Ilmselt kui minna vana "Predatori" ootusega kinno siis saab vastu pükse.
Ma läksin lihtsalt kinno, pole ammu käinud. Algul läks ca 10 minutit, et filmiga ühele lainele saada sest kõik tundus kuidagi... teistmoodi. Võinoh, Predator ise oli täitsa olemas aga muust osast ei saanud sotti. Aga siis klikkis ära - tegu oli kuradi hea halva filmiga. Mida edasi seda rohkem tõmmati halbade naljade saag käima niiet ei saanud teisiti kui pidi linal toimuvaga naerdes kaasa möirgama. Kõik need loogikaaugud, deus ex machina, üle võlli lollakad tegelaskujud ja napakas näitlemine - võrratult halb! Ning see kõik oli kokku nii hea tegelikult - tuletas meelde 80nendate imehead halba actionit.
Natuke viskas vahele imalat peredraamat aga seda oli tegelikult kokkuvõttes väga vähe ja ei seganud. St see on ainus, mida oskan kritiseerida. Võinoh, minu arvates tuleb seda filmi õigel skaalal võrrelda. Loomulikult pole see esimene "Predator", pigem tasub keel põses vaadata.
Puhkuse esimesed päevad kinos läinud, eile M:I ei tea mitmes osa. Päris kihvt. Aga mõni vanem oli nagu parem, viimane oli päris hästi tehtud, kõik mis pidi reaalne tunduma tundus kah. Eks seda räägiti ka, et Cruise soovis võimalikult vähe arvuti efekte kasutada. Lõbus meelelahutus.
Täna sai 22. miil vaadataud. Hea. Green Zone tuli kohe meelde. Polegi ammu sellist korraliku kõmmutamist olnud. Meeldis.
Homme vist plaanis allolev asi ära vaadata, loodetavasti ei pettu.
E: ei jõudnud, avastain, et see on viimast päeva kinos:
BlacKkKlansman
Vaadatud, päris asjalik. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Kelle meelest oli hea uue lehe disain kus ei näe millise rea/koha sa valinud oled?
Kaebasin juba. Loodetavasti see ikka lisatakse. Absurdne, et peab käsitsi lugema, et õige koha saaks ja alles ostetud piletil näed rida/kohta.
Lisaks ei saa uuel lehel järjehoidjatesse panna tulekul filme vaid üldised filmid ja siis iga kord filtri panna. Javascript
Lisaks tuttavale linki saates peab tuttav valima millise linna/riigi kino lehte näha. Oleks siis raske seda infot linki panna. Jeebus.
Olin valmis palju hullemaks, kuna kriitikud olid selle ikka korralikult maatasa teinud. Samas filmi vaadates ei saanud absoluutselt aru kust see kriitika tuleb. Kuidas saab nii mööda panna?
Vaadates palju Venom juba kassatulu on teeninud, siis tundub, et enamus nõustuvad.
Nalja sai kah kõvasti. Venomi ja Eddie "suhe" oli naljakaim osa filmist.
venom on täiesti arvestatav koomiksifilm.
eddie/venomi suhe põhjustas igatahes saalis omajagu naeru _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.