Arvestada asjaolu, et wargamingu enda lehelt on aslain kättesaadav siis on väga raske arvata, et asi selles oli. Oled kindel, et muid reshade programme/aplikatsioone pole kasutanud?
Kohe väga kindel ikka jah!
Ma rohkem vanakooli päss
Aga tühja sest! Elu on ka peale WOT`i olemas ja kui mingi lolli juhuse tõttu oligi kala sees, siis tagantjärgi mult seda blokki keegi maha ka ei võta.
Seda enam, et mulle see WG rahateenimise metoodika juba mõnda aega vastu hakanud ja mängu iseenesest see ju paremaks teinud pole.
Võib olla ongi aeg midagi muud proovida, sest ei tasu kunagi millegisse sügavalt kinni jääda.
Näiteks Armored Warfare saab mõne minuti pärast installitud...
Ja Warthunder ootab oma järge....
Lihtsalt niisama ei viitsi ka haiguslehel olles lakke sülitada, telekat vahtida ja enda terviseks pitsi tõsta. _________________ WOT kasutaja: Abe_Normal
See "autoaim" parandab vaid seda, et lukustab lihtsamini tankile (vahest kui tank on kaugel, on keeruline täpselt kontuurile pihta saada, et lukustuks). Mingit spetsjomm täpsussihtimist (moodulite pihta) see ei sisalda.
See "autoaim" parandab vaid seda, et lukustab lihtsamini tankile (vahest kui tank on kaugel, on keeruline täpselt kontuurile pihta saada, et lukustuks). Mingit spetsjomm täpsussihtimist (moodulite pihta) see ei sisalda.
Jep, ja seina tagant ka selle legal variandiga lukustada enam ei saanud nagu vanasti.
Muidu polekski kasutanud, aga olgem ausad, lighti ja medikaga mängides oli abiks küll. _________________ WOT kasutaja: Abe_Normal
Logisin mõni päev tagasi sisse ja vaatasin, et mingi prem aeg jookseb, pangaarvelt backtrackides selgus, et ostsin kunagi suvel 180 päeva premmi ja mängisin selle aja jooksul umbes 100 lahingut
Nüüd sai läbi ja hakkas vaikne mänguisu tekkima.
Osad modid on päris ägedad, nagu näiteks crew voices. Mul endal on Minionid, päris lahedalt kädistavad. Gunmark mod on, näitab lahingus mitu % on gunmark. Aga tõsi, autoaim juba kõlab väga halvasti. Teeb ta kasu või ei tee. Mälujärgi kui said 7 päeva bänni ja veelkord jääd vahele, siis nad lukustavad su konto. Ähvardused igatahes sellised olid.
kui midagi tarka öelda pole, siis soovitan soojalt see ütlemata jätta/kirjutamata
igasugunegi modide kasutamine võiks keelatud olla illegaalne või "legaalne"
Avaldasin lihtsalt oma arvamust selle modi ja ta kasuteguri kohta. Täpselt nii nagu sina avaldad arvamust modide kohta üleüldiselt, mis selles targemat on?
Point ongi ju selles, et autoaim on mängusisene ja selle edasiarenduse ehk mänguvälise modi praegune versioon omab praktiliselt olematut mõju. Olen kogu WoT mängimise aja Aslaini kasutanud, kasutasin ka Autoaim+ (vana versiooni, mille puhul piisas klikist, et lähimale tankile autoaim aktiveerida), kui see ära keelati mõtlesin ka et enam pole mul lähivõitluses teha midagi. Paar nädalat hiljem mõistsin, et ka siis oli see mod mõttetu ning ilma saab sama hästi hakkama.
Mul juhtus eile õhtul selline kummaline asi, et kutsuti üle pika aja peale randomit 1v1 duellile mõõtu võtma. Kuna otseselt midagi meeltlahutavamat plaanis polnud, võtsin väljakutse vastu:
targad inimesed mängivad ikka ISE - mitte ei lase modidel enda eest tööd ära teha
Läheme ja matame sõjakirved maha või lahinguväljal näeme, raisk!?
mängusiseseid mode ja asju kasutage kui palju tahate a mis mängust eraldi - neid kohe ei seedi (teevad kõik paremaks ja kiiremaks ning "targemaks")
õpitakse ikka läbi raskuste mitte hõbelusikas suus magusa moosiga
Kuigi ma kasutan enamuse ajast prem tanke T8 ( krediidi pärast ), siis olen samuti seda meelt , et mäng oleks ilmselt ilma igasugu modideta reaalsem . Ka autoaim'i võiks mitte olla .
Samas see autoaim mind ei häiri , sest olen aru saanud , et seda kasutades on võimalik erinevates olukordades feilida .
Samuti mitmed jutud tagasi see uuenduste asi . Kui prem ammo ka ära kaob - oleks mäng juba palju tasavägisem ehk .
Petjaid aga ilmselt jääb alati .
Premium moon ei kao ära, see kallim moon jääb igavesti alles. Kullaga ei saa teda enam osta ja arvatavasti logides ei näita premium moona enam kollaselt vaid silt samuti valge.
Wotis on päris huvitavat infot, teagi kas kõik läheb plaanide kohaselt.
