siven, tahaks ka sellist buildi kunagi kui sinnamaani jõuan mis relvad ja rüüd sul seal siis on kui saladus pole ?
relvad on 2x dagger üks on ,et teeb relva löögid kõik poisoniga + 40% damage from behind teisel on ,et -25% skill cooldown ja all damage +15% -10% health
rüü on mis annab seda nähtamatuse adrenaline kasutamist vähemaks -40% pilgrim set. enamus rollid on seal crit chance
aga ilmselt pirate set veel parem too annab kõigile assasians skillile extra 10% damage ilmselt panen tolle peale kui kunagi kokku saan.
kuigi jah damages puudus ei tule ja ,et assasian skille kasutada pead sa nähtamatu olema või peidus.
Rüüde upgradiga on koguaeg see probleem, et midagi on puudu. Olgu see nahl või metall või kristall
Enamuselt ajast jääb rahast puudu. Ja siis level kasvab koguaeg ja pole raha ega materiali, et seda uuendada saaks.
Liiga ulmelised summad igasugu manti mida üks uuendus tahab on pisut nõme.
MA pole praktiliselt mingit setti kokku pannud. Mul kirstus on mingi 8 paari erinevaid kuldseid saapaid jne
E:
See Ghost Arrow on pmst wallhack Laseb vahepeal läbi mäe jne Võtsin mingeid karusid koopas maha nii, et ise olin koopa peal
kõike assasins creede, alates esimesest puldiga mänginud.minu jaoks täiesti ebamugav sellist asja klaviatuuriga mängida. Ma väga kahtlen, et see parem on aga kui sinu jaoks on hea siis mängi klaviatuuriga ja kellele meeldib puldiga las need mängivad puldiga. automänge mängid ka klaviatuuriga libe, ?
Võtsin ka ligi. Profiili kastiga tõmbab ultra peal @ 4k 30-40 fpsi peale. Samas mediumi peale pannes ei parane olukord eriti . +10 -15 fps. Õnneks siis aitab g-sünk natuke.
Minu esimene assassin's creed ja peab ütlema, et mäng on uskumatult hea.
SLI support ka puudub antud mängul nagu aru olen saanud. Nii, et seda mängu polegi võimalik mängida max graafikal @ 60 fps 4k peal.
aff198, see ka minu arvates ehe näide miks 4K gaming pole veel päris kohal. Eks antud juhul arendajad ise süüdi ka, EA Frostbite 3 engine pilt on imekena ja samas 4K gaming täiesti normaalne perf.
50h mängitud ja enamik saari läbi kondamata, mängul ikka nii palju contenti, vahelduseks hea kui teha mänge kus mäng kestab kauem kui paarkümmend tundi.
Natukene uurisin mängu kohta, ning kas seal on suhteliselt palju ka mere peal laevadega mässamist või enamasti enda valik? _________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos.
Natukene uurisin mängu kohta, ning kas seal on suhteliselt palju ka mere peal laevadega mässamist või enamasti enda valik?
ütleme nii ,et saari nagu ikka on. ja saartele saad sõita ainult laevaga aga ühe korra käid ära võtad selle waypointi niiõelda ära siis pärast saad otse teleportida sinna.
et ühesõnaga ühekorra sõidad terve mere lahti võtad waypointid ära siis rohkem pm laeva näppima ei pea kui just side queste võid aardeid meres otsida ei taha.
aga laevaga sõdida ja kaunist merevaadet tormiga jälgida on täisa kena vaatepilt:D
lisaks saab merelt kõvasti puitu mida vaja asjade upgradimiseks.
kui tahad saad merel kõvasti mässata kui ei istu see teema siis merel viibmine minimaalne vajadus.
Puidu pärast merele minna on väga pointless.
Puitu koguneb kõige enam, kuna enamus ajast rändad ringi kas jala või hobusega ja siis mööda minnes korjad neid põõsaid üles.
