Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Kas annab enam ajuvabamat inimest leida.... märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
dvd vader
HV Guru

sõnum 20.05.2004 15:14:57 vasta tsitaadiga

muuseas, juhtusin täna kogemata vaatama veidi mamma mia saadet (klõpsisin ühe sarja reklaami ajal kanalite vahel) ja seal oli see tüüp trikkk www.trikkk.com - kusagilt siit vist tuli mõni aeg tagasi ennustus, et varem või hiljem ta seal saates maandub - ja maanduski. ikka sama jutt, et kes on alaväärsuskompleksiga, ikka ärgu neid jooke ostku jne

sealtsamalt lehelt lingi abil mingi uus koht tuli välja - misasi see on http://www.dikkk.tk/ icon_razz1.gif

viimati muutis dvd vader 20.05.2004 15:16:59, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 7 :: 51
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
reimers66
HV Guru
reimers66

sõnum 20.05.2004 15:16:53 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
muuseas, juhtusin täna kogemata vaatama veidi mamma mia saadet (klõpsisin ühe sarja reklaami ajal kanalite vahel) ja seal oli see tüüp trikkk www.trikkk.com - kusagilt siit vist tuli mõni aeg tagasi ennustus, et varem või hiljem ta seal saates maandub - ja maanduski. ikka sama jutt, et kes on alaväärsuskompleksiga, ikka ärgu neid jooke ostku jne

vot see trikkk on küll täielik idiootsus beer_yum.gif mingi beibede kari bmwga l icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 60
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.05.2004 15:20:57 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
www.trikkk.com

I don't get it - olen ma liiga loll või puudub sellel lehel mõte?
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
circles
HV kasutaja
circles

sõnum 20.05.2004 15:40:01 vasta tsitaadiga

indre329 kirjutas:
dvd vader kirjutas:
www.trikkk.com

I don't get it - olen ma liiga loll või puudub sellel lehel mõte?

Lehel puudbki mõte - sellest ajuvabamat asja ka on raske leida, blondiinide klubi, kus inimesed võistlevad, kes ikka kõige blondim ja beibem on. icon_rolleyes.gif

Elitegamer
HV kasutaja
Elitegamer

sõnum 20.05.2004 16:06:00 vasta tsitaadiga

eraldi trikkk teema äkki kui jutt juba sellele kaldub? icon_razz.gif
tagasi üles
Domeen
HV vaatleja
Domeen

sõnum 20.05.2004 16:18:10 vasta tsitaadiga

Mõelda vaid! Kulutas 2000 krooni sms-dele. No ju siis sai sellest nii suure rahulduse. Teine kulutab 6000 krooni videokaardi peale, huvitav mille poolest ta parem on?? Mõnele on jube oluline 3DMark skoor, keegi ehk ütleks mille poolest see rate skoorist erineb?? Mõne arvates pole alla 3,2G üldse mingi arvuti, teise arvates pole inimene ilma rate kontota üldse mingi inimene.
Ei tasu pidevalt arutleda et küll teised inimesed on ikka lollid. Nende arvates oled sina sama loll või veel hullem. Ja ei ole siin ilmas ühest mõõdupuud mis ütleks, et ühe arvamus on ÕIGEM kui teise oma. Kui inimesele endale meeldib sms-ta, no las siis sms-ab. On see SINU raha, mida ta kulutab, et nii väga virisema peaks? Ja pidev stressamine, et teised on ikka lollid, teeb vaid enda elu s*temaks.
Pealekauba, nagu teada sõltub seisukoht istekohast (poliitikas siis esmajoones, aga ka siin). Kui see sms-raha selle viriseja kätte jookseks, ajaks ta hoopis teist juttu.
Ja need, kes nüüd arvavad, et ma mingi eriline rate-fänn olen, võiksid mu kodulehe SELLE osaga lähemat tutvust teha.

