Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mac/Apple »  iPhone märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 620, 621, 622 ... 847, 848, 849  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
p2ep
HV veteran

sõnum 01.07.2018 09:52:58 vasta tsitaadiga

Renka kirjutas:
p2ep kirjutas:
iPhone 6 32GB versus SE 32GB
Labidatest siiber, 4" on mulle OK.
Kaamera on kah SE-l parem.
On mingi põhjus, miks SE-d vältima peaks? (võrdlusesse topib miskipärast roosa, seda väldiks küll)
/ esimese iPhone hankimine plaanis
Kummaline valik. iPhone SE on riistvaraliselt 6S - lihtsalt väiksemas kestas. Ehk siis võrdled kas osta vana telefon või veel vanem (riistvaraliselt). Kui suurus sobib siis SE on igal juhul parem valik.

Vanad jah rsk.
Peab ikka vist Androidi teemasse kolima. No ei näe mõtet üle poole kilo õuna märgi eest maksta.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
est11
Mees metsast

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.07.2018 10:13:21 vasta tsitaadiga

ma ei näe jälle mõtet androidi lutsu eest raha välja anda, mu mitu aastat vana 6s toimetab samakiirelt kui karbist tuli (kiirelt ) samas on paar androidi ka olemas mis samast ajajärgust no kindlasti ei tahaks neid igapäevaselt kasutada
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 10
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 01.07.2018 10:13:41 vasta tsitaadiga

p2ep, iPhone SE/6S riistvara on muide seni väga hea, isegi 2017 aasta iPadi sees on sama CPU ning RAM. Lisaks kui vaadata, et sügisel saab näiteks 5 aastat vana iPhone 5s uusima iOSi siis on aastaid ka tarkvaraga hooleta. AGa eks päeva lõpuks taandub kõik ikka küsimusele, et mida on vaja ja kui pikaks ajaks. Kui eesmärgiks ikka päriselt on ka murevaba pruukimine ning julged 5 aastat sama aparaati kasutada - siis pühib iSeade androidid pildilt.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 01.07.2018 10:47:42 vasta tsitaadiga

est11 kirjutas:
ma ei näe jälle mõtet androidi lutsu eest raha välja anda, mu mitu aastat vana 6s toimetab samakiirelt kui karbist tuli (kiirelt ) samas on paar androidi ka olemas mis samast ajajärgust no kindlasti ei tahaks neid igapäevaselt kasutada

Mul oli 5s kunagi ja peale seda kui orig. Aku otsa sai ja sai lastud mitmeid kordi mitte orig aku paigaldada ja need enam ei pidanud siis sai villand ja võtsin 1+5 endale. 2 päeva saab rahulikult hakkama ilma laadimata, aga kiiremini tundus end liigutavat küll kui 5s. Muidugi oleksin soovinud ehk uuemat iphone kuid ütlen ausalt rahast hakkas kahju. Igatahes ei tulnud ma siia kiilu lööma ja saagi käivitama. Panin oma mõtted lihtsalt kirja.

rex
HV Guru
rex

sõnum 01.07.2018 12:39:21 vasta tsitaadiga

est11 kirjutas:

Ei tahaks hästi kummagi väitega nõustuda: ka iPhone jääb uimasemaks, kui App Store'ist usinalt kama peale tõmmata + kasutaja stuff ja need "paar androidi" tasuks kindlasti ära nimetada, kuna odav- ja keskklassi vidinaid ei tasu väga iFöönidega kõrvutada. Ma olen omal ajal päris pikalt erinevaid iPhone'e kasutanud (lisaks nii mõnelgi aidanud telliseks lastust jälle toimiv asi teha), kuid hetkel tunnen end Samsa üle 2a vana mudeli S7 peal täitsa mugavalt. Ma ei ole vist varem ühtki teist "telefoni" poolteist aastat järjest kasutama jäänud. Sitt lugu see, et sama liini mööda edasi minnes tuleks veider kumerate servadega piklik toode omaks võtta ja seda nagu eriti ei tahaks... Samas pidavat inimene kõigega harjuma. Ja siis seda tõenäoliselt ka kiitma asuma. Võibolla tuleb kunagi X kasutusse, aga hetkel veel ei suuda seda selle hinna eest endale isegi pruugituna maha müüa.

