Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Gap
HV Guru

|
07.10.2018 18:35:25
|
|
|
blokkimine seal xbox puldiga mängimisel on nõme,eriti siis kui sulle lendab mitu vastast peale siis pead seal suutma blokkida ja eest ära põigelda.Praegu mingi maadlesin mingi 100 korda kuskil lahingus kus pean mingi pealiku maha võtma kes on minuga samal lvl ja siis on veel tal kaks kambajõmmi ka kaasas kes meeletult segavad.Suht raske on ei saanud hakkama momendil . rage quit
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
07.10.2018 20:21:55
|
|
|
Gap,
klaviatuurist oled midagi kuulnud? LoL
|
|
Kommentaarid: 388 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
08.10.2018 06:55:27
|
|
|
metallika kirjutas: |
Gap,
klaviatuurist oled midagi kuulnud? LoL  |
AC-d klaviatuuriga mängida on sama lame nagu rallimänge klaviatuuriga mängida.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
08.10.2018 07:25:16
|
|
|
Dj-E kirjutas: |
Gap,
AC-d klaviatuuriga mängida on sama lame nagu rallimänge klaviatuuriga mängida.  |
See on kõigest Teie arvamus, mitte midagi enamat
|
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
a4y
HV vaatleja
|
08.10.2018 16:15:46
|
|
|
Dj-E kirjutas: |
Gap,
AC-d klaviatuuriga mängida on sama lame nagu rallimänge klaviatuuriga mängida.  |
Õige ikka auto aim maha võtta, ja klaveri-hiirega mängida
|
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
08.10.2018 16:51:31
|
|
|
Üks nõme asi mis selles mängus on, on jubedalt palju gay teemat.
nagu oleks karakterid sassis mängus vms. Jõudsin kuskile kohta kus side misioonis oli vaja mingile seppale lilli korjata.
Seal sai ka seda sweet talk tehtud ja läkski keppima seda seppa. Peale seda on jubedalt palju igasugu gay teemat näha olnud.
Ma ei saa aru nagu miks seda vaja on. See ei anna midagi juurde mängule ja pealegi lapsed mängivad ka seda ju.
Ma saan aru et on kahe soo vaheline seks ja ka seda väga minimaalselt näidatakse, kuid praegu on pea iga tegelane juba gay.
heretic666, Ühes missioonis tahtis mingi info eest üks tegelane 15 000 plekki.
Ja no rahaga probleemi pole. Tee mingeid missioone jne saad igasugu looti mis maha müüa. Ma kasutan pmst ainult vibu ja vahel harva nuge või mõõka.
Need teised relvad on liiga aeglased ja saab peksa nendega.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
08.10.2018 16:58:15
|
|
|
lopes39,
+1!! palju gay värki + mida kõike veel võitlus määngudesse ka ei tooda
|
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
08.10.2018 18:15:19
|
|
|
Kuidas laeval seda jevlin odasid kasutada ? Ma pole siiani matsu ära jaganud.
Laeva all näitab et vajuta vasakut hiire nuppu ja kõik.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
08.10.2018 18:20:11
|
|
|
Nii on ka, tulistab samast suunast kust arrowid ehk siis saad javeline loopida ainult kui küljega vastase poole oled.
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kris1
HV kasutaja
|
08.10.2018 19:25:46
|
|
|
lopes39 kirjutas: |
Üks nõme asi mis selles mängus on, on jubedalt palju gay teemat. |
Arvan et see sellest, et mäng ei tee vahet kellena sa mängid, sama dialoog mõlemil. Mind ei häiri, ignoreerin üleliigsed valikud. Mõned asjad on siiski päris hästi tehtud - üks tegelane Ateenas näiteks, täiesti 5+, naera end või herneks.
Praeguseks 40 tundi mängitud, ja level oli vist 34 kui eile lõpetasin - üldine loo jutustus võiks parem olla (termin narration). Paar levelit tagasi jõudsin punkti kus pealoos on miljon asja teha (see juba päris pikalt ), kuid kas järgmised "story punktid" on natuke kõrge leveliga, või siis liiga üldsõnalised et konkreetne sihtpunkt võtta. Origins tundus mulle selle kohapealt parem, seal oli koguaeg selgem siht silme ees. Ja kui ühes eelmises postituses kiitsin kõrvalmissioone, siis need on väga ebaühtlased - on väga huvitavaid (ja ka hea huumoriga, hetkel ka üks selline huvitav ahel pooleli), kuid on ka päris igavaid.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
08.10.2018 19:32:33
|
|
|
Mõni situatsioon ikka nii koomiline.
