Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1020, 1021, 1022 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 28.02.2018 22:40:38 vasta tsitaadiga

chatro kirjutas:
Arvestada asjaolu, et wargamingu enda lehelt on aslain kättesaadav siis on väga raske arvata, et asi selles oli. Oled kindel, et muid reshade programme/aplikatsioone pole kasutanud?

Kohe väga kindel ikka jah!
Ma rohkem vanakooli päss icon_smile.gif
Aga tühja sest! Elu on ka peale WOT`i olemas ja kui mingi lolli juhuse tõttu oligi kala sees, siis tagantjärgi mult seda blokki keegi maha ka ei võta.
Seda enam, et mulle see WG rahateenimise metoodika juba mõnda aega vastu hakanud ja mängu iseenesest see ju paremaks teinud pole.
Võib olla ongi aeg midagi muud proovida, sest ei tasu kunagi millegisse sügavalt kinni jääda.
Näiteks Armored Warfare saab mõne minuti pärast installitud... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Ja Warthunder ootab oma järge.... icon_wink.gif
Lihtsalt niisama ei viitsi ka haiguslehel olles lakke sülitada, telekat vahtida ja enda terviseks pitsi tõsta.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 28.02.2018 22:41:11 vasta tsitaadiga

See "autoaim" parandab vaid seda, et lukustab lihtsamini tankile (vahest kui tank on kaugel, on keeruline täpselt kontuurile pihta saada, et lukustuks). Mingit spetsjomm täpsussihtimist (moodulite pihta) see ei sisalda.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 28.02.2018 22:45:09 vasta tsitaadiga

Valvejoodik kirjutas:
See "autoaim" parandab vaid seda, et lukustab lihtsamini tankile (vahest kui tank on kaugel, on keeruline täpselt kontuurile pihta saada, et lukustuks). Mingit spetsjomm täpsussihtimist (moodulite pihta) see ei sisalda.

Jep, ja seina tagant ka selle legal variandiga lukustada enam ei saanud nagu vanasti.
Muidu polekski kasutanud, aga olgem ausad, lighti ja medikaga mängides oli abiks küll.

Tanel468
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.02.2018 22:49:03 vasta tsitaadiga

Logisin mõni päev tagasi sisse ja vaatasin, et mingi prem aeg jookseb, pangaarvelt backtrackides selgus, et ostsin kunagi suvel 180 päeva premmi ja mängisin selle aja jooksul umbes 100 lahingut icon_biggrin.gif
Nüüd sai läbi ja hakkas vaikne mänguisu tekkima.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
karumaru
HV kasutaja

sõnum 28.02.2018 23:15:58 vasta tsitaadiga

Osad modid on päris ägedad, nagu näiteks crew voices. Mul endal on Minionid, päris lahedalt kädistavad. Gunmark mod on, näitab lahingus mitu % on gunmark. Aga tõsi, autoaim juba kõlab väga halvasti. Teeb ta kasu või ei tee. Mälujärgi kui said 7 päeva bänni ja veelkord jääd vahele, siis nad lukustavad su konto. Ähvardused igatahes sellised olid.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 0
tagasi üles
GaZmO
HV vaatleja

sõnum 28.02.2018 23:39:36 vasta tsitaadiga

metallika kirjutas:
GaZmO,

kui midagi tarka öelda pole, siis soovitan soojalt see ütlemata jätta/kirjutamata icon_biggrin.gif

igasugunegi modide kasutamine võiks keelatud olla illegaalne või "legaalne"

Avaldasin lihtsalt oma arvamust selle modi ja ta kasuteguri kohta. Täpselt nii nagu sina avaldad arvamust modide kohta üleüldiselt, mis selles targemat on?
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 28.02.2018 23:40:38 vasta tsitaadiga

See autoaim+ on ametlikus WoTi poolt toetatud pakis sees.
tagasi üles
metallika
HV Guru
metallika

sõnum 01.03.2018 00:19:28 vasta tsitaadiga

GaZmO,

sain sellest aru et avaldad arvamust modi kohta

targad inimesed mängivad ikka ISE thumbs_up.gif - mitte ei lase modidel enda eest tööd ära teha thumbs_down.gif

Läheme ja matame sõjakirved maha või lahinguväljal näeme, raisk!? icon_biggrin.gif beer_yum.gif

mängusiseseid mode ja asju kasutage kui palju tahate a mis mängust eraldi - neid kohe ei seedi (teevad kõik paremaks ja kiiremaks ning "targemaks")