SE on kahtlemata nunnult taskusõbralik, aga midagi ei ole teha - nii kui taskust välja võtad ja midagi peale helistamise teha üritad, on ta tänapäevases mõistes ikka lukuauk mis lukuauk. Räigelt pikad mustad otsad veel ka kasulikku ruumi raiskamas.

viimati muutis rex 01.07.2018 12:39:58, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
hkurujo88r
HV Guru

sõnum 01.07.2018 12:39:37 vasta tsitaadiga

6s on küll juba läägine, aasta tagasi juba. Appide vahet käid, siis annab tunda normaalselt. Ilmselgelt läägi ei tunne, kui tiksud ühes programmis ainult.
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 01.07.2018 12:40:27 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
est11 kirjutas:

Ei tahaks hästi kummagi väitega nõustuda: ka iPhone jääb uimasemaks, kui App Store'ist usinalt kama peale tõmmata + kasutaja stuff ja need "paar androidi" tasuks kindlasti ära nimetada, kuna odav- ja keskklassi vidinaid ei tasu väga iFöönidega kõrvutada. Ma olen omal ajal päris pikalt erinevaid iPhone'e kasutanud (lisaks nii mõnelgi aidanud telliseks lastust jälle toimiv asi teha), kuid hetkel tunnen end Samsa üle 2a vana mudeli S7 peal täitsa mugavalt. Ma ei ole vist varem ühtki teist "telefoni" poolteist aastat järjest kasutama jäänud. Sitt lugu see, et sama liini mööda edasi minnes tuleks veider kumerate servadega piklik toode omaks võtta ja seda nagu eriti ei tahaks... Samas pidavat inimene kõigega harjuma. Ja siis seda tõenäoliselt ka kiitma asuma. Võibolla tuleb kunagi X kasutusse, aga hetkel veel ei suuda seda selle hinna eest endale isegi pruugituna maha müüa.

SE on kahtlemata nunnult taskusõbralik, aga midagi ei ole teha - nii kui taskust välja võtad ja midagi peale helistamise teha üritad, on lukuauk ikka lukuauk. Räigelt pikad mustad otsad veel ka kasulikku ruumi raiskamas.

Mul oli 5s-l väga vähe asju peale tõmmatud

est11
Mees metsast

sõnum 01.07.2018 12:46:02 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
est11 kirjutas:

huawei p8 ja nexus 5 ja mul ei ole kunagi mingit apimerd old. Suht minimalist ja mänge ka telefonis ei mängi ning ülelüdse ma ei plaaninud mingit teemat arendadakes ja mis kiirem on vaid rääkisin oma kogemusest(ma olen ka 1 neist kes upgrades win 7 win 10 sel hetkel kui see võimalikuks sai ja see ka töötab laitmatult siiani ei ole heli vaiksemaks jäänud start menüüd ära kadunud) ju mul on lihtsalt vedanud
tagasi üles
hkurujo88r
HV Guru

sõnum 01.07.2018 12:53:53 vasta tsitaadiga

Sellise androidi kogemusega täitsa usun, et läägas ja oli kohutavad telefonid icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
est11
Mees metsast

sõnum 01.07.2018 13:07:16 vasta tsitaadiga

Ei old kohutavad. mingid kuud toimis kenasti kõik ju. See ei ole mu androidi kogemus vaid need on mul lihtsalt samast ajastust androidid mida ma vahel kasutan. Mul on olnud enamus tootjate lipulaevad mingi aja lg g3. htc one x. htc one m11.samsung s5 s6 ja palju asju veel mis on läbi käinud. I phonedest 5 5s 6s. Ainuke mis enam kasutada tada ei kannatanud oli 5 kiiruse poolest
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 01.07.2018 13:37:06 vasta tsitaadiga

est11 kirjutas:
rex kirjutas:
est11 kirjutas:

huawei p8 ja nexus 5 ja mul ei ole kunagi mingit apimerd old. Suht minimalist ja mänge ka telefonis ei mängi ning ülelüdse ma ei plaaninud mingit teemat arendadakes ja mis kiirem on vaid rääkisin oma kogemusest(ma olen ka 1 neist kes upgrades win 7 win 10 sel hetkel kui see võimalikuks sai ja see ka töötab laitmatult siiani ei ole heli vaiksemaks jäänud start menüüd ära kadunud) ju mul on lihtsalt vedanud

Ei tahaks küll saagi käima tõmmata, kuid Androidi ja Applet ei saa võrrelda nii, kuivõrd võrdled avatud kasutusega OS'i, mida kasutavaid telefonitootjaid ja telefone on lõputult ning ühe tootja telefone, kes kasutab oma OSi vaid ise.
Su postituse järgselt tuli juba juttu, kuidas 6s ka aeglaseks jäänud on, ehk tuleb arvestada ka, et ühe aeglane ei ole teise aeglane, ent okei, edasi.

