Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kenkauksi
HV veteran
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kristocfc
HV veteran

|
25.02.2018 19:40:51
|
|
|
mobiilidel hinna jõudluse suhe siin paigast ära ma pakun.......
panin huvi pärast oma ryzeni seda electrot kaevama. laseme natuke walletisse vaatame mis saab
|
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
25.02.2018 21:10:39
|
|
|
mobile miner? ehk siis ostad 100 pesaga harukarbi, 100 karpi mobiile, paned need kõik laadija otsa ja kaevandama? tundub päris naljakas..
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristocfc
HV veteran

|
25.02.2018 21:23:51
|
|
|
see on mobile "mining"
ehk kasutatakse vaid selleks, et kasutajaskonda suurendada
päris hea video
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
smoolae
HV kasutaja
|
25.02.2018 22:04:57
|
|
|
ETN-i kaevandamine mobiilis mingisugune simulatsioon pidi olema, kui õigesti olen aru saanud. Coinid mida seal "minida" saab on juba premine-itud devide poolt. Neid siis mingi x valemi/näitaja järgi jagatakse neile, kes oma nutit selle jaoks kasutavad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kristocfc
HV veteran

|
25.02.2018 23:12:05
|
|
|
just
|
|
tagasi üles |
|
 |
kalakohad
HV vaatleja
|
26.02.2018 12:41:25
|
|
|
Täielik võhik räägib nüüd oma vaatluste tulemust. Ma natuke olen jälginud neid bitcoini graafikuid valuutade suhtes siin viimasel kuul, siis on silma jäänud et tugevad muutused on toiminud eelkõige siis, kui aktiivsus on madalaks läinud. Kui sel hetkel on tugevalt keegi bitcoine ostnud, siis on tõus ka kiire, mis omakorda on tekitanud sumbuva ülespoole keriva tõusu/languse laine ja sellega seoses pea nädala kestnud aktiivsuse tõusu. Tugevat müüki ja sellega seoses langust on vähem olnud, sama koguse läbimüügi kohta on langus väiksem olnud kui tõus. Hetkel on parasjagu aktiivsus madal, mis võiks tähendada suht kiiret 5-10 % muutust ühele või teisele poole järgmiste päevade jooksul. Pigem panustan langusesse 7200 euro 9000 dollari alla kui tõusu 8400 euro ja 10k dollari peale. Sõna otses mõttes 1 suurem tehing võib panna tooni järgmiseks nädalaks paariks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
26.02.2018 13:15:23
|
|
|
eks see ole vähemalt bitcioni osas (ei tea kuidas teiste coinidega) jah vist juba ammu selge olnud, et suure % coini hoidjatest kas mõni üksik või siis mingi suuraktsionäride ühisettevõtmine aegajalt muudkui "elavdab" turgu sellega, et müüakse suur kogus maha, väikeste kalade kari ujub järgi...siis ostetakse natuke veel suurem kogus tagasi ja väikeste kalade kari ujub jälle teistpidi järgi. loll lugu on see, et kõikide muude coinide väärtus käib selle tsirkusega kaasa täpselt nagu sukk ja saabas. mul isiklikult on sellest bitcoinist sügavalt savi. ei soovi seda osta, kaevandada, omada ega tradeda, küll aga on tänasel päeval minu jaoks suurim pettumus üleüldises mõttes krüptoteemas just see, et tegelikult ikkagi KOGU turg käib täpselt ühte takti bitcoini järgi. mitte ühtegi kõrvalekallet seal tegelikult ei ole kui hinnagraafikuid vaadata, ainuke erinevus on kõikumise %. Suuremad ja stabiilsemad kõiguvad ühes bitcoiniga väiksemas osas oma koguväärtusest ja väiksemad kõiguvad juba vaat et kordades...kuigi näiteks niivõrd suur ja omaette asi nagu eth ei peaks ju idee poolest omama üldse mitte niivõrd üksühele seost oma hinna poolest. reaalsus on aga see, et seos on 1:1
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
26.02.2018 14:45:06
|
|
|
Wiltz, mis näitabki hästi ära seda, et inimesi ei huvita (vähemalt hetkel) niivõrd nende *coinide taga olev tehnoloogia ja tolle tulevik kui lihtsalt võimalus kiirelt raha teenida.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
26.02.2018 14:52:18
|
|
|
Üldise arutelu teema pigem.
|
 |
Chaza!
Kreisi kasutaja

|
26.02.2018 15:27:07
|
|
|
Vechain ja BMW :O
https://bitcointalk.org/index.php?topic=3022885.0
_________________ Linux - Future
"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin
1984 was not supposed to be instruction manual |
|
tagasi üles |
|
 |
-antero-
HV kasutaja

