Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 295, 296, 297  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
anubis
HV Guru
anubis

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.02.2018 23:14:36 vasta tsitaadiga

http://www.epsilontheory.com/too-clever-by-half/

thumbs_up.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tonuj
HV vaatleja

sõnum 10.02.2018 01:30:46 vasta tsitaadiga

6.02 on vilgas kauplemine toimunud, isegi suurem kui 22.12

tagasi üles
hode
HV kasutaja
hode

sõnum 10.02.2018 04:51:51 vasta tsitaadiga

hode kirjutas:
Ma enne juba tegin ühe posti XRP kohta, aga kustutasin igaks juhuks ära. Nüüd küsin ikkagi uuesti, kuhu sellel XRP-l kiire hakkas? Kas tahab endisele tasemele ronida või mõjuvad need hiina jõulud niipalju?

Et siis keegi midagi ei taha öelda? Hetkel tundub, et läheb ikka veel. Aga kas see on ilmselt tüüpiline eestlane, hoian kõik endale. Olete omas arust kõik suured profid, ennustage siis.
Jah, ma oleks võinud oma jutuga minna ka algajate teemasse, sest ma mängin stambis ainult 100 euriga, aga vahel ikka hea meel, kui keegi nõu annab.
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 10.02.2018 05:12:30 vasta tsitaadiga

Meil siin ennustavad kõik peale seda kui asi juhtunud on juba icon_biggrin.gif
hode
HV kasutaja
hode

sõnum 10.02.2018 05:17:31 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:
Meil siin ennustavad kõik peale seda kui asi juhtunud on juba icon_biggrin.gif

thumbs_up.gif Seda vist paremini poleks saanudki öelda beer_yum.gif
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 10.02.2018 06:32:47 vasta tsitaadiga

Spekuleerimine pole ennustamine, ärge ajage asju segi
hode
HV kasutaja
hode

sõnum 10.02.2018 10:51:33 vasta tsitaadiga

Noname kirjutas:
Spekuleerimine pole ennustamine, ärge ajage asju segi

Loe veemaseid lehekülgi, seal pole spekuleerimisega tõesti midagi pistmist.

Edit: algaja õnn, ongi XRP euri peal icon_biggrin.gif
tagasi üles
koiott
HV veteran

sõnum 10.02.2018 18:22:34 vasta tsitaadiga

Noname, sa rohkem elu näinud. Kas USA stock on varsti kummuli (2-3a?) või veel ei ole põhjust muretseda? Viimase paari aasta tõus on olnud väga tugev, mingi parandus peaks nagu sisse tulema.
tagasi üles
Kristocfc
HV veteran
Kristocfc

sõnum 10.02.2018 20:25:09 vasta tsitaadiga

mingi üllitis mille eest minu käsi ei tõuse maksma
http://arileht.delfi.ee/news/uudised/bitcoin-kaks-kuud-hiljem-halin-ja-raev?id=81064831
tagasi üles
hempadonok
HV kasutaja
hempadonok

sõnum 10.02.2018 22:09:08 vasta tsitaadiga

Kristocfc kirjutas:
mingi üllitis mille eest minu käsi ei tõuse maksma
http://arileht.delfi.ee/news/uudised/bitcoin-kaks-kuud-hiljem-halin-ja-raev?id=81064831

..et siis spekuleerid, et üllitises miskit head spekulantide tarbeks?

Kristocfc
HV veteran
Kristocfc

sõnum 10.02.2018 22:41:25 vasta tsitaadiga

spekuleerin et need kes siin sappi pritsivad igas suunas saavad sealt veel ideid juurde äkki thumbs_up.gif
tagasi üles
elukas
Kreisi kasutaja
elukas

sõnum 11.02.2018 01:10:49 vasta tsitaadiga

Seda teemat on hea humoorikas kerge beer_yum.gif kõrvale lugeda ja lollide üle irvitada.
Krüptoraha pidi olema uus innovatiivne raha, aga see hüäänikari siin jälgib tõsimeeli, ilanire suunurgas, hoopis praeguse raha väärtust.
Aga jah, pange ikka edasi, mull pole veel lõhkenud, siis saab veel rohkem naerda. Jõudu edaspidiseks beer_yum.gif
tagasi üles
hode
HV kasutaja
hode

sõnum 11.02.2018 13:41:14 vasta tsitaadiga

Rõõm kuulda, et vähemalt sina tark oled. Ülejäänud miljonid inimesed üle maailma on lambad. Nagu öeldakse, inimene õpib kogu elu ja nagu näha, sain ma ka jälle targemaks thumbs_up.gif

viimati muutis hode 11.02.2018 14:19:26, muudetud 1 kord
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 11.02.2018 13:44:42 vasta tsitaadiga

elukas kirjutas:
Seda teemat on hea humoorikas kerge beer_yum.gif kõrvale lugeda ja lollide üle irvitada.
Krüptoraha pidi olema uus innovatiivne raha, aga see hüäänikari siin jälgib tõsimeeli, ilanire suunurgas, hoopis praeguse raha väärtust.
Aga jah, pange ikka edasi, mull pole veel lõhkenud, siis saab veel rohkem naerda. Jõudu edaspidiseks beer_yum.gif