õpitakse ikka läbi raskuste mitte hõbelusikas suus magusa moosiga icon_razz.gif
Kommentaarid: 388 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 313
tagasi üles
GaZmO
HV vaatleja

sõnum 01.03.2018 00:39:37 vasta tsitaadiga

Point ongi ju selles, et autoaim on mängusisene ja selle edasiarenduse ehk mänguvälise modi praegune versioon omab praktiliselt olematut mõju. Olen kogu WoT mängimise aja Aslaini kasutanud, kasutasin ka Autoaim+ (vana versiooni, mille puhul piisas klikist, et lähimale tankile autoaim aktiveerida), kui see ära keelati mõtlesin ka et enam pole mul lähivõitluses teha midagi. Paar nädalat hiljem mõistsin, et ka siis oli see mod mõttetu ning ilma saab sama hästi hakkama.
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 01.03.2018 01:35:20 vasta tsitaadiga

Uuups... icon_biggrin.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 01.03.2018 02:25:10 vasta tsitaadiga

Mul juhtus eile õhtul selline kummaline asi, et kutsuti üle pika aja peale randomit 1v1 duellile mõõtu võtma. Kuna otseselt midagi meeltlahutavamat plaanis polnud, võtsin väljakutse vastu:

Link
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
mcjaaxon
Kreisi kasutaja
mcjaaxon

sõnum 01.03.2018 08:47:35 vasta tsitaadiga

metallika kirjutas:
GaZmO,

sain sellest aru et avaldad arvamust modi kohta

targad inimesed mängivad ikka ISE thumbs_up.gif - mitte ei lase modidel enda eest tööd ära teha thumbs_down.gif

Läheme ja matame sõjakirved maha või lahinguväljal näeme, raisk!? icon_biggrin.gif beer_yum.gif

mängusiseseid mode ja asju kasutage kui palju tahate a mis mängust eraldi - neid kohe ei seedi (teevad kõik paremaks ja kiiremaks ning "targemaks")

õpitakse ikka läbi raskuste mitte hõbelusikas suus magusa moosiga icon_razz.gif

Kuigi ma kasutan enamuse ajast prem tanke T8 ( krediidi pärast ), siis olen samuti seda meelt , et mäng oleks ilmselt ilma igasugu modideta reaalsem . Ka autoaim'i võiks mitte olla .
Samas see autoaim mind ei häiri , sest olen aru saanud , et seda kasutades on võimalik erinevates olukordades feilida .
Samuti mitmed jutud tagasi see uuenduste asi . Kui prem ammo ka ära kaob - oleks mäng juba palju tasavägisem ehk .
Petjaid aga ilmselt jääb alati .

erick,

Kõik nuubid ei lase HE'd icon_smile.gif
Mina ju ei lase peale AP mitte midagi icon_wink.gif

karumaru
HV kasutaja

sõnum 01.03.2018 10:34:35 vasta tsitaadiga

Premium moon ei kao ära, see kallim moon jääb igavesti alles. Kullaga ei saa teda enam osta ja arvatavasti logides ei näita premium moona enam kollaselt vaid silt samuti valge.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 0
tagasi üles
DamienDK
HV kasutaja

sõnum 01.03.2018 10:40:56 vasta tsitaadiga

karumaru kirjutas:
Wotis on päris huvitavat infot, teagi kas kõik läheb plaanide kohaselt.

With Patch 1.0, all premium shells get their gold cost removed and will be only purchasable with credits. After a few patches, shell prices will be changed and a shell rebalance is planned. WG might completely remove premium ammunition in the future.

Siit ma loen küll välja, et 1.0 patchiga lihtsalt kaob kulla eest ostmine ära ning kunagi tulevikus võib üldse prem moon ära kaduda. icon_smile.gif
anyway, seda nimekirja vaadatest, tundub et asi liigub heas suunas.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
chatro
HV kasutaja
chatro

sõnum 01.03.2018 11:37:40 vasta tsitaadiga

Minu isiklik arvamus on, et pigem ei kao ära. Võib-olla läheb kallimaks hõbedaga. Et ei spämmitaks enam niipalju.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
priitr
HV kasutaja

sõnum 01.03.2018 12:08:01 vasta tsitaadiga

DamienDK kirjutas:
karumaru kirjutas:
Wotis on päris huvitavat infot, teagi kas kõik läheb plaanide kohaselt.

With Patch 1.0, all premium shells get their gold cost removed and will be only purchasable with credits. After a few patches, shell prices will be changed and a shell rebalance is planned. WG might completely remove premium ammunition in the future.

Siit ma loen küll välja, et 1.0 patchiga lihtsalt kaob kulla eest ostmine ära ning kunagi tulevikus võib üldse prem moon ära kaduda. icon_smile.gif
anyway, seda nimekirja vaadatest, tundub et asi liigub heas suunas.

No siis viimane aeg endale Type 5 Heavy garaaži grindida, premium moona kadumisel on see pmst surematu.

Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 01.03.2018 12:39:56 vasta tsitaadiga

Pigem muudetakse laskemoon reaalsemaks. Ehk et APCR ja HEAT jäävadki tavamoonaks (võibolla veidi kallimaks), ning AP on siis kõige odavam neist (ka kõige vanem ja lollim)
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 01.03.2018 12:58:18 vasta tsitaadiga

Mõtlen sama, et APCR ja HEAT ei kao kusagile. Mida võidakse muuta, on see, kui palju nad nt dämmi teevad või kas neil on suurem crit hittide tõenäousus. Sisuliselt siis tradeoff, kus vahetad kõrgema pen'i väiksema dämmi vastu. Usun, et nad vähemalt on huvitatud proovimisest, et kuidas see testserveris töötab ja mis rahvas arvab.

Muide, kes mäletab veel, siis tegelikult WG tegi kunagi 2015 samuti shell rebalance. Paljudel tankidel langetati pene väärtusi mingi 10-20mm. Efekt randomis oli see, et tolle hetkeni olid medikad suht ruulinud, siis peale seda heavyde soomus hakkas jälle pidama ja päris hästi. Samuti prooviti mu arust toona väga agressiivselt vähendada APCRi penet pikkade distantside pealt, aga mängijad ise olid sellele toona väga häälekalt vastu, sest HEATi sama muudatus ei puudutanud ja siis oleks lihtsalt pooled tankid olnud handicapped ja teised oleksid samamoodi 550m pealt 330mm penega lasknud.
tagasi üles
priitr
HV kasutaja

sõnum 01.03.2018 13:15:54 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Mõtlen sama, et APCR ja HEAT ei kao kusagile. Mida võidakse muuta, on see, kui palju nad nt dämmi teevad või kas neil on suurem crit hittide tõenäousus. Sisuliselt siis tradeoff, kus vahetad kõrgema pen'i väiksema dämmi vastu. Usun, et nad vähemalt on huvitatud proovimisest, et kuidas see testserveris töötab ja mis rahvas arvab.

Muide, kes mäletab veel, siis tegelikult WG tegi kunagi 2015 samuti shell rebalance. Paljudel tankidel langetati pene väärtusi mingi 10-20mm. Efekt randomis oli see, et tolle hetkeni olid medikad suht ruulinud, siis peale seda heavyde soomus hakkas jälle pidama ja päris hästi. Samuti prooviti mu arust toona väga agressiivselt vähendada APCRi penet pikkade distantside pealt, aga mängijad ise olid sellele toona väga häälekalt vastu, sest HEATi sama muudatus ei puudutanud ja siis oleks lihtsalt pooled tankid olnud handicapped ja teised oleksid samamoodi 550m pealt 330mm penega lasknud.

Igasugune premium moona halvendamine või suhteliselt kallimaks muutmine ilma soomuse muutmiseta on otsene buff tugevalt soomustatud tankidele.
Mäletan kah neid omaaegseid teste pene otsese ja vahemaast sõltuva vähendamisega - pmst tegi mängust World of Superheavies. Õnneks see siis live ei jõudnud.

kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 01.03.2018 13:40:38 vasta tsitaadiga

Ma olen olnd mõnda aega rootsis, öland saarel, ja eile yhes poes oli yhel tegelasel wot embleemiga pusa. Tundus selline punane mängija olema nii eekalt vaadates icon_cool.gif icon_razz.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 01.03.2018 15:07:38 vasta tsitaadiga

Huvitav et WG pole tulnud selle peale, et luua mingi WoT Day vms, kus ühel päeval inimesed võiksid kanda nt nende poolt tasuta saadetud nänni a la T-särk või mingi sall, ja näha kergesti linna peal või töökohal, kui paljud nende ümber tegelikult tanki mängivad icon_smile.gif
tagasi üles
Mauno Lurbe
HV kasutaja
Mauno Lurbe

sõnum 01.03.2018 16:21:00 vasta tsitaadiga

Kas Wot toetab 21:9 monitore? Kuna uus läpakas on võimsam kui vana AIO, siis plaan sellele miski monitor juurde osta. Vaatasin FullHD omasid, aga hakkasid ka silma 21:9 UltraWide monitorid (2560 x 1080). Oskab keegi kommenteerida kas ja kuidas wot seda toetab. Lugesin ka wot foorumit aga seal oli enamasti aastatetagune kurtmine sel teemal.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 01.03.2018 19:22:25 vasta tsitaadiga

Ma mängin 21:9 monitori peal. Kunagi ammu pidi ise Preferences.ini faili modima, viimasel ajal pole pidanud seda tegema peale uusi patche. Ju vist töötab icon_biggrin.gif

Anyway, alates WoT 1.0 peaks see igal juhul korras olema.
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 01.03.2018 19:28:37 vasta tsitaadiga

Mina oma 16:9 monitoriga seda kuvasuhet seal nimekirjast vähemalt ei leia. Ei tea kas ei olegi, või mulle lihtsalt ei kuvata seda.
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 01.03.2018 19:46:14 vasta tsitaadiga

Quickybaby balanced 268 v4
Spoiler Spoiler Spoiler

Source: https://github.com/schust/wot-visualization

viimati muutis brokenarm 01.03.2018 20:58:17, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1020, 1021, 1022 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.