Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 10 üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 168, 169, 170 ... 276, 277, 278  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas oleksid nõus windows 10-t teenusena ostma ehk iga kuu kasutamise eest maksma?
Kindlasti mitte
65%
 65%  [ 381 ]
Pigem ei
27%
 27%  [ 158 ]
Pigem jah
5%
 5%  [ 33 ]
Kindlasti jah
1%
 1%  [ 8 ]
hääli kokku : 580

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Bilderberg
HV kasutaja
Bilderberg

sõnum 19.03.2018 13:28:54 vasta tsitaadiga

link :: Create Windows 10 installation media

Gap kirjutas:
Palun kas keegi oskab mind aidata ? mida ma tegema pean siis et see jama lõpeks ? olen proovinud uuesti aktiveerida win8.1 võtmega aga ta ei lase ütleb mulle mingi veakoodi ja et peaks kontrollima oma interneti ühendust icon_eek.gif

Admini õigustega cmd käsureale kopeeri või sisesta järgmine:
cscript %windir%\system32\slmgr.vbs -rearm

peale seda tee arvutile restart ja 30 päeva on aega tegeleda probleemi lahendamisega.Ei ole kindel, kuid nii saab teha vist 4*.
Sellega käsuga saad kontrollida mitu päeva jäänud
cscript %windir%\system32\slmgr.vbs -dlv

ja win8 võtmetega win10-t kuidagi ei saa aktiveerida.Jõudu ja lingis täiesti ametlik Win10

viimati muutis Bilderberg 19.03.2018 13:32:27, muudetud 1 kord
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 19.03.2018 13:33:19 vasta tsitaadiga

Internetiühenduse puudumine viitabki sellele, et firma litsentsiserveriga pole ühendust. Ega siin muud üle ei jäägi, kui uus install teha. Installika saad Microsofti enda Creation Tooliga otse mälupulgale teha: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
Windows 8 litsentsivõtit sul tõenäoliselt pole, kui sul just karbiversioon või muu sarnane pole. Arvutitega kaasa tulnud Windows 8 litsentsivõti on BIOSis. Kleepekaid, nagu / puhul ja enne seda, pole.
Kui installimise ajal netiühendus küljes, siis saad selle sama Microsofti kontoga sisse logida, millega sul Windows 10 Pro seotud on.
tahanteada kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
Gap kirjutas:
okei... tänud abi eest ... hm... mis võtmega ma pean ta siis uuesti aktiveerima ? ma ei saa sellest praegu lihtsalt aru et miks talle see võti ei sobi kui ma kasutasin win 8.1 ja läksin selle tasuta ülemineku perioodi ajal üle ? rohkem mul aktiveerimis võtmeid ei ole ?

Mis sul seal versiooni all kirjas üldse?
Prol on ikka ilusti pro

Miks sa teemat ei loe?
Seal ju selgelt kirjas:

1. W10 pealepanija pani peale Windows 10 Pro.
2. Ning installi ajal "viskas sisse suvalise Enterprise koodi". Tõenäoliselt selles esimeses Installi aknas kus koodi küsitakse.

3. Ning nüüd, 6 kuud pärast installi - ehk siis 6-kuulise Exipire aja lõppu hakkas Windows 10 õiendama, et kood on vale.

Lihtne ju... icon_smile.gif beer_yum.gif

Sulle võiks selle 1 post per päev piirangu tagasi panna icon_confused.gif
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 19.03.2018 13:33:20 vasta tsitaadiga

Gap, ISO saad MS kodulehelt. Win 10 peaks pmst sul ise ära aktiveeeruma kui varasemalt oli kõik OK.
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 19.03.2018 13:42:56 vasta tsitaadiga

Betamax, suured tänud thumbs_up.gif win 8.1 võti on mul ostetud digitaalselt aastal 2014 ja võti on üles kirjutatud paberi peale ... tasuta ülemineku ajal see sobis ja kõik töötas 2 aastat .... ja nüüd siis peale esimest korda win 10 kasutuse ajal toimus emalplaadi vahetus ja see kasutaja kes mul vahetas emalplaadi ütles et peale emalplaadi avahetust nõudis windows uuesti installimist.... kui iso saan MS kodukalt ja see võti sobib siis eks ma teen nädalavahetus siis jälle clean installi ... lihtsalt nii vastik on jälle seda clean installi teha,hakka jälle kõike uuesti tõmbama ja installima ... see on nii tüütu lihtsalt icon_sad.gif süsteemi info näitab jah et mul on Windows 10 Pro.
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 19.03.2018 13:51:58 vasta tsitaadiga

