DPF'i ikka mingi diagnostikaprogrammiga välja ei proge, halloo!
Eks ilmselt kui autode suhtes kauge, siis tundub see veakoodide lugemine ja läbisõidu vaatamine tõesti autodiagnostika programmiga mingi ulme valdkonda kuuluv tegevus.
Mina teen esmase kontrolli alati enda arvutiga ja kui tundub, et on väärt ostmist, läheb veel vajadusel esindusse kah. Kui müüja hakkab auto kõrval reaalselt "kusema", siis jääb see auto tal järgmist huvilist ootama.
sõber just müüs oma e90'ne kuhugi annelinna tartus. Tüüp tuli arvutiga kohale, vaatas vigu, tingis 5 sotti alla ja sai auto endale. Polnud ulmet midagi.
Küsis muidugi ka kas ta võib oma arvuti järgi panna. Ma ei näe põhjust milleks keelata _________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
praeguste temperatuuridega peaks diisel vabalt ilma eelsüüteküünaldeta ka käima minema.
Kui ei lähe siis on pigem see sügisel tangitud kütus sinna paaki ära hangunud. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Rohkem pole vaja anda kui käima läheb. Kui kohe ei lähe siis ega see halba ei tee, soojendab ka põlemiskambrit natuke. Saab ehk kraadi jagu allapoole seda piiri kus veel käima saab. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Normaalne müüja laseb küll arvuti järgi panna müüdavale autole.
Mul on endal näituseks Delphi originaaldiagnost olemas ja mingi probleem pole olnud see järgi lükata.
No anna minna, ei laseks ükski normaalne müüja oma kaubaga sellist tsirkust teha, esindeses vast ja veel mõnes teada-tuntud usuldusväärses autodiagnostika firmas ainult lubaks
rtfm99 kirjutas:
ma automüüjana laseks alles siis torkijad ligi kui raha makstud.
No just, mingi sell ronib kohale ja hakkab sul seal DPFi välja progema Sa müüjana pole ju autodiagnostik ega pruugi arugi saada, mida see tüüp seal teeb.
Laeb midagi üles-alla.
Mina ostsin endale sügisel auto nii:
Valid auto välja netist, helistad müüjale, suhtled kas on nõus tehniliseks ülevaatuseks, uurid auto ajalugu, helistad esindusse, uurid kas müüja jutt ajaloost klapib esinduse omaga.See arvatavasti kehtib rohkem eestist ostetud auto kohta.Siis helistad pädevamasse remondikohta ja lepid aja kokku. Ise ajasin asju Forss-iga.Müüja viib auto sinna ja läheb hiljem järgi, arve ja ülevaatusakt tulevad meiliga mulleVaatad akti üle, kaupled hinda alla.
Niimoodi käisin ma pealinnas oma 2012 aasta superbi läbisõiduga 200147 km ostmas.Kõik dokumentatsioon alates hinnapakkumisest kuni viimase hoolduseni oli mapiga kaasas, esindusest kontrollides kõika arved ja tehtud tööd klappisid.Sisuliselt kohale läksin lõpliku pilku peale viskama ja raha maksma.
Loodan et kestab hästi:D
Hõre ei lähe sooja mootoriga ka ilma küünaldeta käima. Kokkusurutud õhu temp on võrdeline kompressiooniga vms. Mõõta võib kah. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
mul ei ole mingit tagavara. ma ei näe pointi omada samasugust hunnikut ainult natuke vähem kulunud detaile. lammarist on tulnud focuse numbrituled ja ühe kuudi kojamehe ajamid..esikused tulid kah. mingid uksetüüblid.. peukari ukseluku liblikait peab vist gefist ükspäev nuiama minema. võtmega saab kõrvalistuja ukse lahti ainult meelitades.. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas.
mul ei ole mingit tagavara. ma ei näe pointi omada samasugust hunnikut ainult natuke vähem kulunud detaile. lammarist on tulnud focuse numbrituled ja ühe kuudi kojamehe ajamid..esikused tulid kah. mingid uksetüüblid.. peukari ukseluku liblikait peab vist gefist ükspäev nuiama minema. võtmega saab kõrvalistuja ukse lahti ainult meelitades..
Hea et esikused said, tagakusega on keerulisem. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Link _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.