Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
dvd vader
HV Guru
|
20.05.2004 15:14:57
|
|
|
muuseas, juhtusin täna kogemata vaatama veidi mamma mia saadet (klõpsisin ühe sarja reklaami ajal kanalite vahel) ja seal oli see tüüp trikkk www.trikkk.com - kusagilt siit vist tuli mõni aeg tagasi ennustus, et varem või hiljem ta seal saates maandub - ja maanduski. ikka sama jutt, et kes on alaväärsuskompleksiga, ikka ärgu neid jooke ostku jne
sealtsamalt lehelt lingi abil mingi uus koht tuli välja - misasi see on http://www.dikkk.tk/
viimati muutis dvd vader 20.05.2004 15:16:59, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
reimers66
HV Guru

|
20.05.2004 15:16:53
|
|
|
dvd vader kirjutas: |
muuseas, juhtusin täna kogemata vaatama veidi mamma mia saadet (klõpsisin ühe sarja reklaami ajal kanalite vahel) ja seal oli see tüüp trikkk www.trikkk.com - kusagilt siit vist tuli mõni aeg tagasi ennustus, et varem või hiljem ta seal saates maandub - ja maanduski. ikka sama jutt, et kes on alaväärsuskompleksiga, ikka ärgu neid jooke ostku jne |
vot see trikkk on küll täielik idiootsus mingi beibede kari bmwga l
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
1 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
20.05.2004 15:20:57
|
|
|
www.trikkk.com |
I don't get it - olen ma liiga loll või puudub sellel lehel mõte?
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
circles
HV kasutaja

|
20.05.2004 15:40:01
|
|
|
indre329 kirjutas: |
www.trikkk.com |
I don't get it - olen ma liiga loll või puudub sellel lehel mõte? |
Lehel puudbki mõte - sellest ajuvabamat asja ka on raske leida, blondiinide klubi, kus inimesed võistlevad, kes ikka kõige blondim ja beibem on.
_________________ Võtke õuna! |
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
0 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elitegamer
HV kasutaja

|
20.05.2004 16:06:00
|
|
|
eraldi trikkk teema äkki kui jutt juba sellele kaldub?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Domeen
HV vaatleja

|
20.05.2004 16:18:10
|
|
|
Mõelda vaid! Kulutas 2000 krooni sms-dele. No ju siis sai sellest nii suure rahulduse. Teine kulutab 6000 krooni videokaardi peale, huvitav mille poolest ta parem on?? Mõnele on jube oluline 3DMark skoor, keegi ehk ütleks mille poolest see rate skoorist erineb?? Mõne arvates pole alla 3,2G üldse mingi arvuti, teise arvates pole inimene ilma rate kontota üldse mingi inimene.
Ei tasu pidevalt arutleda et küll teised inimesed on ikka lollid. Nende arvates oled sina sama loll või veel hullem. Ja ei ole siin ilmas ühest mõõdupuud mis ütleks, et ühe arvamus on ÕIGEM kui teise oma. Kui inimesele endale meeldib sms-ta, no las siis sms-ab. On see SINU raha, mida ta kulutab, et nii väga virisema peaks? Ja pidev stressamine, et teised on ikka lollid, teeb vaid enda elu s*temaks.
Pealekauba, nagu teada sõltub seisukoht istekohast (poliitikas siis esmajoones, aga ka siin). Kui see sms-raha selle viriseja kätte jookseks, ajaks ta hoopis teist juttu.
Ja need, kes nüüd arvavad, et ma mingi eriline rate-fänn olen, võiksid mu kodulehe SELLE osaga lähemat tutvust teha.
_________________ Press Ctrl-Alt-Delete to login. Press Start to logout. To connect, click Work Offline. |
|
tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
20.05.2004 16:20:55
|
|
|
vaatasin ka eilset mamamiat. nu sai ikka päeva naerukoguse ära naerdud vanust on tal 24, aga jutt on täpselt nagu 14-aastasel egas midagi imestada polegi, teised klubi liikmed ongi ju vanuses 14-17 nagu piltide pealt näha. pole siis ime, kui öeldakse, et blondiinidel on aju rosinasuurune
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
woozy
HV Guru