Gap, natuke ebapädev oli see tegelene kes väitis, et emaplaadi vahetus uuesti win installi tahab. Üldiselt ei taha, lihtsalt uuesti aktiveerimist nõuab. Tõsi, kui raud liiga palju muutub, siis hakkab windows vahel pirtsutama ja viskab käivitamisel BSOD, aga enamasti saab selle korda ilma et peaks windowsit uuesti installima. Tõsi, kui masin ongi vaid mailide lugemiseks ja netis surfamiseks, siis võib clean install lihtsam olla, aga näiteks mina prooviks küll enne muudmoodi kuna ei viitsiks kõike uuesti installida ja seadistada.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 19.03.2018 14:02:50 vasta tsitaadiga

napoleon, tänud .... aga ma ei tea kas ta nüüd on ebapädev , ma ei saa võõra inimese kohta kohe nii öelda ja ta ei teinud midagi halba .tuli mulle niigi vastu ja tegi seda tööd mida mina tobuke ei oska... aga vabandust et tüütan oskad sa öelda mismoodi ja kas on võimalik seda korda teha ilma et ma peaks seda tüütut installi uuesti tegema hakkama ? Kas näiteks mingi võtme ostmine lahendaks selle probleemi ? siin kasutaja Bilderberg, andis mulle need cms käsuread ja copisin need sinna ja seal ta ei näita küll mingit lõplikku aega või viimset päeva ? kas ma saan seda kuidagi teile näidata siis äkki oskate öelda milles on probleem ? arvuti ei ole jah kahjuks ainult netis surfamiseks ...
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 19.03.2018 14:13:25 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
napoleon, tänud .... aga ma ei tea kas ta nüüd on ebapädev , ma ei saa võõra inimese kohta kohe nii öelda ja ta ei teinud midagi halba .tuli mulle niigi vastu ja tegi seda tööd mida mina tobuke ei oska... aga vabandust et tüütan oskad sa öelda mismoodi ja kas on võimalik seda korda teha ilma et ma peaks seda tüütut installi uuesti tegema hakkama ? Kas näiteks mingi võtme ostmine lahendaks selle probleemi ? siin kasutaja Bilderberg, andis mulle need cms käsuread ja copisin need sinna ja seal ta ei näita küll mingit lõplikku aega või viimset päeva ? kas ma saan seda kuidagi teile näidata siis äkki oskate öelda milles on probleem ? arvuti ei ole jah kahjuks ainult netis surfamiseks ...

Mingit imelihtsalt lahendust sul niisama lihtsalt olemas pole.
On teatud , täiesti ametlikud, "päästevõtted" - aga selleks peab seda masinat reaalselt nägema, et kas selle konkreetse versiooniga mõni ametlik võte töötab või mitte.
Küll on see tüütu ja aegavõttev protsess.

Aga üks asi veel - kuna sul on see "prooviversiooni aeg" läbi, siis peagi peaks värk edasi minema selliseks, et korraga saad töötada ainult 2 tundi, siis paneb Windows arvuti kinni.
- vähemalt mingid vanemad W10 versioonid seda nii tegid, viimase kohta jään ühese vastuse võlgu.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 19.03.2018 14:31:45 vasta tsitaadiga

kuulge, jätke järgi, mul hakkab aju valutama.

ilmselgelt on sellele windowsile antud ette volume licensing key, mis on mõeldud ettevõtetele ja eeldab lisaks volume license lepingule ka kms ehk võtmeserverit. praegusel juhul on see kõik üsna ebaoluline, sest kodukasutajale on see ebarentaabel ja nii windowsit sulle legaalselt ei müüda. isegi tootevõti on otse kms kliendi seadistamise lehelt võetud:
https://docs.microsoft.com/en-us/previous-versions/windows/it-pro/windows-server-2012-R2-and-2012/jj612867(v=ws.11)

Gap, kui see võti ongi sama, mis sulle müüdi, oled lihtlabaselt petta saanud.
kui sul on mingi teine key, kliki seda võtme muutmise linki veateate juures ja trüki oma kood sinna sisse.

edit:
8.1 (ja 7 ja 8) võtmed, millelt on 10 peale upgrade tehtud, peaks siiski ka windows 10 jooksutamiseks/aktiveerimiseks toimima. väidetavalt ei pea isegi olema reaalselt upgrade tehtud. selle toimivus kipub küll ajas veidi muutuma.