posthuman
HV Guru
posthuman

sõnum 20.05.2004 16:20:55 vasta tsitaadiga

vaatasin ka eilset mamamiat. nu sai ikka päeva naerukoguse ära naerdud icon_razz.gif vanust on tal 24, aga jutt on täpselt nagu 14-aastasel thumbs_up.gif egas midagi imestada polegi, teised klubi liikmed ongi ju vanuses 14-17 nagu piltide pealt näha. pole siis ime, kui öeldakse, et blondiinidel on aju rosinasuurune icon_wink.gif
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
woozy
HV Guru
woozy

sõnum 20.05.2004 16:25:05 vasta tsitaadiga

irw...
mida te vaevate enda pead sellega et mida rate.ee teeb või nende kasutajad?
nagu näha leidub eestis igast sorti inimesi
kes vahivad päevad läbi HV või mõnes muus foorumis ja neid kes rate.ee kribavad komme ja hindavad..
mind on juba ammu külmaks jätnud see rate.ee
kuna sai päris ammu aega tagasi tehtud selline väike proge jupike mis ei leia rate.ee lehte enam ülesse

http://www.zone.ee/mhz/unblock.bat nimi on petlik 8)

kas ma peaks nüüd siia lõppu ütlema et rate.ee sucks ?
aga ma olen seda juba mitu korda öelnud ja kordamine on tarkuse ema.. Rate.ee Maha! thumbs_up.gif

PEACE!

devean
Kreisi kasutaja

sõnum 20.05.2004 16:27:55 vasta tsitaadiga

damn tehke siis juba rate.ee alafoorum icon_lol.gif kui see rate nii kuum teema on
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
Format
Piiratud kasutaja
Format

sõnum 20.05.2004 16:37:49 vasta tsitaadiga

devean kirjutas:
damn tehke siis juba rate.ee alafoorum icon_lol.gif kui see rate nii kuum teema on

Irw

Rate.ee teema siis äkki ? icon_wink.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 307 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 11 :: 231
tagasi üles
RMasta
HV kasutaja

sõnum 24.05.2004 22:19:03 vasta tsitaadiga

Teemasid juba sadu, võiks parem foorumi teha, oleks asi korras..
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 3
tagasi üles
[Pec]
HV kasutaja

sõnum 24.05.2004 23:02:02 vasta tsitaadiga

Domeen kirjutas:
Mõelda vaid! Kulutas 2000 krooni sms-dele. No ju siis sai sellest nii suure rahulduse. Teine kulutab 6000 krooni videokaardi peale, huvitav mille poolest ta parem on?? Mõnele on jube oluline 3DMark skoor, keegi ehk ütleks mille poolest see rate skoorist erineb?? Mõne arvates pole alla 3,2G üldse mingi arvuti, teise arvates pole inimene ilma rate kontota üldse mingi inimene.
Ei tasu pidevalt arutleda et küll teised inimesed on ikka lollid. Nende arvates oled sina sama loll või veel hullem. Ja ei ole siin ilmas ühest mõõdupuud mis ütleks, et ühe arvamus on ÕIGEM kui teise oma. Kui inimesele endale meeldib sms-ta, no las siis sms-ab. On see SINU raha, mida ta kulutab, et nii väga virisema peaks? Ja pidev stressamine, et teised on ikka lollid, teeb vaid enda elu s*temaks.
Pealekauba, nagu teada sõltub seisukoht istekohast (poliitikas siis esmajoones, aga ka siin). Kui see sms-raha selle viriseja kätte jookseks, ajaks ta hoopis teist juttu.
Ja need, kes nüüd arvavad, et ma mingi eriline rate-fänn olen, võiksid mu kodulehe SELLE osaga lähemat tutvust teha.

Vähemalt, kui ma ostan omale kalli graafikakaardi ja keegi hinnavaatlejatest ütleb mulle, et see kaart on sitt ja tal on parem, siis erinevalt ratehoolikutest ei ähvarda ma teda ja tema perekonda maha tappa, põlema panna, kastreerida, koertele sööta, happega põletada vms. icon_rolleyes.gif
Ma ei usu et seda teeks ka mõni kaashinnavaatleja

DeathCommando
HV kasutaja

sõnum 24.05.2004 23:33:04 vasta tsitaadiga

videokaart jääb alles ka peale seda kui mu 3dmarki skoor enam pole "topis"
tegelt peaks rates tegema kampaania "EI sms idele, jah videokaartidele" icon_biggrin.gif
igaljuhul on mne füüsilise asja peale raha kulutamine kasulikum icon_wink.gif(va. õpingutele... icon_wink.gif)

Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 24.05.2004 23:53:43 vasta tsitaadiga

hmmm... "eksperimendi käigus" tegin huvitava psühholoogilise avastuse - panin ühe oma pildi eile rate.ee-sse üles ("laiguline" pilt ajateenistusest, ehk siis "eriti magus") ja vaatasin, kuidas hinnatakse. ööpäeva jooksul on peaaegu kõik "viied", aga sinna sekka tuli ka üks "üks"... täiesti hämmastav - hetkeks läksin julmalt närvi - mis värk on... kõik on head hinded, aga üks "üks"??? WTF

kiiresti kogusin end siiski, aga ma mõtlen nüüd, et ma üldse ei imesta, kui mõni noorem ja veel arenemisjärgu esimestes faasides neiu/noormees terve hindaja perekonna ja lemmikloomad tappa ähvardab nigela hinde pärast. icon_smile.gif lihtsalt ei suudeta aru saada, "miks?! miks ometi mulle "ÜKS" PANDI, kui kõik ülejäänud panevad "viisi"!!!"
tagasi üles
Ra*
HV Guru
Ra*

sõnum 24.05.2004 23:58:51 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
hmmm... "eksperimendi käigus" tegin huvitava psühholoogilise avastuse - panin ühe oma pildi eile rate.ee-sse üles ("laiguline" pilt ajateenistusest, ehk siis "eriti magus") ja vaatasin, kuidas hinnatakse. ööpäeva jooksul on peaaegu kõik "viied", aga sinna sekka tuli ka üks "üks"... täiesti hämmastav - hetkeks läksin julmalt närvi - mis värk on... kõik on head hinded, aga üks "üks"??? WTF

kiiresti kogusin end siiski, aga ma mõtlen nüüd, et ma üldse ei imesta, kui mõni noorem ja veel arenemisjärgu esimestes faasides neiu/noormees terve hindaja perekonna ja lemmikloomad tappa ähvardab nigela hinde pärast. icon_smile.gif lihtsalt ei suudeta aru saada, "miks?! miks ometi mulle "ÜKS" PANDI, kui kõik ülejäänud panevad "viisi"!!!"

rate.ee hindamis süsteem on suht vigane...

neid ühtesi pannaks tihti puhtalt selle pärast, et neutraliseerida oma 5 ja 7voogu- et mitte muutuda diskreetseks kasutajaks...
tavaliselt pannakse peale 1 panemist ka kohe blokk sellele inimesele- muidu paneb ju vastu icon_wink.gif
suht mõttetu...
enamus kasutajatest ,ei vaata isegi pilti vaid lihtsalt klõpsib viisi... et saada vajalik sumam punkte ,et panna oma sõbrale seitse, et tema sinu pildile 7 vastu paneks icon_wink.gif --- JUBE
Kommentaarid: 135 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 123
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 25.05.2004 00:04:43 vasta tsitaadiga

tsitaat:

tavaliselt pannakse peale 1 panemist ka kohe blokk sellele inimesele- muidu paneb ju vastu

kuskohas see kajastub, et kes mind blokeerinud on? ei leia kuidagi icon_confused.gif või ei peagi näha olema, kui keegi ei ole blokeerinud?
tagasi üles
Ra*
HV Guru
Ra*

sõnum 25.05.2004 00:07:34 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
tsitaat:

tavaliselt pannakse peale 1 panemist ka kohe blokk sellele inimesele- muidu paneb ju vastu

kuskohas see kajastub, et kes mind blokeerinud on? ei leia kuidagi icon_confused.gif või ei peagi näha olema, kui keegi ei ole blokeerinud?

Kontaktid - Ignore List
Kommentaarid: 135 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 123
tagasi üles
Spott
HV Guru
Spott

sõnum 25.05.2004 12:07:16 vasta tsitaadiga

aise kirjutas:
nii, panin teema lukku ja hiljem kustutamisele icon_lol.gif

tegin ära ...

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Kas annab enam ajuvabamat inimest leida.... mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.