Pidin mingi arsti sparta kindlusest tooma et appi tuleks teisele arstile. Tapsin terve suure kindlusetäie mehi ära ja alles siis läksin kindluse arsti juurde ühes hütis kes ütles et ei ta ikka ei saa tulla, peab 1 haiget sõdurit ravima. Ootasin ära ja lõpuks siis tuli kaasa sest ravis 1 sõduri terveks (samal ajal ülejäänud kindlus tondilinn kus laibad igal pool maas vedelevad).
Teine teema oli kus mingi pulmaasju jutustati dialoogis keset linna ja nii kui dialoog läbi sai, kargas METSSIGA keset linna kallale ja 1 hoobiga pühkis kolmandiku elusid ära. Ronisin kuhugi maja otsa ja siga korraldas tapatalguid tänavatel edasi süütute inimeste peal.
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
09.10.2018 14:15:21
|
|
|
kas on mingit kübetki stoori kokkujooksmist AC Origins mänguga?
või on pigem AC Odyssey midagi uut?
|
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
10.10.2018 19:05:31
|
|
|
upgradisin laeva põhja koos legend meestega.
suht pull on nüüd merd sõita iga tont kukub insta ära:D fire arrows teeb 150k per nupu vajutus lols:D
muidu ise olen miski level 40 ja assasians stiilis pilgrim setiga.
peaaegu 1 shoting kõike. midagi on nagu puudu ei teagi mis sest suht lame on kui sa 1 laksuga maha ei saa siis tulevad kõik peale ja warrior damage on low.
peab jälle peitu ronima ja rinse and reapeat xD ilmselt damaget juurde vaja aga vastased ka scaleeruvad seega ei oskagi öelda.
vibuga builde youtubist vaadates on täiesti broken ikka multi shot võtab battelfieldis 1 shoti kõik vastased:D
ja need single shot lasud võtavad ka headshotiga litist kõik maha.
istu lihtsalt maja katusel ja pauguta:D
|
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
10.10.2018 19:42:50
|
|
|
Ma miski level 33 ja pole mängu jooksul muud kui ainult vigu ja mõõgad kasutanud.
Kõik muu on liiga aeglane ja ei paku pinget. Dmg on ka suht sama mis mõõkadel.
Naha kogused on julmad mida igaltpoolt tahab saada. Mul kuldseid armori asju mida lihtsalt ei saa upgrade teha.
Mingi level 14 tahab mingil asjal saada üle 800 naha. Laev on kõik lilla ja enamus on ainult naha taga kinni.
Puitu ja rauda koguneb pidevalt igalptoolt ja lihtne lootida maailmas ringi rännates.
Nahka pead mingi taga ajama ja linnades pole igas vibu noolte lootimis kohtades.
Sealt saab enamjaolt puitu ja rauda.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
10.10.2018 20:51:14
|
|
|
Ma miski level 33 ja pole mängu jooksul muud kui ainult vigu ja mõõgad kasutanud.
Kõik muu on liiga aeglane ja ei paku pinget. Dmg on ka suht sama mis mõõkadel.
Naha kogused on julmad mida igaltpoolt tahab saada. Mul kuldseid armori asju mida lihtsalt ei saa upgrade teha.
Mingi level 14 tahab mingil asjal saada üle 800 naha. Laev on kõik lilla ja enamus on ainult naha taga kinni.
Puitu ja rauda koguneb pidevalt igalptoolt ja lihtne lootida maailmas ringi rännates.
Nahka pead mingi taga ajama ja linnades pole igas vibu noolte lootimis kohtades.
Sealt saab enamjaolt puitu ja rauda. |
ma ise suht selline vend ,et käib läbi kõik ? ennem uude alasse ei lähe:D kraami on mul ikka sitaks.
kas sa ikka neid factionite kaste lootid ennem kui põlema paned?
neid lootidest saab vahepeal 100-de kaupa materjale.
lisaks on nende ? all olemas ka alpha loomad need annavad ka nahka mingi lõvi käest sain laksust mingi 700+
see mäng on jah suht grindy aga endale meeldib selline teema kuna käin nagunii kõik kohad läbi...
vee alused ? jätan hetkel kuna level 50 saab tridenti mis annab veeall hingamist lõpmatuseni siis lihtsam teha.
puitu saab kõvasti merelt. metalli kaevandustest.
loomade puhul lootimine on ubisoftile kohane xD vahepeal saad mingi faking kanast rohkem nahka kui karult jne täiesti RNG see.põhiline mis koguse määrab on level ja et alpha oleks.
vääriskive tahad siis tapa linnas tavainimesi seni kui 5 bountyt peale siis hakkab sulle neid merce peale jooksma ja nad dropivad sitaks järjest tapa.