viimati muutis londiste 19.03.2018 14:37:37, muudetud 1 kord
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 19.03.2018 14:32:09 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:

Need käsurea võtmed on ajutine lahendus, varsti hakkab ikka aktiveerimist nõudma. Arvatavasti nii ongi, et see kes emaplaadi vahetas lõi installides sisse mingi suvalise volume licencing võtme ja nüüd siis windows karjub, et ei leia asutuse litsentisserverit.... ja kuidas peakski leidma, kui tegemist on kodukasutajaga. Oleks selle eelmise windowsi käima ajanud, siis oleks see uuesti aktiveerimist nõudnud ja oleks saanud telefoni teel aktiveerida, aga vot nüüd täpselt ei teagi mida teha. Mingi jutt on siin https://support.microsoft.com/en-nz/help/4023300/unable-to-reach-windows-activation-servers-error-after-installing-the .... ehk kui anda sellele windowsile default key, siis võibolla saad lõpuks ikka aktiveeritud. Aga päris kindel ma selles ka nüüd pole.
Mulle ei saa midagi näidata, kui windowsi lapin siis ainult oma arvutis kuna ma pole eriline M$ guru ja trial and error meetodil probleemidele lähenedes ei ole huvi seda teenusena küll pakkuda.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 19.03.2018 14:35:29 vasta tsitaadiga

londiste, sa mõtled seda win 8.1 võtit jah mida ma kasutasin tasuta ülemineku ajal jah ? kui nii siis eks siis sain petta järelikult... aga vaatan siin arvutitargas on ka mingid win 10 müügil ? oskad soovitada kas ma siis saan korda kui ostan uue win 10 võtme ? sest tasuta aeg on ju läbi ? icon_neutral.gif järgi on mul veel ainult momendil lihtsalt seisev win 7 home karbi versioon .... ja win 7 ma ei taha ...
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 19.03.2018 14:41:57 vasta tsitaadiga

Gap, mu viidatud lingil on võtmed erinevate windows 10 editionite jaoks puhtalt kms kliendina kasutamiseks. sealjuures windows 10 professionali jaoks: W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX. su screenshoti järgi ütleks, et seesama key ongi sul masinal hetkel peal.

kui su 8.1 võti on teistsugune, kliki 'change product key' ja tipi oma võti sinna sisse. see peaks vähemalt teoorias windowsi kms-i konfist välja tulema ja tavalist aktiveerimist küsima. kui see ka automaatselt ei toimu, siis helistades aktiveerimine reeglina aitab probleemi lahendada. microsofti telefoni teel aktiveerimisel tehakse piisavalt lihtsalt kodukasutajatele erandeid lisaaktiveerimiste näol isegi emaplaadi vahetuste jms korral.

see kõik muidugi eeldusel, et windows sel masinal ei ole kuidagi viltu konfitud (olen näinud küll neid windowseid, mis ongi kms keydega ja mingi enda kms serveri peale konfitud ning kogu microsofti aktiveerimisega seotud saidid kinni keeratud näiteks).

Bilderberg
HV kasutaja
Bilderberg

sõnum 19.03.2018 14:46:21 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
[b]napoleon kas ma saan seda kuidagi teile näidata siis äkki oskate öelda milles on probleem ?

Näide spoileris ja peavad olema Admin õigused, ning kui on olemas Win7 plaat koos seerianumbriga, siis enne Win7 aktiveeritult peale ja tõmba kodulehelt Win10 installikas (link lisatud 12:28) või pane kasvõi otse netis peale.
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 19.03.2018 14:55:06 vasta tsitaadiga

screenshotil kole pikaks aetud see command line. piisama peaks ka lihtsalt:
slmgr -dlv

Gap
HV Guru
Gap

sõnum 19.03.2018 14:57:09 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
Gap

kui su 8.1 võti on teistsugune, kliki 'change product key' ja tipi oma võti sinna sisse. see peaks vähemalt teoorias windowsi kms-i konfist välja tulema ja tavalist aktiveerimist küsima. kui see ka automaatselt ei toimu, siis helistades aktiveerimine reeglina aitab probleemi lahendada.

peale win8.1 võtme sisestamist ütleb nii .