Nexus 5 on KAKS AASTAT vanem telefon kui 6s. P8 on tõesti sama ajastu (pool aastat vanem) telefon, ent neid kahte telefoni ei saa võrrelda 6s'iga, kuivõrd 6s'i hind oli KAKS KORDA kõrgem icon_smile.gif https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7242&idPhone3=5705&idPhone2=7006
rex, thumbs_up.gif

est11 kirjutas:
Ei old kohutavad. mingid kuud toimis kenasti kõik ju. See ei ole mu androidi kogemus vaid need on mul lihtsalt samast ajastust androidid mida ma vahel kasutan. Mul on olnud enamus tootjate lipulaevad mingi aja lg g3. htc one x. htc one m11.samsung s5 s6 ja palju asju veel mis on läbi käinud. I phonedest 5 5s 6s. Ainuke mis enam kasutada tada ei kannatanud oli 5 kiiruse poolest

Vb. tulenes see "mingid kuud" kenasti toimimine vanast halvast kogemusest üleminekust? Et "eelmine aste" oli nii halb, et uus kehv tase tundus hea tulemusena. Samas Nexus 5 ei olnud kehv telefon (kuivõrd Google'i enda telefon, siis võivad seda nudida uuemate väljatulles, hooletusse jätta, jne.), p8 kohta ei tea.
Agajah, primaarselt on asi selles, et 6s on kõrgema hinnaklassi telefon ja loogiline, et sellega parem kogemus.
Ma võin tuua näiteks sellise võrdluse, et Xperia X Compact toimetab siiani veel samamoodi nagu launchi ajal ja selle letihind oli Nexus 5 ja 6s vahel, 260 vs 320 vs 500 (tõsi, aasta uuem telefon ka: https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7242&idPhone2=8292&idPhone3=5705). Telefon ei ole tippklass, keskmise rauaga, ent igati rahuldav.. häirib vaid pikk buutaeg (tihti seda ikka näed) ja kaamera kiirus kui väga palju pilte järjest teha tahad (burst, mälukaardile).

Ehk siis kokkuvõttes tuleb Android vs Apple võrdluste puhul arvestada ikkagi telefoni hinnaklassidega ning ühtlasi arvestada ka seda, et hinnaklass ei pruugi Androidi puhul telefoni kvaliteeti ka määrata, kuivõrd tootjate paljusus tuleb selgelt välja kõikuvas tootekvaliteedis. Androidiga tuleb ostes natukene rohkem eeltööd teha või peab ostes vedama icon_razz.gif

d3t
HV Guru
d3t

sõnum 02.07.2018 10:51:09 vasta tsitaadiga

hkurujo88r kirjutas:
6s on küll juba läägine, aasta tagasi juba. Appide vahet käid, siis annab tunda normaalselt. Ilmselgelt läägi ei tunne, kui tiksud ühes programmis ainult.

Nah vaata ketta maht üle. Vähemalt 20% võiks vaba olla et telo ei läägiks icon_razz.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 02.07.2018 13:16:42 vasta tsitaadiga

Nexus 4, 5 ja 6P on pärast kõiki opsüsi uuendusi sama nobedad kui karbist võttes. Vaid Nexus 6 kipub veidi uimama, ent endiselt ei vahetaks seda mõne muu tootja oma vastu. Pixel 2 XL ootab hetkel ülesseadmist.
sakinaga
HV Guru

sõnum 02.07.2018 23:07:15 vasta tsitaadiga

Märt. kirjutas:
Nexus 4, 5 ja 6P on pärast kõiki opsüsi uuendusi sama nobedad kui karbist võttes. Vaid Nexus 6 kipub veidi uimama, ent endiselt ei vahetaks seda mõne muu tootja oma vastu. Pixel 2 XL ootab hetkel ülesseadmist.
Ja kuidas see kõik iPhone teemaga seotud on?...
Kommentaarid: 159 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 151
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 02.07.2018 23:13:51 vasta tsitaadiga

