chesm6mmi, ei leia võimalust kuidas saaks otse ühenduda :/
Kunagi oli selleks "Remote" aga seda sakki enam ei näe. _________________ Steam profiil
Children play Call of Duty.. Boys play Battlefield.. Men play ARMA
Anders tegi tubli tööd ja saime asja täitsa ilusti püsti, ainuke asi nüüd on jah et millegipärast ei teki ta sinna community serverite listi. Kui kellelgi ideid mis võiks aidata siis võib öelda. Hetkel saab liituda jah driectiga ehk siis:
90.191.68.165:2302
Ja kindlasti peab olema steamist optitud experimental buildi!
Nüüd peaks olema server nähtav Community serverite alt.
Lisana Helicrashid on sisse lülitatud ja leitavad, spawnides saab raadio+ patarei mille peab ise sisse lükkama raadiosse.
Lisa spawnpointe juurde lisatud peaks rohkem kohti olema kuhu tekkida.
Käisime siin Andersiga natukene ideid ka läbi, proovib miski spawnides ala raadiosaatja kaasa panna ja miskit muud värki veel teha. Siis saab ehk rohkem inimesi juurde ka
kui saaks seal suhkruhaiguse ühest sümptomist ja boliimiast lahti, oleks pool võitu. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Customload out spawnid nüüd spawnib erinevate tegelastena: sõdur, parameedik, tuletõrjuja, matkaja jne.
Muudatus on kosmeetiline riided ainult relvi kui selliseid kätte ei saa need tuleb ise otsida, vanad karakterid on alles wipe pole tehtud mõjutab neid kes spawnivad/respawnivad lähiajal.
Peale raadio spawnib nüüd ka veepudel selleks, et parandada elujäämist kui sattunud on mitte just kõige lähim spawn.
Stamina/joogi/söögi väärtuste muudatused natuke on neid kärbitud energia/söögi kulu on nüüd väiksem kõndimisel ja sörkimisel, jooksmisel on jäetud väärtus samaks!
Loot tabeli muudatused sööki ja jooki peaks spawnima rohkem- eksperimentaalne
SVD peaks nüüd spawnima ja olema üliharuldane spawn kes leiab see peaks olema üliõnnelik.
Peaks terve serveri peale spawnima ainult üks! (teoorias/praktikas ei ole kindel kes leiab mitu tk andku teada)
Tagasiside ja ideed oodatud kuna kõigi asju ei jõua süvitsi läbikatsetada.
_________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Otse mängust seest ei näita jah, mujalt vist kuidagi peaks saama, pole väga uurinud.
Aga kõiki hetkel näitab nimepoolest lihtsalt "Survivor" ehk siis et reaalselt näiteaks oma nimega tuleb steamis panna dayz launch optionsis -name siiaomanimi . Siis meil parem pilt ees ka kes sees käinud ja värki
In game serveris SIFT+TAB, view players, current game. Näeb siis serveris olijad.
Ja veel: https://www.dayzspy.com/server/90.191.68.165:2302 _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Mäng on täitsa huvitavaks tehtud. HV serverisse kahjuks sisse ei saanud kuna andis "bad version" . Vaatasin serveri versiooni ja seal mõned lõpu numbrid olid teised. 0.63 siis midagi.
Mäng on täitsa huvitavaks tehtud. HV serverisse kahjuks sisse ei saanud kuna andis "bad version" . Vaatasin serveri versiooni ja seal mõned lõpu numbrid olid teised. 0.63 siis midagi.
Aasta võis olla siis 2014 _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Peaks vist mingi arvutimasina hankima kui siin läheb vahvaks kambamänguks nagu vanasti modi ajal 2013-14 _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Mina olen täna alates ~19.30 saadaval, kui keegi tahab koos lasta. Kahju, et enam player listi ei näe nagu kunagi. Ei tea kas raadio piiksub niisama või tegutseb serveris veel keegi peale minu . Vahepeal nagu juhtud peale, kui linnas osad uksed lahti on. Piilud vaikselt ringi, näed kaugel liikumist, lähed ligi ja ainult mõni uimerdav zombie .
Diesel157, eile katsetasin, dohc-48v12 versioon töötab. Shift-tab ja siis steamis vajutad View players seal nimekirjas. Eile oli mingi 5-6 mängijat mingi hetk sees.