Spoiler Spoiler Spoiler

mis helistamise number on ja kas seal räägitakse ikka eesti keeles kuna ei valda sellel tasemel inglise keelt :S ja kas ma pean seal ütlema selle win8.1 koodi ja kas see ikka sobib ja on õige ?? üks küsimus veel kas uue võtme ostmisel probleem laheneb ja kas siis ei pea mingit clean installi tegema ja ma ei taha hakata sellepärast mingit win 7 installima icon_neutral.gif
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 19.03.2018 15:02:12 vasta tsitaadiga

kiire google veateate pihta paistab väitvat, et 0xc03f6506 on seotud sellega, et antud keyga ei saa upgradeda windowsi praegusele versioonile.
microsofti dokumentatsioon veateadete koha pealt on muidugi täiesti õudne nagu tavaliselt ja technetist ma seda praegu ei suutnudki leida.

Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 19.03.2018 15:02:58 vasta tsitaadiga

vajuta sinna lingile, ta ju suunab sind telefoninumbrite manu icon_razz.gif
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 19.03.2018 15:14:11 vasta tsitaadiga

Gap, kas see 8.1 key on sul 8.1 või 8.1 pro?
Hiid, antud juhul ilmselt pigem ei suuna kuna tootevõti hinnatakse lihtsalt praeguse windowsi jaoks kõlbmatuks.

napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 19.03.2018 15:14:55 vasta tsitaadiga

Automaatvastaja, mille abil asja üldjuhul korda saab, on küll eestikeelne. Kui automaatvastaja abil korda ei saa ja peab inimesega suhtlema, siis ei tea kuhu kõne suundub ja mis keelt seal räägitakse.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 19.03.2018 15:20:27 vasta tsitaadiga

Suunatakse Indiasse ja sealt on kaks varianti - kas saad adekvaatse inglise keelega hindu toru otsa või hoopis mingi tegelase, kelle iga lause peale pead küsima: "Sorry, come again?" icon_biggrin.gif
Ja sellest tasuta upgrade'ist - veebruaris veel mu kolleegil õnnestus Windows 7 võtmega puhta ja eelneva upgrade'ita Windows 10 aktiveerimine icon_eek.gif

tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 19.03.2018 15:26:06 vasta tsitaadiga

londiste, key on Windows 8.1 Pro. sry et niipalju tüütan,aga lihtsalt jama kui mingi äkki windows teatab et sa pead aktiveerima hakkama või ma ei tea,ma ei taha et ükspäev mu arvuti lukku läheb või teab mis iganes... iga kahe tunni tagant pole arvuti vähemalt kinni läinud nagu kasutaja tahanteada arvas .... mingit tähtaega siin ka windows mulle ei kuva ja seda ka pole kuskil öelnud et mul ei ole legaalne tarkvara ? lihtsalt närvi ajab et ta tahab mingit aktiveerimist äkki ja see win 8.1 pro võti talle ei sobi mida ma enne win 10 installimist kasutasin mingi paar aastat ... Tõsi on see et see win 8.1 pole mul ka ostetud windowsi poest ja maksis ainult 30 euri ... kas nüüd sellega sain mingi tünga ,aga see ju TÖÖTAS MUL AASTAID ja mingit probleemi pole olnud ju ? update ja kõik töötöab peal on mul versioon 1709 ? peaks ju olema õige ?
tagasi üles
Bilderberg
HV kasutaja
Bilderberg

sõnum 19.03.2018 15:26:23 vasta tsitaadiga

link :: Can't update to Windows 10 Pro / Disable electronic registration

Gap kirjutas:
londiste kirjutas:
Gap

kui su 8.1 võti on teistsugune, kliki 'change product key' ja tipi oma võti sinna sisse. see peaks vähemalt teoorias windowsi kms-i konfist välja tulema ja tavalist aktiveerimist küsima. kui see ka automaatselt ei toimu, siis helistades aktiveerimine reeglina aitab probleemi lahendada.

peale win8.1 võtme sisestamist ütleb nii .

