Paistab, et see rng suudab ka sind huiata, pea 5k dmg ja ikka kaotus. Paistab, et selle t9 wz kannatab mängida küll, 110 on ikka väga nõrk, mõtlen pehme ja väike pene torul. _________________
Tegin WeekendWarrior'i mängust ühe video, kus ta 10.6k tieri 9 tankiga põrutab Kulda lasi ta väidetavalt seetõttu niipalju, et oli tank vaja ära markida
Tegin video 2560x1440 resole skaleerides. Et soovitan ka selles formaadis vaadata..heli vahepeal küll millegi pärast jupsis, aga elab vast üle.
Paistab, et see rng suudab ka sind huiata, pea 5k dmg ja ikka kaotus. Paistab, et selle t9 wz kannatab mängida küll, 110 on ikka väga nõrk, mõtlen pehme ja väike pene torul.
5K damage pole midagi väga erilist. Kui teeks iga mäng seda, siis jah, eeldaks mingi 80% WRi soolos üle pikema sessiooni. Seal ma olin lõpus üksi mingi 7 tanki vastu ja neil oli ELC capis, reseti sain ja umbes 1,5K dämmi farmisin juurde sellest olukorrast, aga mäng oli kaotatud ja sealt edasi oleks väga keeruline olnud ära carryda nagunii,, kuna WZ-111 1-4 DPM on lihtsalt nii madal, et low tier tankid saavad su ära zergida.
Iga mängu ei saagi võita, aga saab proovida võita nii paljusid kui võimalik.
Tegin WeekendWarrior'i mängust ühe video, kus ta 10.6k tieri 9 tankiga põrutab Kulda lasi ta väidetavalt seetõttu niipalju, et oli tank vaja ära markida
Tegin video 2560x1440 resole skaleerides. Et soovitan ka selles formaadis vaadata..heli vahepeal küll millegi pärast jupsis, aga elab vast üle.
Tänud ülevaate eest thomak, kusjuures rng oli tõesti minu poolel ja lõpus oleks võinud vabalt he moona kasutada aga kuna lahingus mõte alati ei tööta, siis jah seda enam, et ma ei pannud tähelegi kohe, et 2 masinat ainult elus. Mõtlesin, et moon kah kohe otsas.
Kuld oli sees, sest ei kannata sellise reloadiga ap lasta. Pealegi see kuld osa mängust ja kõigil on võrdne võimalus seda kasutada.
Kellel pole kahju 5000 kullast, et Halloweeni eventi boonused kohe ära maxida, võivad järgmised 16 päeva grindida päris adekvaatse tempoga endale krediiti, eeldusel et +50% creda boostereid on võtta (~150K creda per game, rohkem kui klanni boost ka töötab):
Ei pea isegi nii kõrget WN8 näitama, dämmi asemel võib ka spottida või trackida lihtsalt.
saan aru, et ostsid siis 5000 kulla eest omale. Ma vaeseke jändan siin rohelist taga ajades. Mõni tiim on nii hea, et saab 50 rohelist aint. _________________
Pmst ghost tankid annavad samuti rohelist, vastavalt sellele kui palju HP'd neil on. T28 on kõige paremini farmitav selles osas, sealt saab seda kõige kergemini (Medium 1 annab 3, T28 annab 7 ja BDR annab 12).
jep ja selle t28 asjaga see hea, et sõida taha ja ta ei saa sind lasta. Bdr asjad on valusad, nendest peab jah eemale hoidma. Lightid on mitmekesi lahedad, kõmmutavad nii kiiresti, et midagi ei saa aru vahepeal. Neid kollaseid special asju ei leiagi iga lahing üles ja vahest ei anna kah nagu midagi juurde. Suht halb on see kui kiirust saad juurde sest siis tank suht raskesti juhitav. Aga noh vahelduseks lahe kuigi eelmine aasta oli parem. _________________
Õhtut. Kas osatakse aidata woti mängu ja nvidia gtx 1060 geforce experience ei saa optimeerida mängu. Sai hetkel win 10 resett tehtud ja draivid uuesti puhtalt peale. Pilt on kena kui mängust soovitavad sätted panna ja annab ultra. Nvidia control paneelist on hetkel global sätted mis tehasest eelpandud. seal pole miskit muutnud. Veel on League of Legend ja Paladins. Need optimeerib koheselt. Paigaldatud on woti hd pakett, modisid pole, nvidial draiv 416.34 geforce draivist. Tänud kui keegi on sellise asjaga kokku puutunud. Ise arvan et see woti viimane patch tegi selleks. No see rohelise halloweeni sodi. Tänud.