|
20.05.2004 16:25:05
|
|
|
irw...
mida te vaevate enda pead sellega et mida rate.ee teeb või nende kasutajad?
nagu näha leidub eestis igast sorti inimesi
kes vahivad päevad läbi HV või mõnes muus foorumis ja neid kes rate.ee kribavad komme ja hindavad..
mind on juba ammu külmaks jätnud see rate.ee
kuna sai päris ammu aega tagasi tehtud selline väike proge jupike mis ei leia rate.ee lehte enam ülesse
http://www.zone.ee/mhz/unblock.bat nimi on petlik 8)
kas ma peaks nüüd siia lõppu ütlema et rate.ee sucks ?
aga ma olen seda juba mitu korda öelnud ja kordamine on tarkuse ema.. Rate.ee Maha!
PEACE!
_________________ { Talu/suvila blogi } |
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
devean
Kreisi kasutaja
|
20.05.2004 16:27:55
|
|
|
damn tehke siis juba rate.ee alafoorum kui see rate nii kuum teema on
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Format
Piiratud kasutaja

|
20.05.2004 16:37:49
|
|
|
devean kirjutas: |
damn tehke siis juba rate.ee alafoorum kui see rate nii kuum teema on |
Irw
Rate.ee teema siis äkki ?
|
|
Kommentaarid: 307 loe/lisa |
   |
12 :: |
11 :: |
231 |
|
tagasi üles |
|
 |
RMasta
HV kasutaja
|
24.05.2004 22:19:03
|
|
|
Teemasid juba sadu, võiks parem foorumi teha, oleks asi korras..
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
[Pec]
HV kasutaja
|
24.05.2004 23:02:02
|
|
|
Domeen kirjutas: |
Mõelda vaid! Kulutas 2000 krooni sms-dele. No ju siis sai sellest nii suure rahulduse. Teine kulutab 6000 krooni videokaardi peale, huvitav mille poolest ta parem on?? Mõnele on jube oluline 3DMark skoor, keegi ehk ütleks mille poolest see rate skoorist erineb?? Mõne arvates pole alla 3,2G üldse mingi arvuti, teise arvates pole inimene ilma rate kontota üldse mingi inimene.
Ei tasu pidevalt arutleda et küll teised inimesed on ikka lollid. Nende arvates oled sina sama loll või veel hullem. Ja ei ole siin ilmas ühest mõõdupuud mis ütleks, et ühe arvamus on ÕIGEM kui teise oma. Kui inimesele endale meeldib sms-ta, no las siis sms-ab. On see SINU raha, mida ta kulutab, et nii väga virisema peaks? Ja pidev stressamine, et teised on ikka lollid, teeb vaid enda elu s*temaks.
Pealekauba, nagu teada sõltub seisukoht istekohast (poliitikas siis esmajoones, aga ka siin). Kui see sms-raha selle viriseja kätte jookseks, ajaks ta hoopis teist juttu.
Ja need, kes nüüd arvavad, et ma mingi eriline rate-fänn olen, võiksid mu kodulehe SELLE osaga lähemat tutvust teha. |
Vähemalt, kui ma ostan omale kalli graafikakaardi ja keegi hinnavaatlejatest ütleb mulle, et see kaart on sitt ja tal on parem, siis erinevalt ratehoolikutest ei ähvarda ma teda ja tema perekonda maha tappa, põlema panna, kastreerida, koertele sööta, happega põletada vms.
Ma ei usu et seda teeks ka mõni kaashinnavaatleja
_________________ www.kolkbeer.ee |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeathCommando
HV kasutaja
|
24.05.2004 23:33:04
|
|
|
videokaart jääb alles ka peale seda kui mu 3dmarki skoor enam pole "topis"
tegelt peaks rates tegema kampaania "EI sms idele, jah videokaartidele"
igaljuhul on mne füüsilise asja peale raha kulutamine kasulikum (va. õpingutele... )
