad edasi.
See pole mingi näitaja, et rootsi omadel on, vbl mingi varasem batch millel kehvem TDP.
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
02.11.2018 14:31:57
|
|
|
jeesus188, pidasin 3 aasta all silmas seda, et äkki annab Elektrilevi(?) selle valguskaabli projektiga mulle kiirema ühenduse. Ning voogedastuse sarnane TV (Elisa Elamus, Viasati tvplay.ee jne) võib olla selleks ajaks arenenud ehk Telia ei ole enam interneti+telesignaali peamine valik. Minu praegune Telia ei kannata rohkem kui 2 SD Aminot korraga, kui lisada veel üks, siis hakkab kõigis pilt hakkima.
bitCON, uues menüüs on tõesti kanalid vastupidised vanale menüüle ehk algavad lõpust ja 1. on kõige all. Sama ka telekaval, et üleval on õhtu ja hommik on all. Kas saab ümber pöörata, ei tea ega hooli. Selle muutusega saan kohaneda.
KillFrenzy, kui algul sain, siis vana menüüga esines käivitamist ja sees on üks kondekas natuke punnis. Ma tõin välja, mis võib probleeme tekitada ja selle lahenduse, mitte ei soovitanud seda lihstalt teha.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
02.11.2018 14:35:59
|
|
|
Probleeme tekitab sul punnis konded mitte puuduv radikas.
Ilmselt on selle eluiga üsna otsas, kui juba üks konde on punnis on teised konded ka kahtlased, isegi kui ei punnita.
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
02.11.2018 14:50:50
|
|
|
5,7 V pinge ei ole probleem. Ilmselt sa pole Motorola sisse vaadanud, muidu oleksid teadnud, et seal ainult 1 ongi pistiku lähedal ning pole mingit "teised konded ka kahtlased." Minu kogemus DVD salvestajatega on näidanud, et ilma jahutuseta kiip paneb seadme vigaselt käituma(kuigi mõnikord on ka kondekad punnis olnud, Panasonic nt). Saage ometi aru, et seadmeid ei ehitata kaua kestma ja kapitalist tahab ühe uue versiooni sama funktsiooniga seadmest müüa, mistõttu ta pole ka huvitatud näiteks jahutuse lisamisest.
Parim seade lähebki katki pärast garantii lõppemist.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
02.11.2018 15:08:15
|
|
|
Saa ometi aru, et need seadmed on ammu moraalselt vananenud juba. Vähemalt 7 aastat vanad.
Mis mitte kestma ehitamisest sa jaurad, kui need on nii pikalt juba toiminud.
Vbl tõesti 1903 on üks konde, 1003 on neid rohkem.
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
moiva
HV vaatleja
|
02.11.2018 15:51:15
|
|
|
bitCON kirjutas: |
Kas uues menüüs saab selle tagurpidi kanalite valiku nimekirja ümber ka keerata, et oleks ülevalt alla nagu vanas on? |
Enne tulevad kõik kirjed paremalt vasakule lugemisega...
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
02.11.2018 15:57:41
|
|
|
Soome YLE1 eilne kava on tund aega nihkes. Tahtsin ühte saadet järele vaadata, aga kuradi keeruliseks teeb Telia selle. Kusjuures eile oli kava õige.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
02.11.2018 19:03:50
|
|
|
montez kirjutas: |
* Vana S2 puldiga tuleb uut menüüd juhtida klahvidega OK, selle ümber oleval ringil nooled üles-alla, klahv Hold(menüüs tagasi, valikust väljumine), heli muudab klahv Pg Up/Down, kanalit muudab OK kõrval P+ ja P-(suurendab numbrit). |
Leiad õige teleka koodi, siis töötavad S2 puldiga ka nupud V+ ja V-, Mute ja AV nii nagu ette nähtud.
Kollase nupu võiks Telia ka nüüd varsti juba tööle panna - saateinfot näitama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
02.11.2018 21:32:08
|
|
|
freestyler kirjutas: |
Kas äpp keeratakse kinni (pilt lännu) või lihtsalt jäetakse nagu hetkel on? Ma olen nõus ka nende TV äpi "puudustega", jätke palun tööle! |
+374
Tuli ka meil, et vana menüü läheb 4.12 kinni. Ja Samsung/Lg äpp märts 2019. Seal ju uus menüü, mida pole juba pikemat aega arendatud(mis ilmselt tänu sellele töötabki).
Äpi kinni keeramine on küll negatiivne uudis.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
02.11.2018 21:44:23
|
|
|
Negatiivne on see, et äpp kinni läheb, positiivne on see, et klient 36 kuud tasuta üüriboksi saab ja selle kõige uuema, mis toimib kordades paremini kui äpp...väärtus 71,64eur kuna siin mõõdeti ka äppi ennast rahas.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
sass24
HV kasutaja
|
02.11.2018 23:08:48
|
|
|
Julgen väita, et äpi kinniminek langetab olemasolevate telkude turuväärtust rohkem. Lisanduv ebamugavus, sellinne pisiasi, et 1 seinakontakt tuleb juurde otsida (vahel päris vihaleajav teema), lisanduv pult, tegelemise jama jne.
viimati muutis sass24 02.11.2018 23:13:01, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|