Ma ei saa päriselt ka aru neist, kes TPP pelavad ja üle ühe pela aint uluvad kooderite pärast, seda cancerit ikka jagub seal
Lisasin 3 nime video kirjeldusse, kõik koodivad koos
No kellel vanast ajast olid gamescomi kastid need jah pappi aaid. Ise lükkasin maha kui mingi 7.5€ per kast oli hind
Uute kastide hinnad samas suht maas, vanad isegi maksavad rohkem
Samas minujaos h1z1 pole tulutoomise poolelt veel miski auutnud ületada _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Hea et punktid jumala otsas on praeguseks,oleks võinud kauem nende kastidega venitada
Eelmised välja tulid, oli kontol mingi 130k punkti et neid osta _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Kus sa selle 130k ära raiskasid? Mul oli vaevu üle 100k ja praeguseks 20k alles, iga ringiga max kastid välja võtnud ja rahaks teinud.
Mängitud ka muidugi jooksvalt.
ostsin kaste aga järjest. Vahepeal mõned nädalad pausi ka olnud muidugi ja sealt see miinus tuleb _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Uue patchiga tuli mõnus stutter sisse, ~20fpsi ka kadunud. No kui test serveris on asi katki siis miks samad probleemid live serverisse edasi lükatakse? A noh pappi voolab jälle uute kastide arvelt....
rip siis aga noh hea teada vähemalt, et midagi kasu nendest kastidest mis vedelevad niisama. Ma mõtlesin et ei saagi midagi teha nendega unless key ei osta.
Kas päts oli juba ära? Sest ausalt, ei mingit stutterit või Ma ei tea mis asja, FPS kh pole kuhugi droppinud
Kastide eest vähemalt kiirelt 5€ tuli. Eks vaikselt koguneb seda pappi stiimi kontole, peab mõtlema, kuidas selle saaks realiseerida pangakontole. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Kas päts oli juba ära? Sest ausalt, ei mingit stutterit või Ma ei tea mis asja, FPS kh pole kuhugi droppinud
Kastide eest vähemalt kiirelt 5€ tuli. Eks vaikselt koguneb seda pappi stiimi kontole, peab mõtlema, kuidas selle saaks realiseerida pangakontole.
Mina müüsin 3 twitch kasti opskins.com is maha kui tükki väärtus oli kuskil 130€ juures, sealt läks mingi protsent opskinsile ka. Kantisin sealt raha paypali (~12h iga oli paypalis raha) ja sealt kantisin pangakontole, teenustasu ei olnud.
Kastide eest vähemalt kiirelt 5€ tuli. Eks vaikselt koguneb seda pappi stiimi kontole, peab mõtlema, kuidas selle saaks realiseerida pangakontole.
Mina müüsin 3 twitch kasti opskins.com is maha kui tükki väärtus oli kuskil 130€ juures, sealt läks mingi protsent opskinsile ka. Kantisin sealt raha paypali (~12h iga oli paypalis raha) ja sealt kantisin pangakontole, teenustasu ei olnud.
see on jõle nõme, et steamist ei saa raha otse kontole kantida, muidu viitsiks isegi nende kastikestega möllata võibolla .. mingi paypali jm juraga ei viitsi küll jebida
no just, aga praegu seisab raha stiimi kontol. jah võin mingi skinni osta ja siis opskinnis teistpidi maha lükata kuid annab sortida neid hinnavahesi, et võimalikult vähe kaotaks. Paari cs-i skinni vaatasin siis opskinnis hea 10€ odavam kui stiimis.
Mingit lehte tea ple leiutatud, kus toodud välja skinnid, mis maksavad opskinnis rohkem kui stiimis? _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Mingit lehte tea ple leiutatud, kus toodud välja skinnid, mis maksavad opskinnis rohkem kui stiimis?
Steami Marketis maksavad asjad alati rohkem kui mujal turul
Mitte alati
h1Z1 kastidest sain sedasi lahti et stiimi marketis oli hind mingi 5 senti, opskinnis samal ajal 30 senti... Arvestades, et mul oli neid mingi krdi 50tk siis sai päris hea kopika. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
see on jõle nõme, et steamist ei saa raha otse kontole kantida, muidu viitsiks isegi nende kastikestega möllata võibolla .. mingi paypali jm juraga ei viitsi küll jebida
See, et ei viitsi on jah igaühe oma probleem, tööl ka ei viitsi tglt käia, aga raha tahaks. Kogu see jura võttis mul aega tõsised 5 minutit.
trip, killswitch asja nimi. Kasutusel as hack erinevates mängudes läbi ajaloo, nothing new.
H1-s sai kunagi sedasi ~10 sekki lasta offlines _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
ma olen viimasel ajal mitu korda selliselt imelikult surma saanud, et hakkad ADS sihtima ja jubedalt hakkab tõkkama. võtad ADS/sihiku maha, FPS ok, aga nii kui ADS, siis justkui pool sekki jääb seisma, mõnikord vaat et rohkemgi. Ja mitte iga tondi peal, vaid üksikud niimoodi, pool mappi kõnnin läbi, mõned killid ka, ja siis järsku. mitte midagi teha ei saa. üks kord oli eriti kahtlane, mõlemad olime ca 70-100m vahega kumbki oma puu taga. 4x sihik peal. nii kui mina ADS ja piilun puu tagant, nii tõkkab, puu taga (isegi sihik peal) kõik ok, nii kui piilun, nii jube lag. ilma sihikuta kõik normaalne, piilu palju tahad
ma olen viimasel ajal mitu korda selliselt imelikult surma saanud, et hakkad ADS sihtima ja jubedalt hakkab tõkkama. võtad ADS/sihiku maha, FPS ok, aga nii kui ADS, siis justkui pool sekki jääb seisma, mõnikord vaat et rohkemgi. Ja mitte iga tondi peal, vaid üksikud niimoodi, pool mappi kõnnin läbi, mõned killid ka, ja siis järsku. mitte midagi teha ei saa. üks kord oli eriti kahtlane, mõlemad olime ca 70-100m vahega kumbki oma puu taga. 4x sihik peal. nii kui mina ADS ja piilun puu tagant, nii tõkkab, puu taga (isegi sihik peal) kõik ok, nii kui piilun, nii jube lag. ilma sihikuta kõik normaalne, piilu palju tahad
replay/killcam on disabletud.
Selline probleem pidi Nvidia Freestylega olema.
Proovin seda jama uuesti alles siis, kui nad betast välja tulevad vms.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.