Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
anubis
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
tonuj
HV vaatleja
|
10.02.2018 01:30:46
|
|
|
6.02 on vilgas kauplemine toimunud, isegi suurem kui 22.12
|
|
tagasi üles |
|
 |
hode
HV kasutaja

|
10.02.2018 04:51:51
|
|
|
hode kirjutas: |
Ma enne juba tegin ühe posti XRP kohta, aga kustutasin igaks juhuks ära. Nüüd küsin ikkagi uuesti, kuhu sellel XRP-l kiire hakkas? Kas tahab endisele tasemele ronida või mõjuvad need hiina jõulud niipalju? |
Et siis keegi midagi ei taha öelda? Hetkel tundub, et läheb ikka veel. Aga kas see on ilmselt tüüpiline eestlane, hoian kõik endale. Olete omas arust kõik suured profid, ennustage siis.
Jah, ma oleks võinud oma jutuga minna ka algajate teemasse, sest ma mängin stambis ainult 100 euriga, aga vahel ikka hea meel, kui keegi nõu annab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
10.02.2018 05:12:30
|
|
|
Meil siin ennustavad kõik peale seda kui asi juhtunud on juba
|
 |
hode
HV kasutaja

|
10.02.2018 05:17:31
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Meil siin ennustavad kõik peale seda kui asi juhtunud on juba  |
Seda vist paremini poleks saanudki öelda
|
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
10.02.2018 06:32:47
|
|
|
Spekuleerimine pole ennustamine, ärge ajage asju segi
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
tagasi üles |
|
 |
hode
HV kasutaja

|
10.02.2018 10:51:33
|
|
|
Noname kirjutas: |
Spekuleerimine pole ennustamine, ärge ajage asju segi |
Loe veemaseid lehekülgi, seal pole spekuleerimisega tõesti midagi pistmist.
Edit: algaja õnn, ongi XRP euri peal
|
|
tagasi üles |
|
 |
koiott
HV veteran
|
10.02.2018 18:22:34
|
|
|
Noname, sa rohkem elu näinud. Kas USA stock on varsti kummuli (2-3a?) või veel ei ole põhjust muretseda? Viimase paari aasta tõus on olnud väga tugev, mingi parandus peaks nagu sisse tulema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kristocfc
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
hempadonok
HV kasutaja

|
10.02.2018 22:09:08
|
|
|
..et siis spekuleerid, et üllitises miskit head spekulantide tarbeks?
_________________ ★Hommik on õhtust kainem ...Aegopodium! |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristocfc
HV veteran

|
10.02.2018 22:41:25
|
|
|
spekuleerin et need kes siin sappi pritsivad igas suunas saavad sealt veel ideid juurde äkki
|
|
tagasi üles |
|
 |
elukas
Kreisi kasutaja

|
11.02.2018 01:10:49
|
|
|
Seda teemat on hea humoorikas kerge kõrvale lugeda ja lollide üle irvitada.
Krüptoraha pidi olema uus innovatiivne raha, aga see hüäänikari siin jälgib tõsimeeli, ilanire suunurgas, hoopis praeguse raha väärtust.
Aga jah, pange ikka edasi, mull pole veel lõhkenud, siis saab veel rohkem naerda. Jõudu edaspidiseks
|
|
tagasi üles |
|
 |
hode
HV kasutaja

|
11.02.2018 13:41:14
|
|
|
Rõõm kuulda, et vähemalt sina tark oled. Ülejäänud miljonid inimesed üle maailma on lambad. Nagu öeldakse, inimene õpib kogu elu ja nagu näha, sain ma ka jälle targemaks
viimati muutis hode 11.02.2018 14:19:26, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
11.02.2018 13:44:42
|
|
|
elukas kirjutas: |
Seda teemat on hea humoorikas kerge kõrvale lugeda ja lollide üle irvitada.
Krüptoraha pidi olema uus innovatiivne raha, aga see hüäänikari siin jälgib tõsimeeli, ilanire suunurgas, hoopis praeguse raha väärtust.
Aga jah, pange ikka edasi, mull pole veel lõhkenud, siis saab veel rohkem naerda. Jõudu edaspidiseks  |
Nalja saab jah. Näiteks hiljaaegu esines siis üks kasutaja, kes soovis krüptokaevandajailt mingisugust kompensatsiooni. Noh, et videokaartide hinnad on tõusnud ning tal kallis arvutimänge mängida.
Et puudustkannataja oma erisoove välja ei toonud, siis omalt poolt võin toetuseks pätsi leiba anda. Vähe küll, ent raskel ajal abiks ikka.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
11.02.2018 16:45:18
|
|
|
kui see kõrgreso tannu oli siis talle pidavat paremini sobima kanafilee
aga ses osas nõus, et lollida üle naerda on tõesti lõbus, õnneks aegajalt mõni siia ära eksib ja midagi põnevat kirja paneb. kahju ainult, et lollidel pea alati täpselt sama või väga sarnane jutt on. võiks natuke originaalsem ja isikupärasem olla.
mis spekut puudutab siis minu spekulatsioon vist seekord täide ei lähegi. 100dollarit ethereum tundub vaid tuhmi unistusena mägede taga. niikaua võib siis edasi kaevata, cashoutida ja oodata edasi seda 100 kohta, kus end sisse osta
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja

|
11.02.2018 16:58:35
|
|
|
Wiltz kirjutas: |
mis spekut puudutab siis minu spekulatsioon vist seekord täide ei lähegi. 100dollarit ethereum tundub vaid tuhmi unistusena mägede taga. niikaua võib siis edasi kaevata, cashoutida ja oodata edasi seda 100 kohta, kus end sisse osta  |
Et spekuleerin ja toodan mida tahes, aga kuna ma olen "turul", siis olen nagu tark ja pohh et puusalt tulistan, võin siin teemas toota mis iganes kakat ? Lollid käivad siin irvendamas ja sinusuguseid tarku aasimas eksole... On lollid rsk, silmad ei paisteta ja rahagi, just see valuuta, millles te siin tegelikult ju arveldate, jääb alles jne ?
Äkki sellised lollid päästavad paljusi penskareid jas muidu nõrga närvikavaga impulsiivseid inimesi sellest kasiinost hoopis ja teevad teene nagu päris lollidele ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
11.02.2018 16:59:52
|
|
|
OPollo kirjutas: |
Wiltz kirjutas: |
mis spekut puudutab siis minu spekulatsioon vist seekord täide ei lähegi. 100dollarit ethereum tundub vaid tuhmi unistusena mägede taga. niikaua võib siis edasi kaevata, cashoutida ja oodata edasi seda 100 kohta, kus end sisse osta  |
Et spekuleerin ja toodan mida tahes, aga kuna ma olen "turul", siis olen nagu tark ja pohh et puusalt tulistan, võin siin teemas toota mis iganes kakat ? Lollid käivad siin irvendamas ja sinusuguseid tarku aasimas eksole... On lollid rsk, silmad ei paisteta ja rahagi, just see valuuta, millles te siin tegelikult ju arveldate, jääb alles jne ?
Äkki sellised lollid päästavad paljusi penskareid jas muidu nõrga närvikavaga impulsiivseid inimesi sellest kasiinost hoopis ja teevad teene nagu päris lollidele ? |
Kes su jälle lahti lasi siia, peab märkuse tegema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
raitl
HV veteran

|
11.02.2018 17:04:12
|
|
|
OPollo, kunagi palusin, et postitaksid siia sõna "spekuleerima" tähenduse. Siinkohal märgin ära, et ma ei teinud seda mitte sellepärast, et ma ise seda ei teaks. Vaid lootuses, et äkki Sa siis loed selle definitsiooni postitamise käigus ka läbi. Kuna Sa ei vaevunud seda eelmisel korral tegema - arusaadav: tegus elu hoiab rakkes ja aega pole raisata, siis teen siinkohal Sulle teene.
Võõrsõnade leksikon kirjutas: |
spekuleerima <spekul|`eerima -eerib 28 v> (pr spéculer, ingl speculate < ld speculari vaatlema, järele uurima)
1. hangeldama, äritsema, hinnavahelt kasu lõikama
2. abstraktselt, üksnes oletustele tuginedes arutlema v targutama
|
Eesti Õigekeelsussõnaraamat kirjutas: |
spekul`eerima <28: -l`eerida, -leerin> hangeldama; ära kasutama; (millelegi) oma plaane rajama; (oletuste põhjal) arutlema. Spekuleerib toiduõliga, aktsiatega. Spekuleerib oma haigusega. Spekuleerib naise tunnetele. Spekuleerib valimistulemuste ümber v üle |
|
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
11.02.2018 17:55:39
|
|
|
Mis neid mitte spekuleerijaid siis ikkagi siin sunnib sappi pritsima?
|
|
tagasi üles |
|
 |
raitl
HV veteran