Põõsaid näeb ka kaugelt ja nad on väga lihtsalt eristavad.
Okei, tõsiselt, miks mäng nii sitasti jookseb?
1080Ti, 7900X. 4K reso kõik low.. 60FPS pole võimalik kätte saada. Panin osa asju high peale ja 40-50FPS max.. täielik SLIDESHOW kui mängida, hiir ujub.. wtf? Driveri bugi või mingid x asjad mida teha, et asi 120FPS jookseks? _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
1080ti natuke nõrk pole veel 4k jaoks ? osta 2080ti siis .....
pani ka kukalt kratsima ise pelam @ 1440p ja 60 fps on piiripeal sellega juba:D
ja hd tannu tahab @ 4k saada 144 FPS??? vend vist läheb igapäevaga lollemaks.
1080Ti, 7900X. 4K reso kõik low.. 60FPS pole võimalik kätte saada. Panin osa asju high peale ja 40-50FPS max.. täielik SLIDESHOW kui mängida, hiir ujub.. wtf? Driveri bugi või mingid x asjad mida teha, et asi 120FPS jookseks?
oota 2 aastat
jookseb ehk isegi kehvemini kui origins, ilmselt on visuaali tweakitud paremuse poole
samas efektid on need, kas nende ulatus kaardil vms, mis tõmbab jõudluse maha ka madalamal resol
kui originsis sain enda masinal 2600k prosega min 45fps suuremates linnades 1440p ja max kvaliga, siis odyssey'ga saan max seadetega 1440p kohati pisut madalama fpsiga, aga stabiilselt on alla 60fps'i, kuid origins kippus 60fps meelsamini jagama.
4k peal 120fps, wishful thinking
selleks pead ikka jubedat füüri masinale laduma, mitte mingi 1080ti'ga proovima - keskklassi kaart inflatsiooni mõistes _________________ ☠
Ostke aga endale 4K monitore et konsoolile omast slaidiesitlust nautida
4k monitoride jaoks on mängudes juba olemas resolution scale funktsioonid, kus paned 25% ja saadki FHD kvaliteedi, lihtsalt üks piksel jaotub 4 ekraanipiksli vahel - visuaalselt erinevust tömp silm ei taju _________________ ☠
1080Ti, 7900X. 4K reso kõik low.. 60FPS pole võimalik kätte saada. Panin osa asju high peale ja 40-50FPS max.. täielik SLIDESHOW kui mängida, hiir ujub.. wtf? Driveri bugi või mingid x asjad mida teha, et asi 120FPS jookseks?
ma ei tea mis pull on aga mul 2 arvuti peal kus mängin see volumetric clouds ei muuda midagi.
low või ultra on ikka 60 fps. ja mingi lambi kohas 54 fps ja kui muuta fog ja clouds low ikka 54.
ei saagi aru, täisti random kohas lihtsalt vahel fps kukub. arvan ,et probleem on ikka DRM-s
Jajah, kohutav port ikka.. sellist käkki on raske kommenteerida. 1080p peal samas tundub, et inimesed saavad enamvähem tulemuse aga isegi 1080Ti ei suuda üle 100FPS väga kätte anda
Niihea ta ka graafiliselt pole.. lihtsalt nagu oleks mäng rushitud ja optimiseerimisele aega ei kulutatud, saadi oma 40-60FPS kätte 4K peal ja oldi nõus sellega.
Mu videos näete FPS-i üleval vasakul nurgas. Graafilised sätted pole põhjas näete video alguses menüüs graafika sätteid..
HDTanel, ära mängi seda käkki siis keegi ei sunni sind selleks. Kas 1080ti on siis nii kange kaart et peab juba asju 4k jooksutama ? ise mängin 2560X1440 ja jookseb väga hästi. fps-i pole mõõtnud kuidas seda saab mängus jooksma panna ? ma mäletan et orignsis oli see settingutes olemas et said panna fps jooksma ekraani nurka aga siis ma seda ei leia ?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.