Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DVDRW
HV Guru

|
21.03.2018 13:01:58
|
|
|
Margus kirjutas: |
osades keskondades saab paypal kontole kanda ja saad kola mujalt osta ilma ,et eestisse pangakontole ülse kanda. |
Aga siis hakkab EMTA küsima kuidas sa nende pakkide eest maksad mis sulle koguaeg tulevad.
Ebays äritsemisel pääseb siis ka EMTAst? Kuna laekub kõik ju Paypali
Keegi coinide kauplemisega ka tegeleb? Kuidas läheb? GDAXis saab kaubelda ilma feeta.
Sry ma suht newbie, peaks ennem kogu teema läbi lugema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
21.03.2018 14:12:42
|
|
|
Võiksid põhjendada ka, mitte lihtsalt nimesid loopida.
|
 |
attrs
HV Guru

|
21.03.2018 14:15:11
|
|
|
kliki lingil, siis ekspert jagab
|
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Hazar
Kreisi kasutaja

|
21.03.2018 20:38:08
|
|
|
häbine lugu küll, võivad vast uksed kinni panna nüüd
|
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
23.03.2018 11:25:59
|
|
|
Jaanuari tipust alates on nüüd siis varsti juba 3 kuud kestnud pidev langus. See pole enam korrektsioon, see on tugev trend. Mida siinsed gurud arvavad, läheme ikka veel Kuule?
|
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
23.03.2018 11:43:08
|
|
|
Aasta lõpupoole kindlasti. Sama asi juba mitu korda olnud. Miks peaks see olema viimane?
Kui raha niisama vedeleks paneks alla küll, tõenäosus, et jälle 10x tõuseb suht suur.
Siis ka väike lootus varakult pensionile minna
Parem ikka kui lotot mängida ja jackpotile lootma jääda.
Ma kahetseks rohkem mitteostmist kui raha kaotamist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
23.03.2018 11:45:06
|
|
|
DVDRW kirjutas: |
Aasta lõpupoole kindlasti. Sama asi juba mitu korda olnud. Miks peaks see olema viimane?
Kui raha niisama vedeleks paneks alla küll, tõenäosus, et jälle 10x tõuseb suht suur.
Parem ikka kui lotot mängida ja jackpotile lootma jääda. |
Kindel? Ma poleks. Ajalugu on teisiti näidanud peale eelmist suurt mulli.
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
23.03.2018 11:48:54
|
|
|
Panna mingi summa sisse ära ja asi unustada (arvestada, et seda raha sul enam pole).
Siis ei pea koguaeg närveldama, et krt kas ikka peaks ostma või ei.
|
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
23.03.2018 11:53:57
|
|
|
Ega jah hetkel vähe ostetakse müümine on saatuslik eelmise aasta septembris oktoobris oli BTC üsna koos ise arvan ,et alla 6k suurt ei kukku eelmine langus oli 3k peal siis ennustada kui isegi tuleb tõus jälle võib arvata et 8-9k peale jääb järgmine madalseis. Kuna btc muutub raskemaks kaevandades siis igaljuhul see 3k peale ei kukku need kellel sadades btc coine hoiavad seda hinda üleval.
kui vaadata mis nicehashi walletisse tuleb siis enamus arvutusvõimsuse ostjad panevad walletisses sadades coini hulkasid need on sellega rikkaks saanud seal samas suure hulgapeale fee on räige aga nad teenivad koguse pealt.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
23.03.2018 12:00:33
|
|
|
Languse pealt + väiksed jõnksud saab ka teenida kui on aega 5min treidimisega tegeleda. Proovisin esimest korda, paari päevaga sain 4% EURe kasvatada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
23.03.2018 12:24:33
|
|
|
Spoiler 
Langus tuleb seekord järsem, kuna panused on palju kõrgemad. Võimendus mulli algusest oli eelmisel korral $1mld -> $15 mld, seekord $15 mld -> $830 mld. Regulaatorid/seadusesilm nüüd aktiivselt krüptoturu kallal kuna enam pole tegemist marginaalse sektoriga, lisaks palju huijareid ja spekulante vaja võlla tõmmata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
frippar
Kreisi kasutaja
|
23.03.2018 14:19:02
|
|
|
anubis kirjutas: |
DVDRW kirjutas: |
Parem ikka kui lotot mängida ja jackpotile lootma jääda. |
Kindel? Ma poleks. Ajalugu on teisiti näidanud peale eelmist suurt mulli.
Spoiler 
|
peaaegu 2 aastat hindade langemist??
Ega siis see langus veel niipea läbi ei saa.
_________________ Müüa Xbox 360 kinect sensor + Kinect adventures, hind 35 eur
(Kui teil on vanem Xbox 360 konsool või soovite seda koos arvutiga kasutada siis saan adapteri ka kaasa anda) |
|
tagasi üles |
|
 |
smoolae
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
hijacker
HV veteran

