Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 295, 296, 297  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kalakohad
HV vaatleja

sõnum 11.02.2018 23:49:29 vasta tsitaadiga

Mis maksudesse puutub, siis kui konkreetset näidet maksuametist ei ole, siis vast peab kõigeks valmis olema. Seni on tegemist spekuleerimisega.

Kas keegi aitaks siin tühimikke täita ja/või midagi juurde lisada? Piiranguid ei ole?
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
posthuman
HV Guru
posthuman

sõnum 12.02.2018 00:30:06 vasta tsitaadiga

Võid julgelt ka Coinbase üldse vahelt ära jätta ja FIATiga lihtsalt GDAXi kaudu arveldada. Mul lihtsalt omal pole GDAX pangakontoga seotud ja vanast harjumusest läheb fiat coinbase kaudu (coinbase ja gdax sama ettevõte).
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.02.2018 00:54:03 vasta tsitaadiga

OPollo kirjutas:
Viilutaja kirjutas:

Nagu juba mainitud siis selleks on vastavad kaardid ja ATM'. Mida pole mudugi igalpool.
Samas ma pakun, et kui teha mingi pangakonto kuhugi Sveitsi või muude privaatsust pakkubate maade pangakontodel neid summasid liigutada ja näiteks siis nende pankade krediitkaardiga suvalises kohas raha välja võtta... kõik on võimalik icon_rolleyes.gif
Tuleb ainult nutikas olla. Kui summad jäävad alla 5900 euro või alla 10000 dollari siis ei tõuse ka lipukest vastavate pankade rahapesu osakondades.

Ma ootan huviga seda innovatiivseet aega. Igal ATMil on kaamera koos näotuvastusega sisse inteegreeritud. Anonüümsus siis kelle v mille ees ?
Ma usun, et selliste ATMide juurde tekib ka võimudel huvi oma piilurid üles seada ? Mitte, et nad ATMist päringu peale nii et naa failid kätte ei saa.

Aga nohh, burkaga saab ka nutikalt ATMist raha välja kasseerida icon_biggrin.gif

Emm. ATM kaamera siis on kõike nägev ja tuvastav, et lihtsalt ühest kapuutsist ja sallist poole näo ees ei piisa?
Miks üldse fiatina välja võtta? Kui on mingi keskmine summa ostad teleka, lased juba eestisse tuua. Siin müüd maha.
Ning mõned päevad tagasi nägin ühte automüügikohta, mis aksepteeris ETHi ja BTC'd- kui on suuremad summad...
Rumal on see, kes lahendust ei leia icon_rolleyes.gif

posthuman kirjutas:
OPollo, oskad sa seletada, mille üle sa täpsemalt muret tunnet? Ise sa väidetavalt ei ole teemas sees, aga oled siis nii suure südamega, et käid foorumites kaasmaalasi aitamas-nõustamas? Mille eest täpsemalt?
Lihtsalt ma ei saa su mõttest aru icon_rolleyes.gif

Ta käib siin pensionäre hoiatamas... Krüptoraha on paha paha thumbs_down.gif
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 12.02.2018 01:07:26 vasta tsitaadiga

Viilutaja kirjutas:

Emm. ATM kaamera siis on kõike nägev ja tuvastav, et lihtsalt ühest kapuutsist ja sallist poole näo ees ei piisa?
Miks üldse fiatina välja võtta? Kui on mingi keskmine summa ostad teleka, lased juba eestisse tuua. Siin müüd maha.
Ning mõned päevad tagasi nägin ühte automüügikohta, mis aksepteeris ETHi ja BTC'd- kui on suuremad summad...
Rumal on see, kes lahendust ei leia icon_rolleyes.gif

Nüüd ma siis saan sellest innovatiivsest tulevikust aru icon_biggrin.gif

Aitähh vastamast
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 12.02.2018 01:13:41 vasta tsitaadiga

Lõpuks ometi thumbs_up.gif
posthuman
HV Guru
posthuman

sõnum 12.02.2018 01:39:55 vasta tsitaadiga

ohoo, kas tõesti lõpuks tärkas valgus tunneli lõpus. oli vaja vaid võlulauset mõnele "Rumal on see, kes lahendust ei leia" icon_biggrin.gif

OPollo, nüüd vist tulevad kerged krüpto ostud kiirelt käsile lähipäevil jah? NB: soodukas veel kestab! icon_lol.gif
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 12.02.2018 01:42:41 vasta tsitaadiga

posthuman kirjutas:
ohoo, kas tõesti lõpuks tärkas valgus tunneli lõpus. oli vaja vaid võlulauset mõnele "Rumal on see, kes lahendust ei leia" icon_biggrin.gif