With Patch 1.0, all premium shells get their gold cost removed and will be only purchasable with credits. After a few patches, shell prices will be changed and a shell rebalance is planned. WG might completely remove premium ammunition in the future.
Siit ma loen küll välja, et 1.0 patchiga lihtsalt kaob kulla eest ostmine ära ning kunagi tulevikus võib üldse prem moon ära kaduda.
anyway, seda nimekirja vaadatest, tundub et asi liigub heas suunas.
Wotis on päris huvitavat infot, teagi kas kõik läheb plaanide kohaselt.
With Patch 1.0, all premium shells get their gold cost removed and will be only purchasable with credits. After a few patches, shell prices will be changed and a shell rebalance is planned. WG might completely remove premium ammunition in the future.
Siit ma loen küll välja, et 1.0 patchiga lihtsalt kaob kulla eest ostmine ära ning kunagi tulevikus võib üldse prem moon ära kaduda.
anyway, seda nimekirja vaadatest, tundub et asi liigub heas suunas.
No siis viimane aeg endale Type 5 Heavy garaaži grindida, premium moona kadumisel on see pmst surematu. _________________ Tšudes ne bõvajet.
Pigem muudetakse laskemoon reaalsemaks. Ehk et APCR ja HEAT jäävadki tavamoonaks (võibolla veidi kallimaks), ning AP on siis kõige odavam neist (ka kõige vanem ja lollim)
Mõtlen sama, et APCR ja HEAT ei kao kusagile. Mida võidakse muuta, on see, kui palju nad nt dämmi teevad või kas neil on suurem crit hittide tõenäousus. Sisuliselt siis tradeoff, kus vahetad kõrgema pen'i väiksema dämmi vastu. Usun, et nad vähemalt on huvitatud proovimisest, et kuidas see testserveris töötab ja mis rahvas arvab.
Muide, kes mäletab veel, siis tegelikult WG tegi kunagi 2015 samuti shell rebalance. Paljudel tankidel langetati pene väärtusi mingi 10-20mm. Efekt randomis oli see, et tolle hetkeni olid medikad suht ruulinud, siis peale seda heavyde soomus hakkas jälle pidama ja päris hästi. Samuti prooviti mu arust toona väga agressiivselt vähendada APCRi penet pikkade distantside pealt, aga mängijad ise olid sellele toona väga häälekalt vastu, sest HEATi sama muudatus ei puudutanud ja siis oleks lihtsalt pooled tankid olnud handicapped ja teised oleksid samamoodi 550m pealt 330mm penega lasknud.
Mõtlen sama, et APCR ja HEAT ei kao kusagile. Mida võidakse muuta, on see, kui palju nad nt dämmi teevad või kas neil on suurem crit hittide tõenäousus. Sisuliselt siis tradeoff, kus vahetad kõrgema pen'i väiksema dämmi vastu. Usun, et nad vähemalt on huvitatud proovimisest, et kuidas see testserveris töötab ja mis rahvas arvab.
Muide, kes mäletab veel, siis tegelikult WG tegi kunagi 2015 samuti shell rebalance. Paljudel tankidel langetati pene väärtusi mingi 10-20mm. Efekt randomis oli see, et tolle hetkeni olid medikad suht ruulinud, siis peale seda heavyde soomus hakkas jälle pidama ja päris hästi. Samuti prooviti mu arust toona väga agressiivselt vähendada APCRi penet pikkade distantside pealt, aga mängijad ise olid sellele toona väga häälekalt vastu, sest HEATi sama muudatus ei puudutanud ja siis oleks lihtsalt pooled tankid olnud handicapped ja teised oleksid samamoodi 550m pealt 330mm penega lasknud.
Igasugune premium moona halvendamine või suhteliselt kallimaks muutmine ilma soomuse muutmiseta on otsene buff tugevalt soomustatud tankidele.
Mäletan kah neid omaaegseid teste pene otsese ja vahemaast sõltuva vähendamisega - pmst tegi mängust World of Superheavies. Õnneks see siis live ei jõudnud. _________________ Tšudes ne bõvajet.
Ma olen olnd mõnda aega rootsis, öland saarel, ja eile yhes poes oli yhel tegelasel wot embleemiga pusa. Tundus selline punane mängija olema nii eekalt vaadates
Huvitav et WG pole tulnud selle peale, et luua mingi WoT Day vms, kus ühel päeval inimesed võiksid kanda nt nende poolt tasuta saadetud nänni a la T-särk või mingi sall, ja näha kergesti linna peal või töökohal, kui paljud nende ümber tegelikult tanki mängivad
Kas Wot toetab 21:9 monitore? Kuna uus läpakas on võimsam kui vana AIO, siis plaan sellele miski monitor juurde osta. Vaatasin FullHD omasid, aga hakkasid ka silma 21:9 UltraWide monitorid (2560 x 1080). Oskab keegi kommenteerida kas ja kuidas wot seda toetab. Lugesin ka wot foorumit aga seal oli enamasti aastatetagune kurtmine sel teemal.
Ma mängin 21:9 monitori peal. Kunagi ammu pidi ise Preferences.ini faili modima, viimasel ajal pole pidanud seda tegema peale uusi patche. Ju vist töötab
Anyway, alates WoT 1.0 peaks see igal juhul korras olema.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.