sakinaga, loe üles tagasi ja näed, kuidas.
sakinaga
HV Guru

sõnum 02.07.2018 23:26:03 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
sakinaga, loe üles tagasi ja näed, kuidas.
Ei kuidagi, on õige vastus. Huaweide ja Nexuste jaoks on omad teemad.
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 03.07.2018 01:05:07 vasta tsitaadiga

sakinaga, võta oma pea p#rsest välja. Üks tegelane võrdles oma iPhone'i kogemust oma teiste kasutusel olnud telefonidega ja seejärel vaadeldi tema kogemuse aluseid. Kogu see jutt oli vägagi teemakohane, nüüd tuled sina oma whinega siia teemat risustama kui võrdlusjutt läbi sai :]

See räägib reaalselt 6S'ist, võrreldes seda teiste toodetega. Ja iOS ühtlasi ka. Ei maksa nii triggered olla ja igalpool tonti näha.

LeBron
HV kasutaja
LeBron

sõnum 03.07.2018 09:40:27 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
sakinaga, võta oma pea p#rsest välja. Üks tegelane võrdles oma iPhone'i kogemust oma teiste kasutusel olnud telefonidega ja seejärel vaadeldi tema kogemuse aluseid. Kogu see jutt oli vägagi teemakohane, nüüd tuled sina oma whinega siia teemat risustama kui võrdlusjutt läbi sai :]

See räägib reaalselt 6S'ist, võrreldes seda teiste toodetega. Ja iOS ühtlasi ka. Ei maksa nii triggered olla ja igalpool tonti näha.

+1
Ongi noh!
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 03.07.2018 13:19:23 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:

Mulle tundub, et triggered on keegi teine icon_wink.gif
tagasi üles
Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 04.07.2018 08:47:58 vasta tsitaadiga

Vabandan, aga kuna ma olen täitsa õunakauge inimene, pean nii elementaarseid asju teistelt küsima.

1) kas õuna saab sundida vaikumisi kasutama enda määratud pildistamisäppi? St et kui näiteks veebirakenduses hakkab pildistama, avaneks minu määratud äpp?

2) kas õunale on sellist pildistamisäppi, mis võimaldaks automaatselt, pildistamise käigus panna fotole vesimärgi?

3) kas on mingi muu võimalus, kuidas veebirakenduse kaudu pildistades (pildid lähevad otse telefonist veebipoodi) saaks fotodele minimaalse töökuluga ja ilma järeltöötluseta vesimärke lisada?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 04.07.2018 11:29:27 vasta tsitaadiga

Satakas, vesimärgi lisamiseks pead kasutama eraldi äppi: on nii tasuta kui tasulisi - lisainfot leiad netist.
tagasi üles
Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 04.07.2018 11:55:56 vasta tsitaadiga

Ei mingit eraldi äppi eraldi panemisega. Eraldi oskaks ma vesimärki ka ilma nõu küsimata panna. Fotod lähevad kohe tegemise järel
automaatselt serverisse ja selleks hetkeks peab vesimärk juba peal olema. Mingit hilisemat ligipääsu neile pole v.a. kustutamine. Isegi kui ei oleks, ei tuleks mingi järeltöötlemine nagunii kõne allagi, sest niigi tuleb teha iga päev 300-500 pilti. Sellist aega lihtsalt pole. Vesimärk peab peale tulema pildistamise käigus.
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 04.07.2018 12:07:01 vasta tsitaadiga

Miks vesimärk serveris ei või peale tekkida?
Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 04.07.2018 12:35:34 vasta tsitaadiga

Peamiselt seepärast, et sellega tegelev inimene ei pea seda vajalikuks, sest teised kasutajad pole huvitatud.
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 04.07.2018 22:20:29 vasta tsitaadiga

Satakas, kuidas need fotod iPhone’st kohe automaatselt serverisse lähevad...
Või miks sa üldse iPhone pead kasutama icon_rolleyes.gif

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mac/Apple »  iPhone mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 620, 621, 622 ... 847, 848, 849  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.