OPollo, nüüd vist tulevad kerged krüpto ostud kiirelt käsile lähipäevil jah? NB: soodukas veel kestab! icon_lol.gif

Ei ausalt öeldes ei näe ma veel end selliselt salli või burkaga coiniautomaadi juures tegutsemas ja maksuameti eest end peitmas, aga kui see on innovatiivne tulevik, siis pole parata icon_biggrin.gif
tagasi üles
posthuman
HV Guru
posthuman

sõnum 12.02.2018 02:34:22 vasta tsitaadiga

OPollo, kelle eest sa end peidad? icon_biggrin.gif siin foorumis küll pole burkaga mehi ega kapuutside ja sallidega vennikesi kes oma krüptot vahetavad. Oled maksuametist äkki ise??
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 12.02.2018 02:53:57 vasta tsitaadiga

Kas keegi võiks sellele megatrollile uue AM'i panna, ta ei panusta siia teemasse millegi asjalikuga, kahjuks.
HV kasutaja
Catfish

sõnum 12.02.2018 08:58:41 vasta tsitaadiga

Troll jälle ametis!!!
Üritab jätta muljet, et hirmsad maksupetturid need spekulandid ja kaevurid icon_evil.gif
Ei tohiks küll trolli toita aga küsin vastu,
et kui naabrile küttepuid teed ja selle eest paar kotti kartuleid vastu saad, siis deklareerite mõlemad MTA-s selle ilusti? Essugi, eksole, ei deklareeri keegi midagi!
Sama asi ka siin, kui mõne kaardiga kaevad või mõnesaja euroga hangeldad, siis ei koti see kedagi.
Kui asi suuremaks läheb, siis on 2 varianti, nagu alati: enamus deklareerib aga mingi väike osa varastab riiki, nagu igal teiselgi elualal...
tagasi üles
Kristocfc
HV veteran
Kristocfc

sõnum 12.02.2018 09:50:28 vasta tsitaadiga

Viilutaja kirjutas:

See küll hea äriidee, nendele kavalatele automüüjatele, kelle müüdud auto 100km peale aiast väljasõitu saba panevad. Krüptoga ei saa ka tarbijakaitsesse pöörduda, et näe ostsin thumbs_up.gif
korralik businessplan
tagasi üles
koiott
HV veteran

sõnum 12.02.2018 11:10:12 vasta tsitaadiga

Täna/homme paar suuremat pumpi ja BTC võiks uuel tõusulainel olla.. eks näis, kas saab mõnest olulisest punktist läbi.
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 12.02.2018 11:57:32 vasta tsitaadiga

JPMorgan Publishes The "Bitcoin Bible"
Hiljuti siin arutatud "kaevandamise" selgituseks sobib ehk see "X tahab Y'le bitcoini saata" illustratsioon sealt:

HV Guru
anubis

sõnum 12.02.2018 12:57:29 vasta tsitaadiga

Ma olen 90% kindel, et Bitfinex teeb Mt.Gox'i kui BTC hind kukub alla $5k.

Kuid veidi enne seda kui hind sinnasuunas tüürib ilmuks turule paarisaja milli jagu USDTd, loomulikult. Sest kui sa saad iseenda pankrotti ära hoida sellega, et trükid mänguraha juurde, ostad sellega BTCd kokku ja ajad taksojuhid ostma ning hinda üles lükkama, siis seda loomulikult tehakse.
tagasi üles
lry
HV vaatleja

sõnum 13.02.2018 11:46:47 vasta tsitaadiga

Klassikute aeg
ETC sõuab mõnusalt ülespoole (airdrop märtsi alguses)
ZCL võttis ka jälle hoo üles (fork veebruari lõpus)

PS Ja üks asi veel lugupeetvad!
Kui tuleb keegi siia jälle trollima, siis palun ärge vastake. Te ise kütate sisutühja vestluse üles ja toidate trolli haiget huvi arutelu reostada! Üksinda ei saa vaielda!
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 13.02.2018 12:11:57 vasta tsitaadiga

Dark Web Goliaths Are Turning Litecoin into the Next Bitcoin

tsitaat:
Litecoin emerges as the next dominant currency in the dark web as Bitcoin becomes economically infeasible

While the focus in the past few months has remained on Ethereum and Monero, it appears Litecoin has been making waves where it counts. The dark web is where these coins are widely accepted unlike the real world where they are still taken more as a commodity than a currency. Researchers at Recorded Future revealed [PDF] that Bitcoin is experiencing a pushback from criminals underground who are seeking more stable forms of payment.