_________________ Nothing's eternal...
Vajad mõnda PHP/SQL rakendust? või hoopis tervet webi?
Võta ühendust.. |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
24.05.2004 23:53:43
|
|
|
hmmm... "eksperimendi käigus" tegin huvitava psühholoogilise avastuse - panin ühe oma pildi eile rate.ee-sse üles ("laiguline" pilt ajateenistusest, ehk siis "eriti magus") ja vaatasin, kuidas hinnatakse. ööpäeva jooksul on peaaegu kõik "viied", aga sinna sekka tuli ka üks "üks"... täiesti hämmastav - hetkeks läksin julmalt närvi - mis värk on... kõik on head hinded, aga üks "üks"??? WTF
kiiresti kogusin end siiski, aga ma mõtlen nüüd, et ma üldse ei imesta, kui mõni noorem ja veel arenemisjärgu esimestes faasides neiu/noormees terve hindaja perekonna ja lemmikloomad tappa ähvardab nigela hinde pärast. lihtsalt ei suudeta aru saada, "miks?! miks ometi mulle "ÜKS" PANDI, kui kõik ülejäänud panevad "viisi"!!!"
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
24.05.2004 23:58:51
|
|
|
hmmm... "eksperimendi käigus" tegin huvitava psühholoogilise avastuse - panin ühe oma pildi eile rate.ee-sse üles ("laiguline" pilt ajateenistusest, ehk siis "eriti magus") ja vaatasin, kuidas hinnatakse. ööpäeva jooksul on peaaegu kõik "viied", aga sinna sekka tuli ka üks "üks"... täiesti hämmastav - hetkeks läksin julmalt närvi - mis värk on... kõik on head hinded, aga üks "üks"??? WTF
kiiresti kogusin end siiski, aga ma mõtlen nüüd, et ma üldse ei imesta, kui mõni noorem ja veel arenemisjärgu esimestes faasides neiu/noormees terve hindaja perekonna ja lemmikloomad tappa ähvardab nigela hinde pärast. lihtsalt ei suudeta aru saada, "miks?! miks ometi mulle "ÜKS" PANDI, kui kõik ülejäänud panevad "viisi"!!!" |
rate.ee hindamis süsteem on suht vigane...
neid ühtesi pannaks tihti puhtalt selle pärast, et neutraliseerida oma 5 ja 7voogu- et mitte muutuda diskreetseks kasutajaks...
tavaliselt pannakse peale 1 panemist ka kohe blokk sellele inimesele- muidu paneb ju vastu
suht mõttetu...
enamus kasutajatest ,ei vaata isegi pilti vaid lihtsalt klõpsib viisi... et saada vajalik sumam punkte ,et panna oma sõbrale seitse, et tema sinu pildile 7 vastu paneks --- JUBE
|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
2 :: |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
25.05.2004 00:04:43
|
|
|
tsitaat: |
tavaliselt pannakse peale 1 panemist ka kohe blokk sellele inimesele- muidu paneb ju vastu
|
kuskohas see kajastub, et kes mind blokeerinud on? ei leia kuidagi või ei peagi näha olema, kui keegi ei ole blokeerinud?
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
25.05.2004 00:07:34
|
|
|
tsitaat: |
|
kuskohas see kajastub, et kes mind blokeerinud on? ei leia kuidagi või ei peagi näha olema, kui keegi ei ole blokeerinud? |
Kontaktid - Ignore List
|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
2 :: |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
25.05.2004 12:07:16
|
|
|
aise kirjutas: |
nii, panin teema lukku ja hiljem kustutamisele  |
tegin ära ...
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |