Kui striimimine oma input lagide probleemidest lahti saab siis koduversioone GPU-dest enam väga tulema ei hakka. Mingid intregeeritud junnid max ja kõik muu kuskil supertehases, koju striimid kõike otse telerist vms.. ei mingit arvutit. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
SirAskAlot,
Kohe näha et proovid õigustada enda ostu. endal 1080ti, 4k monitori taga ja teises arvutis 1070, 1440p monitor kasutusel selles arvutis ... Eelistan ka ise seda 20% tõusu, aga hetkel lihtsalt põhimõtte pärast ei käi seda 1k+ summat välja ! 900€ esimene pool veel oleks kuidagi õigustatud 2080ti kaarti hinda ülespoole aga mitte ! _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Kui striimimine oma input lagide probleemidest lahti saab siis koduversioone GPU-dest enam väga tulema ei hakka. Mingid intregeeritud junnid max ja kõik muu kuskil supertehases, koju striimid kõike otse telerist vms.. ei mingit arvutit.
Single player jaoks võibolla jah. Multiplayer jaoks never, kuna seal on igasugune viide kriitiline. Ei kao suured kastid laua alt/pealt kodudest kuskile. Sama ennustati kunagi kui läpakad tulid, et nüüd kolivad kõik nende peale. Ei kolinud.
SirAskAlot,
Kohe näha et proovid õigustada enda ostu. endal 1080ti, 4k monitori taga ja teises arvutis 1070, 1440p monitor kasutusel selles arvutis ... Eelistan ka ise seda 20% tõusu, aga hetkel lihtsalt põhimõtte pärast ei käi seda 1k+ summat välja ! 900€ esimene pool veel oleks kuidagi õigustatud 2080ti kaarti hinda ülespoole aga mitte !
ot:
Õigustada ? Mida ja kellele?
HinnaVaatluse foorumile, et ma olen 2080ti omanik ?
Vabandust kodanik, kas te olete mõistuse kaotanud ?
Oleks mul 1080ti ei ostaks ma 2080ti-d ka 700 euro eest. Vähemalt mitte enne kui nvidia tõestab väljaspool demosid, et vähemalt mõni ta uuendustest ka midagi väärt on .
SirAskAlot,
Kohe näha et proovid õigustada enda ostu. endal 1080ti, 4k monitori taga ja teises arvutis 1070, 1440p monitor kasutusel selles arvutis ... Eelistan ka ise seda 20% tõusu, aga hetkel lihtsalt põhimõtte pärast ei käi seda 1k+ summat välja ! 900€ esimene pool veel oleks kuidagi õigustatud 2080ti kaarti hinda ülespoole aga mitte !
ot:
Õigustada ? Mida ja kellele?
HinnaVaatluse foorumile, et ma olen 2080ti omanik ?
Vabandust kodanik, kas te olete mõistuse kaotanud ?
Oleks mul 1080ti ei ostaks ma 2080ti-d ka 700 euro eest. Vähemalt mitte enne kui nvidia tõestab väljaspool demosid, et vähemalt mõni ta uuendustest ka midagi väärt on .
Kui striimimine oma input lagide probleemidest lahti saab siis koduversioone GPU-dest enam väga tulema ei hakka. Mingid intregeeritud junnid max ja kõik muu kuskil supertehases, koju striimid kõike otse telerist vms.. ei mingit arvutit.
Single player jaoks võibolla jah. Multiplayer jaoks never, kuna seal on igasugune viide kriitiline. Ei kao suured kastid laua alt/pealt kodudest kuskile. Sama ennustati kunagi kui läpakad tulid, et nüüd kolivad kõik nende peale. Ei kolinud.
Puhtalt arengu teema, anna veidi aega, küll ka see probleem lahendatakse. Kõik oleksid ühe astme peal nagunii nii, et kellelgi poleks eelist. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Seda Geforce now vms neil on sai proovitud - kui invite tuli. 4/10 vasega ei kannata mängida isegi euroopa serverites. ISegi valguskaabel tõenäoliselt ei aita - andmed peavad ikka üsna pikka maad liikuma serveritesse ja tagasi.
Damn, pelada ei saa, videokaart on maas.
Ja (küber)sõja ajal ei saa pelada, sest ressurssi kasutatakse seal
Ise eelistaks pigem kohapealset ja enda masinat. Ja latency jäädes ei usu ka päriselt asjade sinnakolimist. Poleks praegust asja ees, siis, jah, ent sealt alla kolida. Ei usu. _________________
Threads have been cropping up on Nvidia’s forum about dead and dying RTX 2080 Ti cards for weeks now, with almost every thread over several pages with hundreds of comments highlighting crashes, black screens, blue screen of death issues, artifacts, and cards that fail to work entirely. There are some reports of issues with the 2080, too, but the majority are referencing problematic 2080 Ti cards.
p/n järgi
EVGA GeForce RTX 2080 Ti BLACK EDITION GAMING, 11G-P4-2281-KR
EVGA GeForce RTX 2080 Ti XC BLACK EDITION GAMING, 11G-P4-2282-KR
ehk erinevad kaardid
p/n järgi
EVGA GeForce RTX 2080 Ti BLACK EDITION GAMING, 11G-P4-2281-KR
EVGA GeForce RTX 2080 Ti XC BLACK EDITION GAMING, 11G-P4-2282-KR
ehk erinevad kaardid
Õigust räägid, eksisin ise.