|
24.03.2018 17:10:27
|
|
|
frippar kirjutas: |
Ega siis see langus veel niipea läbi ei saa. |
Jah, jah... Bitcoin is a bubble!
Kas tõesti on nii raske aru saada, et need rikkad inimesed, kes kontrollivad/juhivad seda crypto-turgu tahavad, et sa müüksid nende Trading BOT'idele oma 15k-20k USD'ga ostetud Bitcoin'i või hingehinnaga ostetud AltCoin'i maha... Samas nendele väga ei meeldi, kui keegi surelik ostab cryptosid kokku madala hinnaga, mis vähendab pärast nende kasumit münte DUMP'imisel enne järgmist korrektsioonit... Kui keegi veel pole kursis, siis 6k USD oli madalaim hind BitCoin'il sel aastal. Kui keegi veel unistab BitCoin'i osta 3-4k USD'ga võite edasi unistada. Seda võib loomulikult tulevikus juhtuda, kuid mitte ennem kui Bitcoin'i hind ületab 90k USD järgmise aasta lõppupoole... Suur nendele, kes on oma Bitcoin'i/cryptomünte alles hoidnud praegusel langemisel!
|
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
24.03.2018 17:11:12
|
|
|
hijacker kirjutas: |
..... kui Bitcoin'i hind ületab 90k USD järgmise aasta lõppupoole... |
Kuskohast on võetud selline number?
Olen siin igasugu ennustusi lugenud aga sellist optimismi pole näinud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
AlvinL
Kreisi kasutaja

|
24.03.2018 17:13:08
|
|
|
mitte ennem kui Bitcoin'i hind ületab 90k USD järgmise aasta lõppupoole... |
mitte ükski terve mõistusega inimene ei tahaks sellist asja
villu70 kirjutas: |
Olen siin igasugu ennustusi lugenud aga sellist optimismi pole näinud.  |
on inimesi, kes peavad endale (ja teistele) rääkima lugusid, et päevast päeva hakkama saada
_________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud. |
|
tagasi üles |
|
 |
hijacker
HV veteran

