Ma paneks selle teema üldse kinni NDA'ni, valus on lugeda viimaseid lehekülgi, hullem kui delfi kommentaarium.
Ma ei näe siis küll midagi hullu. Kas seepärast et vahepeal on juba postitusi eemaldatud?
Siin on veel suht kohitsetud arutelu. Mujal foorumites sülitatakse ikka korralikult tuld ja tõrva, et miks nii kallid, miks pole perf benchmarke, miks pole saadaval ja miks nvidia logo on roheline
~95% postitusi võiks selljuhul siit teemast kustutada. jääks enamjaolt spekulatsioonsed lingid ja postitused alles. Ning mittekeegi ei saaks öelda et HVf-s pole tsensuuri
https://www.eteknix.com/nvidia-geforce-rtx-2080-3dmark-benchmarks-leaked-out/
Aga niipalju kui seda 2080 bencmark-i vaadata ja uurida tõesti 1080ti vääriline kaart ning panin tähele et millegi pärast on CPU skoor 1080ti-ga parem, isegi 1080 parem.... ehk küsiumus kas 2080 elab rohkem CPU otsas ja tänu sellele edestas 1080ti. Ja samuti on 2080 uuemad driver-d _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Aga niipalju kui seda 2080 bencmark-i vaadata ja uurida tõesti 1080ti vääriline kaart ning panin tähele et millegi pärast on CPU skoor 1080ti-ga parem, isegi 1080 parem.... ehk küsiumus kas 2080 elab rohkem CPU otsas ja tänu sellele edestas 1080ti. Ja samuti on 2080 uuemad driver-d
kui 3dmarki jooksutanud oled, siis cpu bench on eraldi. see on seal mingi 4c/8t prose tulemus 4ghz kandis. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Ma ei näe siis küll midagi hullu. Kas seepärast et vahepeal on juba postitusi eemaldatud?
Siin on veel suht kohitsetud arutelu. Mujal foorumites sülitatakse ikka korralikult tuld ja tõrva, et miks nii kallid, miks pole perf benchmarke, miks pole saadaval ja miks nvidia logo on roheline :lol:
Ilmselt on eemaldatud jah, vahepeal oli mingi möga sellest, kuidas USAs lollid RTXi ostavad ja üldse seal lollid ongi.
Ning korrale kutsuda, teemat puhastada jmt võiks muidugi - aga ka mode on inimene ja maailmas on viitsimist piiratud koguses.
Siin on veel suht kohitsetud arutelu. Mujal foorumites sülitatakse ikka korralikult tuld ja tõrva, et miks nii kallid, miks pole perf benchmarke, miks pole saadaval ja miks nvidia logo on roheline
Ilmselt on eemaldatud jah, vahepeal oli mingi möga sellest, kuidas USAs lollid RTXi ostavad ja üldse seal lollid ongi.
Ning korrale kutsuda, teemat puhastada jmt võiks muidugi - aga ka mode on inimene ja maailmas on viitsimist piiratud koguses.
Sa tahad väita siis, et see artikkel https://www.tomshardware.com/news/nvidia-rtx-gpus-worth-the-money,37689.html on puhas kuld ning kõik kes ette tellisid RTX tegid targa otsuse? Sama targa nagu need, kes igat Nike tossupaari poodi tormavad ostma ning iPhone järjekorras nädal aega seisavad? Oh well....
Võiks ehk lõpetada üksteise pihta solvangute tulistamist vähemalt siin foorumis, saab ka muid kanaleid pidi seda teha.
See kuidas keegi oma raha kulutab on ka rahaomaniku enda asi, või tundub tõesti terve mõtlemine minna toidupoodi ja õiendada et vaadake kõik, keegi tegi nii rumala valiku ja võttis saiariiulilt 90 sendise fazeri saiapätsi kuigi perenaise sai on poole odavam.
Miks selline asi kellelegi üldse korda peaks minema et kui võõras inimene midagi ostis et oli see siis nüüd tal tark tegu või mitte. Muretse ikka sellepärast kas ise langetad tarkasid ostuotsuseid.