Algselt on vist Win 8 arvutis uuendatud Win10home peale.
Vahepeal oli Microsofti poolt antud võimalus uuendada Win10home Win10Pro peale nende üldise seerianumbriga. Minu arvates nüüd ongi selline tulemus, et arvuti soovib mingil põhjusel uuesti ennast aktiveerida icon_exclaim.gif
Lingis on antud veel üks lahendus, kus vaja teha registris väikesed korrektuurid.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 19.03.2018 15:28:50 vasta tsitaadiga

Sa oled hea näide sellest, miks ei tasu X kohtadest litsentsivõtmeid osta.
Isiklikult prooviks üht kahest variandist - puhas Windows 10 install ja proovida aktiveerida seda olemasoleva Windows 7 võtmega, või siis Windows 7 install ja upgrade Windows 10 peale.
Selle pooletoobise Windowsi putitamine võib kaasa tuua selle, et mõne aja pärast on sul uuesti vaja sama kadalipp läbi teha.

tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 19.03.2018 15:29:31 vasta tsitaadiga

Gap, helista ja kurda +372 686 8868
Bilderberg
HV kasutaja
Bilderberg

sõnum 19.03.2018 15:36:47 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Windows 7 install ja upgrade Windows 10 peale
Täpselt nii thumbs_up.gif
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 19.03.2018 16:12:09 vasta tsitaadiga

Bilderberg kirjutas:
Betamax kirjutas:
Windows 7 install ja upgrade Windows 10 peale
Täpselt nii thumbs_up.gif

Kas seda enam
saab niisama tasuta? Kas see upgrade aeg on ju läbi?
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 19.03.2018 16:15:12 vasta tsitaadiga

Ametlikult küll, aga väidetavalt pidi saama. Sain aasta lõpuga kõik masinad 10 peale üle viidud, seega millegi peal katsetada seda teooriat ei saa. Ega sul suurt miskit kaotada pole, kui katsetad. Windowsi aktiveerimine on sul nagunii tuksis.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 19.03.2018 16:16:27 vasta tsitaadiga

Puhas w7 sp1 alla ja valideeritud masinast teed w10 sources kaustast gatheroostate.exe ga genuineticket.xml i. See pulgale, w10 puhas install aga võrku ei lase teda. Siis kopeerid õigesse kohta mille leias google või siit teemast , resad ja lased võrku. Voila!
Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
tagasi üles
von Wu
HV Guru
von Wu

sõnum 19.03.2018 16:17:19 vasta tsitaadiga

Mul veebruaris enam ei õnnestunud. Aga proovida võid ikka.
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 19.03.2018 16:36:45 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Windowsi aktiveerimine on sul nagunii tuksis.

Kas uue võtme ostmisel ei saa ka enam aktiveerida ? või kui teha clean install ?
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 19.03.2018 16:45:09 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:

Link

Tundub, et tasuta Win10 peale ronimine toimib endiselt.

HV Guru
Betamax

sõnum 19.03.2018 16:53:52 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Betamax kirjutas:
Windowsi aktiveerimine on sul nagunii tuksis.

Kas uue võtme ostmisel ei saa ka enam aktiveerida ? või kui teha clean install ?

Võid ju osta, aga mitte keegi siin ei saa garanteerida, et see probleemi lahendab.
Kuna ma väärtustan oma aega märgatavalt, siis taoliste probleemide puhul on kõige lihtsam puhas install. Arvestades, palju sa oma aega antud probleemi lahenduse leidmisele oled kulutanud, siis isiklik soovitus oleks sulle seesama, mis ülal toodud.
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 19.03.2018 17:27:55 vasta tsitaadiga

Mnator kirjutas:
LKits kirjutas:
...
Killer85 kirjutas:
See oleks küll tobe, hakka mingeid oma masinpargi jaoks tehtud exesid signeerima.
Enda masinates ei pea, lülitaksid selle kontrolli lihtsalt välja.
Võid mürki võtta, et enamuses arvutitest oleks see täielikult välja lülitatud
kas sa tõesti UAC olemasolust ja tavatarbijate arvamusest/reaktsioonidest selle suhtes mitte midagi ei tea??? :roll: (H) :roll:
Kaevan vana teema üles.

Just nii toimib MacOS, ehk siis signeerimata tarkvara installimisel peab kasutaja teadma, et tuleb minna security settingute alla ja lubada sel konkreetsel rakendusel käivituda. Ei ole mingi eriline probleem ja tavakasutaja sellise softi otsa ei satu niikuinii, nemad hangivad oma kraami app storest.
tagasi üles
Naxik
HV kasutaja
Naxik

sõnum 19.03.2018 22:05:41 vasta tsitaadiga

Täna sai ühele win 8 masinale puhas win 10 install tehtud ja aktiveerus ära. Eelnevalt oli Win 7 peal ja 10-t pole see masin varem näinud.
tagasi üles
owndyaa
Kreisi kasutaja

sõnum 20.03.2018 00:18:18 vasta tsitaadiga

Kõik win 7 ja win8 keyd toimivad windows 10's. icon_biggrin.gif
tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 20.03.2018 23:13:01 vasta tsitaadiga

