Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kalakohad
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
12.02.2018 00:30:06
|
|
|
Võid julgelt ka Coinbase üldse vahelt ära jätta ja FIATiga lihtsalt GDAXi kaudu arveldada. Mul lihtsalt omal pole GDAX pangakontoga seotud ja vanast harjumusest läheb fiat coinbase kaudu (coinbase ja gdax sama ettevõte).
|
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
12.02.2018 00:54:03
|
|
|
OPollo kirjutas: |
Viilutaja kirjutas: |
Nagu juba mainitud siis selleks on vastavad kaardid ja ATM'. Mida pole mudugi igalpool.
Samas ma pakun, et kui teha mingi pangakonto kuhugi Sveitsi või muude privaatsust pakkubate maade pangakontodel neid summasid liigutada ja näiteks siis nende pankade krediitkaardiga suvalises kohas raha välja võtta... kõik on võimalik
Tuleb ainult nutikas olla. Kui summad jäävad alla 5900 euro või alla 10000 dollari siis ei tõuse ka lipukest vastavate pankade rahapesu osakondades. |
Ma ootan huviga seda innovatiivseet aega. Igal ATMil on kaamera koos näotuvastusega sisse inteegreeritud. Anonüümsus siis kelle v mille ees ?
Ma usun, et selliste ATMide juurde tekib ka võimudel huvi oma piilurid üles seada ? Mitte, et nad ATMist päringu peale nii et naa failid kätte ei saa.
Aga nohh, burkaga saab ka nutikalt ATMist raha välja kasseerida  |
Emm. ATM kaamera siis on kõike nägev ja tuvastav, et lihtsalt ühest kapuutsist ja sallist poole näo ees ei piisa?
Miks üldse fiatina välja võtta? Kui on mingi keskmine summa ostad teleka, lased juba eestisse tuua. Siin müüd maha.
Ning mõned päevad tagasi nägin ühte automüügikohta, mis aksepteeris ETHi ja BTC'd- kui on suuremad summad...
Rumal on see, kes lahendust ei leia
posthuman kirjutas: |
OPollo, oskad sa seletada, mille üle sa täpsemalt muret tunnet? Ise sa väidetavalt ei ole teemas sees, aga oled siis nii suure südamega, et käid foorumites kaasmaalasi aitamas-nõustamas? Mille eest täpsemalt?
Lihtsalt ma ei saa su mõttest aru  |
Ta käib siin pensionäre hoiatamas... Krüptoraha on paha paha
|
|
tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja
|
12.02.2018 01:07:26
|
|
|
Emm. ATM kaamera siis on kõike nägev ja tuvastav, et lihtsalt ühest kapuutsist ja sallist poole näo ees ei piisa?
Miks üldse fiatina välja võtta? Kui on mingi keskmine summa ostad teleka, lased juba eestisse tuua. Siin müüd maha.
Ning mõned päevad tagasi nägin ühte automüügikohta, mis aksepteeris ETHi ja BTC'd- kui on suuremad summad...
Rumal on see, kes lahendust ei leia
|
Nüüd ma siis saan sellest innovatiivsest tulevikust aru
Aitähh vastamast
|
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
12.02.2018 01:13:41
|
|
|
Lõpuks ometi
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
12.02.2018 01:39:55
|
|
|
ohoo, kas tõesti lõpuks tärkas valgus tunneli lõpus. oli vaja vaid võlulauset mõnele "Rumal on see, kes lahendust ei leia"
OPollo, nüüd vist tulevad kerged krüpto ostud kiirelt käsile lähipäevil jah? NB: soodukas veel kestab!
|
|
tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja
|
12.02.2018 01:42:41
|
|
|
posthuman kirjutas: |
ohoo, kas tõesti lõpuks tärkas valgus tunneli lõpus. oli vaja vaid võlulauset mõnele "Rumal on see, kes lahendust ei leia"
OPollo, nüüd vist tulevad kerged krüpto ostud kiirelt käsile lähipäevil jah? NB: soodukas veel kestab!  |
Ei ausalt öeldes ei näe ma veel end selliselt salli või burkaga coiniautomaadi juures tegutsemas ja maksuameti eest end peitmas, aga kui see on innovatiivne tulevik, siis pole parata
|
|
tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
12.02.2018 02:34:22
|
|
|
OPollo, kelle eest sa end peidad? siin foorumis küll pole burkaga mehi ega kapuutside ja sallidega vennikesi kes oma krüptot vahetavad. Oled maksuametist äkki ise??
|
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
12.02.2018 02:53:57
|
|
|
Kas keegi võiks sellele megatrollile uue AM'i panna, ta ei panusta siia teemasse millegi asjalikuga, kahjuks.
|
 |
Catfish
HV kasutaja