vahepeal tegin 3h maratoni tapsin ainult merce:D aga siis gear peab tasemel olema ja oskused ka. elemental resist ka ei tee paha sest poisoni ja tule merc on julm.
muidugi kui sul vibu siis roni kuskile müüri otsa ja nad järgi ei tule pauguta ainult headshote. ja invis crafti nooli juurde ez mode.
leveldamine on ka ikka siga lihtne ma ei tea mis rahavas nutab. boardist võtke ainult kollase XP-ga asju annavad 36k min xp
siis on arena olemas mida saad teha lõpmatuseni ja on kiire annab ka massive xp. esimene vend seal andis 16k kui ei eksi ja aega võtab see kindlalt alla 5 minuti:D
järgmised vennad annavad veel rohkem xp et võid seal kohe 50 ka teha ennast muidugi ära tüütab:D
|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
10.10.2018 21:38:34
|
|
|
siven, Kõike muud saab igaltpoolt. Nahaga on lihtsalt nuttusem. Ja loomulikult luutin kõik kohad ära mis leian ja ette jääb.
Ka need mis põlema peab panema. Ma vahepeal käin viewpointe lahti tegemas. Nende juures on mingi imelikud tegelased. Milleks krt peab iga viewpoint peal pilti tegema.
Olen pidevalt mõelnud minna vaatama kas kuskile mini lumise mäe peale ka minna saab, aga pole siiani jõudnud Nii palju on tegemist ja kaart on ikka meeletult suur küll.
Pole nii tühi kui Origins ja seda just maismaal. Meri on jah suht tühi ja igav.
Järgmiseks osaks võiks teha midagi hiina jaapani stiilis.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
11.10.2018 01:53:03
|
|
|
siven, Kõike muud saab igaltpoolt. Nahaga on lihtsalt nuttusem. Ja loomulikult luutin kõik kohad ära mis leian ja ette jääb.
Ka need mis põlema peab panema. Ma vahepeal käin viewpointe lahti tegemas. Nende juures on mingi imelikud tegelased. Milleks krt peab iga viewpoint peal pilti tegema.
Olen pidevalt mõelnud minna vaatama kas kuskile mini lumise mäe peale ka minna saab, aga pole siiani jõudnud Nii palju on tegemist ja kaart on ikka meeletult suur küll.
Pole nii tühi kui Origins ja seda just maismaal. Meri on jah suht tühi ja igav.
Järgmiseks osaks võiks teha midagi hiina jaapani stiilis. |
ise kasutan mapi alati ainult nii filtriga no photos ja uncompeted locations.
trident spear asub väiksel saarel CHIOS ja SAMOS vahel kaardi paremal pool üleval annab siis veeall hingamist lõpmatuseni.
kaitseb teda lvl 41 tiiger mida saab posti otsast tappa edukalt ka 39lvl
|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
11.10.2018 11:09:33
|
|
|
https://www.guru3d.com/news-story/assassins-creed-3-remastered-details.html
tsitaat: |
Resolution upscale allowing you to play in 4K & HDR on PS4 Pro, Xbox One X and PC, and 1080p on PS4 and Xbox One.
Higher resolution textures
New character models
New lighting rendering system : Physically Based Rendering
Denser crowd, environments and VFX
Furthermore, Ubisoft has improved some gameplay mechanics with several features being revamped or tweaked based on players’ feedback. |
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
11.10.2018 13:57:12
|
|
|
Gap,
igav!
mäng läbi tehtud ja ei näe pointi "uuema ja parema" graafikaga seda läbi teha
Mis ise arvad? hakkad selle pärast uuesti läbi tegema?
|
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
11.10.2018 14:57:13
|
|
|
Kui selle 3-da osa sai tasuta uplay's, siis ostsin siison passi sellele juurde kuid siiani pole mänginud
Remaster versiooni ka vaevalt mängiks.
btw mingi live event on tulemas selles mängus varsti.
Ja lugesin mingeid kommentaare kuskilt ja tuleb välja, et seal mängus sinu laeval on mingi laegas kuhu saad oma manti koguda.
See pmst nagu divisioni kast mida saab manti täis koguda mida kunagi ei kasuta.
Samas mul pole inventori veel kunagi täis saanud. Ma olen kõik sinised ja lillad asjad maha müünud. Kuldseid ei saa müüa ja ma pole proovinud neid lammutada.
Need hallid lased lihtsalt juppideks, kuna maha müües saab mingi paar sotti ainult.