Odavam isend on Gaming seeria oma ja see euroopas on XC Gaming seeria oma kus noaotsaga kübeke klokki juurde pandud.
Kui võrrelda hindasid siis võiks eeldada et 11G-P4-2281-KR hakkab maksma 1100€ EVGA EU poest ja tõenäoliselt kasutab ka seda ilma A tähiseta kivi.
Tundub, et see probleem ongi tõene ca 35% kaarte sureb üsna kiirelt ära. Võimalik, et mõne konkreetse tootja oma isegi rohkem
Mul kiiret pole las Nvidia lahendab seda kuniks hinnad sulavad. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Siin on vist midagi Ikarose lennuga pistmist. nVidia liiga julgeks läinud _________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud.
Eh, just tekkis vajadus masinõppes osava kaardi järgi. Tundub, et vist ikka tuleb veel mõni nädal kannatada kuniks veidi selgem pilt ees olukorrast. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
anubis, kas ta pani mõlemad revisionid vee alla? Muidu mõttetu võrdlus...
Vesi ei muuda siin midagi, kiibid on nvidia poolt sorteeritud ja on 2 seeriat: 400A ja 400.
400A on parem ja 400 on kehvem. Kehvem kiip jookseb samal pingel madalama taktiga ja seega kellub kehvemini.
Aga nvidia müüb seda 50 daala odavamalt, et saaks kaarti müüa 500-ja daalaga, mis paistab nende meelest olema mingi budget\entry level värk, mida see minu meelest kohe kindlasti pole. 500 daala on tutika high end kaardi hind imo (vega ja1070ti\1080).
IMO on nvidia peast segi praegu... _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Vesi ei muuda siin midagi, kiibid on nvidia poolt sorteeritud ja on 2 seeriat: 400A ja 400.
400A on parem ja 400 on kehvem. Kehvem kiip jookseb samal pingel madalama taktiga ja seega kellub kehvemini.
Aga nvidia müüb seda 50 daala odavamalt, et saaks kaarti müüa 500-ja daalaga, mis paistab nende meelest olema mingi budget\entry level värk, mida see minu meelest kohe kindlasti pole. 500 daala on tutika high end kaardi hind imo (vega ja1070ti\1080).
IMO on nvidia peast segi praegu...
Või siis sina oled peast segi läinud ja Nvidia tahab lihtsalt oma Pascalid enne ära müüa, kui Turingu hinna alla laseb...
1) sama BIOS mõlemale selga lasta, ühel oli Power Limit 130, teisel 114.
2) Võrdsel tempil, ehk custom vee all või Chilleri all: ühel oli 1950Mhz juures temp 63Cish teisel 50 kanti. Temp target tuleb ka ette.
3) 1 kivi põhjal võib eeldada, et kiviloterii tuleb mängu. CPU-de ülekellamise ülevaateid tehakse, 6-10 CPU-ga, alates. https://www.overclock.net/forum/5-intel-cpus/1621347-kaby-lake-overclocking-guide-statistics.html 61 CPU-d, keskmine OC 5.03Ghz https://edgeup.asus.com/2017/kaby-lake-overclocking-guide/ "Our R&D dept has tested hundreds of CPUs and found the following frequency ranges are workable for overclocking Kaby Lake i7-7700K CPUs"
Ehk kokkuvõttes video oli hea, kui lugeda võrdluses olevateks XC ja XC Ultra kaardid(üllatus üllatus rohkem maksev ja suurema radikaga kaart sai paremaid tulemusi).
Kivide võrdluse koha pealt on suht kasutu.
Huvitav millal PT GN-le külla läheb ja selle ülevaate kohta intervjuu teeb:P
Huvitav, et kummalgi kaardil temp üle 65C ei läinud\lubatud. Vanasti sai ikka kuuma antud kuni 90-100C peale läks.
Huvitav, et kummalgi kaardil temp üle 65C ei läinud\lubatud. Vanasti sai ikka kuuma antud kuni 90-100C peale läks.
temp on üks oluline clock bin muutuja. tegelikult algab vähendamine juba kuskilt 50c kandist.