|
12.02.2018 08:58:41
|
|
|
Troll jälle ametis!!!
Üritab jätta muljet, et hirmsad maksupetturid need spekulandid ja kaevurid
Ei tohiks küll trolli toita aga küsin vastu,
et kui naabrile küttepuid teed ja selle eest paar kotti kartuleid vastu saad, siis deklareerite mõlemad MTA-s selle ilusti? Essugi, eksole, ei deklareeri keegi midagi!
Sama asi ka siin, kui mõne kaardiga kaevad või mõnesaja euroga hangeldad, siis ei koti see kedagi.
Kui asi suuremaks läheb, siis on 2 varianti, nagu alati: enamus deklareerib aga mingi väike osa varastab riiki, nagu igal teiselgi elualal...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kristocfc
HV veteran

|
12.02.2018 09:50:28
|
|
|
|
See küll hea äriidee, nendele kavalatele automüüjatele, kelle müüdud auto 100km peale aiast väljasõitu saba panevad. Krüptoga ei saa ka tarbijakaitsesse pöörduda, et näe ostsin
korralik businessplan
|
|
tagasi üles |
|
 |
koiott
HV veteran
|
12.02.2018 11:10:12
|
|
|
Täna/homme paar suuremat pumpi ja BTC võiks uuel tõusulainel olla.. eks näis, kas saab mõnest olulisest punktist läbi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
12.02.2018 11:57:32
|
|
|
JPMorgan Publishes The "Bitcoin Bible"
Hiljuti siin arutatud "kaevandamise" selgituseks sobib ehk see "X tahab Y'le bitcoini saata" illustratsioon sealt:
|
 |
anubis
HV Guru

|
12.02.2018 12:57:29
|
|
|
Ma olen 90% kindel, et Bitfinex teeb Mt.Gox'i kui BTC hind kukub alla $5k.
Kuid veidi enne seda kui hind sinnasuunas tüürib ilmuks turule paarisaja milli jagu USDTd, loomulikult. Sest kui sa saad iseenda pankrotti ära hoida sellega, et trükid mänguraha juurde, ostad sellega BTCd kokku ja ajad taksojuhid ostma ning hinda üles lükkama, siis seda loomulikult tehakse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
lry
HV vaatleja
|
13.02.2018 11:46:47
|
|
|
Klassikute aeg
ETC sõuab mõnusalt ülespoole (airdrop märtsi alguses)
ZCL võttis ka jälle hoo üles (fork veebruari lõpus)
PS Ja üks asi veel lugupeetvad!
Kui tuleb keegi siia jälle trollima, siis palun ärge vastake. Te ise kütate sisutühja vestluse üles ja toidate trolli haiget huvi arutelu reostada! Üksinda ei saa vaielda!
|
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
13.02.2018 12:11:57
|
|
|
Dark Web Goliaths Are Turning Litecoin into the Next Bitcoin
tsitaat: |
Litecoin emerges as the next dominant currency in the dark web as Bitcoin becomes economically infeasible
While the focus in the past few months has remained on Ethereum and Monero, it appears Litecoin has been making waves where it counts. The dark web is where these coins are widely accepted unlike the real world where they are still taken more as a commodity than a currency. Researchers at Recorded Future revealed [PDF] that Bitcoin is experiencing a pushback from criminals underground who are seeking more stable forms of payment. |
Terve see artikkel on kullaauk. Näiteks selline graafik:
Annab hästi aimu, kuhu spekuleerima peaks, kui vereraha maik muret ei tee.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
13.02.2018 13:44:18
|
|
|
Kõik need on oma tõusud juba ära teinud ju. :]
|
 |
yerba
HV Guru