|
11.02.2018 17:57:35
|
|
|
aise, mulle tundub näiteks OPollo sõnavõttudest, et vähemalt mõni neist on mõne spekulandi välja öeldud numbrit 100% vankumatu tõena võtnud. Ja selle alusel mitte just kõige paremaid otsuseid langetanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja

|
11.02.2018 18:20:04
|
|
|
raitl kirjutas: |
aise, mulle tundub näiteks OPollo sõnavõttudest, et vähemalt mõni neist on mõne spekulandi välja öeldud numbrit 100% vankumatu tõena võtnud. Ja selle alusel mitte just kõige paremaid otsuseid langetanud. |
Kindlasti mitte !
Lihtsalt ... mis sunnib spekulante kõiki skeptikuid siin lollideks tembeldama ?
Selles "biisnessis" peaks olema külm närv ja kaine kalkuleeriv nippel (peakene, ajukene) , mida siin teema spaljude punetavate silmadega "skeptikute" puhul küll väita ei saa ...
Nii kui turg kukub, on vagusi urus nagu mägrapojad ja tõusukõverat nähes on kogu maailma reaalset tööd tegevad inimloomad kohe lollid ja muu sõnavara otsa siia.
Kainet tegutsemist ka foorumi tasandil, her uusrikkurid
|
|
tagasi üles |
|
 |
raitl
HV veteran

|
11.02.2018 18:33:42
|
|
|
OPollo, vaat, see lolliks tembeldamine ei tule mitte sellest kas tegu on krüpto pooldaja või vastasega. Kõige üle on võimalik arutleda ja diskuteerida. Paraku kui seda teha ilma fakte kasutamata - ja mis veel hullem, vastasosapoole fakte külmalt eirates, vot siis on raske mitte oponendile isiklikku hinnangut anda.
Ehk siis 99% siin teemas krüptole hukku ja hävingut kuulutavatest inimestest ei ole kas a) huvitatud, või b) suutelised, endale selgeks tegema mis asi see krüpto (vahet pole kas blockchaini põhine või näiteks tangle baasil) ikkagi on. Ja kui inimene ei tea, millest jutt käib, on tal väga keeruline sisukalt ja argumenteeritult sellel teemal väidelda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kalakohad
HV vaatleja
|
11.02.2018 19:14:26
|
|
|
Lugesin teema algusest lõpuni ära ja pean tänama kasutajat anubis-t asjalike seletuste ja viidete eest.
Samas tekkisid mõned küsimused. Kui nüüd ümmargune 10, 100, 1000, 10 000 euri pangakontolt mingi exchange kaudu bitcoiniks teha ja siis sama hinnaga tagasi pangakontole euridena tagasi veeretada, siis a) kui palju läheks aega ja b) suur summa kontole lõpuks tagasi tuleks?
Teine küsimus oleks, et kui palju läheb aega tehingu vormistamisest tehingu rakendumiseni neis populaarsemates exchangede süsteemides ja kui neil on mingid olulised konksud tehingute ja tasudega, siis mis need on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
11.02.2018 19:16:27
|
|
|
kalakohad kirjutas: |
Lugesin teema algusest lõpuni ära ja pean tänama kasutajat anubis-t asjalike seletuste ja viidete eest.
Samas tekkisid mõned küsimused. Kui nüüd ümmargune 10, 100, 1000, 10 000 euri pangakontolt mingi exchange kaudu bitcoiniks teha ja siis sama hinnaga tagasi pangakontole euridena tagasi veeretada, siis a) kui palju läheks aega ja b) suur summa kontole lõpuks tagasi tuleks?
Teine küsimus oleks, et kui palju läheb aega tehingu vormistamisest tehingu rakendumiseni neis populaarsemates exchangede süsteemides ja kui neil on mingid olulised konksud tehingute ja tasudega, siis mis need on? |
Oleneb vist Exchangest ja koormusest. Mul Krakenist on tulnud kontole 4h jooksul, enamasti 24h jooksul, teinekord päevi...
|
|
tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
11.02.2018 19:49:44
|
|
|
kalakohad,
LHV pank EUR -> Coinbase EUR : kuskil 20min
Coinbase EUR -> Coinbase ETH: 1 sekund
Coinbase ETH -> GDAX ETH: 1 sekund
GDAX ETH -> Binance ETH: kuskil 10-15min
Binance ETH -> Binance ALT: mõni minut, vahel ka koheselt.
Ja üldiselt tagasi liigub ka kogu kraam samas tempos.
Aga nagu Viilutaja ütles, siis palju oleneb ka ikka exchangest ja vahel võib ka tehnilisi viperusi olla nagu kõigega siin elus
|
|
tagasi üles |
|
 |
|