Annab kuidagi confis fps-i ka piirata ? ALA set maxfps 120 ? _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Täna oli ka 6 aga aint eestlased. Eelmised päevad miski soomlasi ja venelasi ja juurde visanud. Kui seda numbrit üleval hoida siis äkki juhtub välismaalasi ka rohkem juurde
Täna oli ka 6 aga aint eestlased. Eelmised päevad miski soomlasi ja venelasi ja juurde visanud. Kui seda numbrit üleval hoida siis äkki juhtub välismaalasi ka rohkem juurde
Just, kui inimesi on sees tuleb neid ka juurde. Kunagi, kui HV Dayz servu cherno mapil oli juba suht ära surnud (paar playerit ainult sees) juhtus ka ime. Tuli natuke playerite lisa ja Kozlovka mäel hakkas jube paugutamine pihta. Varsti oli kordades rohkem playereid sees ja selline andmine käis, et oi-oi. Pime oli, ilma NVGta istud kuskil põõsas kaheraudsega mille kuskilt laibalt leidsid. Kõik kohad laipu täis. Natuke aega vaikus, siis näed jälle liikumist ja täristamine läheb edasi. Olid ikka ajad
Kes tahab koos lasta, siis discordi link on mul profiilis "arvuti" all nüüd olemas.
https://discord.gg/GVSrsfx
viimati muutis Diesel157 28.09.2018 11:58:55, muudetud 1 kord
Miski ühise koha peab vaatama jah kus kokku koguda inimesed, samal ip aadressil muidu mis dayz server on ka aegade algusest olnud teamspeak püsti ehk siis 90.191.68.165, ja siis on ka veel mumble vist alles? ja tänapäeval muidugi popp see discord. Valida üks ja seda ka serveris välja reklaamida vb siis.
Kui ajaga kaasas käia, siis tuleks tõesti valida Discord.
kas keegi teab, millal 0.63 stable buildi läheb?
Kuradi kaua stress testiti seda juba. Ilmselt eksperimenteeritakse sama kaua?
Täna natuke torgitud serverit
Muudetud loot tabelit teoorias peaks rohkem looti erinevates hoonetes rohkem spawnima,
suured kortermajad mitme korruselised sealt looti ei tasuks otsida, arendajad ei ole nendele hoonetele
lisanud looti spawnimiseks koordinaate ise ei saa kahjuks midagi teha ilma ametlike dev toolideta.
Nüüd peaks spawmina binokklid ja teistsugune kompass deerstandides ja
militaar spawnides roheline kiiver neile kellele ei meeldi UN sini kiiver peaks olema see parem alternatiiv.
Plaanis lisada tagasi suured tünnid kus kola peaks saama teoorias hoida aga siin, et ei tea kas need töötavad või mitte
enne neid loot tabelise ei lisa kui pole läbi proovinud kas toimivad või mitte ning ka siis jääb risk, asjadest ilma jäämiseks.
Kuidas see on võrreldes modiga. Zombide eest annab ära joosta või neid eksitada? Majades sees jooksevad? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Kuidas see on võrreldes modiga. Zombide eest annab ära joosta või neid eksitada? Majades sees jooksevad?
Ei oska täpselt öelda, seda zombie asja muudetakse pidevalt. Enamasti eest ikka ära ei jookse, aga maha saab raputada küll, hetkel vähemasti. Nad muidugi panevad üle aia nagu naksti ja muidu ka liiguvad nobedalt. See majade asi sai alles hiljuti korda, et uks kinni ja rahu majas momendil(läbi seina ei tule tuppa enam). Sees jooksevad nad ka väga ilusti.
Tänane kokkuvõte
Esimene kohtumine playeriga, mina jäin ellu, tema mitte
Hundid oleks mu napilt ära söönud, lõpuks sain hunniku hundiliha mida kahjuks küpsetada ei saanud
läksin heli crashile, kohale jõusin oli helikas läinud ja alles ainult toss...
Igast head looti leidsin, ei jõua masinaid ära oodata millega seda kola kergem liigutada oleks
Tõmbame saage.... kle enda süü et kohe koperdad militari ja sealt head looti leiad, ja siis satud kokku vennaga kes loodi nimel kolm tiiru mapile teinud... muidugi kardsid et jääd enda akast ilma ja põhimõtteliselt panid serverist punnu _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.