Nalja saab jah. Näiteks hiljaaegu esines siis üks kasutaja, kes soovis krüptokaevandajailt mingisugust kompensatsiooni. Noh, et videokaartide hinnad on tõusnud ning tal kallis arvutimänge mängida.
Et puudustkannataja oma erisoove välja ei toonud, siis omalt poolt võin toetuseks pätsi leiba anda. Vähe küll, ent raskel ajal abiks ikka.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 11.02.2018 16:45:18 vasta tsitaadiga

kui see kõrgreso tannu oli siis talle pidavat paremini sobima kanafilee thumbs_up.gif

aga ses osas nõus, et lollida üle naerda on tõesti lõbus, õnneks aegajalt mõni siia ära eksib ja midagi põnevat kirja paneb. kahju ainult, et lollidel pea alati täpselt sama või väga sarnane jutt on. võiks natuke originaalsem ja isikupärasem olla.

mis spekut puudutab siis minu spekulatsioon vist seekord täide ei lähegi. 100dollarit ethereum tundub vaid tuhmi unistusena mägede taga. niikaua võib siis edasi kaevata, cashoutida ja oodata edasi seda 100 kohta, kus end sisse osta icon_biggrin.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 11.02.2018 16:58:35 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:

mis spekut puudutab siis minu spekulatsioon vist seekord täide ei lähegi. 100dollarit ethereum tundub vaid tuhmi unistusena mägede taga. niikaua võib siis edasi kaevata, cashoutida ja oodata edasi seda 100 kohta, kus end sisse osta icon_biggrin.gif

Et spekuleerin ja toodan mida tahes, aga kuna ma olen "turul", siis olen nagu tark ja pohh et puusalt tulistan, võin siin teemas toota mis iganes kakat ? Lollid käivad siin irvendamas ja sinusuguseid tarku aasimas eksole... On lollid rsk, silmad ei paisteta ja rahagi, just see valuuta, millles te siin tegelikult ju arveldate, jääb alles jne ? icon_biggrin.gif

Äkki sellised lollid päästavad paljusi penskareid jas muidu nõrga närvikavaga impulsiivseid inimesi sellest kasiinost hoopis ja teevad teene nagu päris lollidele ?
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 11.02.2018 16:59:52 vasta tsitaadiga

OPollo kirjutas:
Wiltz kirjutas:

Et spekuleerin ja toodan mida tahes, aga kuna ma olen "turul", siis olen nagu tark ja pohh et puusalt tulistan, võin siin teemas toota mis iganes kakat ? Lollid käivad siin irvendamas ja sinusuguseid tarku aasimas eksole... On lollid rsk, silmad ei paisteta ja rahagi, just see valuuta, millles te siin tegelikult ju arveldate, jääb alles jne ? icon_biggrin.gif

Äkki sellised lollid päästavad paljusi penskareid jas muidu nõrga närvikavaga impulsiivseid inimesi sellest kasiinost hoopis ja teevad teene nagu päris lollidele ?

Kes su jälle lahti lasi siia, peab märkuse tegema. icon_cool.gif
tagasi üles
raitl
HV veteran

sõnum 11.02.2018 17:04:12 vasta tsitaadiga

OPollo, kunagi palusin, et postitaksid siia sõna "spekuleerima" tähenduse. Siinkohal märgin ära, et ma ei teinud seda mitte sellepärast, et ma ise seda ei teaks. Vaid lootuses, et äkki Sa siis loed selle definitsiooni postitamise käigus ka läbi. Kuna Sa ei vaevunud seda eelmisel korral tegema - arusaadav: tegus elu hoiab rakkes ja aega pole raisata, siis teen siinkohal Sulle teene.

Võõrsõnade leksikon kirjutas:

spekuleerima <spekul|`eerima -eerib 28 v> (pr spéculer, ingl speculate < ld speculari vaatlema, järele uurima)
1. hangeldama, äritsema, hinnavahelt kasu lõikama
2. abstraktselt, üksnes oletustele tuginedes arutlema v targutama

Eesti Õigekeelsussõnaraamat kirjutas:

spekul`eerima <28: -l`eerida, -leerin> hangeldama; ära kasutama; (millelegi) oma plaane rajama; (oletuste põhjal) arutlema. Spekuleerib toiduõliga, aktsiatega. Spekuleerib oma haigusega. Spekuleerib naise tunnetele. Spekuleerib valimistulemuste ümber v üle
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

sõnum 11.02.2018 17:55:39 vasta tsitaadiga

Mis neid mitte spekuleerijaid siis ikkagi siin sunnib sappi pritsima?
tagasi üles
raitl
HV veteran

sõnum 11.02.2018 17:57:35 vasta tsitaadiga

aise, mulle tundub näiteks OPollo sõnavõttudest, et vähemalt mõni neist on mõne spekulandi välja öeldud numbrit 100% vankumatu tõena võtnud. Ja selle alusel mitte just kõige paremaid otsuseid langetanud.
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 11.02.2018 18:20:04 vasta tsitaadiga

raitl kirjutas:
aise, mulle tundub näiteks OPollo sõnavõttudest, et vähemalt mõni neist on mõne spekulandi välja öeldud numbrit 100% vankumatu tõena võtnud. Ja selle alusel mitte just kõige paremaid otsuseid langetanud.