üks clock bin on 15mhz, 60c juures kukub selle võrra iga mõne kraadi tagant. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
nii empiiriliste vaatluste tulemusena - madalamatel temparatuuridel on see takti muutuse samm temperatuuri osas suurem. 50+ temperatuuril kukub iga 3-5c tagant, <50 temperatuuril paistab kukkuvat pigem 10c tagant. pascalil on muide sama lugu.
250w gpu-sid saab korraliku veega ilma suurema probleemita <40 hoida. pole custom loopi vastupidavusel mingit häda.
see gamernexuse lugu tundub ikka paras bs. kui kivide võrdlusest räägime, siis power limit 114% vs 130% ja madalama power limitiga kivi on selgelt power limited...
Evil kirjutas:
Vael kirjutas:
Ma vaatasin seda GN-i videot, sina vist ei vaadanud. Ära ole selline mu*n ja vaata video ära ja siis saad teada kas gpu vett nägi.
ei vaadanud. ei viitsi 20 minutit videot vaadata. artiklis ei olnud veest sõnagi, nii et ilmselt siis ei olnud midagi vee all. _________________ - londiste
tl:dw;
casekingi rma rate (<3% arvavad, et on hästi, 5-7% high-end kraamil on normaalne):
gtx1080 - 7.1%
gtx1080ti - 4.6%
gtx2080 - 0.17%
gtx2080ti - 1.4% _________________ - londiste
Need on päris suured % numbrid tegelikult ju ...
Mõtlen siis see mida caseking ise normaalseks peab. Ma tootjana selliste numbrite juures küll vaataks peeglisse ja mõtleks mida paremini saaks teha. kogu see RMA protsess on ju ka üpris kulukas - kuigi noh high-end asjadel on samas tootja enda marginal ka niivõrd palju suurem peal, et ehk siis tasub ikka ära. _________________ There is no place like 127.0.0.1
Renka, no RMA ei pruugi kohe tähendada ka seda et kaart ise maha suri. Need kes high end segmendis kraami soetavad on tihtipeale ka nõudlikumad ja ei piirdu RMA ga ainult siis kui kaart maha kärvand vaid näiteks coil whine häirib või et temp ikka pole see mis peaks vms.
heretic666, mis seal vahet on? Keegi ei olegi ju kaardi surmast rääkinud. Igal juhul on RMA protsess kulukas tootjale. _________________ There is no place like 127.0.0.1
Winterwind, Üks viga selles loogikas - GDDR5X oli ja on kaevandamiseks tunduvalt kehvem kui GDDR5. GTX 1080 oli üks vähempopulaarseid kaarte kaevandamiseks just selle tõttu. Isegi 1080Ti oli populaarsem kaevandamiseks, kuigi kasutas sama mälutüüpi aga tegi seal puhta jõudlusega ära vaatamata mälutüübile.
Samas mina ütleks ikkagi, et 2080Ti RMA rate on üllatavalt kõrge. Kui Caseking numbrid aluseks võtta, siis:
2080: umbes 1000? kaarti müüdud: 0,xx rate.
2080Ti: umbes 500? kaarti müüdud: 1.4% rate.
Winterwind, Üks viga selles loogikas - GDDR5X oli ja on kaevandamiseks tunduvalt kehvem kui GDDR5. GTX 1080 oli üks vähempopulaarseid kaarte kaevandamiseks just selle tõttu. Isegi 1080Ti oli populaarsem kaevandamiseks, kuigi kasutas sama mälutüüpi aga tegi seal puhta jõudlusega ära vaatamata mälutüübile..
Vaata, vahepeal oli selline hetk kus polnud mitte midagi muud peale 1080-i lihtsalt poest saada.
1070 oli isegi kallim ja olematu saadavusega, 1080Ti sama lugu.
ETH-i jah selle GDDR5X-iga eriti hästi ei kaevanud, aga muid algosi lasi ikka omajagu paremini kui 1070 seega osteti ka neist laod tühjaks.
Ega ma muidu räägi, nägin pidevalt kui toodi 2-4 surnud või vigast kaarti korraga remonti, kõigil 1 sama arve kus ala ostetud
10 kaarti korraga + kaevuri mobo ja paar korralikku toiteplokki
Minuteada surid just Nvidia enda FE 2080Ti'd.
See partnerite kaartide RMA andmed on imo puhtalt tavaline fialure protsent ei midagi enamat.
Kuid kas Nvidia ise julgeb oma FE kaartide RMA protsenti avalikustada, sest sealt nendest kaartidest hakkas see kisa pihta
Need on need andmed mis meid huvitavad.
Nvidia 1080Ti FE vs 2080Ti FE _________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11790090#11790090
Viilutaja, Paljud tootjate aftermarket jahutusega kaardid kasutavad ka FE PCB-d. Eriti algsed, kuna Nvidia andis neile ainult loetud nädalad enne väljalaset kiibid.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.