|
13.02.2018 15:56:19
|
|
|
Kui kunagi sularaha kasutanud oled, siis tea, et oled tarbinud tõelist vereraha. Selle nimel on tapetud rohkem kui millegi muu nimel siin ilmas. Loodetavasti Sa pole kunagi sularaha kasutanud ja oled sellest vereraha patust puhas.
erick kirjutas: |
Dark Web Goliaths Are Turning Litecoin into the Next Bitcoin
tsitaat: |
Litecoin emerges as the next dominant currency in the dark web as Bitcoin becomes economically infeasible
While the focus in the past few months has remained on Ethereum and Monero, it appears Litecoin has been making waves where it counts. The dark web is where these coins are widely accepted unlike the real world where they are still taken more as a commodity than a currency. Researchers at Recorded Future revealed [PDF] that Bitcoin is experiencing a pushback from criminals underground who are seeking more stable forms of payment. |
Terve see artikkel on kullaauk. Näiteks selline graafik:
Annab hästi aimu, kuhu spekuleerima peaks, kui vereraha maik muret ei tee. |
|
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
14.02.2018 11:52:01
|
|
|
yerba, siin on põhimõtteline erinevus - üldlevinud fiat valuutad ei püsi püsti suures osas kriminaalse maailma toel ja nõudluse tõttu. Mu arust see graafik vastab hästi ära küsimuse, et kui vaid 1% kõigist krüptorahaentusiastidest seda reaalselt valuutana kasutanud on, siis kellel seda tegelikult vaja on ja kes sellega siis tegelikult tehinguid teeb, mis annavad sellel väärtuse?
|
|
tagasi üles |
|
 |
raitl
HV veteran

|
14.02.2018 11:57:24
|
|
|
yerba, siin on põhimõtteline erinevus - üldlevinud fiat valuutad ei püsi püsti suures osas kriminaalse maailma toel ja nõudluse tõttu. Mu arust see graafik vastab hästi ära küsimuse, et kui vaid 1% kõigist krüptorahaentusiastidest seda reaalselt valuutana kasutanud on, siis kellel seda tegelikult vaja on ja kes sellega siis tegelikult tehinguid teeb, mis annavad sellel väärtuse? |
Oot, mis? Kas mul jäi midagi tähele panemata? Ma vist vajan selgitust, mida see graafik konkreetselt näitab? Mulle jäi mulje, et tegu on graafikuga mis kuvab Dark Webide eelistustusi krüptomüntide kasutamisel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
14.02.2018 13:46:56
|
|
|
Kaua veel ootama peab, et seda 1000 eurist BTC hinda näeb?
|
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
14.02.2018 14:28:00
|
|
|
Dollar ikka, mitte EUR.
2018 jooksul, enne suve, ma pakkusin.
|
|
tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
14.02.2018 15:47:31
|
|
|
Hetkel paistab suund olevat ikka 10 000 poole mitte 1 000.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
14.02.2018 16:31:55
|
|
|
raitl kirjutas: |
yerba, siin on põhimõtteline erinevus - üldlevinud fiat valuutad ei püsi püsti suures osas kriminaalse maailma toel ja nõudluse tõttu. Mu arust see graafik vastab hästi ära küsimuse, et kui vaid 1% kõigist krüptorahaentusiastidest seda reaalselt valuutana kasutanud on, siis kellel seda tegelikult vaja on ja kes sellega siis tegelikult tehinguid teeb, mis annavad sellel väärtuse? |
Oot, mis? Kas mul jäi midagi tähele panemata? Ma vist vajan selgitust, mida see graafik konkreetselt näitab? Mulle jäi mulje, et tegu on graafikuga mis kuvab Dark Webide eelistustusi krüptomüntide kasutamisel. |
Mu point oli, et tavakasutaja ei tee krüptovaluutaga reaalses maailmas tehinguid (ei osta selle eest kaupu või teenuseid), 1% number tuli Rahafoorumis läbi viidud küsitlusest kus oli ~170 vastajat. Küll aga kasutavad krüptovaluutat usinalt Dark Web'is ringi toimetavad pätid, kelle aktiivsus käibevahendi valikul kindlasti omab suurt mõju ka suvalise krüptovaluuta hinna kujunemisel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|