Ega ma vist palju ei eksi kui öelda, et 2080ti oleks 1440p 144hz jaoks täiesti ideaalne kaart? _________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
OPollo, saab ka viisakamalt. Tuletan meelde registreerumistingimusi, millega siia keskkonda registreerudes nõustusid.
tsitaat:
Nõustud mitte sisestama solvavaid, roppe, labaseid, halvustavaid, vihkavaid, ähvardavaid, seksuaalse-suunitlusega või muid seadustega või reeglitega vastuolevaid postitusi või hinnanguid. Vastasel juhul võidakse sind karistada Aeg Maha (AM) staatusega, korduva rikkumise korral sinu kasutajanimi sulgeda ja/või sinu ligipääs HV keskkonnale jäädavalt ära keelata.
Järjekordne ümmargune artikkel, ega ennem teada ei saa kui kell kukub _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ma ei saa aru miks selle RTX teemal jahvatada ja teoriseerida kuniks reaalseid reviewsi väljas pole ? Nagu oleks mingi cure for cancer launch aga tegelikult on lihtsalt mingi lamp uue geni gpu? Kahe nädala pärast paistab.
Ma ei saa aru miks selle RTX teemal jahvatada ja teoriseerida kuniks reaalseid reviewsi väljas pole ? Nagu oleks mingi cure for cancer launch aga tegelikult on lihtsalt mingi lamp uue geni gpu? Kahe nädala pärast paistab.
Miks sa siin meiega kaebled? Süüdista Nvidiat oma paper launchi eest. Ei ole lamp uue geni gpu. See on sama uuenduslik nagu kunagi 8800 seeria mis läks üle unified shaderitele. Varem oli kolme eri tüüpi shadereid ja kui mäng kasutas kõvasti ühte aga vähe teist kahte, siis ülejäänud kaks passisid niisama.
Ray Tracing on siin selleks et jääda. Iga genniga muudetakse seda lihtsalt kiiremaks aga raster+rt hübriide kasutame vähemalt järgmised kümme aastat ja vaevalt raster päriselt kunagi ära kaob kuigi võib tulla lihtsamaid mänge mis ongi pure rt. Lihtsalt mitte praegu.
Ise ootan 2080Ti'st 1440p 144 kaarti. Vähem kui kahe nädala pärast näeme. Ma ei saa aru mis tuli oli Nvidial see kuu aega varem paperlaunchida. Mingit konkurentsi ju ei eksisteeri. Kas nemad teavad siis midagi mida meie ei tea AMD kohta?
Veel märgitud gtx 2060 5gb jooksutatud firestrike-i 16 august
https://www.3dmark.com/fs/16142651 _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
võrdluseks 1080ti oc @ 2025mhz, millest pildi tulemus on 21% kiirem:
- graphics score: 10571
- graphics test 1: 67.68 fps
- graphics test 2: 61.58 fps _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Väga vastuolulised numbrid _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ai, vaatasin ülemist tabelit....siin neid jookseb järjest ja silme eest võttis kirjuks _________________ This message was sent from space using stargate
See on siis 4K peal. Kuna 4K omab 55,8% rohkem piksleid peab nendele tulemustele otsa panema 55% ringis, et 1440p eeldatavad tulemused saada.
Ehk siis selleks, et saada 1440p 100+ peab mäng tegema 4K peal 65+ ja selleks, et 1440p 144 saada peab mäng tegema 4K peal 90+
Kokku kümme mängu. Neist kuues on 65+ ja ainult ühes 90+. 4K peal on see muidugi hea tulemus, et inimesed ei pea 4K peal sätteid maha kakkuma, et 4k 60 jooksutada.
Seega siit saab teha järelduse, et 2080Ti on küll suures osas 1440p 100fps kaart aga mitte 1440p 144fps kaart.
No kui ametlikult nvidia ütles, et 35-45% on 20 seeria kiirem ilma ray traicinguta siis tundub legit leak.
1080p ja korralike driveritega peaks see % korralikult suurem olema, saame näha _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
pots4t4j4, ka 24hz on mängitav ! _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
EVGA kaarid on ikka jube koledad - läbi paistev shroud ja € on igale poole peale määritud.
Mul klaasiga uks, aga tegelikult suht kama2 milline see kaart välja näeb, peaasi et ok oleks _________________ This message was sent from space using stargate
Huvitav, et sellised vahed, miks ei võiks kõik korraga lasta. Ostab keegi jee paar päeva enne järgmist ülevaadet video ära _________________ This message was sent from space using stargate
Still, GPU and graphic cards vendors surely getting very much better prices than this (they order directly from the memory makers). So, the absolute numbers doesn't tell us to much - but we can look at the relative numbers.
_________________ This message was sent from space using stargate
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.