ei usu, see GFE paneb ise segast vahest. Ma pole seda mängude optimeerimist ammu kasutanud, panen mängus ise kõik sätted max ja korras. _________________
see sniper mode asi eriti laskmisele jah kaasa ei aita aga mul on sees sest silmaga ilusam vaadata. Seda valguse asja võtsin küll vähemaks sest muidu on mõned kaardid liiga heledad nagu see liivajõgi. _________________
Sai siis Guru dd ga plats puhtaks ja see uuem nvidia peale. Kuid ei toimi gfe-s see optimeerimine. Sai ka vanem draiv samuti peale ning ka mitte mõhkugi.
Tundub et gfe tarvitab veel mingeid asju millega ta siis teeb seda optimeerimist, mis mul puudu. Panin visual c++ id alates 2010 kuni 2017 peale. Directix on peal see 9 ja ka need uuemad winni poolt. Ja peale seda va hallowiini uuendust on asjad teisiti.
me siin nagu mainisime, et see GFE ei toimi koguaeg. Mul vahepeal ei anna isegi võimalust mõnda mängu optimeerida ja siis peale mõnda kuud ja paari uuendust jälle saab. Milleks vaevad oma pead selle GFE pane mängus sees ise asjad max ja kui ei vea korralikult siis võtad väheke asju vähemaks. Saan aru, et jube lihtne vajuta nuppu ja korras aga see GFE pani vahel puusse optimeerimisega minu puhul, pani madalamad setingud kui tegelikult kannatas panna. _________________
Ma ei ole proff, ma olen täiesti tavaline sidrun, aga kurat võtaks see on täna juba kolmas selline mäng ja see teeb juba tigedaks. Lahingu kestvus 4 min 14 sekundit.
Oskab keegi targem öelda, et kas ma kaotuse puhul saan Premium tankiga mängides vähem krediiti või kaotan ainult XPd? _________________ Use your fist and not your mouth - MM
Tasub vaatamist, väga hästi selgitab miks mõned asjad WoT'is on nii nagu nad on.
Jap, kindalsti vaatamist väärt. Lugu siis selles, et kuidas skill ja luck aspektiga mängus flirtida nii, et comtetive mängijad tunneksid end rewarded, ning uued tulijad või mängijad, kes ei taha panustada palju aega mängu saaksid ka hea kogemuse. Tunneksid progressi jne. tahaksid võib-olla tulevikus rohkem aega panustada jne. Selles mõttes jah, wot ka ikkagi mäng ja allub kõikidele mänguteooriatele
Vahepeal siin inimesed räägivad, et tee mis tahad, ei võida, võitmine on RNG või WG poolt ettemääratud. Ma siis räägin vastu, et impact on väike, kui väga hästi mängid, siis üle suurema hulga mängude võidad ka ikkagi tugevalt üle statistilise keskmise. Viimase nädala statsid, kõik mängud soolos (ka viimane 30 päeva pole kordagi platooninud muide):
erick, sa sinder mängid ju tihti hommikuti kui "hüljeste" mass on suur ja "ühe mehe armee" olulisus keskmisest kõrgem.
T8 premmiga saad hommikul 5/5 tX lahinguid samas kui võtta nt. M48 vms saad ise neid premme kenasti peksta.
... mitte et ma su mänguoskuses kahtleksin aga mänguaega oskuslikult valides on võimalik veidi enda oskuste tähtsust lahingu tulemuses suurendada. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Kusjuures viimasel ajal mängisin 10 mängu hommikul ~8 paiku ja 10 mängu õhtul ~20 paiku. Õhtuti läks paremini, tiimid olid kuidagi keskeltläbi tomatisemad, farmida oli lihtsam. Ja muidugi kui vaatad avg tieri, siis 80% mängudest T-44-100 või Bulldog GF (põhjus muidugi Halloween eventiga creda farm), ehk siis jah, võin ka oma kogemustest öelda, et hommikuti tõesti satub rohkem Tier Xi.
Minu meelest ei ole hommikuti sugugi lihtsam mängida - väga ebaühtlased tiimid, sama ka öisel ajal. Õhtusel ajal peale 9-10 on kuidagi ühtlasem see mass ja lahingud ei ole nii kaldu.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.