Kindlasti mitte !

Lihtsalt ... mis sunnib spekulante kõiki skeptikuid siin lollideks tembeldama ?
Selles "biisnessis" peaks olema külm närv ja kaine kalkuleeriv nippel (peakene, ajukene) , mida siin teema spaljude punetavate silmadega "skeptikute" puhul küll väita ei saa ...
Nii kui turg kukub, on vagusi urus nagu mägrapojad ja tõusukõverat nähes on kogu maailma reaalset tööd tegevad inimloomad kohe lollid ja muu sõnavara otsa siia.

Kainet tegutsemist ka foorumi tasandil, her uusrikkurid icon_smile.gif
tagasi üles
raitl
HV veteran

sõnum 11.02.2018 18:33:42 vasta tsitaadiga

OPollo, vaat, see lolliks tembeldamine ei tule mitte sellest kas tegu on krüpto pooldaja või vastasega. Kõige üle on võimalik arutleda ja diskuteerida. Paraku kui seda teha ilma fakte kasutamata - ja mis veel hullem, vastasosapoole fakte külmalt eirates, vot siis on raske mitte oponendile isiklikku hinnangut anda.

Ehk siis 99% siin teemas krüptole hukku ja hävingut kuulutavatest inimestest ei ole kas a) huvitatud, või b) suutelised, endale selgeks tegema mis asi see krüpto (vahet pole kas blockchaini põhine või näiteks tangle baasil) ikkagi on. Ja kui inimene ei tea, millest jutt käib, on tal väga keeruline sisukalt ja argumenteeritult sellel teemal väidelda.
tagasi üles
kalakohad
HV vaatleja

sõnum 11.02.2018 19:14:26 vasta tsitaadiga

Lugesin teema algusest lõpuni ära ja pean tänama kasutajat anubis-t asjalike seletuste ja viidete eest.

Samas tekkisid mõned küsimused. Kui nüüd ümmargune 10, 100, 1000, 10 000 euri pangakontolt mingi exchange kaudu bitcoiniks teha ja siis sama hinnaga tagasi pangakontole euridena tagasi veeretada, siis a) kui palju läheks aega ja b) suur summa kontole lõpuks tagasi tuleks?

Teine küsimus oleks, et kui palju läheb aega tehingu vormistamisest tehingu rakendumiseni neis populaarsemates exchangede süsteemides ja kui neil on mingid olulised konksud tehingute ja tasudega, siis mis need on?
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 11.02.2018 19:16:27 vasta tsitaadiga

kalakohad kirjutas:
Lugesin teema algusest lõpuni ära ja pean tänama kasutajat anubis-t asjalike seletuste ja viidete eest.

Samas tekkisid mõned küsimused. Kui nüüd ümmargune 10, 100, 1000, 10 000 euri pangakontolt mingi exchange kaudu bitcoiniks teha ja siis sama hinnaga tagasi pangakontole euridena tagasi veeretada, siis a) kui palju läheks aega ja b) suur summa kontole lõpuks tagasi tuleks?

Teine küsimus oleks, et kui palju läheb aega tehingu vormistamisest tehingu rakendumiseni neis populaarsemates exchangede süsteemides ja kui neil on mingid olulised konksud tehingute ja tasudega, siis mis need on?

Oleneb vist Exchangest ja koormusest. Mul Krakenist on tulnud kontole 4h jooksul, enamasti 24h jooksul, teinekord päevi...
tagasi üles
posthuman
HV Guru
posthuman

sõnum 11.02.2018 19:49:44 vasta tsitaadiga

kalakohad,

LHV pank EUR -> Coinbase EUR : kuskil 20min
Coinbase EUR -> Coinbase ETH: 1 sekund
Coinbase ETH -> GDAX ETH: 1 sekund
GDAX ETH -> Binance ETH: kuskil 10-15min
Binance ETH -> Binance ALT: mõni minut, vahel ka koheselt.

Ja üldiselt tagasi liigub ka kogu kraam samas tempos.

Aga nagu Viilutaja ütles, siis palju oleneb ka ikka exchangest ja vahel võib ka tehnilisi viperusi olla nagu kõigega siin elus icon_smile.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 295, 296, 297  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.