|
24.03.2018 17:46:35
|
|
|
A-lvin kirjutas: |
mitte ennem kui Bitcoin'i hind ületab 90k USD järgmise aasta lõppupoole... |
mitte ükski terve mõistusega inimene ei tahaks sellist asja
villu70 kirjutas: |
Olen siin igasugu ennustusi lugenud aga sellist optimismi pole näinud.  |
on inimesi, kes peavad endale (ja teistele) rääkima lugusid, et päevast päeva hakkama saada  |
Ei näe mõtet oma väidet arutada, igaüks usub seda mida tahab uskuda!
Jätan siia vaid paar asja, mis võib olukorda natuke selgemaks teha... Igaüks teeb omad järeldused. See kes on targem, ei lase seekord oma ainuma õnne käest... nagu paljud tegid eelmise aasta kevadel!
https://cointelegraph.com/news/tom-lee-predicts-bitcoin-to-reach-91000-by-march-2020-based-on-performances-after-past-dips
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
frippar
Kreisi kasutaja
|
24.03.2018 18:15:45
|
|
|
frippar kirjutas: |
Ega siis see langus veel niipea läbi ei saa. |
Jah, jah... Bitcoin is a bubble!
Kas tõesti on nii raske aru saada, et need rikkad inimesed, kes kontrollivad/juhivad seda crypto-turgu tahavad, et sa müüksid nende Trading BOT'idele oma 15k-20k USD'ga ostetud Bitcoin'i või hingehinnaga ostetud AltCoin'i maha... Samas nendele väga ei meeldi, kui keegi surelik ostab cryptosid kokku madala hinnaga, mis vähendab pärast nende kasumit münte DUMP'imisel enne järgmist korrektsioonit... Kui keegi veel pole kursis, siis 6k USD oli madalaim hind BitCoin'il sel aastal. Kui keegi veel unistab BitCoin'i osta 3-4k USD'ga võite edasi unistada. Seda võib loomulikult tulevikus juhtuda, kuid mitte ennem kui Bitcoin'i hind ületab 90k USD järgmise aasta lõppupoole... Suur nendele, kes on oma Bitcoin'i/cryptomünte alles hoidnud praegusel langemisel!  |
no 90k ma ei usu, pigem kusagil vahemikus 20k-50k
kust sa võtsid 6k usd kõige madalam btc hind see aasta?
https://www.cryptocompare.com/coins/btc/overview/USD
Selle graafiku järgi seal kui võtsin 1 kuu oli kõige madalam hind 7500-7600 usd see aasta
Jaanuaris ja Veebruaris ei olnud küll btc hind 6k!
(Kui teil on vanem Xbox 360 konsool või soovite seda koos arvutiga kasutada siis saan adapteri ka kaasa anda) |
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
25.03.2018 11:52:01
|
|
|
4700 eurot (5800 usdi) oli Krakenis veebruaris see madalpunkt. Hetkel siis 7000 eurot.
Ma usun, et see BTC on aasta lõpu poole seal 40k kandis küll.
Kindlasti tahate tõendeid... mul pole neid. Lihtsalt sisetunne
|
|
tagasi üles |
|
 |
AlvinL
Kreisi kasutaja

|
25.03.2018 13:28:43
|
|
|
Viilutaja kirjutas: |
4700 eurot (5800 usdi) oli Krakenis veebruaris see madalpunkt. Hetkel siis 7000 eurot.
Kindlasti tahate tõendeid... mul pole neid. Lihtsalt sisetunne  |
Informatsiooniteooria terminoloogia kohaselt nimetatakse sellist asja 'imeks' Kui juhtub nii nagu juhtub, ehkki statistilised mudelid seda seisukohta ei toeta.
teiste sõnadega, lotomängija oled
_________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud. |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
25.03.2018 14:01:12
|
|
|
Neid imetegusid on omajagu juhtunud küll.
Alguses, kui bitcoiniga majandama hakkasin, oli btc 10$ juures. Imekombel sai sellest 100$. Uskumatu lugu, eks.
100$ juurest sai ühtäkki hinnaks 1000$ tk. Veel suurem imetegu. No rohkem ei saa ju juhtuda sellist asja.
1000$ juurest tõusis hind lausa 20000$ juurde. Taevas nägi ja ei müristanud. Veel suurem ime.
Ja nüüd tuled ning ütled, et rohkem sellist asja ei saa enam juhtuda... informatsiooniteoreetik tujurikkuja. Kus sa enne olid? Oleks võinud siis ka öelda, et ei saa juhtuda..
A-lvin kirjutas: |
Informatsiooniteooria terminoloogia kohaselt nimetatakse sellist asja 'imeks' Kui juhtub nii nagu juhtub, ehkki statistilised mudelid seda seisukohta ei toeta.
teiste sõnadega, lotomängija oled  |
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lithium
HV vaatleja
|
25.03.2018 14:30:40
|
|
|
Ei oska ka öelda mida siin karta ja pabistada. Olen iga kuu juurde ostnud mitmeid kordi ja ei näe mingeid probleeme, vaatame mis tulebik toob. Kui pabistad ja üritad homme ratsarikkaks saada siis mängige pigem bingot.
|
|
tagasi üles |
|
 |
AlvinL
Kreisi kasutaja

|
25.03.2018 14:59:54
|
|
|
Tujurikkuja Ei ole öelnud, et rohkem ei saa juhtuda. Imed polegi võimatud.
|
tagasi üles |
|
 |
frippar
Kreisi kasutaja
|
25.03.2018 15:05:26
|
|
|
no ma ei usu ja ei viitsi koguaeg passida seda graafikut kusagil netilehel ja oodata kuna see 40k juba tuleb...
|
tagasi üles |
|
 |
|