|
26.02.2018 15:31:06
|
|
|
Kristocfc kirjutas: |
panin huvi pärast oma ryzeni seda electrot kaevama. laseme natuke walletisse vaatame mis saab |
Millega seda kaevad, nende enda softiga?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
26.02.2018 15:31:37
|
|
|
kindlasti paljusid jah...aga ma ei üldistaks. miks arvad, et nii mõndagi inimest ei huvita äkki näiteks hoopis võimalus vaikselt ja stabiilselt raha teenida? ka nende kaasa ujuvate kalade seas võib olla väga palju selliseid väikeinvestoreid, kes meeleldi hoiaks vaikselt oma investmenti sees ja panustaks pikaajalisele rahulikule tõusule, koos vahepealsete väikeste kukkumistega. aga kui ikka miski asi kukub ja koatab poole oma väärtusest siis arusaadavalt muutub selline väikeinvestor samuti rahutuks.
ja fakt on see, et tegelikkuses huvitab tõesti VÄGA väheseid kuskil, millegi taga olev tehnoloogia. mis on iseenesest igati õige sest ega ükski tehnoloogia iseeneses ei ole veel väärtus ega aita kedagi ega midagi millegi saavutamisel. mida selle tehnoloogiaga reaalselt, mõõdetavalt saavutatakse, see on see, mis peaks huvitama ja see on see, millisel juhul investeeringul on juba mingit päris väärtust ka. praegusel hetkel ongi põhiline investeeringute "sisu" see lootus, et tehnoloogiad leiavad reaalse kasutuse ja neil hakkab olema mingi otstarve. aga jah, võibolla see on tõesti rohkem üldine teema. samas puudutab nagu spekuleerimist ka, täpsemalt selle külje pealt, et vähemalt suurematest krüptodest rääkides tänase seisuga tundub igasuguse spekuleerimine mulle täieliku täringu viskamisena. igasugused eksperdid võivad arvata mida tahes, "foorumieksperdid" võivad samuti uskuda mis iganes suunas ja mahus liikumist aga tegelikult turul toimuv on täiesti anyones guess. mitte nüüd ilma igasuguse loogikata, kuid siiski ülirandom sest ei ostu ega müügilained ei baseeru tegelikult mitte millelgi sisulisel
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
|
tagasi üles |
|
 |
Kristocfc
HV veteran

|
26.02.2018 16:00:25
|
|
|
-antero- kirjutas: |
Kristocfc kirjutas: |
panin huvi pärast oma ryzeni seda electrot kaevama. laseme natuke walletisse vaatame mis saab |
Millega seda kaevad, nende enda softiga? |
Prose kaevamist tegin nende enda softiga, gpu oma CCmineriga
ei tasu ära- 18 tundi vaeva tasuks 61 etn, kasumlikum nicehashi lasta ja btc eest osta. kaevasin kuna cryptopias oli etn mainteinance all. kohe kui lahti tehti tõstsin rigi ümber nicehashi ja ostsin btc eest etn.
viimati muutis Kristocfc 26.02.2018 16:14:05, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
|
tagasi üles |
|
 |
Kristocfc
HV veteran

|
26.02.2018 16:17:05
|
|
|
kavatsen paper walletisse osta veidike seda asja kokku ja unustada
|
|
tagasi üles |
|
 |
kalakohad
HV vaatleja
|
26.02.2018 16:33:04
|
|
|
Ei läinudki kaua aega, see üks suurem tehing käiski kuskil ära, seekord siis jällegi osteti bitcoini. Arvatavasti nädala lõpuni peaks pigem pisike tõusutrend paika jääma.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
27.02.2018 16:09:36
|
|
|
Naljakas, kuidas igasugu koostööde ja asjade kuulutamine tekitab vaid hetkelise tõusu, miljärel toimub "sell the news" ja hind kukub tagasi. Samas näitab selgelt seda, kuidas on vaja reaalseid asju, et hinnaga midagi juhtuks, igasugu uudised ei toida enam.
|
 |
smoolae
HV kasutaja
|
27.02.2018 23:39:29
|
|
|
rmc kirjutas: |
Naljakas, kuidas igasugu koostööde ja asjade kuulutamine tekitab vaid hetkelise tõusu, miljärel toimub "sell the news" ja hind kukub tagasi. Samas näitab selgelt seda, kuidas on vaja reaalseid asju, et hinnaga midagi juhtuks, igasugu uudised ei toida enam. |
VEN üldse reageerib huvitavalt negatiivselt kõigele positiivsele
|
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
28.02.2018 03:24:04
|
|
|
Ma mõtlesin üleüldiselt, VEN on üks päris koomiline asi oma megahypega. Agajah, ka VEN. Kiire spike, kiire sell, kiire drop
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
28.02.2018 11:23:47
|
|
|
minumeelest need igasugused erinevad uudised ei ole viimasel ajal tekitatunud hinna muutumise mõttes üldse mitte mingit ekstra liikumist enam. liikumine üleüldiselt on suhteliselt väike ja buy/sell käib ikka pigem ka suhteliselt juhuslikult ma ütleks. võibolla küll annaks ka mingisugust korrelatsiooni leida kui väga täpselt minna näpuga järge ajama aga no loogiliselt võttes siis peamiselt viimaste positiivsete uudiste valguses peaks hinna suund olema ikkagi ülespoole, kui reaalselt see on üles-alla ja mingit selget suunda praegu nagu ei oma.
ma nüüd muidugi mõtlen jällegi suuri coine selle all, igasuguste väikeste kalade hindasid jälgida ei jõua. ainukesena olen vaadanud zcl, mille hind aga on küll ainult kukkunud...isegi peale seda kui btc ja etheri hind stabiliseerus ja isegi tõusis vaikselt tagasi sellisele veebruari teise poole tüüpilisele kõrgusele. vahepeal vaatasin juba, et seda on päris efektiivne kaevata nvidia ja vanemate ati kaartidega
|
tagasi üles |
|
 |
raitl
HV veteran

|
28.02.2018 11:32:01
|
|
|
Wiltz, turg hakkab vähem tundlikuks muutuma. Hüsteeria vaibub. Mis on väga tervitatav.
|
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
28.02.2018 13:11:52
|
|
|
Täna on zcl fork nii et õhtul ilmselt kukub nagu kivi.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristocfc
HV veteran

|
28.02.2018 15:19:10
|
|
|
altcoinide maailmas on jube vaikseks jäänud......
|
|
tagasi üles |
|
 |
|