Kuldsete upgrade on ikka eriti nõme. Nahka mingi vibu uuendamiseks ikka kulub päris räigelt.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
11.10.2018 15:17:03
|
|
|
Kui selle 3-da osa sai tasuta uplay's, siis ostsin siison passi sellele juurde kuid siiani pole mänginud
Remaster versiooni ka vaevalt mängiks.
btw mingi live event on tulemas selles mängus varsti.
Ja lugesin mingeid kommentaare kuskilt ja tuleb välja, et seal mängus sinu laeval on mingi laegas kuhu saad oma manti koguda.
See pmst nagu divisioni kast mida saab manti täis koguda mida kunagi ei kasuta.
Samas mul pole inventori veel kunagi täis saanud. Ma olen kõik sinised ja lillad asjad maha müünud. Kuldseid ei saa müüa ja ma pole proovinud neid lammutada.
Need hallid lased lihtsalt juppideks, kuna maha müües saab mingi paar sotti ainult.
Kuldsete upgrade on ikka eriti nõme. Nahka mingi vibu uuendamiseks ikka kulub päris räigelt. |
upgradimine on teil sellepärast kallis et te ootate mitu levelit siis alles teete.
peale igat levelit teha on suht odav. kui sa ootad 5 ja enam levelit ja siis tegema lähed kujuta ette võtab jah 1500:D
aga võta rahulikult kui tunned et damage vähe siis peaks hakkama ? tegema mitte storuyga edasi sest vastased skaleeruvad su leveli järgi ja kui sa relva armorit järgi ei upgradi siis mingi hetk läheb siganõmedaks saagimiseks.
eile sõitsin 5h merd tegin terve kaardi merele ringi peale. kuidagi vähe ? oli vees:O arvan ,et stooryga tuleb juurde . eriti arvestades ,et spetsiaalne legendary relv on millega vee all käia.
kokku terve kaardi mere peale oli ehk 10? mida sai avastada. ja vaadates palju merd on siis tundub kahtlane.
|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
11.10.2018 17:41:24
|
|
|
Ma üritan uuendada siis kui satun kohta kus on see sepp.
Ma lampi pidevalt ei viitsi sinna ronida pidevalt.
Mõned nõmedad asjad siin mängus on et on missioon mida teha näitab 34 level recommended.
Seal sees on vaja teha 4 erinevat teemat ja kaks on 34 level recommended ja kaks on 36.
Kõigis pead mingi venna ära lõikama ja neis kus 36 on recommended on 38 vend kelle pead ära lõikama.
Natuke imelik kui pea missioon on 34 levelile ja siis pead mingi 4 levelit kõrgemat vanti lõikama kes nii ühe löögiga sulle ära teeb.
Awaken the Myth puzzle käib närvidele. Iga kord on erinevad mõistatused ja siis pead piltide järgi need paika panema.
Wave ja wind pole seal või mida iganes seal üks nurk näitab pildina ja seda vajutades on vale mõlemale.
Järelikult on see mingi vesi märk siis ja nenid wind ja wave lihtsalt pole.
4-5 korda juba ebaõnnestunud see.
E:
Mul näitab mängus praegu et mingi uuendus on tulnud.
Ma jäin mängu sisse ja tegi uuenduse ära. Viskas kirja et valmis mängima.
Teen nüüd mängule restarti.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
11.10.2018 19:15:04
|
|
|
sain oma buildi ka korda critib 1.6milli @ lvl 42:D
pole veel näinud kedagi kes üle elaks. mercanerysi lausa fun tappa lasen ringi kogaueg 5 peal:D
|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
11.10.2018 19:31:19
|
|
|
siven, sul ikka palju aega , mis tähendab et lase ringi koguaeg 5 peal ? sry ei saanud sellest lausest aru ... ise olen alles lvl 12 ja 14 mängutundi ... võtan asja rahulikult originsis läks see leveldamine kuidagi kiiremini ma teen vahepeal side missioone,millele hammas peale hakkab siis kolan niisama ringi ja teen pea stoorit ka vaikselt..korra sattusin avastamise käigus mingi eluka peale kellel oli tulemärk pea kohal ja siis vehkis kuskil koopa ees mingi hiigelsuure kirvega ,tal mingi lvl märki ei olnud et kui suur level on,läksin huvi pärast tüli norima,pani mulle paugu ja olingi kutu järgmine kord läksin sealt kaarega mööda .eks kunagi hiljem kui jõudu rohkem võtan ette
https://forums.ubi.com/showthread.php/1942702-Assassin-s-Creed-Odyssey-Patch-1-0-3-Forums
patch tuleb välja,loodan et midagi ära ei riku,nagu tavaliselt on ubil kombeks.
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|