Terve see artikkel on kullaauk. Näiteks selline graafik:

Annab hästi aimu, kuhu spekuleerima peaks, kui vereraha maik muret ei tee.
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 13.02.2018 13:44:18 vasta tsitaadiga

Kõik need on oma tõusud juba ära teinud ju. :]
HV Guru
yerba

sõnum 13.02.2018 15:56:19 vasta tsitaadiga

Kui kunagi sularaha kasutanud oled, siis tea, et oled tarbinud tõelist vereraha. Selle nimel on tapetud rohkem kui millegi muu nimel siin ilmas. Loodetavasti Sa pole kunagi sularaha kasutanud ja oled sellest vereraha patust puhas.

erick kirjutas:
Dark Web Goliaths Are Turning Litecoin into the Next Bitcoin

tsitaat:
Litecoin emerges as the next dominant currency in the dark web as Bitcoin becomes economically infeasible

While the focus in the past few months has remained on Ethereum and Monero, it appears Litecoin has been making waves where it counts. The dark web is where these coins are widely accepted unlike the real world where they are still taken more as a commodity than a currency. Researchers at Recorded Future revealed [PDF] that Bitcoin is experiencing a pushback from criminals underground who are seeking more stable forms of payment.

Terve see artikkel on kullaauk. Näiteks selline graafik:

Annab hästi aimu, kuhu spekuleerima peaks, kui vereraha maik muret ei tee.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 14.02.2018 11:52:01 vasta tsitaadiga

yerba, siin on põhimõtteline erinevus - üldlevinud fiat valuutad ei püsi püsti suures osas kriminaalse maailma toel ja nõudluse tõttu. Mu arust see graafik vastab hästi ära küsimuse, et kui vaid 1% kõigist krüptorahaentusiastidest seda reaalselt valuutana kasutanud on, siis kellel seda tegelikult vaja on ja kes sellega siis tegelikult tehinguid teeb, mis annavad sellel väärtuse?
tagasi üles
raitl
HV veteran

sõnum 14.02.2018 11:57:24 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
yerba, siin on põhimõtteline erinevus - üldlevinud fiat valuutad ei püsi püsti suures osas kriminaalse maailma toel ja nõudluse tõttu. Mu arust see graafik vastab hästi ära küsimuse, et kui vaid 1% kõigist krüptorahaentusiastidest seda reaalselt valuutana kasutanud on, siis kellel seda tegelikult vaja on ja kes sellega siis tegelikult tehinguid teeb, mis annavad sellel väärtuse?

Oot, mis? icon_eek.gif Kas mul jäi midagi tähele panemata? Ma vist vajan selgitust, mida see graafik konkreetselt näitab? Mulle jäi mulje, et tegu on graafikuga mis kuvab Dark Webide eelistustusi krüptomüntide kasutamisel.
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 14.02.2018 13:46:56 vasta tsitaadiga

Kaua veel ootama peab, et seda 1000 eurist BTC hinda näeb? icon_neutral.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 14.02.2018 14:28:00 vasta tsitaadiga

Dollar ikka, mitte EUR. icon_wink.gif

2018 jooksul, enne suve, ma pakkusin.
tagasi üles
attrs
HV Guru
attrs

sõnum 14.02.2018 15:47:31 vasta tsitaadiga

Hetkel paistab suund olevat ikka 10 000 poole mitte 1 000.
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 14.02.2018 16:21:44 vasta tsitaadiga

9k USDi piir murti korraliku hooga. Huvitav millal langeb? icon_rolleyes.gif

Tõusu taga on see uudis:
http://metro.co.uk/2018/02/14/price-bitcoin-ethereum-ripple-surges-european-central-bank-dismisses-cryptocurrency-ban-fears-7311566/
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 14.02.2018 16:31:55 vasta tsitaadiga

raitl kirjutas:
erick kirjutas:

Oot, mis? icon_eek.gif Kas mul jäi midagi tähele panemata? Ma vist vajan selgitust, mida see graafik konkreetselt näitab? Mulle jäi mulje, et tegu on graafikuga mis kuvab Dark Webide eelistustusi krüptomüntide kasutamisel.

Mu point oli, et tavakasutaja ei tee krüptovaluutaga reaalses maailmas tehinguid (ei osta selle eest kaupu või teenuseid), 1% number tuli Rahafoorumis läbi viidud küsitlusest kus oli ~170 vastajat. Küll aga kasutavad krüptovaluutat usinalt Dark Web'is ringi toimetavad pätid, kelle aktiivsus käibevahendi valikul kindlasti omab suurt mõju ka suvalise krüptovaluuta hinna kujunemisel.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 295, 296, 297  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.