Või olla rumal küsimus, aga kui algul uus arvuti üles seada Offline accountiga, siis kas hiljem selle vahetamine Microsoft accounti vastu on väga keeruline?
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 20.03.2018 23:16:24 vasta tsitaadiga

Ei ole. Microsofti accounti lisamine arvutile on easy ja nad ise soovivad, et inimesed seda teeksid. Telemeetria ja whatnot icon_biggrin.gif
HV Guru
olafsand

sõnum 20.03.2018 23:16:41 vasta tsitaadiga

Avastasin just kogemata uuendusi uurides, et KB4090913 ja KB 4088776 on sujuvalt feilinud mitmeid kordi. Kas annab miskit sättida, et asjad ikkagi peale saaks? icon_smile.gif
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 20.03.2018 23:28:33 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
Ei ole. Microsofti accounti lisamine arvutile on easy ja nad ise soovivad, et inimesed seda teeksid. Telemeetria ja whatnot icon_biggrin.gif

Vastupidi on vist keerulisem kui tahaks M$ kontost lahti saada. Mina olen alati lokaalse konto teinud, kuna ei näe sellel m$ kontol mingeid eeliseid.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 20.03.2018 23:34:47 vasta tsitaadiga

Mul ka lokaalne konto
tagasi üles
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 23.03.2018 01:47:07 vasta tsitaadiga

Local for teh win! icon_biggrin.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 24.03.2018 11:15:06 vasta tsitaadiga

Vahepeal polnud enam seda probleemi mul läpakaga, aga nüüd jälle tekkinud. Igal pool seaded mis leian, seal on see automaatne ekraaniheleduse reguleerimine kinni keeratud, kuid ometi ta krutib seda üles-alla icon_evil.gif icon_evil.gif
kopp.gif
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 24.03.2018 11:19:40 vasta tsitaadiga

kindel, et su masinal mingit sensorit kuskil pole? vanadel dellidel on nt, välja lülitamiseks tuleb heledusklahvidest üks aste rohkem vajutada..
Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 25.03.2018 00:10:10 vasta tsitaadiga

Ei tea küll, et Lenovo T450s selline sensor oleks.
tagasi üles
crycx
HV kasutaja

sõnum 25.03.2018 10:35:44 vasta tsitaadiga

Kas heledus muutub ka siis kui läppar vooluvõrgus ?
tagasi üles
Plugy
HV kasutaja
Plugy

sõnum 25.03.2018 10:52:14 vasta tsitaadiga

Vahur kirjutas:
Ei tea küll, et Lenovo T450s selline sensor oleks.

Ehk abi sellest:
https://support.lenovo.com/ee/en/solutions/ht076931

crycx kirjutas:

Minu teada ei tohiks muutuda, sest kui vool taga, ei aktiveeru säästurežiim.
tagasi üles
crycx
HV kasutaja

sõnum 25.03.2018 18:20:27 vasta tsitaadiga

Plugy kirjutas:

Seda küsingi, et kas ainult aku peal. Sest ei olnud mainitud mis olekus antud probleem kimbutab. icon_smile.gif
tagasi üles
montecrist
HV kasutaja

sõnum 25.03.2018 18:39:03 vasta tsitaadiga

Sai emaplaadi vahetus tehtud nüüd uut win 10 home koodi vaja , et kust neid mõistliku hinnaga saab? icon_question.gif Võib soovitused PS visata.
tagasi üles
ViskeRelv
HV Guru
ViskeRelv

sõnum 25.03.2018 19:07:53 vasta tsitaadiga

Miks vana kood ei kõlba? Kui ei aktiveeru, siis kõne microsofti.
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 25.03.2018 20:33:52 vasta tsitaadiga

montecrist kirjutas:
Sai emaplaadi vahetus tehtud nüüd uut win 10 home koodi vaja , et kust neid mõistliku hinnaga saab? icon_question.gif Võib soovitused PS visata.

Tasuta variant on kindlam kui kuskilt hämarast kohast koodi ostmine!
Jätkuvalt on veel jõus tasuta pakkumine win7 to win10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 26.03.2018 06:55:56 vasta tsitaadiga

[quote="Plugy"]
Vahur kirjutas:

crycx kirjutas:

Kui pole just teisiti sätitud, nagu mul.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 10 üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 168, 169, 170 ... 276, 277, 278  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.